View Full Version : METALLICA слушат албум на поп-фолк певицата Силви
Eddi
27th September 2008, 09:28
"METALLICA и чалга да просвирят, пак ще ги слушам!" е едно от най-често използваните признания в любов към легендарната банда. Дори и това да се случи, то ще е някъде в бъдещето, но по време на последния им престой тук през юли явно е станало така, че METALLICA са прослушали чалга. Бдителни наши читатели ни съобщиха за следната новина, която може да бъде видяна на официалния сайт на поп-фолк певицата Силвия:
Както всички добре знаем за хубавите и стойностни песни граници няма. Няма и разделение на стиловете. Поредното доказателство за това направиха великите METALLICA. При последното си гостуване у нас метъл - легендите добавиха в колекцията си албума на Силвия - "Закъсняла прошка", който излезе и в DVD-формат. Информацията достига до нас от екипа, който е подсигурил придвижването на музикантите у нас. Специално за официалния си сайт Силвия сподели, че е щастлива и поласкана от този факт. И докато METALLICA слушат на диск песните ние ще можем да ги гледаме на живо. Това ще се случи на 16 издание на Международния фестивал.....
Информацията и Катехизиса...:no:
Кико
27th September 2008, 12:59
Катехезиса понякога е музикалния Дон Балон...
Morgoth
27th September 2008, 16:29
:eek::eek::eek:
:laugh::laugh::laugh::laugh:
the_trooper
27th September 2008, 17:10
Измишльотини.... :edmad:
eddie94
28th September 2008, 18:35
ДА бе а аз съм 4тия китарист на Maiden ...
Morticia Dickinson
30th September 2008, 10:10
Хахахаха да де то Металика кой ли не слуша, от най-заклетите метъли до най-заклетите чалгари.То това бяха и хората присъстващи на концерт им.
Въобще не ми се вярва за това, щом те са слушали тая пача, значи аз съм следващата мис Дикинсън или пък Смит.........Ейй дано да е вярно :laugh:
The beasT
30th September 2008, 13:53
А аз явно не обичам шоколад хD :D хахахах, егати майтапа е това
revolution_is_my_name
20th October 2008, 16:29
Национален Стадион - Васил Левски....
вечер... народ...колони...концерт...металика...запалки .. нотинг елс метърс...болки в корема...къкрене на черва...уникален спринт...кенеф...диария
"Heaven"Maiden
20th April 2009, 19:07
Добър ден, аз съм Клиф Бъртън.Даааа бееее.Егати глупостите.:D
Това "маце" Силвия би си навлекло много проблеми с подобни изказвания.Да се радва, че с алкохола сега сме в лоши взаймотношения и съм кротка и тиха :D .(Несполучлив опит за шега)
Orlin
20th April 2009, 22:35
Очаквайте - The Unforgiven CXVII със специалното участие на СИЛВИЯ!!!
Fufy
21st April 2009, 09:12
абе бая чужденци го слушат това. доста мои приятели от други държави са си харесвали тази "музика". най- вероятно, защото за тях не е нещо традиционно и я възприемат като "местна култура":eusa_silenced: а и това че не разбират за какво се пее доста допринася :D
и въпреки това тази информация ме съмнява... много :D най- малкото кой дебил ще реши да пусне чалга на метъл легенди :eusa_think: то всякви ги има де, ама...
the_trooper
21st April 2009, 09:22
Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия ден) - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" :D Нз на кой и как му е хрумнало да пише такива простотии, лошото обаче е, че сайт като катехизиса ги разпространява... :dry:
Fufy
21st April 2009, 09:54
Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия ден) - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" :D
Някой запален фен е решил да им покаже светлината и им е пратил "хубавите и стойностни песни" по пощата!!!:eusa_dance:
:D
Dragontear
21st April 2009, 10:02
Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
the_trooper
21st April 2009, 10:10
Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
Че е реклама -реклама е. Но изобщо не е добре изпипана :D Едва ли има човек, който да повярва на такова нещо. :D
Dragontear
21st April 2009, 10:30
АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушали:D
Fufy
21st April 2009, 10:36
АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушали:D
Абе много харесвам Металика ама всичко си има граници :huh::D
Ludnichar
21st April 2009, 10:39
А аз имам чувството, че това е добре изпипан спам в нашия форум, за да ни кара да четем за педалика... :puke2: :D
Dragontear
21st April 2009, 10:41
Можеше и да е по- зле .. примерно да пишем за Мъжовар :D..
Ludnichar
21st April 2009, 10:44
Те поне не събират на концертите си 90% позьорчета-чалгарчета и не слушат силвия... :edrool:
the_trooper
21st April 2009, 10:48
Manowar се опитват с десетина думи да напишат куп песни и албуми, и като гледам им се получава :D
Vladimir Ivanov
22nd April 2009, 16:44
нали знаете как си пишат текстовете,
имат няколко зарчета на който пише : war; sword; battle; hero; dragon; fire; steel; ...
хвърлят ги и каквото се падне, това е :)
виж, при музиката е малко по - сложно... за това си имат техен си Стив Харис - Джоуи ДеМайо :):):) който обича да излиза полугол на сцената, да показва мускули (сетих се за Стенли, когато спряхме веднага след като минахме границата на Сърбия) и да къса струни със зъби :)
отклонихме се от темата за Металка, не знам защо когато някои каже нещо смешно за някоя група и винаги някой друг казва: А, Менъуор ?
:rockdevil:
ManOwaRadO
22nd April 2009, 21:06
не знам защо когато някои каже нещо смешно за някоя група и винаги някой друг казва: А, Менъуор ?
Защото силно преобладават повърхностно запознатите хейтъри водещи се по съвременната мода за оплюване и измисляне на постановки, която е продиктувала и написването на статията за Металика.;)
Dragontear
23rd April 2009, 09:19
По-точно нямаше как да бъде казано :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.