PDA

View Full Version : Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!

Pages : [1] 2

Dragontear
11th December 2007, 14:49
Преди броени минути Iron Maiden обявиха, че ше свирят в Terra Vibe Park в Атина на 2 Август 2008 (Събота) .
Гръцката столица ще стане свидетел на невероятното шоу от турнето Somwhere Back In Time Tour 2008

Продажбата на билети започва на 18 Декември (Вторник)

Подробности очаквайте довечера в пълния превод на официалната новина която ще бъде публикувана и в нашия сайт!

mickthomson
11th December 2007, 15:03
е ся вече, т'ва е друго нещо, къде, къде Атина е по-близо от Чехия и Хърватско, и ако имам парите ша. ида, щото ся още съжалявам що не отидох на Металика там, тази година

Ludnichar
11th December 2007, 16:16
Супер, може би именно там ще заформя "хеттрика", който планирам! :)

Morticia Dickinson
11th December 2007, 16:46
Айде да заформяме агитката за гръцко.:edtroop:

mickthomson
11th December 2007, 16:54
съгласен съм, и за сега съм 100% сигурен, че ша ида, ако не се из*ера некаде, я на матурата, я на друго нещо :D

Morticia Dickinson
11th December 2007, 16:56
Няма ще си вземе матурите..и ще идем у Гръцко.

mickthomson
11th December 2007, 16:57
еми да, ако се иде ша е ултра яко

Morgoth
12th December 2007, 07:35
Въпроса е колко ще е билета и дали няма се свършат :sad: Ако СМЕ не ги поканат ще хода и ще ги наритам :edrool:
Иначе за гръцко съм навитак ;)

Perfect Stranger
12th December 2007, 18:06
yes!Yes!!YES!!!
Мечтата ми се сбъдна. Тера наистина е страхотно място за концерти и смятам да посетя този. Определено след Металика това лято ми остана страхотен спомен, а сега ще е още по-невероятно.:edtroop:

Morticia Dickinson
12th December 2007, 18:31
Ами аз викам понеже има желаещи да вземе да се организираме и да идем.

Ludnichar
12th December 2007, 18:31
Нема да е лошо! :)

Perfect Stranger
12th December 2007, 18:33
Еми хайде де. Дано само пак организират транспорта и дано дадат коледни премии - веднага си вземам билет.

Morticia Dickinson
12th December 2007, 18:35
Ами да пуснем запитване ди ticketpro,tiketstream или там някоя.

Perfect Stranger
12th December 2007, 18:41
Ами да пуснем запитване ди ticketpro,tiketstream или там някоя.
Ми не е лошо, но доколкото видях на сайта е обявено, че билетите ще се пускат в продажба от 17.12. Иначе Металика го организираха ticketpro и наистина организацията беше на ниво.

Morgoth
12th December 2007, 19:18
На 17 за членов в IMOC, за другите 18 + 1,2 дена за БГ може би, пък после запитване ;)

Ludnichar
12th December 2007, 19:33
По добре да видим ако можем сами да си организираме някак транспорта, защото след това което беше към Белград хич не ми се ще пак така да пътувам!

Morticia Dickinson
12th December 2007, 19:36
Ще проучим нещата как стоят. И най-важното как да си вземем билетите?

Perfect Stranger
12th December 2007, 19:42
Абе сложно е сами да се организираме. Принципно Тера е обявен, че е в Атина, но всъщност се намира до едно селце-Малакаса и беше сложно намирането му.
А за Металика организацията беше така-тръгнахме в 0,30 на 2.07., пристигнахме към обяд и след концерта тръгнахме обратно. На другия ден към 14,30 бяхме в София. Автобуса беше с климатик, спираха често, пускахме си каквато музика поискаме, абе екстра беше.

Ludnichar
12th December 2007, 19:44
Ами не знам каква ви е била организацията и кои са ви организирали, обаче за Мейдън в Белград организацията беше ад! Автобусите спираха през 10 минути щото все на някой му се пикаеше и в следствиепътувахме около 10 часа път който нормално се минава за около 4-5...
Стигнахме през залата около 17:45 като отваряха вратите в 18:00... Просто чууудно!

Perfect Stranger
12th December 2007, 19:53
Написах го по-горе - организацията беше на ticketpro. На нас шофьорите ни обясниха, че ще спират на около час и половина - два за по 10-15 мин. В Малакаса пристигнахме някъде около 13-13,30 ч., а за концерта почнаха да пускат от 16. Имахме време да се разходим, а шофьорите стояха при автобуса, за да може, който иска, да стои вътре.

Ludnichar
12th December 2007, 20:20
Е нашето беше на малоумниците от евентим... Явно са по-несериозни!

Perfect Stranger
12th December 2007, 20:25
Предлагам да метнем няколко запитвания до ticketpro, дано се заемат.:)

Morticia Dickinson
12th December 2007, 20:26
ВЕЧЕ Е СТОРЕНО!!!!!ПИСАХМЕ И НАШИТЕ МАЛОУМНИЦИ И НА ГРЪЦКИТЕ БАСТУНИ!!!:sleep:

Perfect Stranger
12th December 2007, 20:34
А дано! Гледам, че за чешкия концерт те продават билетите - цък (http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=27964-iron-maiden-somewhere-back-in-time-world-tour-08).

mickthomson
12th December 2007, 23:19
напълно съм навит, да ходим до Атина, пътуването лично за мен ми е най-малкия проблем, смисал дали ша спираме, и т.н., пътувал съм до атланчтическия бряг на Франция(малко над 3000км) като куче дет са вика, така, че до Атина не съм сигурен колко е точно, ама като смятам ша е некаде кам 900, може би, и това за музиката е голямо предимство, за тия пърувания, дето сам ги правил, 90% от хората в рейса бяха чалгари, и ако нямах mp3, или cd, просто бях загубен :sad:, ама ся се надявам да няма такива фалове :edrool:

Ludnichar
13th December 2007, 10:00
По малко е доста... То до Чехия е някъде там...

Dragontear
13th December 2007, 12:23
От тикет про ми отговориха че ще направят всичко по силите им да ни доставят билети.. Дадох си телефона за връзка .. и казаха да им кажа за колко билета става въпрос.

Perfect Stranger
13th December 2007, 12:26
Въпреки че Румъния е по-близо и евтино, аз определено смятам да ида и на концерта в Гърция. Дано само предложат добри цени, както тая година.

Dragontear
13th December 2007, 12:42
И аз смятам че Гърция Румъния и евентуално България ще са ми концертите тази година

само ме притеснява че са много близо като дати... и все пак ние няма да сме със самолет като тях :D

Leviatan
13th December 2007, 13:19
Бре, нещо ме нямаше и глей кво стана. Аз викам на срещата на фен-клуба да обсъдм нещата. Дали за гръцко или Румъния и въобще ... А имного е интересно това с билетите.

Perfect Stranger
13th December 2007, 13:23
Абе май ще ни пропуснат, гледам, че заминават за Полша после.
Любо, защо или, бе? Нищо не пречи да идем и на двете места. :D

Leviatan
13th December 2007, 13:56
Ама никой ли не ги е поканил тука бе? Баси начи баси па тия па...аре нема нужда. Аз за двете места принципно съм навит, но нека видим цените за Гърция, а и дали ще можем да се организираме и за двете дестинации....предполагам абе има някои неизвестни в това уравнение обаче ще трябва да ги обсъдим, има достатъчно време. Ариииииииииииииииииииииииииииии:D:D:D:edtroop :

Perfect Stranger
13th December 2007, 14:11
Ще успеем, бе. Тая година тръгнахме наобратно вечерта след концерта и в 14,30 бяхме в София. Ако и сега ще е същото, ще се върнем на 3.08. следобед някъде, реанимираме и на 4.08. потегляме за Букурещ. :edtroop:

Leviatan
13th December 2007, 14:15
Ще успеем, бе. Тая година тръгнахме наобратно вечерта след концерта и в 14,30 бяхме в София. Ако и сега ще е същото, ще се върнем на 3.08. следобед някъде, реанимираме и на 4.08. потегляме за Букурещ. :edtroop:
Ей така те искам. Ами сбогом Коледни подаръци-здравейте румънки! почвам да събирам финанси и за двата тура хихи.

Perfect Stranger
13th December 2007, 14:22
Ей така те искам. Ами сбогом Коледни подаръци-здравейте румънки! почвам да събирам финанси и за двата тура хихи.
Хади, хади, говори ги тия за румънките на старата ми капела. Всички знаем, че е заради Лорчиту, ехххх:wub::D

Leviatan
13th December 2007, 14:32
Хади, хади, говори ги тия за румънките на старата ми капела. Всички знаем, че е заради Лорчиту, ехххх:wub::D
Ц, нищо не знайш-аз имам слабост към румънките- защо и аз не знам, ма верно ако я видя още два пъти пак ще се бъгна...ма дай да се местим у коша щото пак оспамихме темата и Нико ще ни дърпа ушите вече.

Perfect Stranger
13th December 2007, 14:58
Ц, нищо не знайш-аз имам слабост към румънките- защо и аз не знам, ма верно ако я видя още два пъти пак ще се бъгна...ма дай да се местим у коша щото пак оспамихме темата и Нико ще ни дърпа ушите вече.
Оки, по темата-концертите ще са ми подарък за Коледа и РД.:)
Айде в коша ще обсъдим трансилванските ти корени.:edrool:

mickthomson
13th December 2007, 17:23
По малко е доста... То до Чехия е някъде там...

а повече е, ся 900 нз дали има, ама от Солун, на магистралата за Атина, пише 500 и нещо, и плюс километрите от Сф до Солун, там некаде се получава.

Morticia Dickinson
13th December 2007, 18:01

Аз ще ви ги дърпам....:edrool:...май се виде къде ще ходим у Византийско и у Румънско....(Любо и от там у Бран ;) )

Leviatan
14th December 2007, 09:18
Аз ще ви ги дърпам....:edrool:...май се виде къде ще ходим у Византийско и у Румънско....(Любо и от там у Бран ;) )

Аз казах ли ти, че това е знак? Ако съм пропуснал ей сега го казвам:). Тамън ще си легализираме ордена. А току виж сме с сдобили и с нови артефаки-други holy нещаа:):)

Morticia Dickinson
14th December 2007, 20:59
Нико айде превеждай

Τιμές εισιτηρίων στη διάρκεια της προπώλησης :

Pl1 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής

Pl2 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)

Pl3 50 euro , Ορθίων γενική είσοδος

ако разбирам правилно за пред сцената са 80 евраки..което прави солидно количество пари.

Dragontear
14th December 2007, 21:19
88 евро са ВИП седалките

77 Евро са билетите за пред сцената

55 са останалите

Morticia Dickinson
14th December 2007, 21:21
начи тези от 70 Евро са нашите билети....

Dragontear
14th December 2007, 21:28
В интерес на истината трябва да видим дали ще обявят и сръбско.. че пътя и билета до атина си е колкото 2 концерта в Румъния или Сърбия

Аз си пиша и държа връзки с тея от Гърция и не съм го загубил като вариант.. но ако се обяви и сърбия гърция е по логично да я отменим

Как мислите..?

Morticia Dickinson
14th December 2007, 21:34
НЕ!....аз у Сръбско не стъпвам.....няма да съм на майната си.....и да виждам групата като хлебарки.

Perfect Stranger
14th December 2007, 21:38
Абе не съм била в Сърбия, ама чух кофти отзиви от концерта в Белград. Според мен Гърция не е за изпускане. А и за Металика билетите бяха по-скъпи - най-евтините бяха 60 евро, а тези пред сцената - 100 или 120 евро. Ако тикетпро организират пак евтин транспорт, няма да се натовари толкова. Не знам за вас, но след тазгодишното изживяване, адски много искам да видя и Мейдън на тази сцена. Просто атмосферата, която се създава, надъханата публика карат групите да се раздават. Лятото си дръпнах концертите от Лисабон и Билбао - ами то публиката не се чува и съответно групата звучи по-вяло. А в Атина наистина феновете бяха на ниво и си пролича, че Джеймс и ко много се израдваха и се раздадоха докрай.

Dragontear
14th December 2007, 21:38
Няма да сме ако си вземем свесни билети! :)

Morticia Dickinson
14th December 2007, 21:44
Е ти ако искаш дА СИ ТРУП..ТО АЗ НЕ ИСКАМ.Искам да изгледам целият концерт.

Dragontear
14th December 2007, 21:50
То верно тея са животни ... но единственото което ме притеснява мен е че няма да можем да направим прехода Атина - Букурещ за 1 ден .. и да сме в състояние за концерт.. а ако се потвърди и Сърбия.. и Београд и Букурещ са на хвърлей разстояние.. за по 4 часа се стига до там.. докао си спомних че до атина пътя е АД!

Morticia Dickinson
14th December 2007, 21:52
Ще го измислим.....

Perfect Stranger
14th December 2007, 22:00
Що да не можем да се организираме? Ето как го виждам аз: ако транспорта е организиран както за Металика, схемата е следната - На 1.08. през нощта тръгваме за Гърция, на 2-ри на обяд сме там, вечерта след концерта потегляме наобратно. На 3-ти следобед сме в София, реанимираме и на 4-ти сутринта отпрашваме за Букурещ. Размазваме се и там и се връщаме.
Вярно е бая път, но автобуса беше с климатик, спираше се на всеки час и половина-два. Лично аз не го усетих да е чак толкова зле, а и гледките ми бяха интересни, така че не го усетих. А като се съберем и наша си компания ще стане още по-добре.

Dragontear
14th December 2007, 22:02
А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?

Morticia Dickinson
14th December 2007, 22:02
така така ето организацията е измислена.

Такъв се съмнявам да има.

Perfect Stranger
14th December 2007, 22:03
Всъщност всеки сам си решава. Аз наистина много се надъхах за този концерт, защото бях там и видях как е, а съм сигурна, че с Мейдън тръпката ще е пълна. Вярно, че парите са повече, но за мен лично си струва. Даже ако мога да избирам да ида само на един концерт в Румъния, Сърбия или Гърция, ще предпочета Гърция. Ще взема да спра да пиша по темата, че верно много надъхано звуча:D, но откакто прочетох, че са потвърдили участие на Тера, място не мога да си намеря.

Dragontear
14th December 2007, 22:04
В интерес на истината е вярно, че в Гърция ще е по спокойно и цивилизовано

Perfect Stranger
14th December 2007, 22:05
А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?
Ще ми се, но съм на 70 % сигурна, че този път ще ни пропуснат, за съжаление. Освен, ако не направят някой завой след Полша и дойдат дотук, но не съм оптимист.

Perfect Stranger
14th December 2007, 22:10
така така ето организацията е измислена.

Организацията е напълно осъществима, ако тикетпро организират транспорта. Изхождам от пътуването тая година, което протече точно по тая схема. И ви уверявам, че при пристигането в София бях свежа като краставичка и не другия ден си бях на работа без проблеми. Така че съм сигурна, че ще успеем и за двата концерта по тази схема.
Иначе със собствен транспорт ще е по-сложно,, най-малкото защото пътя наистина е доста.

Dragontear
14th December 2007, 22:42
Със собствен транспорт можем да го организираме до румънско

Perfect Stranger
14th December 2007, 23:44
Хайде, драснах и аз до тикетпро дали ще организират и за Мейдън пътуване, дано ми отговорят положително.

mickthomson
14th December 2007, 23:50
абе да се намеся и аз, са хубаво билета го видехме евентуално колко ша струва, а транспорта горе долу, колко ша е
П.С: ся кат бехме на по бира, един приятел също са нави за Атина, обаче с него проблема е в годините, няма да има и тогава(2 август) 18, и на митницата, трябва да се измисли нещо. Някой знае ли нещо по въпроса, или евентуално ние да се оправаме.

Perfect Stranger
15th December 2007, 00:24
абе да се намеся и аз, са хубаво билета го видехме евентуално колко ша струва, а транспорта горе долу, колко ша е
П.С: ся кат бехме на по бира, един приятел също са нави за Атина, обаче с него проблема е в годините, няма да има и тогава(2 август) 18, и на митницата, трябва да се измисли нещо. Някой знае ли нещо по въпроса, или евентуално ние да се оправаме.
Тая година транспорта беше 60 лв., като евентуално, ако се съберяха малко хора /по-малко от половината автобус/, щеше да се качи до 90, но автобуса беше пълен.
По втория въпрос-имаше едно малко момиче /14-15 год. предполагам/, но беше с баща си и носеха пълномощно от майката, че е съгласна да напусне страната. Мисля, че може да пътува и сам с такива пълномощни от двамата родители. Когато сестра ми ходеше по турнета, искаха от нашите нотариално заверени пълномощни, че са съгласни да излиза от страната. Но не е лошо да се изкаже някой по-компетентен юридически.
Иначе проверката на границата беше много бърза, само минаха и ни видяха личните карти.

Dragontear
15th December 2007, 09:54
Именно и аз това щях да кажа .. трябва декларазия от родителите.. за Гърция е лесно на границата. На сръбската като ходихме на Мейдън там ни държаха 2 часа. и пристигнахме 1 час преди концерта :mad:

Perfect Stranger
15th December 2007, 11:33
Именно и аз това щях да кажа .. трябва декларазия от родителите.. за Гърция е лесно на границата. На сръбската като ходихме на Мейдън там ни държаха 2 часа. и пристигнахме 1 час преди концерта :mad:
Хихи, а пък нас гръцкия митничар ни попита къде сме тръгнали и ние казваме-на концерт на Металика, а той ни поздрави. :rockdevil:

mickthomson
15th December 2007, 14:39
да това го знам, за акта от нотариуса, не един и два пъти със си вадил, и съм се ядосвал, това я ясно, ама мисълта повече ми беше(ако има някой запознат с въпроса да отговаря), дали примерно, аз ша мога да нося отговорност, за него, след издаден такъв, акт, или примерно, отговорноста ша трябва да я носи "водача" на групата, щото ние като сме излизали навън, тая отговорност именно "водачите" я носеха.

Perfect Stranger
15th December 2007, 15:11
Ами имсля, че няма да е проблем да ти го поверят, защото реално не се знае кой ще е водач на групата, но не е лошо да попитате някой юрист за всеки случай. Тази година имаше представител на тикетпро, който играеше тази роля, но го видяхме чак в нощта на отпътуването.

Dragontear
15th December 2007, 15:19
Perfect информирай ни до къде стигат преговорите ти с тикет-про! :)

Perfect Stranger
15th December 2007, 15:59
Абе то преговори е силно казано. Ето какво им драснах:
"Здравейте!
Това лято пътувахме до Terra Vibe Атина, за да посетим концерта на Metallica и останахме много доволни от организацията. Искам да попитам ще продавате ли билети за предстоящия концерт на Iron Maiden следващата година и ще организирате ли отново транспорт?
Предварително благодаря за информацията!"
Според мен няма да е лошо да се преброим по-сериозните и да им пишем някаква конкретна цифра хора, които ще си вземат билети, белким се раздвижат нещата.

mickthomson
15th December 2007, 18:36
а евентуално до кога(срок) трябва да се каже, кой ша зима билети и ша патува?

Perfect Stranger
15th December 2007, 20:01
Абе няма срок. Те като пуснат билетите, всеки ще си купува. Идеята ми е, че ако повече хора изявим желание да пътуваме по тая схема /организиран евтин транспорт за всички, закупили билет/, има по-голям шанс да го направят от тикетпро.
Аз да се похваля, че съм в процес на вербуване на още двама човека /които т.г. бяха на Металика/ за каузата, да пишат и те запитване дали ще има същата инициатива за Мейдън и да ходим.:D

Leviatan
17th December 2007, 11:27
Хамъра ще направи запитване до една транспортна фирма относно пътуването до Гърция. Ако получим оферта от Тикетпро за транспорт, можем да я сравним с тази от фирмата и да изберем по-удачната от двете. Поне за транпорта имаме достатъчно време за организация.

Dragontear
17th December 2007, 12:08
Започнаха организациите за 2 та предстоящи концерта на Maiden в Румъния и Гърция. нещата седят така:

Планът е ..

ГЪРЦИЯ

да зе организира екскурзия чрез тикет-про до Атина ..
Предполагаеми цени:
- билет (пред сцена) 77 евро (грубо 150лв)
- път с рейс, тръгване вечерта преди концерта пристигане сутринта или по обяд в Атина и потегляне на обратно моментално след концерта. Да сложим и това много грубо 100 лв и излиза т 250 - 300 лв всичко.

РУМЪНИЯ

Билет 70 лв
път и той толкова не съм сигурен

Тук планът е да се организира русенската тайфа, която ще проучи как седят нещата с път до Букурещ и ние просто да стигнем до Русе и да се присъединим към тях. За целта обаче трябва да сме си взели предварително билетите и да сме потвърдили колко хора ще пътуваме, което се оказва проблем имайки предвид, че фирмата която продава билетите няма клон тук (поне не открих).
.. за тези който не знаят кое е по добре ще напиша предимствата и недостатъците

Атина
предимства:
-Най-голямата сцена в Европа съответо гаранция за добро шоу и звук
-Пълна организация от тикет-про с транспорт и билети (евентуално)
-Спокойна тълпа и фенове, който са се нагледали на групата почти всяка година.
-Групата наистина обича Гърция и винаго дават всичко от себе си там

Недостатъци
-Двойно по-скъпо
-Двойно повече път
-Много жега
-И доста скъпа държава

Румъния
Предимства:
-Много по близо -съответно по малко път и
-По-евтино

Недостатъци:
- Население 22 276 056 капацитет на стадиона 14,542 (меле)
- Maiden не са стъпвали в Румъния от 1995.
- Вероятно билетите вече са на привършване

Аз лично имам намерение да ходя и на 2 та концерта, но обмислям задължително Гърция.
:edtroop::edtroop::edtroop::edtroop:

mickthomson
17th December 2007, 13:48
абе за Гърция ша е идеално, тъкмо не съм ходил и в Атина. 300лв не са много, обаче за момента ги нямам, ако сме сигурни с моя човек(за което 100% дали ша идваме, ще потвърдя по-натам) ша дойдеме, жегата не може ни изплаши.

Perfect Stranger
19th December 2007, 17:32
абе за Гърция ша е идеално, тъкмо не съм ходил и в Атина...
Не искам да те разочаровам, ама не се надявай да видиш Атина. Всъщност Тера се провежда в едно селце-Малакаса, което е на 20-тина км от Атина /ако правилно си спомням/.

mickthomson
19th December 2007, 19:09
е все пак, е нещо :)

Perfect Stranger
19th December 2007, 20:10
Абе, не е без хич. :)
Снимки от Металика (http://entertainment.webshots.com/album/559753435nMPTjb?vhost=entertainment)

mickthomson
19th December 2007, 21:26
Хубави снимки, това си е един много як спомен. Хем си си направила ексурзия, хем и Металика си видяла. Мен ме е яд, щото съм излизал много пъти в чужбина, обаче не съм ходил на концерт. Ама тепърва има цел живот пред мене :edrool:

Perfect Stranger
19th December 2007, 23:11
Абе мойта идея беше обратната - Металика беше целта, а екскурзията - екстрата. :D Но тръпката беше върховна, остана ми страхотен спомен. А мисълта за предстоящия концерт на Мейдън на същия терен ме зарежда с адреналин. Когато концерта свърши, казах, че не искам нищо вече, освен да видя Мейдън на същата сцена. Още повече, че Металика сбъднаха сетлиста на мечтите ми /тъй де, почти всички песни, които някога съм искала да чуя наживо/ и се надявам същото да се повтори и с Мейдън.

Dragontear
20th December 2007, 20:35
От тикет про нямам още никакви отговори ако не ми се обадят до утре на обяд ще им се обадя аз и ще ги псува :edmad:

Perfect Stranger
20th December 2007, 20:57
И аз нямам отговор, а им писах два мейла. :huh:

Morgoth
21st December 2007, 16:51
А Металиката колко излезе горе-долу :eusa_think:

Perfect Stranger
26th December 2007, 19:50
180 лв. - 60 евро билет и 60 лв. път. В самото село похарчихме ок. 20 евро за обяд и за бира.

kalinDi58
26th December 2007, 22:07
Някой ще ми обясни ли как да си купя билет до Гърция ?Не съм от София.

Perfect Stranger
26th December 2007, 22:26
Засега оттук (https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=92) с международна кредитна карта, но пътуването ще е убийствено /във финансов план имам предвид/. Може да изчакаш, защото е възможно от българския клон на тикетпро да организират продажба на билети и транспорт.

Leviatan
10th January 2008, 13:15
Абе тези от Тикетпро не са ли се обаждли? Къде се покриха!?!

Dragontear
10th January 2008, 14:41
Изпокрили са се мишоците

Perfect Stranger
10th January 2008, 14:44
Мдам, и на мойте два мейла няма отговор. В момента умувам дали да им пиша пак или директно да почвам да въртя телефоните.

Dragontear
10th January 2008, 14:50
Аз бих им въртял по цял ден .. но от работата нямам как ..
а като свърша няма никой по офисите им

Leviatan
10th January 2008, 14:53
Дайте ми некви телефони да им завъртя една шайба, че ме изнервят нещо

Perfect Stranger
10th January 2008, 15:07
Аз бих им въртял по цял ден .. но от работата нямам как ..
а като свърша няма никой по офисите им
И при мен проблема е същия. .

Dragontear
10th January 2008, 15:19
Дайте ми некви телефони да им завъртя една шайба, че ме изнервят нещо

Тикетпро България

Тел: 02 953 03 11
Факс: 02 952 29 99

СПЕШНИ ВЪПРОСИ: 0895 77 58 14

София 1606

Email: office@ticketpro.bg

Leviatan
11th January 2008, 17:14
Ей, начи никой не вдига телефона ше ги...тия да не са фалирали? Ще ги тормозя и ще им кажа нещо за лелите им.....:finger2:

Dragontear
14th January 2008, 15:21
Току що се обадих на тикет про .. обещаха ми утре по обяд да се свържат с мен и да кажат дали ще ни съдействат за концерта в Атина.
казах им със сигурност 20 билета за сега

Perfect Stranger
14th January 2008, 15:55
Еййй, зарадва ме. Дано се задействат!

Leviatan
14th January 2008, 16:15
И мен, и мен...ако аз се бях свързал със сигурност нямаше да ни съдействат хихи.

Leviatan
15th January 2008, 15:58
Тия сачми не са се обадили, а Нико?

Dragontear
15th January 2008, 21:38
Както предположих ни вест, ни кост.... давам им последен шанс до петък

Dragontear
16th January 2008, 23:06
Днес пак нищо...Чакам ги до петък... и тогава им звъня псувам ги и където мога ги оплювам.. включително по сайтове и метъл портали

kosio
17th January 2008, 09:42
На мен ми отговориха от тикетпро

V momenta pregovariam s kolegite v Greece.
Shtom iziasnim usloviata shte vi uvedomia.

Dragontear
17th January 2008, 10:07
А това е чудесна добра новина .. ще чакаме отговор
То и на мен ми казаха така ама дано наистина съдействат

Morticia Dickinson
17th January 2008, 10:08
Стискаме палци

kosio
17th January 2008, 12:11
Явно е малко рано за организация...

Dragontear
17th January 2008, 12:36
Ако питаш мен е малко късно даже ;)

Например за Румъния са свършили билетите за пред сцена

kosio
17th January 2008, 13:04
а пък евентим.бг ми казаха

Засега нямаме организирани , но има време да измислим нещо

Dragontear
17th January 2008, 14:15
Хах ако мислят да тръгнат Юни месец да мислят ще е доста късно

Dragontear
18th January 2008, 09:20
Аз мисля че споменах (или не съм) , че с Морти:wub: може би ще ходим до Гръцко към средата или края на февруари. Ако до тогава нещо не се е уредило, можем да купим директно от там билети.

IronFan
18th January 2008, 11:33
Ако имате намерение да отскочите до там и да вземете билети ще е супер. Кажете само на каква цена са, за да си направя сметка и да ви поръчам евентуално :D

Leviatan
18th January 2008, 14:16
Ако имате намерение да отскочите до там и да вземете билети ще е супер. Кажете само на каква цена са, за да си направя сметка и да ви поръчам евентуално :D

88 евро са ВИП седалките

55 са останалите

Туй за Гърция. Ние мислим да вземем от тия по 77 евро....

Perfect Stranger
18th January 2008, 19:05
88 евро са ВИП седалките

55 са останалите

Туй за Гърция. Ние мислим да вземем от тия по 77 евро....
И аз на тая зона съм се решила. А как ще се транспортираме дотам?
Предлагам да вземем да се прехвърлим в темата за концерта в Гърция.

Кико
19th January 2008, 01:26
Бе малко тъпня стана,щото Букурещ е на 300км докато Атина е на 1000км , ама ае ся , за Мейдън бъбреците си давам , 1000км няма да бия ;)
Мене лично пред сцена не ми се ходи,защото ако не се наредиме първи ще виждаме точно нищо , а и много мразя да ме ръгат.В София наа трибуните беше велико...гледката е неописуема.А на Пърпъл бяха долу , обаче по едно време се наместихме на седалките с един приятел и просто си е друго...казвам ви и аз като върл метъл дося по концерти се бутах пред сцена,да съм най-отпред.Дрън-дрън , правят те на сол..Ако вие всички сте мераклий за пред сцена и аз съм с вас ама все пак...не пренебрегвайте това което казвам...
Иначе все още се надявам че за Румъния ще изникне нещо..А ако не АТИНА

mickthomson
19th January 2008, 12:45
абе верно си е тва, че те ръгат адски много, ама кефа е максимален, щото ги виждаш на 1-2 метра от тебе, а не на 30-40(примерно), на концерта в Сф, адското бутане беше може би на Fear-a , нз, поне за мене тогава осетих най-голем натиск отзад, ама принсципно нямах проблеми, щото съм височък :edrool: , и миризмата, от която на накой им ставаше лошо оставапе под мене. кофтито според мен е да си малък( и нисък и малко килограми) и да си най-отпред, това няма нищо лошо, ама ша те разхвърлят като перце.

Кико
19th January 2008, 14:16
Бе аз съм спортист от малък пък съм и 185см ама въпреки всичко ми се ще да сме на трибуните...а и те уверявам че гледката в никой случай не е по-лоша от колкото отпред.Виждаш всяко кътче на сцената.
Офф да се сдобиеме с билети пък,където идеме т'ва е...

mickthomson
19th January 2008, 15:18
еми значи на ръст сме еднакви ;)

Кико
19th January 2008, 19:39
Изникна ми една идея.
Ако ще се ходи до Атина и ще се бият 1000км , може да идеме ден,два по-рно и направи тур из града.Да разледаме ала -бала.Ще намериме къде да спиме евтино.
Идеята да бия 15-16 часа път след което да ме блъскат пред сцената и веднага след това да си тръгна никак не ми се нрави...незнам за вас..

mickthomson
19th January 2008, 19:46
Изникна ми една идея.
Ако ще се ходи до Атина и ще се бият 1000км , може да идеме ден,два по-рно и направи тур из града.Да разледаме ала -бала.Ще намериме къде да спиме евтино.
Идеята да бия 15-16 часа път след което да ме блъскат пред сцената и веднага след това да си тръгна никак не ми се нрави...незнам за вас..

абсолютно съм съгласен с тебе, само парите за ся ме спират, ама иначе като идея е върха

Morticia Dickinson
19th January 2008, 21:03
абе верно си е тва, че те ръгат адски много, ама кефа е максимален, щото ги виждаш на 1-2 метра от тебе, а не на 30-40(примерно), на концерта в Сф, адското бутане беше може би на Fear-a , нз, поне за мене тогава осетих най-голем натиск отзад, ама принсципно нямах проблеми, щото съм височък :edrool: , и миризмата, от която на накой им ставаше лошо оставапе под мене. кофтито според мен е да си малък( и нисък и малко килограми) и да си най-отпред, това няма нищо лошо, ама ша те разхвърлят като перце.

166см....50 килограма...първа на оградата....и непоклатима:edtroop::edrool:

Dragontear
19th January 2008, 21:08
А по гърба ми и по дънковото ми елече имаше кръв (не беше моя) :D

mickthomson
20th January 2008, 00:33
еми нз, ся секи си знае за себе си, аз лично нямах никви проблеми в бутаницата, ама много момичета(и момчета) изкараха точно покрай нас(където бях), и аз си се ръгах да си направа место, ама на концерт е простено :D, иначе чак кръв и такива работи при мене немаше

Кико
20th January 2008, 01:47
Не съм бил на концерт в чужбина за сега и незнам как е,ама все пак ние сме българи , а от всички очакват мизерий.Ние с гърците не се и обичаме много,много.
Някак си едно е на "Локомотив" да напсувам някого на майка,да се сбиеме да дойде куката и да се опраиме,ама в Атина незнам как ще е.
Не ми се влиза в бутаница в друга държава с рискове да стант мизерий при положение че ще се бие ебати пътя до там..това е просто.
Morticia наистина оценявам ентусиазма ти,но съм свидетел на много грозни и кървави сцени с последствия за цял живот върху хора,които наистина имат солидна физика.Не ме разбирай погрешно,ама не се заричай така.Цялата ми тази предпазливост е защото след един такъв концерт едно момче едва не умря.

Morticia Dickinson
20th January 2008, 09:48
О не аз не се заричам,но досега на всички концерти, на които съм била винаги съм била отпред на оградите и почти винаги централно.От 15 годишна се бутам отпред,защото само тогава усещам атмосферата.Знам,че ще си изпатя някой ден...ама ще му мисля тогава.Е винаги се намират добри батковци или чичковци и допълнително ме пазят.;)

mickthomson
20th January 2008, 12:08
като стана въпрос за бутане и момичета, на Мейдън около мене бяха само момчете и не ебеше, ама на Менсън и Тайп О Негатив, до мене имаше едно момиче, което в адската бутаница щеше да се задуши ако, не бяхме аз и един друг пич, малко да разръгаме хората около нея, така и с това шега не бива, то си е кеф, ама и да си свърши с кеф, не с рев.

Morticia Dickinson
20th January 2008, 13:22
Ами досега не е имало рев,а се кеф.Пък и не искам само защото съм момиче да вися отзад или на трибуните.

mickthomson
20th January 2008, 14:08
е да така е, права си и ти, просто има повече риск ;)

Dragontear
21st January 2008, 08:51
като стана въпрос за бутане и момичета, на Мейдън около мене бяха само момчете и не ебеше, ама на Менсън и Тайп О Негатив, до мене имаше едно момиче, което в адската бутаница щеше да се задуши ако, .............

Там пък кога е имало бутаница:huh:... аз седях прав на 2-ра линия до сцената леко в ляво от центъра и около мен беше празно .. даже държах бира и никой не ми я разля... по едно време даже с Morti се озовахме до оградите .. и пак беше невероятно спокойно... Аз на по мирен концерт не съм ходил...

Аааа да ви издам нещо ... Morti тогава се съблече :D:wub:

Leviatan
21st January 2008, 10:50
То затова всичко е утихнало....всички нея са гледали;) А Пърфектче ся Морти проучва въпроса с влаковете до Византийско, спомена че има намаления, което е доста добре. Аз си мисля дали не е добра идеята да запазим места в първа класа, щото седлкте се разтягат и се получава нещо като легълце....ако ли не аз се закотвям във вагон-ресторанта или при машиниста....да поуправлявам и аз един влак в този живот....

mickthomson
21st January 2008, 12:11
Там пък кога е имало бутаница:huh:... аз седях прав на 2-ра линия до сцената леко в ляво от центъра и около мен беше празно .. даже държах бира и никой не ми я разля... по едно време даже с Morti се озовахме до оградите .. и пак беше невероятно спокойно... Аз на по мирен концерт не съм ходил...

Аааа да ви издам нещо ... Morti тогава се съблече :D:wub:

е да бе, то не беше адската битаница кат на Мейдън(примерно), ама по едно време едни пичове, точно в средата на публиката бая почнаха да куфеят, мисля че беше или още на Alien... или на Type... , ама бая се бутаха, и то това продължи не повече от 5-10 мин, ама си беше стабилно бутане. бях най-отпред централно, влезох втори на стадиона, един прия беше пръв :edrool:, и като гледах по оградата, точно в бутаницата ни бяха изместили сиг. 1, 1,5м, на дясно, после малко нещата се поуспокоиха, е на няколко песни на Менсън имах чувството че ограда ша подаде(щото нали отдолу ги крепат с пирони, а нащта место 2 имаше само 1), ама си беше кеф.

Кико
21st January 2008, 12:54
Хора ние ако си вземе до месец билети за концерта,можем да си купими и билети за концерта,защото ако резервираш билета си 7 месеца по-рано - ще е отиване и връшане - максимум 70 евро , предполгам между 30 и 50 евро.

Leviatan
21st January 2008, 14:18
Хора ние ако си вземе до месец билети за концерта,можем да си купими и билети за концерта,защото ако резервираш билета си 7 месеца по-рано - ще е отиване и връшане - максимум 70 евро , предполгам между 30 и 50 евро.

Кико а нещо не разбрах, къв е кярът ако си купим 7 месеца преди концерта билети?

Кико
21st January 2008, 19:41
Кико а нещо не разбрах, къв е кярът ако си купим 7 месеца преди концерта билети?

Кяра е че като си купиш 7 месеца преди концерта билети, ще можеш да си земеш самолетен билет за смешна сума , а няма да се налага да се бъхтиш с влак 20 часа..това ако не е кяр.Ние принципно и без концертни билети можем да резервираме билетите за самолета ама съществува шанс,не дай Боже да стане нещо и да отпадне ходенето,а отмяната на резервация се глобява..

Morticia Dickinson
21st January 2008, 23:26
Така Любо, както ти обещах се по разрових ме и стигнах ме до някъде.Значи засега проучваме как седят нещата с влака,дали сме запитване.Хотелите в Атина поне тези дето сме харесали вървят по 12 Евро на човек за нощувка има и опция да си разделим една стая с 4-5 легла и излиза някъде към 5-8-12 евро в зависимост от хотела.Хотелите са в близост до центъра и Акропола.Проверяваме транспорта до Тера Вайп.

едит: Така за сега с влак знаем,че е от 2.90 до 3.20 Евро в зависимост от класата.На нас не ни трябва първа класа за 40 минути, така че 2,90 ни устройва идеално.

Dragontear
22nd January 2008, 00:19
Гарата до колкото разбрах е на 4 км от мястото където ще е сцената така че ще има малко ходене.. но ако направим така че да сме сутринта там .. мисля че няма да имаме проблем да я открием :)

Питах и един познат който вече е ходил там . Той каза че са хванали такси от хотела в Атина и до Terra Vibe им е излязло 30 евро

Perfect Stranger
22nd January 2008, 08:17
Абе хубаво ще идем сутринта, ама да даяним цял ден на оная жега хич не ми звучи добре /като се сетя как беше миналата година/. Освен това проблем е връщането от Тера. След Металика имаше задръстване и около 2 часа не можеха да се изтеглят колите.

Dragontear
22nd January 2008, 09:12
При влаковете трудно би имало задръстване.
Но наистина връщането би било проблем ако сме с кола такси или рейс,
но влаковете са доста добро решение .. Концерта почва в 17 30 което означава че до 23:00 100% ще е свършил и тогава ще имаме достатъчно време да се върнем до гарата и да си хванем влака за към Атина.
ще има толкова хора който ще се прибират че даже мисля че ще ни е забавно.

Все пак това е решението ако ходим малко хора, но да се надяваме че ще имаме някакъв организиран транспорт :)

Leviatan
22nd January 2008, 09:45
Такаааа, това с хостелите или хотелите като цена според мен е напълно прилично и поносимо. Ама нещо пак не доразбрах - Морти ти говориш за влака от Атина до Тера вайп...там първа класа естесвено не ни е необходима...аз говорех за влака София-Атина! За навръщане от концерта към Атина може гърчулята да са предвидили допълнителен транспорт, но както казва Нико-ще бъде весело дори да не са...остава да проучим с кво ще ходим до Атина, ще летим или ще пълзим! Мене ме устройват и двата варианта изобщо даже с влак ми се струва ще е по-гот ама ако има добра оферта за самолет няма да я пренебрегнем я!

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 10:03
Ами ние гледахме за самолет и автобус,но самолета излиза към 99 Евро, а автобуса 156 за 2-те посоки.Гледах ме и влаковете и е някъде към 60 лв. в едната посока.Аз съм питала дали няма намаление при групички и билет за отиване и връщане, и чакам отговор.

Leviatan
22nd January 2008, 10:10
Ами ние гледахме за самолет и автобус,но самолета излиза към 99 Евро, а автобуса 156 за 2-те посоки.Гледах ме и влаковете и е някъде към 60 лв. в едната посока.Аз съм питала дали няма намаление при групички и билет за отиване и връщане, и чакам отговор.

Еми кво излиза....че с влак си е най-удачно? Не знам Кико ква информация има за евтини самолетни билети и доколко те са обвързани с билетите за концерта, но щом имаме проверена нформация това е най-удачното решение....ако трябва да се преброим засега сме Нико, Гери, Пърфект Стрейнджър и Венци, аз и Вили(една приятелка) и Кико т.е. 7 човека, нъл тъй? Ако някой е наясно дали ще идва нека пише.

Dragontear
22nd January 2008, 11:55
Днес явно планетите са в добра подредба.

Обадих се за пореден път на Тикет про и този път явно говорих с който трябва и новините са добри

Човека с който говорих е отговорник за международните концерти
и каза че може да ни уреди билети стига да му кажем за каква бройка става въпрос. Той се ангажира с резервацията и доставката на билетите. На цената на която си ги продават гърците.
После каза, че ако сме достатъчно хора може да уреди и екскурзия до там но не може да каже цена сега защото зависи от това колко човека сме. Чак след като сформираме група .. поне да е над 20 човека . тогава може да се измисли някакъв туристически пакет.
Така че .. казвайте за сега колко човека сме и търсете още хора. мисля че по добра оферта няма да изскочи.

За билетите е важно . Тях имаме ли ги за другото има достатъчно време да се организираме.
Казах му че ще му се обадя другата седмица за да му кажа някаква евентуална бройка билети. :):edtroop:

Leviatan
22nd January 2008, 12:02
Най-накрая светлина в тунела....уф, ами засега 7 човека, търсим 13 ммм фатално число...откъде да ги изкопаем? И в един друг форум никой не обажда за Гърция, както разбирам трябва да се действа екстремно за бройката хора, но едва ли ще успеем да ги съберем. Поне билетите да уредим ще е чудесно.

Dragontear
22nd January 2008, 12:09
Казаха че също няма да е проблем и за по малък транспорт. но пак трябва да гледаме да сме поне 20
защото нормалните рейсове са за 50 места

Dragontear
22nd January 2008, 12:46
Току що получих отговор и от гръцка компания която в сайта на Terra Vibe пише че прави превози до концерта и обратно до Атина ..

ето и какво са ми писали:

Dear Mr Petras,

Of course we can help you with Terra Vibe.
We do the transfer with buses from Athens to Malakasa and back after the end
of the consert.
The departure place is Larissa Station in Athens (its a metro and railway
train stop).
Normaly we do 3 departures and the price is maximum going to be around 15€
aller-retour.

Times for the buses and price I will be able to give you by the end of next
month. So i keep your email adress and as soon as i know i will send you an
email.

Many thanks
Georgiou Georgia
Sunways Aviation

Явно планетите днес наистина са се подредили благосклонно :)

Leviatan
22nd January 2008, 12:54
Брвос на г-н Георгиу Георгия 30лв. отиване и връщане ами чудничко сега остава само при това разположение на планетите да обявят дата за Б.Г. и сме готови...

Dragontear
22nd January 2008, 12:57
Всъщност е госпожа Георгия Георгиу :D

И да не е много евтино но пък е решение на проблема в случай че няма да имаме уреден транспорт

Кико
22nd January 2008, 12:57
Слава на Еди!Най-накрая...така предлагам всеки да почне да зарибява приятели дето са Мейдън фенове и биха дошли,за да сме повечко хора.Иначе за най-вероятно ще взема със себе си към 3ма човека :edrool:

mickthomson
22nd January 2008, 13:15
ако събера парите, и аз идвам, ако ще и с колелото да дойда :D, ама сега ми е малко на нагорно, просто съм на червено с парите, така че за сега не мога да кажа нищо точно, 50-50 съм :sad:

IronFan
22nd January 2008, 13:37
Бройте и мен с жената ;) Ще се опитам да намеря още хора :D

Dragontear
22nd January 2008, 13:44
Браво май ще се съберем
IronFan ти от София ли беше?

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 16:50
Така остава транспорта до там.Иначе давайте да правим списък и да видим колко хора сме.

Leviatan
22nd January 2008, 16:58
1. Нико
2. Морти
3. Пърфектче
4. Венци
5. Любак
6. Вили
7. Кико
8. Айрън фен
9. Жената на Айрън фен
10. Кико
11, 12, 13, - 3 мата хора на Кико

Да не съм пропуснал някой?

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 17:03
До тук добре още 6 човека .Евентуално и mickthomson....Ако можем да съберем повечко така ще ни излезе по-евтино на всички.Дими и Веси са твърдо против Атина,а Жоро и Дани??..Стенли ???Моргота???...
Баси пускайте офертата по форуми.

kosio
22nd January 2008, 17:03
14 - breeg

Dragontear
22nd January 2008, 17:04
Не но Кико пък си го писал 2 пъти :D

Ами от нашата тайфа. там Жоро, Дани, Стенли, Моргота, Дими, Веси?

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 17:06
^ не бе, не го е писал 2 пъти.

значи

1. Нико
2. Морти
3. Пърфектче
4. Венци
5. Любак
6. Вили
7. Кико
8. Айрън фен
9. Жената на Айрън фен
10, 11, 12, - 3 мата хора на Кико
13 - breeg

Leviatan
22nd January 2008, 17:13
А, Нико мож ли направи списъка да се ъпдейтва? Сега, Дими и Веси, Жоро и Дани доколкото разбрах са за Румъния, Стенли последно беше за Хърватска, Моргота пък изобщо не съм го чул къде ще се устреми, така че без Маргото другите да не ги броим (засега)
п.п. Пуснах запитване в другия сайт ма - нъцки!

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 17:15
Аз ще се погрижа да се update-ва.

Leviatan
22nd January 2008, 17:18
Май Кико 2 пъти съм го писал :huh:

Morticia Dickinson
22nd January 2008, 17:20
Оправих го.

Кико
22nd January 2008, 18:56
Ок.Аз сега ще пише в други два форума в които съм редовен юзър :edrool: се ще се съберат още...

Dragontear
23rd January 2008, 09:26
Хайде бе уж толкова много хора бяхме а сега никой още не си е дал имената .. и сме само 4-ма

Perfect Stranger
23rd January 2008, 10:08
Аз съм на 100 % сигурна, като се видим в събота, ще говорим допълнително и ще се доуточним относно мъжа ми.

Dr.Jend
23rd January 2008, 15:07
Здравейте приятели!

Добре, че Hammera ме засече в Кюто, че покрай деца, бебета, работа,, кредити и т.н. съвсем бях забравил за турнето на любимата група...:sad:

Определено имам желание да посетя някой от концертите... Голямата ми щерка на 9 (почти) години и тя иска да дойде... Зарибил съм я отрано... :edwink: Та малко трябва да обмисля вариантите...

Дали ще е гръцко, дали другаде, трябва да помисля... Предпочитам да тръгнем агитка за някъде, ще е по-весело. Като гледам Весето и съпруга и са по на моята възраст, та ще ги видя те накъде ще ходят...

Сега това ли е сайта на Официалния Фен Клуб за България? регистрирах се преди в един форум, ама не помня къде... :blush:

Поздрави!

Dragontear
23rd January 2008, 15:13
Здравй .. Това е форума където обсъждаме всичко около фен клуба... скоро и на него ще има много информация за регистрацията във фен клуба. Така че мисля че може да се каже че това са официалния сайт и форум на клуба, но нека другите се произнесат :D

Perfect Stranger
23rd January 2008, 15:17
Здрасти, Dr.Jend! Засичала съм те в бг-мама. И нашия син иска да идва на концерт, но засега ще се въздържим, защото е само на 5 и не сме съвсем сигурни ще може ли да издържи. Предполагам си се регистрирал във форума на sky wolf, но той е затворен, сега се преместихме тук и най-вероятно това ще остане официалния сайт и форум на фен клуба.

Leviatan
23rd January 2008, 15:23
Здравей докторе, ами това е сайта на фен- клуба. Дими ми е споменавал за теб и ще е чудесно да отидем дружно на някой концерт. Ако решиш за Гърция със сигурност, подай на Л.С името си ( до Dragontear or Morticia Dickinson) за да те включат в списъка. Има такъв в секция Айрън Мейдън.

Dr.Jend
23rd January 2008, 15:24
Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! :)

Поздрави!

Dr.Jend
23rd January 2008, 15:25
Отивам да се преставя, както е редно... :edwink:

Ludnichar
23rd January 2008, 15:25
Мамка му, и на мен много ми се искаше да дойда с вас, ама май ще ми дойде в повече кинтажа и няма да стане работата...
А толкова мечтая да видя "Somewhere Back In Time"... :(

Perfect Stranger
23rd January 2008, 15:29
Прочети 4-та страница на тази тема, но накратко нещата са следните-за Румъния са са изчерпали билетите за първа зона, а и искат 30 евро за доставката на билетите. Миналата година аз ходих на Тера на концерт на Металика с транспорт, организиран от тикетпро-България. Транспорта беше по 60 лв. на човек и организацията беше много добра. Даже имаше едно детенце на 12 години с баща си. Затова сега уговаряме тикетпро да организират същото и те ще го направят, ако се съберем поне 20 човека. Засега твърдо са обещали да ни доставят билети на цената, в която се продават в Гърция, но трябва да заявим точна бройка билети и за кои зони искаме.

Dragontear
23rd January 2008, 15:33
Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! :)

Поздрави!

Ами има си го още форума но май е на друг адрес. просто го отделиха от сайта на групата.
Аз от време на време се мяркам там

Иначе се надявам и нашия скромен сайт и форум да са ти харесали :)

Относно Атина цените на билетите са 77 Евро "пред сцена" и 55 евро "терен"

Транспорта още не могат да ни кажат нищо защото трябва да им кажем бройка не евентуално пътуващите за да ни направят някакъв туристически пакет предполагам че ще е доста по евтино от нормалните превози които са по 80 евро ..

Кико
23rd January 2008, 15:42
Хора моите трима човека,кзаха че ще ми потвърдят до седмица-две така че не ги пишете още

Dr.Jend
23rd January 2008, 17:52
Май като гледам, нещата клонят към Гръцко, въпреки че не ми се ходи там точно в най-големите жеги...

Ако ще ходя, със сигурност ще взема и каката (на 9 години е)... Децата как ги третират относно билети за концерта и транспорт? Предполагам като възрастните или бъркам...

Радвам се, че се оформи това местенце за фенове на Групата, слагам сайта във "Favoirites" и това е... Че и хора от бг-мамма има тук, браво! :edwink:

Радвам се, че се обадихте.

П.П. Dragontear, страхотна работа си свършил, браво! :)

Up the Irons
23rd January 2008, 18:55
Здрасти от Варна....., пишете ме за Гръцко, въпреки че румънеца ми е на 1 ръка разстояние.

Perfect Stranger
23rd January 2008, 19:28
Здрасти и добре дошъл! Ако си 100 % сигурен, че ще идваш, пусни ЛС на Dragontear или Morticia Dickinson с трите си имена, за да те имат предвид за билети.

Blue_Avalanche
25th January 2008, 04:22
Здравейте,

Това ми е 1то писане в този форум.

Прочетох набързо дотук мненията и искам да кажа на тези ,които ще ходят до първо до Атина( и оттам ще ходят на Малакаса) ,че от тази гара Larissa Station до Малакаса има БЕЗПЛАТЕН превоз на всички,които имат билети .Гледам тука неква гръцка "уфсъ" Ви иска по 15 евро и само искам да и кажете да си...... гледа работата,и да не Ви скубе,че иначе няма да отслабне нейното 100кг ду.е....
Значи накратко(че е 5 часа вече ;) ) :

Бях в Атина 2005 4 дни ,като съчетахме с приятелката почивка/екскурзия с концерта.До тази станция Larissa Station стигнахме с метрото(питане) и после отпред не може да се сбърка.Имаше около 40-50 автобуса отпред и никой не си спомням дори да проверяваше дали имаш билет или не .Качваш се спокойно на автобусите и готово.Билети имахме де ,може и затова да не си спомянм дали някой го искаше или не.Но Вие така или иначе ще имате билети ,няма място за притеснения. Дококото си спомням атобусите тръгваха оттам около 16.30 и след олоко 35-40 минутно пътуване ни докараха точно пред Летния Театър,т.е. Тера Вайб .Веднага след края на концерта автобусите си бяха на същото място и ни закараха до там откъдето тръгнахме и с обратния транспорт до хотела .

Ето и снимки на мен и моята (по-добра :P ) половинка ,за тези които имат време/желание да видят нещо .

http://community.webshots.com/album/562243350UNgVhe

От вълнение съм объркал датата на деня преди концерта :D ,но се сетих да проверя в Паметния ден да няма неква грешка .

Съветвам(тези които могат да си го позволят финансово) да си направят една 2-4 дневна екскурзия и да разгледат Атина ,има какво да се види .Ние дори и на плаж ходихме .Незабравимо преживяване....Бих се присъединил към Вас ,но май клоня да ходим до Хърватско тази година ...Ако има някакви въпроси -пишете ,ще отоговоря на всеки.Ако се сетя за нещо друго-ще пиша.

Fox_Pro
29th January 2008, 00:57
Ако може разучете за груцко !!! Кви пари са билетите (гледах някаде 77 евро пурвите редове) траспорт, и тем подобни да се видят колко кинти трябват на човек твърдо, но според мен с влак е най-евтино за голяма група и се минава по-бурзо границата!!!!

Dragontear
29th January 2008, 08:48
В същата тема писахме вече.. билетите за там са 77 евро .. Ще ни ги доставят от тикет про ако има кажем колко хора сме... След като видят че сме достатъчно може и да организират транспорт
предполагам че 300 лв на човек 6те са достатъчни

Morticia Dickinson
29th January 2008, 09:10
^^ Ти си пътувал с влак кажи колко излиза.

Morticia Dickinson
29th January 2008, 17:02
Аре бе хора...няма ли желаещи?

mickthomson
29th January 2008, 19:41
желаещи има, пари нема :sad:

Ludnichar
29th January 2008, 20:17
желаещи има, пари нема :sad:

Така е! :sad:

Morticia Dickinson
29th January 2008, 20:29
Да за съжаление сте прави :sad:.Казах го защото имаше 2-3 ма твърдо за..пък сега не се обаждат да кажат дали ще могат или няма да могат.

Perfect Stranger
29th January 2008, 21:17
Абе не е само до пари, а и до организацията във времето. Ето при нас например - ако тръгнем петък вечер и се върнем в неделя, ще дойдем двамата, но ако остане варианта "Да вземем билетите, пък после ще му мислим", може да се наложи да се ползват повече дни и не се знае мъжа ми ще може ли да вземе отпуска. Затова в момента пасуваме за него, защото не можем да изръсим 150 лв. за билет за него и после да тръпнем как ще се организират нещата. Иначе сме подсигурили финансите като за двама ни, де. :)

mickthomson
29th January 2008, 22:22
е при вас, да трябва да се съобразявате с работата, при нас не е така, ама финансите куцат :sad:

Leviatan
31st January 2008, 14:17
Е тия ли 7 човека останахме? Хм, седем - седем! Колкото - толкова! Седем човека ще изкъртиме Седмия син с пълна мощ. Пък и 7 си е магичиско число....

Morticia Dickinson
31st January 2008, 14:23
Дам ще трябва да ходим с влак и ще си направим екскурзия.Повече за съжаление не можем да чакаме.Обаждаме се на тикет про.

Morticia Dickinson
31st January 2008, 14:24
Ааа Любо баси знака!!!!!....

Seven deadly sins
Seven ways to win
Seven holy paths to hell
And your trip begins

Seven downward slopes
Seven bloodied hopes
Seven are your burning fires
Seven your desires....

Leviatan
31st January 2008, 14:26
Ами да давайте да поръчваме билетите да не стане некой сакатлък. Па с влака ще си е много забавно - на всяка гара ще изпяваме по една песен докато свърши сетлистата от концерта, ако има много гари ще има и бисове;)

Morticia Dickinson
31st January 2008, 14:30
Ами правим следното.

Ако има желаещ за Гърция до утре да каже за да го запишем.Утре ще звъннем на Ticket pro за да поръчаме билетите.Просто повече няма как да чакаме.

Fox Pro има желание да се включи и да каже за пътуването с влак как му излязло като пари ще бъде много добре.

Dragontear
31st January 2008, 14:31
Ааа Любо баси знака!!!!!....

Hah пълно е с знаци :)

Впрочем ето какво получих днес

Dear customer, <o:p></o:p> The Pitch A tickets for the Iron Maiden show are still available. <o:p></o:p> You can make your order from www.ticketpro.gr<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Best Regards<o:p></o:p> <o:p> </o:p> E:info@ticketpro.gr

Leviatan
31st January 2008, 14:59
Точно за това говоря....знак си е!.....and your trip begins хората са ни го казали още отдавна. Седмия син ще го изпеем 7 пъти по случая

hammera
31st January 2008, 14:59
Добре де, със вас сме ама не мога да одигуря парите за билетите преди 12 13 февруари м...а му...:mad: Ще се опитам да измисля нещо за преди това иначе знаете че сме на линия с булката.. Любо стига с тия мистики..7 човека ,а? Знаеш ли преди разцепването на Югославия колко са Балканските държави???????????

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:01
Бе ние да ги поръчаме....не мисля,че ще има проблем да се платят след 1 или 2 седмици.

Страх ме е просто да не свършат и за там :(.

Leviatan
31st January 2008, 15:03
Тия не са мистици ба, кво мистично има у сърбите, черногорците и прочее паплач, нали ше ги биеме, плюс това има две риби, които гарантират мистичното преживяване и екзалтация! Щом ще сме заедно - от това по-мистично нема....

mickthomson
31st January 2008, 15:07
еми значи мене, колкото и да не ми се иска, не ме бройте, даже и в резервите, нема просто от каде да зема тия пари за толко малко време. :sad:

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:08
Е Любо метни едно погледче тук за хотелите...за да добиете и вие представа за какво става на въпрос.

http://www.hostelsclub.com/step01_city.php?lang=bg&country=89&city=860&mese=8&giorno=2&anno=2008&notti=3&currency=1

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:10
еми значи мене, колкото и да не ми се иска, не ме бройте, даже и в резервите, нема просто от каде да зема тия пари за толко малко време. :sad:

Ние ще поръчаме повечко пък....ще ги платим по-късно..не би трябвало да има проблем.

mickthomson
31st January 2008, 15:12
е да това вече си е ваша работа, аз просто казвам, какво ми е положението.

Leviatan
31st January 2008, 15:14
Е Любо метни едно погледче тук за хотелите...за да добиете и вие представа за какво става на въпрос.

http://www.hostelsclub.com/step01_city.php?lang=bg&country=89&city=860&mese=8&giorno=2&anno=2008&notti=3&currency=1

Хвърлх един поглед. Нещата са прилични и напъло поносими, дори и евтини на някои места, само да не ги вдигнат за сезона.

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:16
Ами ние с Нико мислим да запазим 15-20 билета някъде.Тея дето не могат да се вземат веднага примерно ще ги капарираме и готово.:)

Значи в понеделник ще звъним и ще поръчваме и проверяваме дали може така с капариране

Leviatan
31st January 2008, 15:17
Да, да, да, дааааааааа, айде така у Понеделникккк

Perfect Stranger
31st January 2008, 15:18
Хора, а някой питал ли е из туристическите агенции за евтини полети. До нашата работа има една и мисля утре да ида да видя за какво става дума, но отвън имаше обяви за полет до Скопие 39 евро с летищните такси и до Белград - 49 евро. Иначе мен не ме бърка да пътуваем и с влак, де. За група, можем да ползваме някаква отстъпка.
ПП-Редктирам се, за да добавя, че при варианта "екскурзия" мъжа ми отпада, защото не е ясно дали ще може да ползва няколко дни отпуска, кофти стечение на обстоятелствата..., ама няма какво да се прави.

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:20
Има отстъпки мисля,че беше нещо от сорта на 50 % за група от 5 човека.

Leviatan
31st January 2008, 15:22
Абе това ще го обсъдим - за колко дни....аз отсега крънкам за отпуска ма още не е ясно. Вариантите ще ги обсъдим кат се видим, мож и по-натам.

Perfect Stranger
31st January 2008, 15:26
Абе, при него кофти е, че колегата му напусна, а той работи с една програма и не се знае кога ще назначат друг човек и не знам... Абе довечера пак ще го обсъждаме и ще пиша тук до 20,00 ч. най-късно.

Perfect Stranger
31st January 2008, 15:31
Има отстъпки мисля,че беше нещо от сорта на 50 % за група от 5 човека.
Ц - 15 % са и то ако групата е 3-6 човека. Виж тук (http://bdz.creato.biz/bg/tickets) и по точно:
Пътувания с 15% намаление
При закупуване на билет за малка група, състояща се от 3 до 6 пътника, се предоставя 15% намаление от редовните цени за пътуване в една посока. Тази търговска оферта се предлага за пътувания с всички категории влакове. За деца от 7 до 10 навършени години се предлага допълнително 50 % намаление от цената за пътнически и бърз влак при представяне на железопътната карта “Дете” или “Учащ”. Тази оферта не важи за пътувания в участъци, където се прилагат «зонови» цени, тъй като сами по себе си «зоновите» цени са преференциални, т.е. с намаление.

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:41
Дам значи съм се подлъгала.Ще ги питам тея колко ще ни излезе.

Leviatan
31st January 2008, 15:42
Идеално...на мен ще ми дадат 50% хихи, ми много добре това аз съм за Б.Д.Ж - то.

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:44
Защо заради някоя карта?

Perfect Stranger
31st January 2008, 15:47
Има и карти за лица до 26 г., които дават право на намаление, но не знам дали си струва за еднократно пътуване.
Railcard “-26M” - картата се издава на младежи до 26 години срещу лична карта или задграничен паспорт и дава право на закупуване на билети с 25% намаление при пътуване в международно съобщение. Цената на картата е 30 лв. и е с валидностен срок една година от датата на издаване или до датата на навършване на 26-годишна възраст на притежателя.
Източник (http://bdz.creato.biz/bg/tickets1a)

Morticia Dickinson
31st January 2008, 15:51
Дам тва го гледах и аз.И съм им писала на тея ама още не са ми отговорили за тая тъпа карта.

Кико
31st January 2008, 23:02
Абе дайте да си гушнем билетчетата пък пътят ще го измислиме! :edrool:

Fox_Pro
2nd February 2008, 11:27
Значи с влака ще ви е мн по-евитино найстина ще се очудите колко малко ще ви излезе пътя, но си купете билето отиване и връщане има по-голяма сметка!!! А относно мойто патуване сега чакам наще да суобщът дали ще ми дадът пари за билет че пък и семестър трябва да плащам сега. Ако хвана стипендия 100% ще се запознаем с цел отиване на концерта на маиден :edrool::edrool: а и аз дотогава мисля да си продължа ракав на тематика маиден, понейе си направих на гурдата образа на едди от обложката Brave New World !!!!:edtroop::edtroop::edtroop::edtroop::edtroop:

Dragontear
4th February 2008, 12:10
Преди малко се обадих на Тикет про .. и им казах за сега за 10 човека
очаквам до 3-4 дни да ми се обадят и да ми кажат кога ще са тук билетите.. така че имайте готовност и кътайте пари :edrool:

Perfect Stranger
4th February 2008, 12:21
Идеално. От 11 до 14-ти съм в Банкя и ще си взема билета. :)

kosio
4th February 2008, 13:06
Извинявай, ма не чатнах - за транспорт уреждат ли ?

Perfect Stranger
4th February 2008, 13:07
Засега не, но ако се съберем поне 20 души, може да организират.

Blue_Avalanche
5th February 2008, 00:23
Сори

Кико
6th February 2008, 00:11
В очакване съм :edtroop: :edrool: :puke2:

Leviatan
7th February 2008, 10:01
Нашият председател макар и вдън гори тилилейски ми каза че е проучил една фирма за транспорта до Гръцко. Возели на 1.60лв. /км. Храната и спането на шофьора са за тяхна сметка. Тарифата е независимо от броя пътници и местата в автобуса. Тъй че колкото повече хора- толкова по-евтино ще ни излезе. Поробности като се видим.

Morticia Dickinson
7th February 2008, 10:02
До Атина колкко километра са? 900? Трябва да се сметне отиване и връщане нали?

Leviatan
7th February 2008, 10:07
Аха, връзва се отиване и врщане 3 бона, делено на 11 човека=272лв, уф ма длено на 20 = 150лв. А влак е по-евтино. Обаче всичко зависи от бройката хора.

kosio
7th February 2008, 10:08
А едно такси няма ли да те закара за 59 стотинки на км ?
Съжалявам, ако въпроса е тъп

Morticia Dickinson
7th February 2008, 10:09
240 е..вече сме 12.....ако сме 20 човека излиза по 140 лв..което вече е перфектно.ако сме 25..излиза по 115.

Morticia Dickinson
7th February 2008, 10:11
Баси,ако бяхме и 30 човека щеше да излезе по 96 кинточки.

Leviatan
7th February 2008, 10:12
Е, сигурно в тази тарифа си включват застраховки, магистрални такси(ако има такива), бе не мога да преценя дали е скъпо като нямам база за сравнение....засга.

Morticia Dickinson
7th February 2008, 10:25
Траябва да проверим и за други агенции.Ох айде като се приберем с Нико ще търси ме и ще пишеме на колото се може повече фирми.

Morticia Dickinson
7th February 2008, 10:32
А едно такси няма ли да те закара за 59 стотинки на км ?
Съжалявам, ако въпроса е тъп

Пак излиза по толкова.1800 км. x 0,60 стотинки=1080 лв. Делено на 4 човека 270 лв.

Кико
8th February 2008, 00:22
Почваме зарибявка..който познава човек чувал за Мейдън да оферитра :edrool: едно са 240 точки друго си е 140

Ludnichar
8th February 2008, 08:55
Такси... :D

hammera
8th February 2008, 15:35
Хора тва е съвсем ориентировъчно.. ето малко подробности: Фирмата е автотранс 99, без значение ; в цената от 3 000 влиза пътуване до там пристигане около12 на обед спане след концерта и после обратно. Шофьорите са двама спят и ядат дет си искат не мислим за тях а само те за нас..... А дали па не стана въпрос за две нощувки не помня нещо . Но мисля че навсякъде е в тия рамки. Катето каза че миналата година за Металика пак там Тикет про им е взел по 60 лв на калпак. 50 местен автобус ?? Смятайте сами.. Тогава горивото беше по евтино и т.н. Тази фирма има 18 местни 38 местен и 50+ местен . Въпроса е ние да сме повече . В понеделник ще имам отговор за 4 членно Бургаско присъствие...:edrool::edrool::edrool::edrool::edro ol::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool:

Dragontear
13th February 2008, 11:28
Така.. получих отговор от тикет про..
билетите са ни запазени... но за да ни ги доставят трябва да дадем по 77 евро за да може човека да ги преведе в банковата сметка и гърците да ни ги пратят...

Така че .. започвайте да се ориентирате към събъбиране на съответната сума. аз ще се обадя след малко и ще попитам евентуално кога можем да дадем парите

Leviatan
13th February 2008, 11:39
А Никсън, мож ли попита как стои въпроса с капарирането? Разбирам , че няма да се навият т.е. пито-платено?

Dragontear
13th February 2008, 12:24
Ами няма смисъл да се капарират при положение че са запазени вече..
Сега ни чакат само да ги платим и да ни ги пратят..
Смисъл на гърците им трябва цялата сума за да могат да ги пратят
Човека каза че не е проблем после да направим и втора такава поръчка
и тя ще е по-пърза даже .. стига да сме сериозни сега :)

Leviatan
13th February 2008, 12:31
Така, ясно. Само не разбрах дали има краен срок за превеждането на парите! Щото сигурно не всички са ги събрали!

Dragontear
13th February 2008, 12:41
Ами може до 1 седмица да ги дадем
Ще трябва просто всички да изровим пари .. защото иначе после ще е късно и няма да има

Leviatan
13th February 2008, 12:52
Т.е. другата седмица трябва да ги дадем, нали така? Остава да видим как да процедираме - т.е. ще ги искат в евро, начи трябва да обменяме, после да ги изпратим. Обаче как да ги изпратим - поотделно май не върви, уф как го виждаш?

Dragontear
13th February 2008, 13:01
Значи трябва да им дадем 770 евро..

Да сметнем средно цената на билет в лева и да я позакръглим

Да съберем всичките пари в лева .. и после да ги обърнем в евро
Останалите парй които са в излишък ги оставяме в лева

Хващаме се 2 ма или 3 ма човека .. отиваме в офиса на ТП с кола ввиждаме се с човека и му ги даваме.. той ни дава квитанция за билетите и после чакаме. (както стана и за Сърбия)

А после останалите левове или стотинки ги поделяме задружно в някоя кръчма тези който сме ходили за билетите

След като получим билетите може и един да отиде да ги вземе с квитанцията .. и ги раздаваме на някоя среща .. или ги разпращаме на тези който не са от тук с куриер евентуално пак с парите останали от обмяната.. ако няма такива ще ги платим .. не е много .. 1 или 2 лева е

mickthomson
13th February 2008, 13:22
значи да питам и аз нещо
има шанс 49%(да дойда) и 51%(да не дойда) за сега, та само питам, щото ще знам със сигурност, в началото, най-късно средата на май, дали ще дойда, евентуално ако тогава намеря парите, ше има ли шанс да дойда или вече ша е мн късно(смисал купуване на билети и т.н.)

Leviatan
13th February 2008, 13:37
Абе да го обсъдим в Неделя на срещата, дотогава нека всеки от заявилите желание за у Гърция да пише!!! Аз парите мога да ги дам и в Неделя, ще питам Вили дали до Неделя и тя може да ми даде парите. Ако някой има свободно време за ходенето до офиса също моля да пише, щото не знам дали ще ме пуснат. Все пак ще говоя с шефа за един прозорец от 2-3часа, ма нз.

Dragontear
13th February 2008, 14:04
Значи Mick за момента уговорката е такава .. разпределяме тези 10 билета... и после събираме хора за следваща партида..
но при следващата вече не е сигурно дали ще има билети "фронт стейдж"
или дали изобщо ще има

mickthomson
13th February 2008, 15:12
аха, ясно, е все пак има малко надежда, то и аз не съм сигурен за сега де ;)

Leviatan
13th February 2008, 15:16
Ам Кръстьо, надежда има за втората вълна....пък и да са свършили дотогава билетите за фронт стейджа, пак ще има агитка (надявам се) :)

mickthomson
13th February 2008, 15:18
абе, да аз да намеря парите пък, ще се примиря да съм на 20метра по назад, :edtroop:

Perfect Stranger
14th February 2008, 21:35
Тъййй, моля някой от ходещите в тикет-про да се свърже с мен на лични и да ми даде сметка да преведа парите. Жалко, щото можех да ги дам на ръка, а не да се разправям с преводи и т.н. Идиотите в Банкя си бяха рекламирали хотела, че предоставяли безжичен нет и си замъкнах лаптопа дотам, за да установя, че не било вярно. :edmad:

Dragontear
15th February 2008, 08:02
Perfect мисля че ще е по удачно с пощенски запис да пратиш парите
аз имам банкова сметка в евро, но мисля че превода ще е по скъп..
какво ще кажеш?

Perfect Stranger
15th February 2008, 10:40
Ами мен и двата начина ме устройват, но мислех, че по банков път ще е по-удобно, за запис ще трябва някой да ходи до пощата да го взема. Преценете как е по-удобно и драскайте, за да мога в понеделник да ги пусна.

Dragontear
15th February 2008, 13:18
На мен ми е удобно да отида до пощата защото е до нас :).. банката ми е по дълеч... пък е и много разправия :)

Кико
20th February 2008, 01:14
До момента кои със сигурност ще ходим в Атина?

kosio
20th February 2008, 07:53
Ми не сме ли онези 12 от тук
http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?t=207

jimiianev
6th June 2008, 18:51
айдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!! !!!!!!!!!!!
Време не остана, 2 идвааааааааааааааааааааа!
Ще се видм ли в Атина?
:edtroop:
:edhorns:
:edflame:

trillian
4th July 2008, 08:01
Vse o6te nqkakvi jelae6ti za Iron Maiden v Greece?????

Morticia Dickinson
5th July 2008, 08:06
Да необходими са ни ...заповядай