PDA

View Full Version : Футболен отбор "Iron Maiden Bulgaria"

Morgoth
30th March 2008, 23:31
Хайде да се преброим и строим тез който искат- важното е желанието и да си спретнем 1 отбор. Колкото повече народ се съберем толкоз по-добре :) може и 2-ри отбор да си имаме :)
Ще се събираме събота/неделя да си тестваме силите и да се забавляваме :)
Айде навитаци има ли :)

mickthomson
30th March 2008, 23:35
идеята не е лоша, даже хич, ама нито ша ми е удобно(лично на мен) да идвам, нито пък съм чак такъв футболист(най-добър(ако мога да се нарека добър) съм в защита), ама пак казвам идеята не е лоша ;)

Ludnichar
31st March 2008, 01:11
Аз както вече споменах ще съм нашия Дидие Дрогба! :edtroop:

Dragontear
31st March 2008, 11:44
И аз се включвам като защитник или вратар :)

пък ако наистина се съберем и става нещо от нас може да се пробваме да понапляскаме малко хървати http://maidencroatia.com/firma-convention.htm

the_trooper
31st March 2008, 12:53
Аз съм мн малък, тъй че от мене остава само моралната подкрепа :D Иначе идеята е повече от добра. :)

Leviatan
31st March 2008, 14:21
Бий хърватска по главата, бий, бий, бий:edtroop:

Morticia Dickinson
31st March 2008, 15:10
Tака ето какво ни трябва:

6 човека отбор (махимум)..като 1 е резерва.Полувремената са по 20 минути.
Записването е до 1 юни.Трябва да изпратим имената на играчите на хърватите.Купата ще я връчи самия Steve Harris дъщеря му също ще присъства.След мачовете ще се състоят следните неща:
- Iron Maiden tribute concert (performed by Stimulans)
- Steve Harris' unofficial biography "The Clairvoyant" promotion
- Croatian IMFC's photo exposition, "My meeting with Maiden"

и така..друго не се сещам за сега.

Perfect Stranger
31st March 2008, 15:12
Морти, ние освен да се класираме за мажоретки.:D:edtroop:

Dragontear
31st March 2008, 15:19
А плаща ли се нещо .. това трябва да проверим?

Morticia Dickinson
31st March 2008, 15:21
^^хаха и аз това предлагах :edrool:....ще му играем на тате Стийв :wub:.

^Ами провери де.

Така хора давайте имена кой ще идва.Трябват ни 6 човека.:):)

Leviatan
31st March 2008, 15:21
Аз участвам...в предните редици, но и ще се връщам! Въпросът е: да съберем хората, да направим екипи, да тренираме и да направим лек разбор кой къде ще играе! Пък и как ще се занесем до там?

Dragontear
31st March 2008, 15:24
Именно .. според мен там щте трябва да се остане поне 2-3 дни

Ludnichar
31st March 2008, 15:25
Да ходим до хърватия? Хм, трудно ще се получи пък и зависи кога ще се проведе турнира...
Аз за отбора имам желание, но за ходене до хърватия - не знам!

Leviatan
31st March 2008, 15:32
Лошото е, че още не сме събрали никви първоначални вноски или чл.внос, тепърва започваме и нямаме нищо скатано за тази цел:sad: и трябва да се самофинансираме! Трудничко ше стане, ноооо ако се стегнем с тренировки и организация за другата година ще сме в топ-форма и ще имаме парите дори извън фен клуба....:edtroop:

Dragontear
31st March 2008, 15:34
Според мен тук е момента да се потърсят спонсори ...

Една фирма според мен по лесно ще даде средства за футполен отбор от колкото за друго.. а тук вече нещата са свързани с музика така че нищо не ни пречи да проверим в СМЕ или СМФ.. или някоя Бира за спонсорство.

Leviatan
31st March 2008, 15:36
Хах, ами това е идея! Значи трябва да проучим кви пари ще са ни необходими и да отправим запитвания, а и датите да знаем.

Morticia Dickinson
31st March 2008, 15:37
Турнира ще се проведе 1 ден преди концерта им в Сплит.

Perfect Stranger
31st March 2008, 15:39
Хм, хм, че то можеше направо там да идем и на концерт.:blink:
Да съчетаем приятното с още по-приятното дето се вика.

Morticia Dickinson
31st March 2008, 15:44
И аз това си мислех.Ако отидем да играем може и на концерта да идем.

mickthomson
31st March 2008, 18:02
яко е предложението, ама аз съм пас за ся, щото нито мога да идвам за тренировки, нито ша имам парите, ся с тия абитуренски, пък и след тва Атина, доста ша ме разори, замислям се и за Каварна, абе баси па ша затъна в дългове :crying:

h4ll0w3d
31st March 2008, 18:19
Аз както вече споменах ще съм нашия Дидие Дрогба! :edtroop:

А аз Патрис Евра/Неманая Видич :w00t:
Добра идея, но не мисля, че ще би била да се осъществи с мен. :sad:

BloodOmen
31st March 2008, 18:33
И аз съм навит за отбора, но за турнира тая година няма да го бъде.

Morticia Dickinson
31st March 2008, 21:24
Спокойо бе хора....ще сформираме отбор от 11 човека + резрвите.А пък ние са ще сформираме супер отбор за хърватско.

Morgoth
31st March 2008, 23:04
Значи правим си отбор.
Така секи който иска да играе нека казва :) Ако ще да е и на 13 години. И тез от провинцията нека се пишат земат се сформират с течение на времето градови отбори. Турнир може дори да си направим....
Така стига толкоз с фантастиката :laugh:
Така за записването сериозно говора. Първият пост ще го редактирам редовно като някой изяви желание, за да знаем колко сме ;)
Айде почвайте да се пишете ;)

mickthomson
31st March 2008, 23:21
за тренировките ми е лесно, смисал ей тука една камара момчета сме, ша играме, ама пари за Хърватско.......... маке, нема да имам

Morgoth
31st March 2008, 23:27
Къде се залете за Хърватска, чакай да видим дали става нещо от нас :eusa_think::laugh:

mickthomson
31st March 2008, 23:30
само за инфо, казам, и да става, и да не става, требва да фана от тотото та да имам финанси(ако става нещо) да мога да отида ;)

Leviatan
1st April 2008, 17:26
Глейте ся! Верно Моргота е прав. Трябва да се тестваме да видим кой е с 2 леви крака и кой ще прави балтиите! Обаче за целта трябва да се съберем и да поритаме едно пробно мачле. Тъй че казвайте кой ще се записва и кога можем да ритаме и къде.

Ludnichar
1st April 2008, 18:47
Можем да ритаме на някое игрище (спортна софия, академик) или пък в някое училище през събота и неделя!

JOX666
1st April 2008, 21:08
пичове може да ритаме на игрищата на Бонсис,проблемът,е че са заети за април от някаква факана компания,но тъкмо ще се сберем,разберем и може да се играе и по-късно като часове,примерно от 8 до 9-10.Субсидийте са в рамките на 45 БГ ЕВРО цента,в които влиза и топката,ако нямаме...Игрищата са си яки,настилката е псевдо тревичка,което си е айляк.:eusa_dance:

Morgoth
2nd April 2008, 08:57
Предложението на Любо за у-ще ми хареса :) Само трябва да си набележем някое, което да не е затворено и да е свободно. А пък тез игрища на Бонис изобщо не съм ги чувал :huh: би ли казал нещо повече и за 8 -9,10 вечерта ли имаш на предвид

TROOPER
3rd April 2008, 08:32
Любе, аз и ти ще сме напред като Марсело Салас и Иван Саморано:) Напълно подкрепям идеята за отбор. Дори бих съдействал за намирането на спонсор за да можем още тази година да отидем на турнира.

Leviatan
3rd April 2008, 09:22
Аре тази Събота да отидем в някое уч-ще или нейде другаде да ритаме. Имаме ли топка? Койй ще дойде? Аз съм на линия! Вие казвайте.

Ludnichar
3rd April 2008, 09:42
Ако има навити, аз съм онлайн!

Leviatan
3rd April 2008, 14:53
Ми пичове... и дами, горе ютиите:edtroop: Събота 15.30ч. в двора на НПМГ. Това ще е сефтето на отбора! Ако некой такова да привика мощна агитка, да ни подкрепя! Але, але, але!

Morgoth
3rd April 2008, 17:03
Ми пичове... и дами, горе ютиите:edtroop: Събота 15.30ч. в двора на НПМГ. Това ще е сефтето на отбора! Ако некой такова да привика мощна агитка, да ни подкрепя! Але, але, але!
Ей там колко съм играл :D

Leviatan
3rd April 2008, 17:09
Нали знаеш, ако паднеме на кой ше си го изкараме....още си спомням дартса със гадните сектори:D:D

Morgoth
3rd April 2008, 17:27
Аз нищо не гарантирам, другата седмица се пак имам 3 контролни :sad:

Dragontear
3rd April 2008, 21:59
Аз също съм на линия :)

Leviatan
4th April 2008, 12:31
Аз нищо не гарантирам, другата седмица се пак имам 3 контролни :sad:
Да ги немаме такива! :edflame:Кога за последно си ритал? Помисли си само как Харис ти връчва купата, а Лорчето ти окичва медалче придружено със звучна целувка по бузката:D ....контролни пфаф..Не ни разправяй вафли ами идвай, че председателя ше те дисквалифицира!

JOX666
4th April 2008, 20:27
Предложението на Любо за у-ще ми хареса :) Само трябва да си набележем някое, което да не е затворено и да е свободно. А пък тез игрища на Бонис изобщо не съм ги чувал :huh: би ли казал нещо повече и за 8 -9,10 вечерта ли имаш на предвид

Намират се в Щудгард(Студентски град) там,където е на КИА представителството за БГ.Идеята за 9-10 вечерта не е да се набием в толкова задължително,просто че може да се ходи и малко по-късно от нормалното,ако някой е на бач и не може да отдели свободен ден.НПМГ ще предизвика много спомени,все пак НПМГ-листите завладяваме света,както клошарите и пингвините...:blush:

Morgoth
4th April 2008, 23:42
Намират се в Щудгард(Студентски град) там,където е на КИА представителството за БГ.Идеята за 9-10 вечерта не е да се набием в толкова задължително,просто че може да се ходи и малко по-късно от нормалното,ако някой е на бач и не може да отдели свободен ден.НПМГ ще предизвика много спомени,все пак НПМГ-листите завладяваме света,както клошарите и пингвините...:blush:
И ти ли си от там бе :eek:

misho_n
5th April 2008, 14:34
Игрищата на Бонсис не са лоши.Аз съм играл на тях.Но е желателно да не си с маратонки,защото на изкуствената трева се пързаля.Виж на горното може и с маратонки,но пак си е рисковано.Там обаче се плаща.Мисля че беше 70лева на час или за час и половина.Но това беше преди нова година.Тогава играех в един турнир между форумите.Сега преместиха мачовете на други игрища с изкуствена трева до басейна Спартак.Ако нямаме парички най-добре е в някое училище или площадка.Аз знам няколко такива асфалтови площадки,но са в Сухата река и Хаджи Димитър.Тази неделя няма да дойда да поритам с вас,защото сутринта от 11ч. ще играя в лигата на форумите и,ако и слетобяд играя,няма да мога да ходя поне 3 дни.Все пак не съм на 20г.А и съпругата ще и дойде много от мойте мачове.Напоследък имам доста работа,а като се освободя ходя на стадиона да гледам Левски или да играя в лигата.Имам желанието да поритам с вас,но досега дори на по бира не съм успял да дойда,когато се събирате пред Одеон.Май съм най-несириозният тук.Егати колко много писах.Късмет пичове и да си изберете хубави екипи.Пък,ако решите може да се регистрирате за участие в шампионата на Форумите.Аз вече 3години играя там и е доста забавно.:)

JOX666
5th April 2008, 19:32
И ти ли си от там бе :eek:

в смисъл....Откъде да съм?От Студентски не съм,ако питаш за школото НПМГ,завърших преди 3 години,с тенденция към 4 :D

Dragontear
6th April 2008, 12:04
Каква поредна футболна драма...

Така отбора за първи път се събра и игра, и мога да кажа че въпреки лекия погром се справи добре и горе долу се напаснаха играчите.Има леки пропуски в центъра и вратарят трябва малко много да по тренира ,иначе спаси много трудни положения (евалата).Защитата от страна на г-н НЕшеф беше почти безупречна.Според моите наблюдения най-добър играч на терена беше Leviatan. Благодарение на късмета и на вече по-доброто пасване на играчите Ludnichar-я и TROOPER-а вкараха общо 3 гола.Ludnichar-я успя да вкара 2 гола.
Публиката беше на ниво, но имаше и много простаци, които не се държаха много прилично и псуваха вратаря.:D

Резултатът е 10:3 .....пагубно,но добре като за първи път..без тренировка.:)

Ето снимка на отбора:

http://img27.picoodle.com/img/img27/4/4/6/f_IMGP1059m_0a9ce50.jpg

От ляво на дясно: Любомир (Leviatan), Тодор (Ludnichar), Николас (Dragontear), Станислав (TROOPER), Димитър (НЕшеф)- Hammer
Фотограф: Гергана (Morticia Dickinson)

Обзор на играта Morticia Dickinson.

Maidencheto
6th April 2008, 12:07
Големи сте ми сладури бе!Завършен отбор сте си!Другия път ще дойда да ви видя!:wub:

Абе къде му е на НЕшефа капитанската лента?!

mickthomson
6th April 2008, 14:28
деле, а стига бе, по снимката съдя, че в Сф, не е валело, тука 3 дена вече вали, и вали, и вали. баси се едно съм в Англия :sad:

иначе за отбора, добре все пак 3 вкарани гола ;)

Leviatan
14th April 2008, 10:08
Така, нека от рано потвърждаваме присъствието си за мачлето идната Събота. Аз лично съм там, който ще идва нека казва навреме.

JOX666
18th April 2008, 19:54
с малко синини пак съм на линеал...до събота,ако има промяна от 15.30 в НПМГ,пишете...до скоро и вдигайте ютийте :eusa_dance:

Morgoth
16th May 2008, 14:51
Eй кога сме на тренировка бе :rolleyes: Айде че ще загубим форма(ме че сме я имали де) :D

Leviatan
16th May 2008, 15:26
Ми аз утре бачкам, за другите нямам инфо.

Ludnichar
16th May 2008, 16:43
Аз още имам проблеми с глезена, така че не знам кога въобще ще мога да играя!

Кико
19th May 2008, 20:20
Aз смея да твърдя,че играя футбол доста добре и изявявам желание да се присъединя :rockdevil:
Професионално се занимавам с др спорт-тениса(корт) и тренирам точно до спортна софия на кортовете на Левски,така че мога да отскоча утре преди тренировка и да запазя игрище за събота или неделя.За ученици е 25лв на час.
К'во мислите? ;)

Leviatan
20th May 2008, 09:30
Това е добра идея, обаче в момента сме в намален състав-двама са трайно контузени и в момента сме четирима+двама,които обаче не знаем дали са свободни тази Събота. По принцип се уговаряме да ритаме в НПМГ, но ако другите са навити нека да кажат дали искат тази Събота да ритаме на споменатото от теб игрище. Аз нямам нищо против.

Morgoth
23rd May 2008, 10:14
Я съм на изпращане, затова пас

Dragontear
23rd May 2008, 22:06
Тази събота май и моята програма ще е бая претоварена ... така че може би ще пропусна и аз

JOX666
18th July 2008, 16:27
дайте да се разбираме за утре...ще ритаме ли?

Dragontear
18th July 2008, 20:47
Да в 18:00 където и преди...в СМГ

Morgoth
18th July 2008, 21:00
Да в 18:00 където и преди...в СМГ
Няма обиждаш даскалото ни :eusa_think: ;)

НПМГ е даскалото :D Аз нз дали ще успея, но ще направа сичко по силите си :rolleyes:

JOX666
19th July 2008, 00:32
няма да успея за 18...аз съм на репетиция до 17 и половина...

Ludnichar
20th July 2008, 20:38
Няма обиждаш даскалото ни :eusa_think: ;)

НПМГ е даскалото :D Аз нз дали ще успея, но ще направа сичко по силите си :rolleyes:

По-скоро обижда моето даскало! :D
За следващия мач се надявам да съм на линия, за тоя не бях в СФ!

dickinson88
27th January 2009, 13:56
ЕЙ ,КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ БЕЗ НАЙ-ДОБРИЯТ НАПАДАТЕЛ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА А?
ЕКИПИТЕ ЩЕ БЪДАТ В БОРДО ,А РЪКАВИТЕ В НЕБЕСНО СИНЙО!ЗАЩО ЛИ?

:rockdevil: :edtroop::edrool:

А И МОЯТ НОМЕР ЩЕ Е 88

UP THE IRONS!!!

Dragontear
27th January 2009, 14:08
Ники .. ти ли си бе човек?

Ludnichar
9th March 2009, 17:48
Абе хора, що така го за*бахме тоя "отбор"...

То ясно, че дефакто отбор няма да имаме в истинския смисъл на думата, ама иде пролет и може пак някой път (а може и повече пъти, лошо нема) да се съберем да направим някой мач... :edtroop:

Dragontear
9th March 2009, 19:22
От утре сковава студ и снег

Ludnichar
10th March 2009, 16:48
То снега се стопи вече! :D

jimiianev
12th March 2009, 14:25
Идвам и аз да ритам! Какво ще кажете за мачлета като се оправи времето в неделя и след тва срещата на клуба там където сме ритали? Тъкмо повече хора ще се събират.

Ludnichar
12th March 2009, 20:21
Аз попринцип съм навит, когато и да се разберем, стига да не се засича с мачове на Левски или на Челси!

jimiianev
16th March 2009, 17:29
Е то няма как да стане и с двете да не се засичат! Абе, кво толкова им се кефите на ингилизите? Само западна Б група- всичко друго е измама!

Dragontear
17th March 2009, 09:14
Значи ако ритаме срещу Левски или Челси ще знаем че Лудничаря няма да дойде защото ще ни гледа по телевизията :laugh:

Ludnichar
17th March 2009, 09:53
Що по телевизията... Може на живо... Ама ще си викам за сините... :edtroop:
Пък вие се оправяйте без голмайстора! :P

Dragontear
17th March 2009, 10:07
Що бе Стенли няма ли да играе :laugh::laugh::laugh::laugh:

Leviatan
17th March 2009, 17:06
Както казах не помня кога и къде, в Дървеница направиха едно игрище - зелена настилчица някаква, разграфено, високи оградки и кошара за ултрасите...така че стопли ли се водата можем да го пробваме..

Ludnichar
23rd March 2009, 00:15
Преди няколко дена, докъто пиех бири с хора от форума на Рамеца се заговорихме да се съберем някой път да ритаме и предложих идеята, да направим мач срещу форума на Мейдън...
От там мога да събера 5-6-7 човека някъде, остава вие да кажете навити ли сте за идеята? А аз от кой да играя ще бъде сложна дилема... :)

Morticia Dickinson
23rd March 2009, 12:52
Мениджъра се изказа..съгласни сме, а ти ще меташ чоп за кой да играеш. :D

Dragontear
23rd March 2009, 13:45
И аз съм съгласен но при едно условие... да имаме екипи..... екипите са задължителни

Кико
24th March 2009, 15:28
Преди няколко дена, докъто пиех бири с хора от форума на Рамеца се заговорихме да се съберем някой път да ритаме и предложих идеята, да направим мач срещу форума на Мейдън...
От там мога да събера 5-6-7 човека някъде, остава вие да кажете навити ли сте за идеята? А аз от кой да играя ще бъде сложна дилема... :)

Бате,форума на Рамщайн не може да бие форума на Мейдън.
Няма как фенове на немска група да бият фенове на английска група,а и ти ако играеш от Рамеца ще бъде идеално за нас :D
Нико проектирай некви екипи.И между другото аз съм номер 9 заплюх си го :edrool:

Ludnichar
24th March 2009, 15:52
Аз искам 10 или 11... :edtroop:

Кико, от който и да играя, той ще бие, така че си прави сметката! :edrool:

Dragontear
24th March 2009, 16:26
Значи е крайно време да те вземат в Челси ;)

шегичка.. подкрепям силно идеята за сблъсък между двата форума стига да си направим и парти след това

Maidencheto
24th March 2009, 16:36
Ихааааа парти,може ли и агитката?:w00t::rockdevil:

Dragontear
24th March 2009, 16:45
Ако бие рамщайн отбора партито ще е РАМЩАЙН и ние ще присъствамеи ще се слуша само рамщайн А ако ние бием ще е обратното .... Кеф ще ви е на двамата при всички условия :D :)

Maidencheto
24th March 2009, 16:58
Кофтито е,че за който и да викам другите ще се сърдят,така че ще гледам и ще си мълча:);):rockdevil:

Vladimir Ivanov
24th March 2009, 17:46
чак ме зарибихте, да обуя старите маратонки и късите панталонки... :)

Ludnichar
24th March 2009, 18:19
Ако бие рамщайн отбора партито ще е РАМЩАЙН и ние ще присъствамеи ще се слуша само рамщайн А ако ние бием ще е обратното .... Кеф ще ви е на двамата при всички условия :D :)

Супер идея Нико, не можеше да се измисли по-добре... :)

Кико
24th March 2009, 18:39
Ок.Значи Нико започни да правиш Мейдън сет-а!!! :rockdevil:
Мене от 25 март до 31 март ме няма ,така че гледайте да е след т'ва :edrool:

Morgoth
12th April 2009, 11:24
Taка, хора стягайте се, скоро да ритаме, тъкмо до лятото да влезем у форма, за да мачкаме противника :edtroop:

ViolentBeauty
12th April 2009, 11:43
Абе, жени взимате ли в отбора ?! :huh: ха ха
Или само ще подаваме биричките отстрани на терена:eusa_shifty:

Maidencheto
12th April 2009, 13:13
Да бе ще поидаваме,ще пием(:

ViolentBeauty
12th April 2009, 14:07
ха ха ха, дам и ако евентуално остане и отбора не пада може и да им дадем :P

Maidencheto
12th April 2009, 14:10
По-евентуално е да бият,отколкото да остане!:D

Кико
12th April 2009, 16:12
То всичко хубаво...ама ае да се направи най-сетне тая организация.
Аз предлагам тъй като вече времето е къртач следващата неделя или събота следобяд вместо форумна среща - ФУТБОЛЕН МАЧ! :edtroop:

Ludnichar
12th April 2009, 17:02
Следващата седмица е Великден, познай колко хора ще са в София!

По-следващата вече, ако има навити, може да действаме!

Кико
12th April 2009, 21:26
Следващата седмица е Великден, познай колко хора ще са в София!

По-следващата вече, ако има навити, може да действаме!

Номер 9 е навит :D

Morgoth
12th April 2009, 21:58
Днес с Джими поритахме, макар и да бяхме в различни отбори, ма се пак си беше фън :D

jimiianev
17th April 2009, 08:45
Който не е разбрал- събота 12 часа двора на НПМГ !

Почваме да ритаме !

Morgoth
17th April 2009, 11:43
Така някой има ли топка или ще се наложи да купим :rolleyes:

!!!УТРЕ В 12:00 В НПМГ ЩЕ РИТАМЕ!!!

Morgoth
24th April 2009, 08:54
Утре НПМГ, футбол или ще ходим си взимаме пенсиите :D

Ludnichar
24th April 2009, 11:47
Ако има мач, аз идвам!

Morgoth
24th April 2009, 22:12
Аз да кажа и тук: утре няма да мога, поне не и до 16.00 :rolleyes:

Ludnichar
4th May 2009, 01:17
С Нико днес говорихме другата събота (ако разбира се е хубаво времето) сутринта да ритаме на някакъв терен в Овча Купел, който той предложи - каза че бил много добре направен! Дано успеем да се съберем повече хора и да направим добър мач! :)

Ludnichar
8th May 2009, 14:14
Ае бе хора, грам активност няма... Няма ли поне някой навит, или ще отлагаме "мероприятието" за пореден път...

Dragontear
14th April 2010, 16:43
ОПА Така вчера си писах с ДУ (админа на RAMMSTEINBG.СОМ) идеята е за футболен мач между членовете на нашият клуб и техния.

Като предполагаема дата се определя 15-16 май (Събота или Неделя) ще се доуточни на кой как му е удобно

Сега нека казват хората които МОГАТ да играят и биха искали

Maidencheto
14th April 2010, 20:36
ОПА Така вчера си писах с ДУ (админа на RAMMSTEINBG.СОМ) идеята е за футболен мач между членовете на нашият клуб и техния.

Като предполагаема дата се определя 15-16 май (Събота или Неделя) ще се доуточни на кой как му е удобно

Сега нека казват хората които МОГАТ да играят и биха искали

Абсолютно не е честно бях решила тогава да не излизам,не стига,че ще ме карате да избирам между двата си любими отбора,ами и между матурите да излизим,пууу,ама айде от мен да мине:)

Dr. Feelgood
14th April 2010, 21:37
Подкрепям инициативата. Един месец за избистряне на състава, уточняване на тактическата схема на отбора и отработване на заучени положения. :D
Лудничаря предполагам ще играе по едно полувреме и за двата отбора. :D

Morgoth
15th April 2010, 00:05
Мен може ме броите резерва, ако нещо стане, щот не съм много добър ;)

EvilDev
15th April 2010, 11:07
Аз също бих желал да взема участие :)

Ludnichar
15th April 2010, 11:11
Аз попринцип съм организатор на R+Bulgaria, а и вероятно ще съберем по-малко хора, така че сигурно ще съм с R+ екип! Ако пък от там се съберат повече хора, отколкото от тук - минавам от вас! :D

Maidencheto
15th April 2010, 11:48
Бояджия:)

Кико
15th April 2010, 18:39
Аз мога и искам да играя :rockdevil:
Сайн ми ин :edtroop:

Leviatan
15th April 2010, 19:00
Така..ако говорим за можене навремето бях мнооу добър...пък не знам от последните мачове в нпмг как съм изглеждал..обаче имам желанието пак да поритам, така че ме бройте и мен!

sadizama
26th April 2010, 19:07
Zdraveite az sum nov vuv foruma. Skoro smqtam i da doida na nqkoiq sbirka na Odeon i da stana chlen na kluba ako razbira se me priemete. No otnosno futbola mnogo bih iskal da se vklucha v otbora - igral sum 4 godini vratar v Spartak Sofiq - sega sum tzaknal okolo 15 kila otgore no pak stavam. Taka che ako moje da se prisuedinq kum otbora shte se radvam.

Dragontear
26th April 2010, 23:36
Ще бъдеш добре дошъл на среща , в клуба и отбора
не се притеснявай за килата отгоре.... всички сме аматьори даже направо сме си пълна скръб :D

Ще се радвам да се видим някой път.. обикновенно обсъждаме срещите в форума и не винаги са на одеон.. ако имаш въпроси може да пишеш лично съобщение