PDA

View Full Version : Разговор с псевдо фен ...

Eddie Breeg
26th March 2008, 21:02
[21:50:17] {EFC}Solitary says: а я ми кажи ама честно..беше ли там Еди,нали знаеш,оня талисмана им дето мейдън го гепиха..офф тия мейдън мн ме дразнят зарад тва..ма там ли е бил

[21:52:36] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: oo tiq meidan sa golemi kradci,i az mn se qdosah za tva. ama be6e tam se pak,i mn se radvam,6ot tiq meidanovci samo kradat :@

[21:52:47] {EFC}Solitary says: ама носеше ли си розовите ръкавици..те нали са му запазена марка?

[21:53:12] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: da be,edi s rozovite
rakavici be6e tam i daje sviri sas solo kitarista

----------------------------------------------
[21:43:04] {EFC}Solitary says: of abe
[21:43:14] {EFC}Solitary says: q kaji klavira na Apocalyptica kak e..6ot nali go bqha operirali predi nqkolko godini i ne sym sigurna,dali e bil?
[21:44:11] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: oo da tam be6e
[21:44:14] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: toi sa e opravil
[21:44:44] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: o6te predi mn vreme. Izostanala si
-----------------------------------------------

[21:28:53] {EFC}Solitary says: как е соло китариста на апокалиптика

[21:28:57] {EFC}Solitary says: мен адски мн ме кефи

[21:28:58] {EFC}Solitary says: :)

[21:29:58] {EFC}Solitary says: в сми яко ли се представи

[21:30:05] {EFC}Solitary says: аз никога не съм ги гледала на живо

[21:30:11] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: super dore sviri

[21:30:21] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: ve4e znam 4e e bio lqtoto

[21:30:25] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: v kavarna

[21:30:29] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: minalata godina

[21:36:45] {EFC}Solitary says: а I am a total idiot как я изсвириха

[21:37:20] {EFC}Solitary says: те знам че с нея откриват

[21:38:45] *сprэтэ zэмятa iskъм да slэza... says: :) super qko be6e

--------------------------------------------

:edwink:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Eddie Breeg
26th March 2008, 21:04
Става на въпрос,че въпросната разбирачка твърдеше,че е била на концерт на Apocalyptica в БГ,а разбира се те си бяха тука с Еди с розовите ръкавици :D:laugh:

mickthomson
26th March 2008, 21:07
Мейдън крадци!?!?!??!?!??!!?!?!?! :blink:
Еди с розови ръкавички?!?!?!!?:blink:
хахахах, тва пък от къде го измислиха, ахахах

Leviatan
27th March 2008, 10:17
Нищо не разбрах, каква е тази заблудена девушка, къв Еди с кви розови ръкавици....много се друсат тия хора бе стига с тия наркотици!

Eddie Breeg
27th March 2008, 13:31
Попитах въпросната " разбирачка " за соло китариста на Апокалиптика и тя ми каза,че свири мн добре,също песента на Апокалиптика I Am A Idiot мн добре са я изсвирили,а също Мейдън са откраднали Еди от Апокалиптика,а запазената марка на Еди са розовите ръкавички :laugh::laugh::laugh:

Leviatan
27th March 2008, 13:33
Еди и Апокалиптика??? Абе заеби няма значение

Morticia Dickinson
28th March 2008, 10:12
За съжаление е пълно с такива.:mad:

Eddie Breeg
28th March 2008, 15:05
Лошото е ,че си вярват

ПС : Същият " фен " ми каза че вокалиста на Pantera е Corey Taylor :laugh:

Dragontear
28th March 2008, 15:15
Наистина е пълно с такива... дано пораснат и прослушат чалга по скоро, че ми писва от такива позьорчета

h4ll0w3d
28th March 2008, 20:20
Лошото е ,че си вярват

ПС : Същият " фен " ми каза че вокалиста на Pantera е Corey Taylor :laugh:
:laugh: Не спомена ли, че Мейдън не са група, понеже са сменили 7-8 вокалиста. :D Както и това че, вокалиста на Cradle of Filth се казва Brian Johnson, а този на AC/DC се казва Dany Filth. :w00t:

the_trooper
10th April 2008, 21:46
На мене един "фен" ми разправяше за китариста на Мейдън- Стив Мъри :D :D :D

Nicko
11th April 2008, 14:59
Някьде през 1984-85 хи хи ,прохождах в хеви метъла благодарение на бившия си съученик Вальо Гъбата от Ямбол.С него си пишехме писма и там той ми обясни за Дейв Мариа ,човека с маската както го наричаше той.Тоест и аз смятах ,че Дейв Мариа е ....Еди,но може би това трябва да го отнесем към тема-Усмивки от старите ленти ха ха ха

Кико
7th May 2008, 18:07
Мани много са ми смешни такива.
Оня ден съм на рожден ден.Аз принципно си ходя с дънки или панталон,ризки фанелки и т.н
Нямам хеви-метъл облекло-черни кожени панталони или чкета и т.н.Най-много да си сложа фанелка на Мейдън върху дънките и така.И разправях,че ще ходя в Гърция и един типичен метъл с дълга коса,кожени дрехи и фанелка на Меноуар ми вика "Абе ти не ми рпиличаш на човек,който би дал 300 лева за да види хеви метъл група в чужбина.Стая ризка си като за Бекстрийт Бойс."
Аз естествено се измях и му викам,на компа до тебе я има цялата дискография на Мейдън,пусни ми която искаш песен да видим аз колко зма , а после ще те тествам и тебе.ТЪпака почва с Run to the hills :D после пускаше само известни песни,аз естествено ги познах.
Идва мой ред да го "изпитам".Пускам Be Quick Or Be Dead.Думите му бяха след като чу началото на вокалите "А не аз периода им с оня Пол къв беше.а да Диано не го харесвам.Там съм слаб.Изпитай ме на периода с Брус Дикинсън."

До там приключи разговора.Изсмях му се.

Втори случай.На концерта на Мейдън в София.Почва Wrathchild и един до мене ме пита "Абе това коя песен беше?"

mickthomson
7th May 2008, 19:56
^ съгласен съм с тебе, и аз не ходя в типично метъл стил. най-много някоя тениска, и ако черното се брои за метъл облекло(предимно съм в черно)може. иначе такива вериги, якета, кожи не. то както ти каза, може да си целия в кожи и вериги, пък да не знаеш някоя известна песен.

Кико
7th May 2008, 20:09
Истина е ,че от всичките песни на Мейдън сигурно има около 10,които не бих познал в първия момент.Може и да са повече.Но е смешно за Be Quick Or Be Dead да казваш,че не харесваш Ди'Ано.Верно е ,че в нея Брус не пее в типичен стил,ама си е Брус личи си,а и самата песен е доста популярна.
Аз си слагам дънки и летни ризки.Слагал съм и камофлажна риза и отдолу фанелка на Мейдън или Цепелин,черен панталон и кецовете ми,които са си доста рокаджийски,но не това ме прави фен.Аз знам,че съм фен отвътре и че си дадох живота и пак ще си го давам,за да видя Мейдън.Ще бия путя до Гърция,който е няколко часа(около 8-9),но знам че съм готов и на 20 часа за Мейдън.
Глупаво е всеки чул Fear Of The Dark ,която според мене е най-популярна сред не-рок и метъл обществото,да си слага фланелка на "девицата" и да се прави на метъл.Даже за мене е глупаво даже да си най-запаления фен на кяото и да е група да се кичиш с кожи и какво ли не за да го покажеш.Важно е каква е музиката отвътре ти а не каква е на фланелката ти,макар че и аз доста често слагам фланелки на Мейдън даже в 80% от времето ама само фланелка,а и една от моите е "фешън" :blush: по мене ,впита,много е готина.

Иначе псевдо феновете винаги ще ги има,няма какво да правим.Важното е че в тоя форум няма такива ;)

mickthomson
7th May 2008, 20:15
^ съгласен. малко це отлконявам от темата, ама не-метъл обществото верно знае само Fear Of The Dark и до някъде No More Lies. не са един или два случаите с мен(а предполагам и с вас), когато си ходиш с фланелката на Мейдън и някой ......(ай да не слагам цензура) ти викат примерно:"ооо Мейдън..... кво става...... Fear Of The Dark......... и т.н." ама на такива им викам F*ck You и си продължавам.

Кико
7th May 2008, 20:47
^ съгласен. малко це отлконявам от темата, ама не-метъл обществото верно знае само Fear Of The Dark и до някъде No More Lies. не са един или два случаите с мен(а предполагам и с вас), когато си ходиш с фланелката на Мейдън и някой ......(ай да не слагам цензура) ти викат примерно:"ооо Мейдън..... кво става...... Fear Of The Dark......... и т.н." ама на такива им викам F*ck You и си продължавам.
Feаr Of The Dark принципно ми една от любимите песни,ама все пак е смешно само с нея да ги свързват.

No More lies верно е адски комерсилана ама е и от скоро и затова.На концерта в София също най-голямтото меле и публиката като цяло беше най-дейна на Fear Of The Dark.Велика е ,ама пак казвам тази група има толкова велики песни...абе както и да е UP THE IRONS

Eddie Breeg
8th May 2008, 21:53
Има един " фен " на Мейдън в даскало,веднъж го питах да ми каже 5 песни на Мейдън,той почна :
Fear of the Dark,No More Lies,ъъъ Iron Maiden имат ли такава песен,аз само се изсмях на факта,че успя да налучка и си тръгнах

"Heaven"Maiden
20th April 2009, 19:18
Колко са много тези индивиди, понякога просто ми се реве от явното им позиране стил "Покажи хеви метъл за снимката".И онзи ден една съученичка ми праща снимка на две "ХеВи МеТаЛиСтКи",разбираш ли, който и се правели на много "hard" и моля ти се бъркат Оззи с Алис.Хард са момичетата, и дори кожени якета си имат.Браво,Браво!Ние "позьорите"да мълчим и да се прекланяме пред мацката с одължена, пирхидролена прическа и кожено яке.Че как!:D:D:D:D:D:D

Fufy
21st April 2009, 09:50
В моя клас има две девойки. Едната слуша техно, а другата е луда по Джъстин и Кристина Агилера. Ходихме на екскурзия и на всяка снимка двете госпожици са - :rockdevil: ама буквално така изглеждат :D
На въпроса "Защо???:eek:" ми се отговори "Ми щото изглежда яко!" В същото време обаче метълите според тях са необразовани, нечистоплътни същества с никакви морални ценности. Имало и нормални ама те били малко и кат цяло, драги мои- НИЕ СМЕ СГАН :D
А си бях отворила устата, а щях много неща да избълвам...:sleep:

По темата- вчера ходих с едни приятели до Cross Point и се заговорихме точно за тези изцепки. Разказаха ми за един индивид, който се опаковал направо в неща на Мейдън. Питат го как се казва първият албум на групата и човека започва да мънка и да обяснява, че то такова всъщност едно разбираш ли реално не е съвсем сигурен и май като се замисли не знаел :D

The beasT
21st April 2009, 10:20
ОО от тези псевдо фенове до гуша ми е дошло.. Един познат така.. честно казано не бях наясно каква музика слуша точно и веднъж попитах.. И като спомена Мейдън естествено се зарадвах и питам: "Кой е любимият ти албум?!", той: "Dance of death".. и понеже и на мен ми влиза в ТОП 5 с албуми продължавам с въпросите "И коя ти е любимата песен от него .. освен Танца и No more lies?" и тогава разбрах ужасната истина..
отговорът беше "Ами.. те кои други бях в тоя албум, че не помня"
О.О е.. бах.. егати О.О :blink:

А относно Fear-а не съм съвсем съгласна, защото и досега си ми е най-любимата песен на Мейдън (останалите са просто любими хD) и не се смятам за тъп позьор, който не знае песните на Мейдън.. :]

Ludnichar
21st April 2009, 10:50
Трябвало да го питаш какво мислиза албума "The Trooper"! :D

the_trooper
21st April 2009, 10:53
За такива винаги използвам един въпрос - "Изброй 5 песни" :D Обикновенно казват до 2-3 и после гледат тъпо :D

The beasT
21st April 2009, 11:02
Трябвало да го питаш какво мислиза албума "The Trooper"! :D

хахаххахахаххахаха хD със сигурност отговорът щеше да е "ОО много го обичам този.. албум хD"

"Heaven"Maiden
24th April 2009, 20:05
Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър+.Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно)отидох на училище, където пред една съученичка

"Heaven"Maiden
24th April 2009, 20:11
Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър".Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно)отидох на училище, където пред една съученичка, която знам, че е метълка изтърсих какво ми е казала мама.Последав смутена гримаса "Но тя не носи толкова много грим."ТЯ!?!?"тя се усмихна благо "Не бива да се опреличаваш на някого, когото дори не занеш кой е."Вече на ръба да изпадна в луд смях, защото се досещах каква реплика ще последва тя я каза "Алис Купър от Квартала на Богатите не носи много грим.".Поседях, погледах я, нея и снизходителната и физиономия и изпаднах в истеричен смях.Нищо не и казах.Само си вадя извода, че позьори колко ти душа иска.
Речник:Идиотката не зане кой е Алис Купър и го бърка с една от геройните в Ориндж Каунти (Мариса Купър).А е метълка.:rockdevil::D:D:D:D

The beasT
24th April 2009, 21:50
Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър".Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно)отидох на училище, където пред една съученичка, която знам, че е метълка изтърсих какво ми е казала мама.Последав смутена гримаса "Но тя не носи толкова много грим."ТЯ!?!?"тя се усмихна благо "Не бива да се опреличаваш на някого, когото дори не занеш кой е."Вече на ръба да изпадна в луд смях, защото се досещах каква реплика ще последва тя я каза "Алис Купър от Квартала на Богатите не носи много грим.".Поседях, погледах я, нея и снизходителната и физиономия и изпаднах в истеричен смях.Нищо не и казах.Само си вадя извода, че позьори колко ти душа иска.
Речник:Идиотката не зане кой е Алис Купър и го бърка с една от геройните в Ориндж Каунти (Мариса Купър).А е метълка.:rockdevil::D:D:D:D
хахаххахаххахаахахахаххахахахахаха... седя и си се хиля пред мониторааа хD

Fufy
24th April 2009, 23:18
що бе то те си приличат:
http://i166.photobucket.com/albums/u97/GothicFruitjes/AliceCooper.jpg http://www.theage.com.au/ffximage/2007/01/04/svOC_narrowweb__300x450,0.jpg

:D:D

Vladimir Ivanov
24th April 2009, 23:24
не съм педал, ама Алис ме кефи повече :)

The beasT
25th April 2009, 09:24
E как може да си се гримирала толкова много О.О

http://i19.photobucket.com/albums/b167/sweetly_/svOC_narrowweb__300x45002.jpg

"Heaven"Maiden
25th April 2009, 12:13
Е неее, не чак толоква много, но за майка ми всичко малко над тънка, почти незабележима линия молив минава на ниво Алис Купър. :D

Severus
27th August 2009, 15:01
Мухахаха, страхотна прилика наистина, направо да ги объркаш ;)
Наскоро тормозих една група студенти, сред които имаше една подобна девойка. Беше твърдо убедена, че King Diamond бил от женски пол, защото му бил висок гласа. След това се оказа, че всъщност става дума за Nightwish. При това тембърът е толкова различен, че не знам как може да се сбъркат.
Мислех си да я доубия тази, за да не се мъчи, ама я оставих.

EvilDev
11th September 2009, 16:34
С такива хора съм се сблъсквал безкрайно много и аз ... някои техни бисери съм ги забравил, но ето няколко, които ще преследват съзнанието ми до гроб:

1) "Как се казваше страничния проект на вокала на AVANTASIA - ЕДГЪРИ ли беше, кво беше... ?"

2) "Тия МASTERPLAN много ми мязат на NIGHTWISH - същите бласт-бийтове имат"

3) Малко преди концерта на Iron Maiden в София, пред стадиона чувам следното:
Фен 1: "Аз, принципно такова, много се кефя на солачките на Брус Дикинсън"
Фен 2: "Той не е китарист, бе, вокал е..."
Фен 1: "Оф, верно. А кой беше китарист ?"
Фен 2: "Стив Харис !"

Интересно ми е, след началото на концерта, кой от тримата амигос (Дейв, Ейдриън и Яник) е бил посочен като Стив Харис. Без коментар.

4) "ДИМО Боргир поцепва нереално, признавам го тоз човек!"
Това по едно време беше много често срещано из чатовете.

Ludnichar
13th September 2009, 09:41
Тва за Боргир не е толкова фрапантно... Аз съм чувал израз "Тоя РАМЩАЙН" , което звучи още по-смешно... :D

Иначе тва от Мейдън цепи! :)

ManOwaRadO
13th September 2009, 20:51
Мда трудно е да си спомня всички култови изцепки на разбирачи, но се сещам за някои: "Абе копеле знаеш ли каква яка Металика видех в един магазин вчера, Айрън Мейдън се казваше!":w00t: Още че "Мърсифул фейт бил вокалист на Кинг Даймънд", "Кърт Кубейн бил барабанист в Меноуор"... а да и една рецензия на цялостното творчество на Моторхед: "Един пречи, двама му пречат":laugh:

Dr. Feelgood
13th September 2009, 22:12
Последните няколко поста ме заинтригуваха и прегледах темата, която до сега не бях прелиствал....
Не знаех, че No More Lies е достигнала божествения статус, на който се радва Fear of the Dark сред "разбирачите". :D
А иначе изцепки е имало и ще продължава да има. И ако до някъде мога да оправдая хората, които са бъркали във времената, когато Internet не е бил толкова разпространен, то тези, които в днешни дни говорят такива глупости, при положение, че почти всичко като информация може да се намери максимум с 4-5 клика, са пълни кретени. Но поне можем да им се посмеем от сърце :laugh:

P.S. Очаквам с нетърпение новия албум на Maiden, за да чуя гениалните солачки на Брус. :D:D:D

Dragontear
13th September 2009, 22:23
Последното което аз чух, беше двама как си говорят на оградите пред нас с Гери малко преди да влезнем за Motley crue тази година

- Мелез1: Абе кои ще свирят утрйе?
- Мелез2: Егай!
- Мелез1: аа да вйерно аз се кефя мноо на ТобияШ Самет.. а други ден кои свирят
- Мелез2: Дрийм Тиътър...
- Мелез1: Кои бяха тия?
- Мелез2: една много яка готик банда.....
- Мелез1: ааа да верно знам ги

Ludnichar
14th September 2009, 08:11
Сетих се нещо весело, което ми разправя една позната преди години... :D

Отива тя една сутрин на даскало, и нейна съученичка, я пресреща с думите:
-Копилеееее, снощи, в дискотеката пуснаха новата песен на найтуиш - "ДУ БАСТ"!!! :D
(годината е 2004, а както добре знаем Du Hast е от 1997 и разбира се на Рамеца)

ManOwaRadO
14th September 2009, 16:24
-Копилеееее, снощи, в дискотеката пуснаха новата песен на найтуиш - "ДУ БАСТ"!!! :D

Пхахахахаха! Може да означава "Ду бастард" (Ти, копеле!) на немско-английски :D мене винаги са ме кефели такива дебиляги.
Сега се сетих за един смс, който получих преди време с оправдание, че нямало латиница на телефона (!) беше написано следното: "Поздраф с Дио - Кеч дъ Рейнбол!" :laugh:

Кико
17th September 2009, 11:38
Пхахахахаха! Може да означава "Ду бастард" (Ти, копеле!) на немско-английски :D мене винаги са ме кефели такива дебиляги.
Сега се сетих за един смс, който получих преди време с оправдание, че нямало латиница на телефона (!) беше написано следното: "Поздраф с Дио - Кеч дъ Рейнбол!" :laugh:

Тоя Дио не беше ли соло китара на Блек Сабат?

Leviatan
17th September 2009, 16:32
Тц, Дио идва от дуо, т.е. пее само дуети..с Монсерат Кабайе :D

Кико
17th September 2009, 21:31
Тц, Дио идва от дуо, т.е. пее само дуети..с Монсерат Кабайе :D

Чекай бе,Монсерат Кабайе не беше ли басистка на Nightwish?