View Full Version : Филми
Dragontear
8th September 2007, 02:46
Хайде киномани ... споделете кой филм гледахте последно на кино, DVD или по телевизията и най- вече какво впечатление ви е направил.
darky
29th October 2007, 16:03
пари за кино ? :dry: ако ти черпиш ще отида.. но не и така тва е майка си и баща си..
нелегално да сваляш си е мода :D
последния филм е The Condemned със Steve Austin :devilsmiley: смазващо готин
the_trooper
12th November 2007, 04:53
Texas Chainsaw Massacre:The Begining :D Бива си го филмчето.Препоръчвам Ви го :P То май всъщност последно гледах Jackass:The Movie ама аз го гледам през ден така че не се брои :D
mickthomson
12th November 2007, 15:40
ами ся съм на хорър филми, иначе извън хоръра последно гледах Tropa de Elite много хубав филм
mickthomson
11th December 2007, 00:34
American Pie 6: Beta House - който харесва тая поредица, няма да остане разочарован, лично за мен филм става за разпускане
darky
11th December 2007, 18:59
Stardust - велико филмче приключенско и...с добра идея
Eddie Breeg
14th December 2007, 21:42
Не обичам да гледам мн филми гледам само Хорър и Комедий.Тая Година съм гледал по-свое желание само 3 филма - Борат;Ваканцията на Мр Бийн и Вчера(Любимия ми филм който гледах за 666 път):D
Leviatan
21st January 2008, 16:38
Пичове, некой може ли да ми каже срещал ли е нейде по замунди и тем подобни един филм горе-долу със заглавие "Как обрахме националната банка на Италия"? Филмът е комедия и е доста стар, направо архаичен!
mickthomson
21st January 2008, 19:29
Пичове, некой може ли да ми каже срещал ли е нейде по замунди и тем подобни един филм горе-долу със заглавие "Как обрахме националната банка на Италия"? Филмът е комедия и е доста стар, направо архаичен!
не съм го гледъл, тоя филм, а и го няма в замунда и арена, (проверих :edrool:), аз сега гледам руски комедии, поредицата :'' Особености на руския....", голем смех
Warrior Of Ice
25th January 2008, 12:25
Последно гледах "Hitman". Очаквах тотална простотия, но взе, че ми хареса. Много приятен, неангажиращ екшън, донякъде в духа на "Светеца".
The beasT
25th January 2008, 15:17
хахаха последно гледах документалния за Джими Хендрикс за не знам кой път вече.. невероятен филм направоо.
И гледах The history of metal на vh1 /има го в замундата :D/ И Брус го дават и какъв е яяяк :wub: С една каубойска шапкаа.. прекрасно
mickthomson
25th January 2008, 16:53
имали фенове на ужасите, ама на истинските, не тия дет ги правят през последните години в Холивуд, толко са банални, че ги гледам за разпускане ;) , ако има някой да ми препоръча някой филм, щото вече се чуда кой да свала, а и междудругото, гледали ли сте Cradle Of Fear, с Дани Филд, добър е, може би защото, не е типичния Холивудски филм(щото не е правен там :edrool:), малко е объркан, ама е доста добър, поне на мен ми харесва.
Eddie Breeg
25th January 2008, 19:52
Пробвай Cloverfield - голяма психарийка е !
mickthomson
25th January 2008, 23:44
мерси за предложението, видях го, не съм го теглил, ама като видях, че е 2008 съм почти сигурен, че ша е боза, но все пак мерси
Eddie Breeg
26th January 2008, 01:13
Dolly Dearest -това трябва да ти хареса от 1992 година е !
mickthomson
10th February 2008, 01:57
Hitman
Aliens Vs Predator Requiem
The_wicker_Man
10th February 2008, 11:51
Препоръчвам Pick of Destiny (не знам дали така се пише) много як рок мюзикъл :edtroop:
darky
10th February 2008, 11:56
Pick of destniny Rullz :D
вчера гледах 3 филма от скука :huh:
започнах се с " The Golden Compass" очаквах нещо много повече, но накрая битката си заслужаваше горе-доло беше готина.
гледах по BTV военната комедия :D
и се опитах да гледам "Cloverfield" но ми се доспа и ..да си кажа честно не ми се видя особено хубав но като го догледам ще споделя :D
Bruce666
28th February 2008, 17:06
Преди няколко дни си дръпнах хорърчето Bad Moon истинска класика в жанра от 1996. Много добър филм!!! Ако някой желае линк мога да му пратя по лс, защото е доста труден за намиране. ;)
Dragontear
29th February 2008, 09:28
Преди време с Гери ходихме да гледаме Sweeney Todd... Горещо го препоръчвам .. филма е наистина много пленяващ
И девиза е много готин ;)
"...Не забравяй, не прощавай..."
mickthomson
29th February 2008, 09:45
аз пък ся гледам, Fat Pizza, ама сериала, мн смех, няма субтитри и малко докато свикнеш на австралийския акцент е гадно, ама смеха и простията след това са гарантирани
ManOwaRadO
29th February 2008, 11:27
Сега гледам руския филм по "Война и Мир" на Толстой. Той е с Оскар от 1968 :)
Малко съм ретрограден май :))
Leviatan
24th March 2008, 15:37
Пу начи пак не можах да гледам "Мемоарите на една гейша" - ако сте го гледали, добър ли е? Мен все ми го хвалят.
Dragontear
24th March 2008, 15:55
Аз го хванах от малко преди финалните надписи.. но явно филма е оказал голямо влияне върху Гери. щом се съгласи да ядем китайско :D
mickthomson
24th March 2008, 16:21
последно гледах снощи Матрицата
Leviatan
24th March 2008, 16:26
Ми актрисата знам играе в един готин филм за ....нещо с кинжали беше....много е чаровна и има присъствие на екрана, трябва да го гледам....тя актрисата мъничко мяза на нейно величество Кристин Крюк, а както знаете, Кристи кърти пломби:wub:
Morticia Dickinson
28th March 2008, 10:09
Филма е много як ама много.Запалих се да живея малко по японски.Любо гледай задължително филма!
h4ll0w3d
28th March 2008, 10:21
Луй дьо Фюнес - Голямата Разходка
Louis De Funes - Le Grande Vadrouille
Снощи ме болеше корема от смях.
mickthomson
28th March 2008, 10:38
Луй дьо Фюнес - Голямата Разходка
Louis De Funes - Le Grande Vadrouille
Снощи ме болеше корема от смях.
е тоя филм е ВЕЛИК, то въобще неговите филми са велики, аз също съм се смял доста на тоя филм, кат го гледах за първи път мене също ме заболя корема от смях :D
Morticia Dickinson
28th March 2008, 10:49
Как ги гледате тея неща?:blink:..Ужас като чуя френска реч и ми се отщява да гледам и филм и всичко.
mickthomson
28th March 2008, 10:54
абе то и аз не съм фен на френската реч, ама Луй дьо Фюнес е велик
h4ll0w3d
28th March 2008, 11:34
Как ги гледате тея неща?:blink:..Ужас като чуя френска реч и ми се отщява да гледам и филм и всичко.
Ако не ти се слуша, има субтитри. Той е велик. Съчетава думи и действия по невероятен начин, само една негова физиономия/мимика е достатъчна за да ме разсмее. :D А да не говоря за поредицата "Полицаите". Там е върхът. :happy:
Leviatan
2nd April 2008, 16:46
Бе незнам Луи е невероятен актъор обаче според мен нито французите, нито немците, нито италианците могат да правят добро кино. Така де такова ми е впечатлението като цяло. Виж ингилизите правят яки драми, пък и не само драми, сякъв жанр им се отдава. А между другото - вие гледали ли сте оня (рядък?) епизод от Стар Уорс дето там се раждат Лея и Люк и който се явява мостът м/у старите и нови серии? Щото примерно по телевизията не са го давали, а пък той се явява ключов бе!
Perfect Stranger
2nd April 2008, 18:19
Гледала съм го и много ми хареса, всъщност там се навързва почти цялата интрига, която е в 4,5 и 6 епизод. А не са го давали по ТВ, защото е сниман сравнително скоро. Като минат още няколко годинки и г-да продуцентите сметнат, че не могат да печелят от него вече, ще го пуснат и по ТВ.
h4ll0w3d
2nd April 2008, 18:49
Гледайте South Park. Това е аниме, но няма друг такъв смях. :laugh::laugh:
mickthomson
2nd April 2008, 19:07
Луи е невероятен актъор обаче според мен нито французите, нито немците, нито италианците м
абе за италианците съм съгласен, ама франчулята и швабите имат и стойносни филми, даже някой път доста добри ги правят. Виж за англичаните, там Мистър Бийн, е номер 1, хаха, ама те са едно на ръка.
руснаците също последно време почнаха да правят добри филми с добри ефекти и т.н., скоро(покрай 3 март) даваха "Турски гамбит" по Канал 1, руски филм, обаче е за битката при Плевен(руско-турската война), има много добри ефекти, особенно там при главанта битка е нещо страшно. Пък и не само тоя филм, като цяло руснаците, последно време правят добри филми, поне за мен ;)
misho_n
5th April 2008, 15:47
А аз пък руска реч като чуя и направо ми се обръщат червата.Направо съм си русофоб,без да обиждам русофилите,но....Иначе американците са ненадминати в кино индустрията.Руснаците в интерес на истината,макар че ги мразя правят доста добри филми в последните 5години.Те вложиха много пари и започнаха да правят филмите по американски модел.Иначе има доста стойностни европейски филми,но и от тях голяма част са правени в Холивуд.Повечето филми например на Люк Бесон са точно такива.Италианци,испанци и англичани също доста добре се справят,като вкарват доста реалистични и дори еротични неща във филмите си.Пробемът ми е,че напоследък почти не ми остава време и филми да гледа,а за книги не съм се и сещал от година или две.Даже биографията на Мейдъ съм докъм 50стр. и нямам време да я довърша.
mickthomson
5th April 2008, 17:04
^ е да така е, ама лично за мен американците последните години пък почнаха да прават ебати бозите. То една и съща история, с различни актьори, баси. И винаги те спасяват света, руснаците са лошите. Нз, ако излезат малко от тия "граници", ша е по добре.
Maidencheto
5th April 2008, 23:52
Аз скоро гледах на кино "В името на краля"!
Макар,че по принцип не съм по филмите никак,този беше уникален!Много емоционален и чувствен и в същото врме див и готин!Поплаках дста на някои сцени,но си заслужаваше!Страхотен е,заслужава си да се гледа!Препоръчвам ви го!;)
h4ll0w3d
19th April 2008, 15:57
Препоръчвам на всеки филма Хулигани (Green Street Hooligans (2005)). В него участва Елиах Ууд (Фродо Бегинс от "Властелина") и се разказва за ултрасите на Уест Хем Юнайтед. Бях го гледал отдавна, но си го пуснах преди малко, и ми напомни колко стойностен е. Препоръчвам го на всички, без хората със слаби сърца.
the_trooper
19th April 2008, 19:31
Препоръчвам на всеки филма Хулигани (Green Street Hooligans (2005)). В него участва Елиах Ууд (Фродо Бегинс от "Властелина") и се разказва за ултрасите на Уест Хем Юнайтед. Бях го гледал отдавна, но си го пуснах преди малко, и ми напомни колко стойностен е. Препоръчвам го на всички, без хората със слаби сърца.
Ooo да!И аз го бях гледал преди и ми хареса много!
mickthomson
21st April 2008, 18:02
В него участва Елиах Ууд
ок, само че не е Елиах Ууд, а е Илайджа Ууд ;)
h4ll0w3d
22nd April 2008, 16:37
ок, само че не е Елиах Ууд, а е Илайджа Ууд ;)
Както кажеш, нямам претенции. :)
TheWickerMilko
27th April 2008, 15:35
Последния гледан : Fearless,китайски с Джет Ли.
Препоръчвам го на всеки.Не се набляга на екшън сцените,а на сюжета,който е най-добрия от филмите на Джет Ли,които съм гледал.
Leviatan
29th April 2008, 11:38
Ам понеже сме на такава вълна...какво ще кажете за "Страстите Христови"? За мен това е доста добъл филм, вярно като че ли е леко брутално представено пътят на Христос до Голгота т.е. бая кървища има, но пък в другите филми това липсва и като че ли това го прави и по-реалистичен и по-разчупен. А най-интересното е че всички говорят на арамейски, което вече свидетелства с какъв размах е правен филмът. Е Мел Гибсън си е Мел Гибсън! Сещам се и за образа на Лукавия и змията....много въздействащо!
mickthomson
29th April 2008, 11:43
^тоя филм така и не съм го гледал още, те го даваха преди няколко дена, ама бях на запой, та пак не можах да го гледам. ама ша е як - щом е дело на Мел Гибсън, а той има адски добри филми(дори само като актьор)
Leviatan
29th April 2008, 12:49
^тоя филм така и не съм го гледал още, те го даваха преди няколко дена, ама бях на запой, та пак не можах да го гледам. ама ша е як - щом е дело на Мел Гибсън, а той има адски добри филми(дори само като актьор)
Аха, "Смело сърце" още е еталон за класика в жанра!
mickthomson
29th April 2008, 14:36
е "Смело сърце" е велик филм, мене точно такива ме кефат, битки с мечове и т.н. ;)
h4ll0w3d
29th April 2008, 18:15
Yep, Braveheart е много хубав.
Morticia Dickinson
30th April 2008, 21:55
Ам понеже сме на такава вълна...какво ще кажете за "Страстите Христови"? За мен това е доста добъл филм, вярно като че ли е леко брутално представено пътят на Христос до Голгота т.е. бая кървища има, но пък в другите филми това липсва и като че ли това го прави и по-реалистичен и по-разчупен. А най-интересното е че всички говорят на арамейски, което вече свидетелства с какъв размах е правен филмът. Е Мел Гибсън си е Мел Гибсън! Сещам се и за образа на Лукавия и змията....много въздействащо!
Toва е първият филм , който ме докарва до сълзи.Не знам докаква степен е вярно, но нито единфилм не ми беше въздействал така.Просто е страхотен филм.
h4ll0w3d
1st May 2008, 09:06
Аз пък като бях 6-7 годишен редовно си плаках на Титаник и Армагедон. :D
mickthomson
1st May 2008, 12:29
досега на филм не съм плакал, е има филми които адски те разчувстват, ставало ми е ковти, ама все още на филм не съм плакал. а излъгах - плакал съм от смях, на някой комедии.
Maidencheto
1st May 2008, 21:44
Аз снощи плаках на мача от радост,а на филми редовно си рева!:D
h4ll0w3d
1st May 2008, 21:58
И в Москва ще плачеш, ама не от радост. :edrool:
knatchev
7th May 2008, 19:00
Филма се казва Come svaligiammo la Banca d'Italia 1966
На този сайт има всичките филми / повечето комедий/ на двамата главни герои. Но са на италиански. Дано ти свършат работа. Дано се оправиш със сайта / италиански е/, но лесно се сваля от него.
Ето го и сайта:http://forum.tntvillage.org/tntforum/index.php?showtopic=58596
Успех
Leviatan
8th May 2008, 09:45
Ааа, мерси knatchev, ще се възползвам от този сайт, много мерси:D
Maidencheto
9th May 2008, 19:26
И в Москва ще плачеш, ама не от радост. :edrool:
Много мило изказване!Ще видим!;)
h4ll0w3d
9th May 2008, 22:33
E, ne iskah da prozvuchi kato zaplaha. :)
Sry za shliokovicata, na noviq komp oshte ne sym slojil flex type.
mickthomson
7th June 2008, 01:04
последно гледах "Green Street Hooligans", доста добър филм. малко е старичък(2005), но го бива.
h4ll0w3d
10th June 2008, 16:44
Football Factory също не е лош :P
mickthomson
16th June 2008, 13:43
^ е да не е лош, снощи и него го гледах, ама ми е трудна да кажа кой ми хареса повече. може би все пак, "Green Street Hooligans"
Bruce666
1st July 2008, 15:41
Hero And The Terror с Чък Норис просто велик, обожавам екшъните с Чък!!!
mickthomson
5th October 2008, 17:13
The Midnight Meat Train (2008) - доста брутален филм, но ми харесва ;)
mickthomson
6th October 2008, 00:28
Global Metal (2008) - продължението на Metal - A Headbanger's Jorney
п.с: сори за спама, но не мога да си Едит-вам последния пост ;)
h4ll0w3d
6th October 2008, 13:15
Never Back Down (2008)
като цяло едно меле си е :D
Death Race също е много хубав :)
Eddi
6th October 2008, 22:09
Деветата порта(1999)
mickthomson
12th October 2008, 00:50
Joy Ride 2 - Dead Ahead (2008)
nicko ss
10th November 2008, 12:31
Issy/dissy-alto voltaje или нещо подобно - щура испанска комедия за група фенове на АC/DC
aces_high
10th November 2008, 17:20
Midnight Meat Train 2008 с Вини Джоунс (без коментар)
eddie94
10th November 2008, 18:45
Issy/dissy-alto voltaje или нещо подобно - щура испанска комедия за група фенове на АC/DC
ммм аиде моля те ако се сетиш името на филма как е да го кайе6 че не го намирам :)
nicko ss
12th November 2008, 09:40
ммм аиде моля те ако се сетиш името на филма как е да го кайе6 че не го намирам :)
Точното име е това: isi disi - alto voltaje; с компютрите и тегленето от интернет съм на Вие, и затова не мога да ти кажа точния произход на филма, знам само че е от2006-та; тези дни ще питам човека,който ми го даде, и така...
aces_high
12th November 2008, 18:23
Ето филма :http://zamunda.net/details.php?id=137761&hit=1
Eddi
15th November 2008, 19:03
Миналата седмица гледах Вампири- стандартен екшън с древна легенда и много карете и млатещи се тайландци...ама ми хареса де
knatchev
20th November 2008, 15:30
Ааа, мерси knatchev, ще се възползвам от този сайт, много мерси:D
Найййй - послееее !!!!!!!!
Здравей филма можеш да намериш във Emule със сигурност и най бързо. Като торент го има на този адрес:
http://forum.tntvillage.scambioetico.org/tntforum/index.php?showtopic=58596 а също и по други торенти.
Филмите на Franco & Ciccio са ми любими но за съжаление са на италиански.
Но след дълги усилия намерих за този филм специално "Как обрахме италианската национална банка" или " Come svaligiammo La Banka D'italia" и още два техни английски субтитри. Чакат се още 6 техни филма с англ. субтитри.
Ако това те задоволява ето и адреса http://italianfilmtranslation.com/complaint_form_5.html. Много трудно го открих но нека хората си ги свалят и гледат тези прекрасни филмчета.
Поздрави Калин
Кико
22nd November 2008, 12:18
http://zamunda.net/details.php?id=80938&hit=1
Незнам дали някой го е поствал ,но със сигурност някои от вас са го гледали.
Филмчето е забавно ,има доста любопитни моменти ,а и Мейдън са често споменавани :)
Също така филма затвърди мнението ми ,че блек метъла не е по-добра музика от чалгата ,че даже е и по-лоша :excl:
Ще ви хареса.
mickthomson
22nd November 2008, 13:24
филма е добър, вече излезна и втората част. нея съм я намирал само в мининовата, нз вече може да е качена и в замундата ;)
eddie94
24th November 2008, 17:40
Точното име е това: isi disi - alto voltaje; с компютрите и тегленето от интернет съм на Вие, и затова не мога да ти кажа точния произход на филма, знам само че е от2006-та; тези дни ще питам човека,който ми го даде, и така...
мерси много сега го тегля :)
mickthomson
20th December 2008, 18:18
Bam Margera Presents: Where The Fuck Is Santa (2008)
Morticia Dickinson
20th December 2008, 18:27
Също така филма затвърди мнението ми ,че блек метъла не е по-добра музика от чалгата ,че даже е и по-лоша :excl:
Ще ви хареса.
По-лошо нещо от чалгата НЯМА.
the_trooper
20th December 2008, 20:30
Bam Margera Presents: Where The Fuck Is Santa (2008)
Аз вече го гледах.Горе-доло става, макар че изобщо не може да се сравнява с Jackass!Чакам някога през 2009 да излезе Jackass 3....
mickthomson
20th December 2008, 20:53
ееее Jackass си е Jackass. сериозно ли, ще излиза 3-ка?
the_trooper
20th December 2008, 22:02
http://www.imdb.com/title/tt1116184/
Дано да е така.Гледал съм от всичко по много (ама наистина по МНОГО :D ) и съм "жаден" за нов материал.Чакам го с нетърпение. :edrool:
Кико
20th December 2008, 23:17
Бам е к*рва! Само заради него не гледам поредицата,адски ми е противен!
the_trooper
20th December 2008, 23:44
Моят фаворит си е Johnny.Просто няма такъв изрод :D
Maidencheto
20th December 2008, 23:53
Наскоро гледах Транспортер 3 с моя любемец Джейсън Стейтъм!:wub:
mickthomson
21st December 2008, 00:18
Дано да е така.Гледал съм от всичко по много (ама наистина по МНОГО :D ) и съм "жаден" за нов материал.Чакам го с нетърпение. :edrool:
аз също съм така, ся малко се поспрях но, имаше 1 период, където ги гледах всеки божи ден ;)
иначе и мен ме кефи най-много Джони, и може би Стиив О. абе сичките радват :rockdevil:
Morgoth
21st December 2008, 00:31
По-лошо нещо от чалгата НЯМА.
А 5-часов концерт на Менуор :D
Maidencheto
21st December 2008, 00:40
А 5-часов концерт на Менуор :D
Еееееееееееееееееее тва е брутална гавра!Бива да не ги харесвате,ама чак пък толкова...:D
Morticia Dickinson
21st December 2008, 23:40
^^Дори това предпочитам пред чалгата.
Dragontear
21st December 2008, 23:58
Има и по лошо нещо от 5 часов концерт на Manowar
.....Концертно DVD от същият концерт..:D...
mickthomson
23rd December 2008, 02:26
Halloween (1978)
Halloween 2 (1981)
Halloween 3 - Season of the Witch (1982)
Halloween 4 - The Return of Michael Myers (1988)
Halloween 5 - The Revenge Of Michael Myers (1989)
Halloween 6 - The Curse of Michael Myers (1995)
Halloween 7 H20 - 20 Years Later (1998)
Halloween 8 - Resurrection (2002)
доста добра поредица, само 3-ката е малко тъпа, не си заслужава гледането ;)
mickthomson
24th December 2008, 02:49
Halloween(2007) - режисиран от Роб Зомби, доста добър римейк на класиката от 1978 ;)
п.с.:сори но не можех да ЕДИТ-вам последния си пост ;)
vgeorgiev
5th January 2009, 09:51
Длъжен съм да спомена The Machinist, много интересно завързан филм, от рядко различните е (а напоследък това не се вижда често)
h4ll0w3d
6th January 2009, 23:24
Eagle Eye
Няма такова нещо :D пълни и тотални измишльотини ама ми хареса. За любителите на екфъна и даже преувеличения екшън.
eddie94
7th January 2009, 13:50
Има и по лошо нещо от 5 часов концерт на Manowar
.....Концертно DVD от същият концерт..:D...
хахаха така си е :D
vgeorgiev
7th January 2009, 15:03
Пшшшт, много добър си беше концерта. Каквито и да са, не може да не им се отдаде заслуженото, все пак 5 часа на по 50 години...
h4ll0w3d
24th January 2009, 00:02
The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD-DEViSE
Отдавна не бях гледал подобен филм. Много ми хареса. :)
mickthomson
1st February 2009, 19:30
Hellraiser
Hellraiser - Hellbound
Hellraiser - Hell On Earth
Hellraiser - Bloodline
Hellraiser - Inferno
Hellraiser - Hellseeker
Hellraiser - Deader
Hellraiser - Hellworld
доста добра хорър поредица ;)
mickthomson
20th February 2009, 19:17
Friday The 13th (2009) много добър филм
Ludnichar
20th February 2009, 20:04
Като видях темата и се сетих - още малко повече от месец до премиерата на F&F4! :)
h4ll0w3d
22nd February 2009, 14:09
Средата на Април. :rockdevil:
knatchev
27th March 2010, 22:57
Найййй - послееее !!!!!!!!
Здравей филма можеш да намериш във Emule със сигурност и най бързо. Като торент го има на този адрес:
http://forum.tntvillage.scambioetico.org/tntforum/index.php?showtopic=58596 а също и по други торенти.
Филмите на Franco & Ciccio са ми любими но за съжаление са на италиански.
Но след дълги усилия намерих за този филм специално "Как обрахме италианската национална банка" или " Come svaligiammo La Banka D'italia" и още два техни английски субтитри. Чакат се още 6 техни филма с англ. субтитри.
Ако това те задоволява ето и адреса http://italianfilmtranslation.com/complaint_form_5.html. Много трудно го открих но нека хората си ги свалят и гледат тези прекрасни филмчета.
Поздрави Калин
http://italianfilmtranslation.com/comedy_2.html
bruce_666
18th April 2010, 16:54
А аз последно гледах The Wicker Man (2006) и The Wolfman (2010). И двата страхотни но изпуснах прожекциите на Wolfman. Препоръчвам The Wolf Man от 1941ва. Фен съм на тоя тип филми а този е истинска класика и единствения токоз стар, който съм гледал.
aces_high
18th April 2010, 17:13
Като стана въпрос за стари филми , ето един от 1960 . Psycho на Хичкок- класика в жанра.http://www.imdb.com/title/tt0054215/
aces_high
18th April 2010, 17:19
Римейка от 98 не струва.
bruce_666
18th April 2010, 23:59
Ще му хвърля едно око, но за мене хорарите от 80те са най-стрхотни изобщо. Ето едно много добро попадение в киното http://www.imdb.com/title/tt0082010/
mickthomson
19th April 2010, 01:09
Ще му хвърля едно око, но за мене хорарите от 80те са най-стрхотни изобщо. Ето едно много добро попадение в киното http://www.imdb.com/title/tt0082010/
велик филм. подкрепям те, за хорърите от 80-те, а и по-стари. велики филми!
bruce_666
19th April 2010, 16:41
Да така е, има толкоз класики. Които днес е просто невъзможно да пресаздадат отново, като например новата част на Инадиана Джоунс просто не струваше. Ако я сравня с другите беше филм, който бих гледал 1 или 2ва пъти. Сега може би след Аватар ще се явят пак запомняши се класики но надали колкото преди. Аз съм и на друго мнение че коното може би преминава през някаква метаморфоза, изменя се а началото винаги не е интересно но може натам и да се подобрят нещата. Просто комерсиализацията напада всичко за сажаление. :(
aces_high
19th April 2010, 18:21
Ето един класически хорър от 80-те:http://www.imdb.com/title/tt0093177/
mickthomson
19th April 2010, 22:25
човече, това е не велик, ами незнам, направо шедьовър. цялата поредица е върха! :rockdevil:
скоро, до колкото знам, трябва да излиза нов(или по-скоро римейк) на класиката "Кошмари от Ел Стрийт". дано само, не го усерат, както стана с новия "Петък 13", който за мен лично, си няма нищо общо с класиката от 80-те. друг римейк, който гледах скоро е, този на "Хелоуин" (режисиран от Роб Зомби :rockdevil: , който е върха (втората част е малко мудна, ама става)
bruce_666
19th April 2010, 23:07
О да Фреди Крюгер е един от любимите ми персонажи в киното на ужаса. :) Ами аз мисля че римейка няма много да го бъде. А Фреди във трейлъра ми изглеждаше толкоз изменен от стария персонаж на Робърт Еглунд че никак не ми допадна да си призная. А на Hellraiser така и не изгледах всичките части. Ето още една класика по любимия ми писател! http://www.imdb.com/title/tt0085382/ :)
StarChild
22nd April 2010, 11:21
Последно на кино гледах сбъсъкът на титаните който доста ми хареса и завладя! Другият който гледах беше мисия лондон:) забавен филм но очаквах по-добра игра на нашите актьори и продоценти! Но като за BG филм толкоз!:eusa_clap:
bruce_666
22nd April 2010, 16:20
Аз много рядко ходя на кино последно гледах Аватар на 3Д много мега як филм. Но за римейка на Кошмари на Елм Стрийт съм обезателно на кино. Любимата ми сага на ужасите не мога да изпусна такова нещо. Въпреки че римейка сигурно няма да е нещо коий знае какво. :) А зблъсака на титаните още не съм го гледал, ще чакам да се яви в нета. Сега мисля е още със скапано качество но като излезе на двд веднага ще го качи някой сигурен съм.
Xplode
22nd April 2010, 17:57
А зблъсака на титаните още не съм го гледал, ще чакам да се яви в нета. Сега мисля е още със скапано качество но като излезе на двд веднага ще го качи някой сигурен съм.
Въобще не си прави труда да го теглиш. Преди няколко дена го гледах на 3Д и никак не ми хареса. Глупав сценарий, плоска история, а актьорите са като борова горица.:no: За съжаление само ефектите бяха добре а другото просто :puke2:
bruce_666
23rd April 2010, 00:30
Позната история значи, :D не съм и очаквал нещо особено. Сега режисйорите и сценаристите в Холивуд са големи калпазани общо взето и не могат да правят филми. Всичко се блъска яко с компютърни ефекти гледат да минат по евтино с направата на филма. А колко филми заснеха тук, неструващи и грам. Но какъв е смисъла от второразрядно кино което никой не харесва. Аватар бе много плют от някой но на мен ми хареса защото имаше смисъл. Обаче забелязах хора, които по време на прожекцията се разсейваха ровеха си по телефоните. Смееха се на някой сцени на, които се чудех защо изобщо се смеят. И после плюят а дори не са си направили труда поне грам да вникнат във замисъла на филма а само в ефектите му. Е и после са недоволни не става така. Аз съм фен на филмите с по-малко ефекти но правя изключения за нещата които си заслужават.
Кико
24th April 2010, 00:52
Току-що се върнах от "Мисия Лондон".
Крахно посредствен филм,в който смешното трябваше да бъде псуването на Любо Нейков.Сценарий - 0.
Явно до толкова сме деградирали,че този филм да ни е смешен,защото наистина салона се попика от смях.
Препоръчвам го на феновете на плоските смешки ,гледали малко качествени филми.
ManOwaRadO
24th April 2010, 07:24
Гледайте "Пасифик", въпреки че е американски се оказа учудващо реалистичен и увлекателен сериал за войната в Тихия океан между САЩ и Япония. Има яко патаклама:rockdevil:
bruce_666
24th April 2010, 14:24
Гледайте "Пасифик", въпреки че е американски се оказа учудващо реалистичен и увлекателен сериал за войната в Тихия океан между САЩ и Япония. Има яко патаклама:rockdevil:
Абе аз доста харесвам такива филми, изобщо филми за войни и в древни и сегашни времена. Аз много харесвах сериала Братя По Оръжие. Тоя дават ли го по тв. шот гледах в метрото че има реклама но за HBO или трей си го дърпам. :) Въпреки че най-добре да си го дърпам шот тук нямам кабена в София. Но за какво е нета. :devilsmiley:
ManOwaRadO
28th April 2010, 22:08
Band of Brothers ли имаш впредвид? Ако да - именно за това става въпрос - това е нещо като морския варянт на този сериал, дори и част от екипа е същия. То си върви по НВО, всяка неделя излиза серия там и съответно на следващия ден - понеделник се качва в замундата (да живее пиратството:devilsmiley:)
JOX666
12th May 2010, 19:27
Простете мързела на дебелото момче,за да проверява предишните страници,но почти съм убеден,че не е постнато :) Наскоро гледах Hapiness и мисля,че е интересен по свой си начин и значително извратен...I like it :blush:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.