PDA

View Full Version : Татуси!

Maidencheto
5th April 2008, 23:38
За или против татусите сте?Имате ли и ако да споделете някоя и друга снима!Аз имах една временна!Ето я:
http://images23.snimka.bg/005209342.jpg

mickthomson
5th April 2008, 23:46
аз съм за, ама нямам(все още), иначе в близко бъдеще като се опарича, може да си направа.

BloodOmen
9th April 2008, 12:40
ЗА съм, но зависи къде и какви са... и големината е от значение. Като тези критерии варират. :)

Bruce666
11th April 2008, 21:51
И според мен е хубаво човек да си има някоя татуировка, в бъдеще мисля да си направя. :)

Morticia Dickinson
23rd April 2008, 21:47
Ако ме питаш мен съм ЗА....обожавам ги и пиерсингите....ако ме питаш за друго..ще ти кажа,че никой не гледа таттоото на тази снимка, а нещо друго.:D
Поплакна им очите :edrool:

h4ll0w3d
24th April 2008, 12:51
Ако ме питаш мен съм ЗА....обожавам ги и пиерсингите....ако ме питаш за друго..ще ти кажа,че никой не гледа таттоото на тази снимка, а нещо друго.:D

:laugh:

Maidencheto
24th April 2008, 14:37

Хахаах Гери уби ме!:D

Eddie Breeg
30th April 2008, 22:56
Няма лошо,стига да е красиво татуто

Dr.Jend
12th May 2008, 17:11
Аз обичам татуировки по принцип. ;) Къде, каква, колко... Всичко е въпрос на специфичен вкус.

Ето я моята, която направих на дърти години :D :

http://www.imgshare.eu/t/DrJend/bloody_dragon_c8fed.jpg (http://img03.imgshare.eu/i/DrJend/bloody_dragon_c8fed.jpg)

Друга нямам намерение да си слагам в близките години. :D

Предпочитам татуировките на дамите да не са много и да не са големи. На по-дискретно място е по-добре... Това важи с огромна сила за по-младите. Понякога под влияние на силни чувства и разни други емоции ;) могат да си праснат нещо, което да се чудят как да скрият след време. :eusa_think:

Vessy
17th May 2008, 15:29
http://images26.snimka.bg/005875100-big.jpg

Maidencheto
17th May 2008, 16:22
Много е готина Веси!:):D

Dragontear
18th May 2008, 21:40
Аз също съм ЗА определено ако имат смисъл... истината е обаче че за всеки човек всяка татуриовка си има смисъл за него си и не е нужно всеки да я разбира. иенно аз се радвам 4е о6те не съм си направил.. просто защото се интересувам от толкова много не6та и те се менят през годините че ако тръгна да се рисувам незнам какво ще стане.

Загледах се и в татусите на онея педермета от Синдер Роуд (Дето подгряваха КИС).. е по голяма цигания нямаше.. то не беха египески йероглифи та през японски та чак до бодлива тел и ангелчета и това само върху един човек

аз още не съм открил какво искам да си татуирам но може би ще е някаква плетеница и със сигурност няма да е нещо което да може да вижда всеки ;)

revolution_is_my_name
28th October 2008, 00:55
Брат, в тоя ред на мисли, тая година като бях на море имаше някъв ки-борг на плажа, бръснат и огромен, с следните татуировки: на гърба - Исус
на лявото рамо - пречупен кръст, на дясното рамо - еврейска звезда :blink::blink::blink::blink::blink:

харесали са му картинките сигурно :Д

Dragontear
6th November 2008, 13:11
или са го хванали нацисти, евреи и сектанти и са се гаврили с него :laugh:

Ghost_of_Navigator
30th November 2008, 19:26
За Съм има една от 1 година по принцип е яко моята ми я подариха едни приятели за рождения ми ден:rockdevil:

jimiianev
2nd December 2008, 15:40
Аре подарете ми и на мене, че не съм симетричен!
Иначе когато човек се рисува трябва да е сигурен, че това което ще му нарисуват иска да бъде върху него до края на живота му. за това мисля, че лица под 18 даже под 21 не би трябвало да се рисуват. Защото след година две им писва и се чудят как да я махнат. Примери има много и ако на някой му е интересно мога да разказвам доста дълго време.

P.S.: Имам три.

eddie94
2nd December 2008, 19:55
разказваха ми за един който си е направил татус нА 14 :D не го е махнал

jimiianev
23rd January 2009, 23:36
Понеже никой не пожела да ме спонсорира, сам ще си направя следващата! Дано да е готова за Белград! Стискайте ми палци.

Dragontear
26th January 2009, 15:48
Вчера не иска да я покажеш

"Heaven"Maiden
15th April 2009, 22:20
Аз съм твърдо ЗА, но зависи от самият татус...по - нагоре прочетох разни описания на всевъзможни "обекти" и косата ми настръхна(колкото е възможно това 1м дълго "нещо" да настръхне).Но "естети"колкото ти душа иска.Аз самата в момента имам временна над глезена(не мога да я покажа, защото фотоапаратът не работи).Минала съм през пеперуди и йероглифи, който сега като се замисля са били върха на кича, ама това за щастие е минало :D.Тази с която кича крака си в момента изобразява китара(моята голяма, голяма несподелена любов),силно синтезирана.И на фона на всички кичарски историй имам приятел, който е върл фен на Мейдън от години и си татуира Еди на левият бицепс(трудно е да се нарече бицепс на 45 годишен мъж де...:D).Кретенът стоя три часа и накрая на последните щтрихи токът спря и я довършиха чак след две седмици.Така моят приятел ходи с Еди с половин лице около половин месец.Ама беше горд човека...

Fufy
15th April 2009, 22:34
хахах кофти момент! но поне нали са го завършили (все някога) и сега си е доволен човека :P
и аз съм ЗА стига да е измислено като хората. според мен татусът трябва да символизира нещо много важно за теб, а не първото нещо, което ти поадне пред очите и айдееее... това е и причината аз още да нямам- ще изчакам докато в главата ми се роди перфектният татус. а и ще трябва да стана на 18 за да не ме изхвърлят от нас :D

Dragontear
10th March 2010, 00:24
СТИФ ЩЕ МЕ ПРОЩАВА !

Ама любовта ми към Maiden татуировка вече е другаде :D

http://img442.imageshack.us/img442/4765/ironmaideneddiebythothf.jpg

Кико
10th March 2010, 03:11
Не съм привърженик на та тутусите.Все пак такива като този на Стиф и постнатия от Нико ,радват окото.

Ако някой ден се реша да си татуирам все пак нещо,то ще е петолиние и на него с ноти изобразяващи интрото на Stairway To Heaven,The Rover на Zeppelin или Hallowed Be Thy Name,Infinite Dreams...

novakova
10th March 2010, 09:21
СТИФ ЩЕ МЕ ПРОЩАВА !

Ама любовта ми към Maiden татуировка вече е другаде :D

http://img442.imageshack.us/img442/4765/ironmaideneddiebythothf.jpg
:eusa_clap::eusa_clap::eusa_clap:Това е!Край!
На кой е този крак,а?

bruce_666
23rd April 2010, 01:04
Аз мисля в скоро време вече да действам. Един череп на лявото рамо със излязла змия от окото му, на дясното рамо сънохващач. А на десния крак но не със сигурност Еди и дявола от обложката на the number of the beast. Но за тези на рамената съм го решил твърдо. :) На пиърсингите никак не се кефя, но на дългата коса и татусите твърдо да! На мен любимият ми пример за човек с татуси винаги е бил Лоренцо Ламас. Неговата татуйровка на рамото рулира отвсякъде. И винаги като се замисля за рокаджия с татус се сещам за него но той си е и такъв освен актйор. Не че има кой знае колко много добри филми освен ренегат и още няколко.