Aggressive Perfector
9th September 2007, 09:37
Аз съм Георги, '92 набор съм, от Димитровград. Мейдън започнах да слушам преди около година и половина, признавам си без бой... Тоест слушам Мейдън горе-долу откакто взех да слушам сериозен метъл (преди това бях върло фенче на Менсън, и спамех форума Metal World със секви глупости...). Любим албум нямам, не сравнявам и вокалистите, тъй като песните от албумите с Пол и Блейз не ми звучат толкова добре, изпяти от Брус. Същото и със старите класики, изпяти от Блейз... Иначе Killers ме зариби по каузата и този албум си ми е един от ол-тайм-фейвъритите. Други групи - Slayer, Kreator, Sodom, Destruction, старата Metallica, Megadeth, Sepultura (и новата и старата, макар че новата не съм сядал да я слушам по-сериозно, но е добра), Mayhem (ФЮУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУНЕРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛ ГРГДГГАЦЖРХРХДААБАБФБАЦЖ ФОГ!), Burzum, Darkthrone, Hellhammer, американския дет (въпреки, че е комерс). Пауър и хеви, с изключение на Джудас и Мейдън не слушам. Хобито ми е да свиря на китарката си - дрънча от около година, занимавам се що годе сериозно.