View Full Version : Iron Maiden BG - музикални награди 2007
Ludnichar
15th December 2007, 14:13
Преди година ми грумна да направя такава тема във форума на R+BG! Тя се получи доста добре, така че пуснах същата там и тази година! И си помислих, защо да не я пусна и тук, да видим как седят нещата и при Мейдънците! :)
И така, музикалната 2007-ма година е към своя край... През нея излязоха както шедьоври, така и разочарования, които ние ще отразим в тази тема!
Категориите са 3:
I. Албум на 2007
II. Песен на 2007
III. Разочарование на 2007
За всяка категория трябва да посочите по 3 албума/песни/разочарования, като точковата система е следната:
1 място - 4 точки
2 място - 2 точки
3 място - 1 точка
При равен брой точки в дадена категория ще следват "балотажи", които ще бъдат пускани като анкети в отделни теми!
Ако имате въпроси или някакви предложения, моля ви, пишете ми на ЛС, не оспамвайте темата, нека в нея стоят само нашите гласове! Разбира се можете да обосновавате избора си в съответното ви мнение, но нека няма излишни приказки, странични от темата!
Гласуването ще приключи точно в 00:00 часа на 01.01.2008 година и гласове дадени след това няма да се считат са валидни!
Ludnichar
15th December 2007, 14:18
И така аз ще почна направо с моя си вот, който иска нека последва примера ми! :)
I. Албум на 2007:
1. Elvenking - The Scythe
2. Silent Force - Walk The Earth
3. Knorkator - Das Nachste Album Aller Zeiten
Elvenking - The Scythe - за мен НАЙ-ДОБРИЯ АЛБУМ, излязъл след появата на Рамщайнския Rosenrot преди 2 години! Никакво колебание, това е АЛБУМА на 2007!
Silent Force и Knorkator изстреляха своите трепачи още в началото на годината (съответно февруари и януари) но и до сега се плейват доволно често просто защото са жестоки! Залужено второ и трето място, макар че имаше много конкуренция и наистина отсях трудно само 2 албума!
II. Песен на 2007:
1. Elvenking - Dominhate
2. Ride The Sky - Break The Chain
3. KMFDM - Tohuvabohu
Domnhate - нещо уникално! 9 минутен шедьовър, който въпреки тази дължина не ми писва НИТО за миг! До сега само Мейдън са го правили това!
Ули Куш и Ride The Sky направо отвяха Helloween, че дори и Gamma Ray, въпреки сравнително силния Land Of Free II, и макар че албума им не успя да намери място в личната ми тройка, Break The Chain смачка конкуренцията и се нарежда на 2-ро място!
KMFDM нещо не ме израдва албума, ама за сметка на това заглавната песен размазва всичко!
III. Разочарование на 2007:
1. Helloween - Gambling With The Devil
2. Emigrate - Emigrate
3. Letzte Instanz - Wir Sind Gold
При мен тая година просто нямаше почти нищо което да ме разочарова! За това и третото място е за албум, който не че е толкова слаб, колкото просто не можа да ме грабне, пък е на група, която наистина кмного харесвам...
Рихард Круспе (Rammstein) с неговата група ми беше ясен като че ли още преди излизането на целия албум, ама все пак си ме разочарова много...
Helloween обаче направо ме пратиха в нок аут! След Matter-a си мислех, че просто няма как любима група да ме разочарова повече, ама Вайкат и ко. явно са се справили добре с тази задача! Gambling With The Devil направо е срам за тях (мое мнение)...
И така - Elvenking размаза всичко по пътя си през 2007, дано 2008 е още по-богата и ми е още по-трудно да наредя класацията си! :)
НАЗДРАВЕ!
Dragontear
15th December 2007, 15:27
I. Албум на 2007:
1. Rotting Christ - Theogonia
2. Dark Moor – Tarot
3. Sonata Arctica – Unia
II. Песен на 2007:
1. Gamma Ray - Real World
2. Rotting Christ - Nemecic
3. Kamelot - Human Stain
III. Разочарование на 2007:
1. Bloodbound - Book Of The Dead
2. Helloween - Gambling With The Devil
3. Letzte Instanz - Dark Passion Play
Кой ще си играе да смята после???
Eddie Breeg
15th December 2007, 19:20
I.Албум на 2007:
1.Manowar-Gods of War
2.Emigrate-Emigrate (Може би съм единствения за който албума е добър:D)
3.Marilyn Manson-Eat me,Drink me
II.Песен на 2007:
1.Ozzy Osbourne-I don't wanna stop
2.Manowar-Die for Metal
3.Marilyn Manson-Heart Shaped Glasses
III.Разочарования на 2007:
1.Helloween - Gambling With The Devil
2.Bloodbound - Book Of The Dead
3.Letzte Instanz - Wir Sind Gold
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.