View Full Version : Нови Албуми 2008
Ludnichar
14th January 2008, 21:24
Предлагам в тази тема да слагаме линкове към всякакви метъл албуми излизащи в момента!
Аз почвам с нещо, което чаках да излезе след месец, но преди малко ме изненадах с линк! :)
http://img.zamunda.net/bitbucket/msoverworld.jpg (http://zamunda.net/details.php?id=114253)
Група: Machinae Supremacy
Албум: Overworld
Година: 2008
Жанр: SID/Industrial/Power Metal
Държава: Швеция
Език: Английски
Формат: mp3, ~240 kbps
deluxworld
26th August 2008, 09:02
Вече има налице два сингъла от новия албум на Металика, който се очаква да излезе на 12 септември!Изслушах ги двете по няколко пъти и смея да твърдя, че този албум ще затвори устите на повечето от хората, който дрънкаха най-често срещаната фраза "Ми Металика за мене бяха до 91"!The Day That Never Comes - тази песен е с препратки към Fade To Black,Welcome Home,One по този начин я усетих аз!My Apocalypse - тази пък ми напомни една друга моя любима песен Dyers Eve:)Повече от ясно е, че този албум ще е завръщане към старата Металика!Кажете си мнението:rockdevil:
the_trooper
26th August 2008, 09:19
Албума се заформя повече от невероятен.The Day That Never Comes е меко казано велика.И на мен ми напомня за тези песни които изброи.My Apolcalypse още не съм я слушал.Oбаче Cyanide... :rockdevil: Върнали са солата, което много ме радва. :rockdevil: Само се моля и тук да излезе на 12-ти че немога да чакам вече...
mickthomson
26th August 2008, 13:10
и двете песни са просто велики. нямам търпение да излезе албума
Ludnichar
26th August 2008, 22:40
Тая тема, макар да беше само с 1 пост в нея замисъла и беше да се дават линкове към нови албуми, а не да се коментират неизлязли такива!
Dragontear
26th August 2008, 23:30
Аз реших да я направя такава защото според мен пък ми се стори още по тъпо из форума да има теми за групи които нямат кой знае какво място тук :)
deluxworld
27th August 2008, 09:21
Цял свят говори за албума, но нямал място тук:blink::eusa_whistle::puke2:Има какви ли не безмислени теми, в които не се пише с месеци за много по големи тъпотии това е мойто мнение!
Dragontear
27th August 2008, 09:35
Ако ме интересуваше чуждото мнение .. чях да обръщам внимание.
Но в случая смятам че не е нужно да се отваря цяла тема за това във форум реално отнасящ се за друга група.
Не съм казал да е не се обсъжда новия албум... ето има тема за нови албуми, Моля обсъждайте го .. но защо да му отдавам кой знае каква важност.
ако това не ви харесва и си искате собствена тема
Заповядайте
http://harvesterofsofia.com/board/upload/index.php
http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=6277&st=270
http://forums.katehizis.com/index.php?showtopic=10
ПП: Посочи ми една безмислена тема в която се пише с месеци :eusa_shifty:
deluxworld
27th August 2008, 09:38
"в които не се пише с месеци" написах!
Общи приказки
Всичко друго което няма общо с Iron Maiden. Предстоящи концерти. Книги, Филми и т.н
Помислих си, че няма да е болка за умиране:)
Dragontear
27th August 2008, 09:43
За протокла:.. Никъде не пише "..и теми за албуми на други групи". :D
Не , не е болка за умиране ... Има тема ... обсъждате албума, аз не виждам къде е проблема.
Аз нямам нищо против да се пише и за други неща затова я има и тази тема Повече от ясно е, че е невъзможно и скучно да се пише само за Мейдън но ако имахме тема за всеки един нов албум щеше да стане мазало :)
И сега по същество ..и какво за албума. :)
deluxworld
27th August 2008, 09:48
Ми по същество сметнах за правилно след като всички слушаме такава музика, да кажа че вече има налице 2 нови песни на Металика, които смея да твърдя са нещо като завръщане в бъдещето:D Както и че албума излиза на 12 септември!
Dragontear
27th August 2008, 09:57
Аз ще изчакам да излезне целя албум за да си кажа мнението
Попринцип не харесвам Metallica от доста одавна.. (Откакто изкарахе RE-Load) И Load Трудно го понесох, но пак го преглътнах
За вскичко след това .. до St Anger няма да говоря.
Истината е, че очаквах новите неща да са много, много по зле, Но двете нови песни не бяха лоши.. Даже The Day That Never Comes ми хареса .
Все пак ще изчакам албума за да го оценя цялостно
Ludnichar
27th August 2008, 10:36
Нико, със създаването на темата, имах предвид тук да се дават линкове за нови албуми, а не да се коментират!
Обаче не беше проявен интерес и за това темата си завяхна...
Щом ви е кеф, коментирайте! Честно казано не на мен не ми е особено приятно да се коментира в моя тема група, която не мога да трая, още повече без това да се вписва по какъвто и да е начин със замисъла на темата, ама не е чак болка за умиране!
Dragontear
27th August 2008, 11:05
Става въпрос за всякакви нови албуми ще се коментира.. не пише че темата е само за металика... нищо не пречи и линкове да се дават
deluxworld
27th August 2008, 11:44
А мене какво ме бърка ти кой можеш да траеш и кой не!?Преместиха ми темата за Металика, в твоето "произведение на изкуството"!
Ludnichar
27th August 2008, 12:52
Тва е форум на Мейдън, като ти е толкова зор да коментираш педалика, коментирай си ги в техния форум!
Аз казах, че главното, поради което недоволствам е факта, че не е замисъла на темата да се коментира! Ама кой да чете!
Dragontear
27th August 2008, 13:43
Лудничарче според мен няма нищо лошо да се коментират нови албуми дори и в този форум както и да се дават линкове към албумите
А още по хубаво е ако това е в една тема а не да се отварят безброй безмислени теми.
Затова реших да слея темите.. сега ако обичате стига сте спорили за глупости и да пълните темата с безмислени постове а дайте да си вървят нещата по същество:)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.