PDA

View Full Version : Me, myself and... I! :D

pako_potter
17th May 2008, 17:34
Е, отдавна се регистрирах, но ето, че се сетих да се представя, но така е... кой след ден... кой след два, пък и нали хората казват: "По-добре късно, отколкото никога".
Някъде имаше нещо като лексикон и го попълних отдавна, но няма нищо... Казвам се Павлин /викат ми Пако/, на 15 /почти 16/ години съм, аз също, както и повечето от вас, се зарибих по Мейдън от пръв път, дет' се вика: "влюбих се от пръв поглед", но пък и то е неизбежно да чуеш музиката на Iron Maiden и да не се влюбиш в нея, тяхната музика е начин на живот, едно ежедневие, но стига толкова за Maiden... вие си знаете, нали целта беше аз да се представя.
Та, ученик съм /разбира се/, но през свободното си време свиря на пиано /вече 9 години/, пробвах да се науча да свиря и на китара, но сам... малко се озорих. Освен с пиано, занимавам се и с театър - участвал съм вече в три постановки, театърът е моята страст, както не само той, а и всичко свързани с медии и пр. От една година се занимавам и с местното радио - правя репортажи, водя една рубрика "За любознателните", взимам интервюта, след това всичко се монтира и т.н., и т.н. Абе, сложничко си е. Другото, което също ми е в кръвта /ето тук открих сродна душа - Гери. Нико,... нищо лично!/ Аз също обожавам да се занимавам и с фотография, абе... като цяло... аз съм човек, който живее на max, честно казано - и аз не знам как успявам, но постоянно бързам за някъде и постоянно все нещо не съм свършил, а трябва. Но... справям се.
А що се отнася до музика - обожавам Rock и Metal, разбира се!
Е, това е засега от мен... ако се сетя за още нещо - ще драсна някой друг ред, а пък ако искате снимки --> http://ironmaiden-bg.com/forums/showpost.php?p=2126&postcount=17 :w00t:

Maidencheto
17th May 2008, 19:20
Ами с малко закъснение добре дошъл!тук ни е много весело1Както вече си разбрал,сме много готини!Явно не съм най-малката!Весело изкарване във форума!;)

The beasT
17th May 2008, 19:25
Ами с малко закъснение добре дошъл!тук ни е много весело1Както вече си разбрал,сме много готини!Явно не съм най-малката!Весело изкарване във форума!;)
не, мило, аз съм най-малката.. тука декември месец чак навършвам 16 хD хахаххаха

та по темата, драсти.. с повече закъснение "Добре дошъл!" или по-скоро "добре заварил..", че си тук преди мен хD

и аз съм се занимавала с театър.. 7 пъти съм излизала на сцена, не е много, но пък беше хубаво. После се оказа, че нямам достатъмно време :crying: а така ми се искаше да продължа!

"но постоянно бързам за някъде и постоянно все нещо не съм свършил, а трябва" хахахах и аз и аз.. хD

и за китарата.. и аз съм се учила сама, всъщност, още се уча, обаче съм прекалено непостоянна, а сам е още по-трудно :\

pako_potter
18th May 2008, 15:35
Добре заварил, въпреки че преди доста време заварих повечето от потребителите тук, но нали ви казах... късно се сетих да се представя.
А относно The beasT - аз съм излизал повече от 7 пъти на сцена, но имах предвид, че съм участвал в три постановки и скоро предстои нова. ;)

The beasT
18th May 2008, 17:15
Добре заварил, въпреки че преди доста време заварих повечето от потребителите тук, но нали ви казах... късно се сетих да се представя.
А относно The beasT - аз съм излизал повече от 7 пъти на сцена, но имах предвид, че съм участвал в три постановки и скоро предстои нова. ;)

ясно ясно, разбрах ^^ ;)