View Full Version : Любими балади на Мейдън ?
Eddie Breeg
19th January 2008, 20:00
Кой са любимите ви баладки на Мейдън за мен това са :
No More Lies
Rainmaker
Brave New World
The Evil That Men Do ( Незнам дали е точно балада )
Dragontear
22nd January 2008, 14:12
Тези песни трудно бих ги нарекъл балади
Но виж примерно Strange World според мен песента която може би най-точно се характеризира като балада. А е и напълно гениална.
the_trooper
22nd January 2008, 22:52
Тези песни трудно бих ги нарекъл балади
Но виж примерно Strange World според мен песента която може би най-точно се характеризира като балада. А е и напълно гениална.
Да.На мен ми е любимата...
Wrathchild
18th February 2008, 18:08
Strange World и Remember Tomorrow ;)
Maidencheto
18th February 2008, 19:32
Blood brothers гениална песен е това,умирам си за нея,с уникално прочувствен текст и мелодия,написа с много чувство,изпята с още повече, навяваща невероятна тъга...Рядко се случва да не плача, когато я чуя. Тази песен я чувствам някак особено лично и особено близо до мен! Неуписуемо е това,което изпитвам, всеки път щом я чуя, въздейства ми невероятно, и искам да я слушам пак и пак... Просто тя беше една от първите, които се настъниха в сърцето ми и ще си остане там завинаги, като едно от най-красивите музикални творение! Може би, ако трябва да избирам любима балада ще е именно тя!
Journeyman също е много прочувствена,с великолепен текст и мелодия!
А както до сега сте казали Strange world и Remember tommorow от Iron Maiden са прекрасни, и са едни от любимите ми песни без Брус!
Wasting Love е балада.Como estas amigos до някъде.
Мейдън нямат много балади...
h4ll0w3d
8th May 2008, 18:16
Blood Brothers + Infinite Dreams
Не точно балда ,но
NO PRAYER FOR THE DYING :violin:
Maidencheto
9th May 2008, 19:24
Да,да,да,да!!!!!!!!!!!От месец насам съм се побъркала по тая песен....Нямам думи,обожавам я!
trillian
16th July 2008, 16:20
No prayer for the dying ме размазва - днес съм я слушала може би около 20ина пъти, сутринта преди работа, в колата, на работа и сега пак :D. Аз не мога да кажа дали е балада, според мен не е ... но anyway - парчето е велико!!!
The beasT
16th July 2008, 17:22
Rainmaker.. винаги.. Между другото е и едно от трите парчета, които могат да ме разплачат.
Наред с Queen - The show must go on и Kiss - Beth, тази песен винаги ме изпълва с някакви много дълбоки чувства.. и не, не на тъга, просто прекалено силни, за да ги задържам в себе си. :]
Ludnichar
16th July 2008, 18:25
Rainmaker е ебати баладата... :D
The beasT
16th July 2008, 18:27
ее..тц.. де да знам.. добре де, не е балада хD :D хD
Ludnichar
16th July 2008, 18:34
Аз май по темата не съм писал тука... Пък и то няма много кво! Не съм фен на баладите и рядко някоя успява да ме грабне!
Има една група, чиито балади са изключение, но тя не е Мейдън!
trillian
16th July 2008, 18:54
и коя е тя?
Ludnichar
16th July 2008, 19:41
Helloween
Кико
16th July 2008, 21:17
Forever And One е най-добрата балада на Helloween според мен.Наистина много добри балади имат,но Maiden не им остъпват. Говорим за
Wasting Love
Blood Brothers
No Prayer For The Dying
Infinite Dreams
Remmeber Tomorrow
Como Estais Amigos
Don't Look Through The Eyes Of A Stranger
Sign Of The Cross
Ludnichar
16th July 2008, 22:04
Най-добрата балада на всички времена е If I knew! ;)
По този показател специално Мейдън не могат да конкурират, поне що се отнася до мен...
Morgoth
16th July 2008, 22:11
Taka Мaiden като се има напредвид че имат 14 албума, реално баладите са им към 5-6. Те просто не правят балади, тя някак си се случва и се появява в албума. А иначе според мен и Children of the Damned e балада и то доста добра ;)
Eddi
17th July 2008, 07:20
абе повечето балади малко трудно се вписват в рамките на жанра "балада" Иначе любими са ми No more Lies Wasted Love, Children of the damned Don't look to the eyes of a stranger, Como Estais Amigos. А Blood brothers естествено
rock in rio
24th February 2009, 12:06
Blood Brothers + Wasting Love :eusa_dance:
novakova
12th March 2009, 20:08
Infinite Dreams
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.