PDA

View Full Version : Iron Maiden в Сърбия `09

Pages : [1] 2

Morticia Dickinson
4th December 2008, 18:34
Iron Maiden oбявиха дата за Сърбия 10 Февруари с Нико ще организираме отново екскурзия.Билетите тръгват от 11 декември в продажба, така че ако има желаещи свиркайте, ние на 100% ще ходим до там.

Perfect Stranger
4th December 2008, 18:37
Йесссс!:rockdevil: Значи е напълно възможно да дойдат и тук - както през 2007 г.

Morticia Dickinson
4th December 2008, 18:39
Ами Кате да се надяваме,но лощото е, че нямаме толкова голяма зала та да се поберем..а за лятото да се надяваме,че ще направят концерт, но така или иначе ще организираме пътуване,ако се събере достатъчно хора,ако не ще и пътуваме с Нико.

Perfect Stranger
4th December 2008, 19:17
Говоря за лятото да дойдат. Ще стискаме палци. А иначе мисля, че ще се съберат хора. Абе, в Сърбия с паспорт ли се ходеше или с ЛК?

Morticia Dickinson
4th December 2008, 19:34
За съжаление това е последната дата за Европа. Такаче, който иска да ги гледа да казва, другият четвъртък поръчваме билети. Имайте предвид, че ще сменят 5 песни от сетлиста като добавят от първите 4 албума, и това ще е "пенсиониране" на тези песни.

Morgoth
4th December 2008, 19:39
Баси сега видях в официалния сайт и сега гледам тука. Невярвам, нечувам, нз просто всичко е :eusa_dance::eusa_dance::eusa_dance::eusa_dance:

Perfect Stranger
4th December 2008, 19:49
Някакво инфо за кви пари става въпрос?

Morticia Dickinson
4th December 2008, 19:52
Опитвам се да изнамеря инфо, но никъде не намирам за сега.Веднага щом научим нещо повече ще пишем.

Perfect Stranger
4th December 2008, 19:56
Кхем, ми действайте, че да сядам да пиша на дедо Коледа. :D
А май ще трябва и задграничен паспорт да си правя.:huh:

Morgoth
4th December 2008, 20:05
11 декември ги пускат, значи тогаз най-късно ще знаем, eventim пък доколто знам отговарят за Сърбия за тва и билетите няма се яват проблем :)

Morticia Dickinson
4th December 2008, 20:30
Пуснах вече запитване за цени и за поръчка на билети. Действаме бъзо :edrool: . Нема начин....дет се вика.

Просто баси това го предвидих, но не си разчетох знаците оравилно..ох както и да е..отивам да организирам.

stiff
4th December 2008, 21:18
Мисля, че мога да организирам 50-местен автобус и ще стъпи тънко, а автобусът е доста добър и приятелчето е шеф на транспортната компания, само че ще проуча първо. вече го ползвахме в Сръбско на Biohazard.

Morticia Dickinson
4th December 2008, 21:19
Страхотно, разпитй и казвай:D. Хубавото е че този път може да се съберем 50 човека. :edtroop:

Да нахлуем в Сърбиииияяяя.:edtroop::edtroop:

Antediluvian
4th December 2008, 21:24
какъв шанс. За съжаление, в момента нямам никакви възможности, иначе и аз искам билет... :( вие предполагам ще поръчате билети за "първи ред" :rockdevil: ?

Morticia Dickinson
4th December 2008, 21:29
Ами зависи имайки предвид какво е положението в Сърбия и какво ще бъде.
Хърватите обявиха и те организация за концерта.Общо взето много хора,които не могат да отидат по Азия и Ю.Америка ще отидат в Сърбия.
Значи ще си е меле.Та вероятно е да вземем за по назад.
:)

Morgoth
4th December 2008, 21:49
И аз викам да сме по-назад, се пак ако сме у бутаницата по-малко ще видим и чуем, докато се борим за въздух ;)

Ludnichar
4th December 2008, 23:33
За по-добра възможност не бих могъл и да мечтая! Особено ако се съберем за автобус ще е перфектно от всякъде!
Само утре трябва да си намеря паспорта да го видя, че май беше изтекъл! :)

Morticia Dickinson
4th December 2008, 23:38
Мойте приятели хърватите :D ...са вече напред в оганизацията.
Обявили са,че дори и да свършат билетите за тях щяо да има, така че феновете да не се притесняват.Въпреки,че сумати народ ще отиде на концерта.

Morticia Dickinson
4th December 2008, 23:41
Ето и залата бая е яка Арената в Белград (http://www.arenabeograd.com/multimedia/)

kosio
5th December 2008, 09:31
Запишете ме моля.
Идвам със сигурност
:rockdevil:

deluxworld
5th December 2008, 09:39
Така като гледам и аз мисля да ходя!

Dragontear
5th December 2008, 10:04
HERE WE GO AGAIN !!! :rockdevil:

deluxworld
5th December 2008, 10:06
Ники кога ще има повече инфо за билетите, и тем подобни дребни неща, и за екскурзия евентуално!?

Perfect Stranger
5th December 2008, 10:29
Аз съм 95 % сигурация, че не съм говорила още с мъжа ми. Като разберете колко пари, драскайте, плс.

Dragontear
5th December 2008, 10:51
Вече водим преговори и ще обявя веднага когато имам нова информация :)

Maria
5th December 2008, 13:03
Пишете ме и мен :D

Leviatan
5th December 2008, 13:18
Ще трябва да тичкаме до МВР за паспортчета...:w00t: у Сръбскооооо

jimiianev
5th December 2008, 14:06
Там съм! Идвам при всички положения! Да се пази Брена и крушовата ракия!

Morticia Dickinson
5th December 2008, 14:14
Ох колко го обичам тоя момент.:D
Пак се почна.Така отново правиме списъчета,който е сигурен да казва.Да прати или на мен Лс или на другия админ.
:wub: Ехххх.....

HERE WE GO AGAIN !!!

mickthomson
5th December 2008, 14:30
аз също съм 49,9999999% сиг засега, просто ми остана малко въпроса с финансите, но до няколко дни надявам се да дам окончателен отговор. а иначе ако идваме, от Велинград ще сме аз, Епсилона и брат ми. абе ще се събереме агитка :rockdevil:

Dragontear
5th December 2008, 16:35
Вече имам новини и те са добри но ще ги съобщя в понеделник когато получа потвърждение :) заедно с евентуалните цени :)

stiff
5th December 2008, 16:59
аз също. ще постна оферти за автобуса до ден-два.

Кико
6th December 2008, 12:15
ТАМ СЪЪЪЪЪЪМ 10000000% !!!
ДЯДО КОЛЕДА ТАЯ ГОДИНА ПОДРАНИ А??
:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Аз смятам,че ще излезна поне с малко по-евтино от Гърция имайки в предвид стандарта на братята сърби,а и разстоянието е по-малко с около 200км..

nistelroy
6th December 2008, 12:43
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Аз вече говорих с Нико по телефона, но да кажа и тук......ИДВАМ 1 000 000 % Колкото и да струва няма проблем. Доколкото знам билетите (правостоящи пред сцена) са около 30-33 евро. Поне толкова бяха за Queen отново в същата зала през октомври и отново от Eventim.

Еми тва е...чакам малко повече инфо и да пращам кинтите за билетчето. :laugh::laugh::edmad:

Perfect Stranger
6th December 2008, 13:09
+1. Ако намерим кой да гледа наследника, ще сме комплект, но засега сигурна съм само аз.

deluxworld
6th December 2008, 13:46
Аз като гледам сума ти народ ще се съберем:edtroop:

mickthomson
6th December 2008, 16:11
аз също до ден, два ще кажа окончателен отговор ;)

jimiianev
6th December 2008, 18:34
Айде сега който не е изряден финансово към клуба и иска да ходи на коцерт да се издължи!

eddie94
6th December 2008, 19:42
а може ли да си взема билет и да не пътувам с цялата група с автобуса ?

Кико
7th December 2008, 00:13
Между другото да спомена ,че с влака отиване и връщане е около 35-40 лв. Не сме тръгнали с влака,но все пак нека се знае :) Може нещо да се измисли евентуално ако цената на автобуса не ни устройва, макар че съмнявам ;)

Ludnichar
7th December 2008, 08:53
Кико, разтоянието е по-малко с около 500 км в едната посока! :)
До Белград е колкото до Бургас - около 360 км!

Dragontear
7th December 2008, 11:55
Джими ходенето на концерта е 100% няма значение нищо

Адаш няма да е проблем да ти уредим само билет
ти с кой ще пътуваш?

eddie94
7th December 2008, 12:26
ами попринцип баща ми ще ме закара но пък няма с кои да влееза на самия концерт и още нее се знае :D

Dragontear
7th December 2008, 12:39
Хмм незнам как седят нещата със сърбите ... ама защо и баща ти не си вземе един билет та купона да е пълен :D

Кико
7th December 2008, 13:41
Ще те чакаме отпред бе и той ще те остави на нас и после те връщаме,въпроса е че два часа ще трябва да се помотва той.

Morticia Dickinson
8th December 2008, 10:57
Знаем цените, научих ги от един сайт. сега ще ги прежърна в лева да видя по-колко излиза. Форуми - 2690 динара, партньор - 3190 динара, Златни места - 3690 динара, фен яма - 4490 динара.

jimiianev
8th December 2008, 11:11
Някой има ли информация за цените на стоките от първа необходимост( бира и скара) в Сърбия?
И от къде ще се снабдим с динари?

Morticia Dickinson
8th December 2008, 11:11
Хм, ако смятам правилно, цените трябва да са следните:

Форуми - 61.3333 BGN
партньор - 72.9591 BGN
Златни места - 84.7892 BGN
фен яма - 103.172 BGN

ами така излиза, но все пак ще чакаме и потвърждение на 100 %.

Vladimir Ivanov
8th December 2008, 11:14
по мои сметки, билетите са така:
Форуми - около 68 лв.
партньор - около 80 лв.
Златни места - около 93 лв.
фен яма - около 113 лв.

Надявам се да съм сгрешил и цените да са малко по - ниски.
Но и при тези - отиваме

jimiianev
8th December 2008, 11:14
А кое къде се намира?
И в ква валута ще е мърчандайзинга. Еврото си е на почит там.

Morticia Dickinson
8th December 2008, 11:26
За бира и скара нямам представа къде се намират, а за валута : банки,change бюра

Morticia Dickinson
8th December 2008, 11:32
Да се разясним с тея неща къде, кое...значи

Трибуни приблизително 30 Евро
2-ра линия приблизително 35 Евро
ВИП приблизително 42 Евро
Фен пит/1-ва линия приблизително 52 евро

Ммм горе долу...така излиза

Dragontear
8th December 2008, 11:50
Нека все пак получим и цени от основния източник :)

това са само ориентировъчни

jimiianev
8th December 2008, 13:14
Тоя вип какво преставлява?

Dragontear
8th December 2008, 13:29
Трибуна плюс напитка сигурно
.. или бинокъл

eddie94
8th December 2008, 13:52
ми аз мога да намеря динари смисал за пиене скари и тн

jimiianev
8th December 2008, 14:26
Перфектно! Аз питам за тея работи щото искам да съм финансово подготвен и да не нося консерви!

Morgoth
8th December 2008, 15:21
Така, така всичко вече официално е излезло:

- tribine - 2690 dinara
- parter - 3190 dinara
- golden seats - 3690 dinara
- fan pit - 4490 dinara

Места 15000 :sad:

Който му се чете:
http://www.eventim-yu.com/portal/rs/vesti/vesti/najnovije/580437/default.html

Vladimir Ivanov
8th December 2008, 15:36
Миналия път всякаква валута вървеше. с 5 евро си купих 5 бири.
мисля че и левове вървяха, поне за тоалетните.
Още нещо, там имат много монети, коиото обаче са с ниска стойност и на входа на залата караха хората да ги изхвърлят или ги събираха в една торба. Така че имайте в предвид, какво мислите да вкарвате.
Забравете за фотоапарати, монети, ключове и общо взето почти всичко, колкото и малко да е.
само билет и някой лев (хартиен) :)

Dragontear
8th December 2008, 15:42
Значи това са и цените, както и каза Морти

Трибуни приблизително 30 Евро
2-ра линия приблизително 35 Евро
ВИП приблизително 42 Евро
Фен пит/1-ва линия приблизително 50 евро

Morgoth
8th December 2008, 15:58
A кинтите докога трябва да се съберат :rolleyes:

mickthomson
8th December 2008, 17:22
^да и аз това щях да питам, и евентуално за коя зона ще се вземат?

Dragontear
8th December 2008, 17:34
аз се целя за фен пит (пред сцена) и този път кръв ще се се лее :edtroop:

Кико
8th December 2008, 18:05
Fan Pit определено.Ако обаче не са ни запазили такива или свърват,викам за трибуните,защото 2ра линия е ташак ,а от трибуната поне всичко се вижда.
Ако пътя го доредим до 40-50лв идеално ще стане :)

jimiianev
9th December 2008, 06:50
Аз нещо най- отпред не съм навит. Два концерта се борих. Сега искам да гледам концерта, за да мога да направя сравнение къде ми харесва повече.

Nicko
9th December 2008, 08:42
Аз нещо най- отпред не съм навит. Два концерта се борих. Сега искам да гледам концерта, за да мога да направя сравнение къде ми харесва повече.На прав път си,сърбите се бутат повече и от гърците.През март 2007 в Белград ,бяхме по средата и се започна едно яко блъскане като накрая се озовахме почти отзад.Който беше отпред беше очарован от концерта ,който беше отзад нищо не видя и нищо не чу.Трибуните от страни са по приемлив вариант ако няма fan pit,оттам се вижда и ще се чува

mickthomson
9th December 2008, 09:59
^като се замисля, аз също съм навит за трибуни, но не съм решил 100% още де ;)

Morgoth
9th December 2008, 14:03
http://www.arenabeograd.com/en/nodes/show/31/arena-seats
Ето какво представлява залата. На нива е. 100- мелето 200, 300, 400.
Ето ко пише:
Tribine - 2.590 sektor 400 явно левел 400
Parter - 2.990 явно мелето
Golden seats - 3.190 i 3.690 sektor 200 явно левел 200
Fan pit - 3.990 мелето отпред

Така само дето нещо 300 ми се губи :rolleyes:, явно е толкова гъзарско че няма пускат метъли в него :D

jimiianev
9th December 2008, 14:41
Аз съм зле с кинтата и ще съм на трибуните, дано е някъде по близо до сцената. А за пътя какво става?

EvilDev
9th December 2008, 15:44
В София през 2007 бях пред сцената и през първите 15 минути имах чувството, че ще умра от натиска на тълпата. Както чета сега, сърбите много се блъскали...повече дори от гърците. Затова аз май ще предпочета билет на трибуните...

eddie94
9th December 2008, 15:56
аз също съм навит за трибуни :)

Кико
9th December 2008, 22:23
Аз като човек,който е виждал Мейдън и от трибуна и от оградата най-отпред смея да твърдя,че нищо неможе да се сравни с това Стив да те "пуца" с баса на 5 метра от теб ,но искам и да отбележа,че се добрах до заветното място най-отпред едва на анктракта в Атина и си беше яко мазало.От трибуната през цялото време виждаш всичко,имаш въздух и ако сме компания ще си се смажем.
Нико,в Атина кой се е ръгал,се е ръгал.Припомни си коментарите на бензиностанцията на път за България.Почти всички бяха насочени към блъсканицата и помията и на пръсти се брояха тези,които обсъждаха сет-а или групата.Последния път,когато искахте да сте най-отпред с Гери ,гледахте концерта на фотоапарата.По-добре е трибуната ,а и е по-евтино.
На "Локомотив" гледката беше страхотна,а това е и зала на всичкото отгоре ,което значи ,че ще е много по-близо.На Пърпъл във Фестивална пак бяха на трибуната и се виждаше убиец.
Аз още не съм решил къде искам да съм,но май повече клоня към трибуна.
Ако си вземем за фен пит и си останем най-отпред до края-ВЕЛИКО,но 100% ще станеш на салата,а ако не останем най-отпред и ни изблускат до на майната си-ще е голямо разочарование.ГОЛЯМО!
На трибуната няма да си така близо,но си гарантираш стабилна гледка и изживяване от начало до край.Белград не е далече,но не е като да е в жк "надежда" ,че да рискуваме.

Morticia Dickinson
9th December 2008, 23:26
Аз съм го решила, кръв ще се лее. Скъп е билета за 1-ва линия, но ще си взема за там и подяволите този път няма да мръдна от там.На трибуни ще си ги гледам от вкъщи.:)

EvilDev
10th December 2008, 00:35
О, разбира се че е велико Стив да те пуца с баса 5 метра от тебе, обаче вече един път това ми струваше към1/4 от 85-минутният концерт в блъскане... Съгласен съм, че ако сме на трибуните компания, ще стане страхотно. :)

Dr.Jend
10th December 2008, 07:47
Ще бъда с дъщеря ми, както в Букурещ, сиреч сме на трибуни, няма да ми смелят детенцето, я... Ще се опитам пак да вкарам камера и да записвам.

Мисля да си купя билетите сам, но с пътуването нямам нищо против да се организираме.

Нико, включи ме с фланелките! Една за мен L и една S за Кармен.

До скоро!

Morgoth
10th December 2008, 09:14
Ще бъда с дъщеря ми, както в Букурещ, сиреч сме на трибуни, няма да ми смелят детенцето, я... Ще се опитам пак да вкарам камера и да записвам.

Мисля да си купя билетите сам, но с пътуването нямам нищо против да се организираме.

Нико, включи ме с фланелките! Една за мен L и една S за Кармен.

До скоро!

Mного джобат, за тва по-добре не пробвай ;) Иначе аз да питам какво стана със записа от Букурещ :rolleyes:

Dr.Jend
10th December 2008, 09:22
Тъкмо щях да пиша по този въпрос, Морготе... ;)

Филип (weekendwarrior) се свърза с мен и днес получих ДВД-то. Довечера ще го гледам. В момента слушам аудио запис от концерта в Букурещ.

Има компресирана версия DivX, която 700 МВ, която ще кача в YouTube...

До скоро!

jimiianev
10th December 2008, 09:28
Знаете мойте килограми. На концерта тука бях на оградата и мина що годе добре. В Малакаса ми се разказа играта на оградата и накрая охраната ме извади. Ако и в Сърбия е като там просто няма смисъл. Ще пробвам на трибуната, може пак да хвана нещо ;).

weekendwarrior
10th December 2008, 10:22
...днес получих ДВД-то. Довечера ще го гледам.

Аз пък снощи го гледах за втори път ;)

Браво за видеото и се надявам да направиш още по хубав запис в Белград. Не джобят чак толкова в Белград. Предният път излазоха 6 видеозаписа от Белград и 5 аудио. Освен това в тая зала имат металодетектори на входа и джобят по малко. Разчитат на металодетекторите.

А пердставяте ли си какво пищене ще настане като дойдат метълите :laugh:

weekendwarrior
10th December 2008, 10:23
Знаете мойте килограми.

Ми много са ти. Преди беше по-слабичък :D

Dragontear
10th December 2008, 10:28
Странно на мен миналия път в Сърбия ми взеха и монетите от джобовете !!! а за да вкарам апарат трябваше сигурно да си го навра в .....@*# си!

EvilDev
10th December 2008, 11:47
Аз искам да помоля тези, които разполагат с видео от Букурещ да го качат на място като data.bg, например...

Dr.Jend
10th December 2008, 11:57
Благодарение на Филип (weekendwarrior), имаме ДВД с добро качество и DivX формат, който ще кача в нета.

Ще потърся начин и високото качество да кача в нет-а...

Филка, помагай, ти си по на ТИ с ПС-тата...

За Белград ще разчитам на Кармен да ми вкара камерата. В Букурещ въобще не са я докосвали, само и се усмихнаха. :edwink: Аз отнесох едно обарване обаче, за жалост не от жена... :D

Dragontear
10th December 2008, 12:27
Усещам май- че Кармен ще е най малкият член на фен-клуба и то със ВИП членство :D

Leviatan
10th December 2008, 13:06
Странно на мен миналия път в Сърбия ми взеха и монетите от джобовете !!! а за да вкарам апарат трябваше сигурно да си го навра в .....@*# си!

Кви ли снимки ще излезнат??? Аз като гледам май ще се ориентирам за трибуните, в Гръцко само се пазих сега спокойно да погледам м да...

weekendwarrior
10th December 2008, 13:58
Благодарение на Филип (weekendwarrior), имаме ДВД с добро качество и DivX формат, който ще кача в нета.

Ще потърся начин и високото качество да кача в нет-а...

Филка, помагай, ти си по на ТИ с ПС-тата...

За Белград ще разчитам на Кармен да ми вкара камерата. В Букурещ въобще не са я докосвали, само и се усмихнаха. :edwink: Аз отнесох едно обарване обаче, за жалост не от жена... :D

Нямам никаква идея, приятелю. Знаеш, че аз менкам по пощата. Никога не съм качвал големи файлове по свободните сървъри. Предполагам, че трябва да се регистрираш някъде и тогава можеш да качваш.

Мужду другото вече имам билет. Сектор 222 точно срещу сцената. :edtroop:

UP THE IRONS!

Morgoth
10th December 2008, 15:42
А това какво ще рече трибуни или ВИП, колко точно кинти :rolleyes:

Кико
10th December 2008, 15:45
Гери, и аз нямам против да лея кръв,ама щом Джими е срещнал трудности,нали се сещаш,че Ти и Нико взети заедно не сте като Джими.
От трибуната си се вижда,много добре и там няма варинат пред тебе да застане някой и да не виждаш,където и да си ще виждаш,а ако сме пред залата от рано,ще си земем страхотни места.
Ако все пак се навием за фен пти трябва тоя път да сме наистина по 5-6 човека скупчени ,за да имаме някакъв отпор,а не като в Атина още от пропуските влизахме разединени и накрая всички бяхме разцепени.

Morticia Dickinson
10th December 2008, 15:48
Така има малка промяна в цените на билетите..Заради нещо си там по отношение на динара към еврото..било нестабилно дрън дрън,...има променя в цените...цените до 25 декември (гарантирано поне до тогава са)

форуми - 2590 динара (56.28 лева - 28 евро)- партньор - 2990 динара (64.97 лева - 32 евро) - Златни места - 3190 и 3690 динара (69.31 лв и 80.18 лв. - 35 евро и 40 евро )- фен яма - 3990 динара (86.70 лв - 43 евро).
Цените ще са такива гаранитирано по не до 25 декември.....наздраве за нестабилното нещо си.

weekendwarrior
10th December 2008, 15:53
А това какво ще рече трибуни или ВИП, колко точно кинти :rolleyes:

Казва се "golden seats". ВИП-а а в тази зала не се продава, защото са затворени ложи, които са само с покани. Цената е 40 Евро.

Кико
10th December 2008, 15:56
Абе някъде някаква начертано разпределение има ли???
Щото така ми е малко неясно :eusa_think:

Leviatan
10th December 2008, 15:58
И на мен, и на мен

Valkyria
10th December 2008, 15:59
Aз, таковата...
Честит ми първи пост тук, първо :D

И да кажа, че за front stage, fan pit, или както там име още са му измислили, можете да разчитате на подкрепата на още 5 човека
(стига всичко да е наред с билетите и Morg да помага, както досега) ;)

weekendwarrior
10th December 2008, 16:01
Така има малка промяна в цените на билетите..Заради нещо си там по отношение на динара към еврото..било нестабилно дрън дрън,...има променя в цените...цените до 25 декември (гарантирано поне до тогава са)

форуми - 2590 динара (56.28 лева - 28 евро)- партньор - 2990 динара (64.97 лева - 32 евро) - Златни места - 3190 и 3690 динара (69.31 лв и 80.18 лв. - 35 евро и 40 евро )- фен яма - 3990 динара (86.70 лв - 43 евро).
Цените ще са такива гаранитирано по не до 25 декември.....наздраве за нестабилното нещо си.

Не знам от къде ги взимаш тия цени. Ето ти скрийншот от сайта където се прродават

http://www2.imgshare.eu/i/Icr20192.gif

Valkyria
10th December 2008, 16:03
Абе някъде някаква начертано разпределение има ли???
Щото така ми е малко неясно :eusa_think:
Тук цъкаш на "Mapa" и зуумваш :)
http://www.arenabeograd.com/multimedia/

weekendwarrior
10th December 2008, 16:05
Тук цъкаш на "Mapa" и зуумваш :)

Това май е малко по-ясно ;)

http://www2.imgshare.eu/i/uyV20444.gif

Кико
10th December 2008, 16:07
[QUOTE=weekendwarrior;12748]Това май е малко по-ясно ;)

това е др нещо :)

Morticia Dickinson
10th December 2008, 16:08
оффтопик: 1-во Кико все пак и умората и пътя си казаха думата. 2-ро Нико ме накара да минем назад, а аз до последно се борех, въпреки че адското бутнае почна когато опънах знамето и ни заснеха.3-то имах здравословни проблеми: припаданици, отделно и напрежението по организирането на екскурзията (колкото и да не ти се вярва,аз съм тичала през повечето време, защото Нико беше на работа).А в София бях пред стадиона в 9, като не съм ходила дори до тоалетната пък камо ли да си купя вода.Е изкарах целият концерт НА ОГРАДАТА и не мръднах, въпреки опитите да ми изтръгнат главата.Да признавам, че и тогава бях хипер умирена и докато притичвах през целия стадион, за да се добера до оградата щях да пукна. Къде от жега, къде от бутницата преди това, къде от тичането дето ми ударих, но застанах отпред хванах се и изкарах до края там,а в момента, в който Мейдън излязоха забравих за умора,жегата и часовете чакане, бях като туко що станала,пърхаща от сили.Джими може да е здрав повече от мен, спор няма, но има и едно друго нещо наречено ентусиазъм и страст (където при мен е в поече от необходимото).И дори пак да ме избутат назад ще знам,че съм пробвала,аз не мога да се примиря да стоя на седалките, предпочитам да рева назад, отколкото на трибуните, знаейки че можех и да съм там ако бях пробвала.Тук става и въпрос на личен избор не карам никой да седи във фен пита, но не искам и мен някой да ме убеждава да съм на седалките.ТВсеки има предпочитания и може да усети концерта навсякъде, докато аз мога да го усетя само на оградите.Така че хора забавлявайте се и нека е Мейдън.

Morticia Dickinson
10th December 2008, 16:12
Не знам от къде ги взимаш тия цени. Ето ти скрийншот от сайта където се прродават

http://www2.imgshare.eu/i/Icr20192.gif

Първо от мястото където разбрах за цените първа и ви казах, а и в сръбския евентим ги има промените.:)

Ulaznice za koncert u Beogradu biće puštene u prodaju 11. decembra od 10:oo sati. Tribine - 2.590 sektor 400 Parter - 2.990 sektor 200 Golden seats - 3.190 i 3.690 Fan pit - 3.990 Prodaja karata www.eventim-yu.com

weekendwarrior
10th December 2008, 16:12
Е да има разпределението,ама кое къде е няма.

Номерата на седалките ли искаш. :rolleyes:

Виж панорамата и там ги пише номерата на секторите.

Valkyria
10th December 2008, 16:13
weekendwarrior, и то ДОСТА по-ясно, мерси :)

Какво ще рече това, че и секторът ли може да се избере?
Т.е. дали да e 204 или 222, да кажем?

Не че ще се промени особено решението за фен пит-а, ама поне да се знае :huh:

Кико
10th December 2008, 16:15
Ок.
Аз гласувам или за фен тип или за зелените Golden seats.
ОБАЧЕ вземем ли за фен пита,тоя път 7 човека се хващаме за ръце и така влизаме.Гери е права до голяма степен.
Аз също забравих всичко,като видях Брус на 3 метра от мене ,обаче си има и физични закони,които дори да забравя няма как да променя,това обаче няма да е така ако сме скупчени няколко човека и се пазим.

weekendwarrior
10th December 2008, 16:15
Първо от мястото където разбрах за цените първа и ви казах, а и в сръбския евентим ги има промените.:)

Не че искам да ти оспорвам източника на информация, но това е скрийншот от реална продажба от CardService. Ивентим още не са ги пуснали.

weekendwarrior
10th December 2008, 16:20
weekendwarrior, и то ДОСТА по-ясно, мерси :)

Какво ще рече това, че и секторът ли може да се избере?
Т.е. дали да e 204 или 222, да кажем?

Не че ще се промени особено решението за фен пит-а, ама поне да се знае :huh:

Ами да, даже и местата. Колко ще се спазват е друга работа :) За мен е важно сектора, а пък мястото...

Между другото говорих с Ивентим в София и нямаха никаква яснота за това дали ще пуснат билети и какви. Дамата предположи, че ще продава само правостоящи. Дано да има повече опции, а не само партер. По принцип организаторите много кефят и пускат различни бройки при различните търговци. Днес на предварителната продажба например бяха пуснали само 1000 билета от златната зона. Тоест има шанс и в България да пуснат по малко от всички зони. Утре ще стане ясно.

Morgoth
10th December 2008, 16:22
В Румъния си спазваха местата ;)

Morticia Dickinson
10th December 2008, 16:23
Така е Кико за фен пита сме сигурни 3-ма и от приятелите на Моргита има за там ..8 човека поне от нашите ще има, отделно и ако някой нов записал се ще има.Но всичко с времето си.

Колкото до източника е 100 % сигурен , защото е сигурен, няма как да го обясня. Евентим бяха и те с 1-те цени, но са ги променили.
Ще си проличи дали са други цени утре като се пуснат в продажба.

Чакаме организатора да ни изясни.

weekendwarrior
10th December 2008, 16:26
Така е Кико за фен пита сме сигурни 3-ма и от приятелите на Моргита има за там ..8 човека поне от нашите ще има, отделно и ако някой нов записал се ще има.Но всичко с времето си.

Колкото до източника е 100 % сигурен , защото е сигурен, няма как да го обясня. Евентим бяха и те с 1-те цени, но са ги променили.
Ще си проличи дали са други цени утре като се пуснат в продажба.

Чакаме организатора да ни изясни.

Ми те вече са в продажба ;)

Morticia Dickinson
10th December 2008, 16:29
Днес са в продажба за хората от Фен Клуба им,а и вече на 3-то сигугрно място виждам и промяната в цената.

Бтв мойте приятели имат 250 запазени билета, скапани хървати.
Надявам се съвсем скоро сругият админ да се появи с инфо.

weekendwarrior
10th December 2008, 16:45
Днес са в продажба за хората от Фен Клуба им

Така е. Пак си струваше годишната такса. :edtroop:

mickthomson
10th December 2008, 17:58
абе нз, аз в София също бях точно пред Стив, и просто чувството е........
в Гърция така и не успях да се докопям до желязото(оградата) за да имам стабилна основа, и така полека-лека, онея говеда ни избутаха назад, дееба.
за сърбите нз, как се бутат, дали са високи и т.н., проблеми с ръста също нямам. но според мен, не се ли докопаш още в началото за оградата за да имаш някаква опора за която да се държиш стабилен, ша си попаднеш назад в мелето като нищо. затова сега го умувам за къде да си взема билет: дали пред сцена, или на трибуни. не съм го решил окончателно, но повече клоня може би към трибуните. по спокойно си е, и можеш да си пиеш бирата без да ти я разлеят ;)

Ludnichar
10th December 2008, 18:23
Сърбите са АДСКИ високи (аз съм 1.88 и се чувствах нисък там)!

Valkyria
10th December 2008, 18:39
Не знам къде ще са този път озвучителите - добър вариант е пред тяхното пространство да се паркираме. Демек, някъде по-назад на fan pit-a :)

Кико
10th December 2008, 20:17
Или фен пит или Golden Tickets това е.Трибуната е много висока.

mickthomson
10th December 2008, 20:44
^напълно съм съгласен

Dragontear
10th December 2008, 22:47
weekend... не мисля че това е място където си мерим пишките....
цените които сме получавали за билетите са директно от сайтовете който ги продават както и от Сръбски източници ... а точно днес получихме информация, че ясна цена не може да бъде дадена до утре когато билетите тръгнат в продажба Тоест най рано утре ще можем да знаем цената на билетите секторите за които можем да закупим И реално няма потвърждение за конкретна цена дори от сръбска страна (което само може да ни плаши) ...Радвам се че си се сдобил с билет...със здраве да го ползваш ...И нека спрем да даваме акъл на другите за кой сектор да си купуват билет все пак това е въпрос на личен избор

Сега е момента да кажа че транспорта и уреждането на билетите ще ни помогне шефа на BLACK LODGE

Утре той ще има среща с Евентим и по-късно вечерта ще съобщим пакетна цена за цялата екскурзия и дали за всички сектори могат да се купят билети.. Ако има възможност моментално ще има резервирани около 90 билета (2 автобуса за всички зони)
Надявам се да няма обидени и разсърдени и очаквайте повече инфо утре (точка)

weekendwarrior
11th December 2008, 07:52
weekend... не мисля че това е място където си мерим пишките....
цените които сме получавали за билетите са директно от сайтовете който ги продават както и от Сръбски източници ... а точно днес получихме информация, че ясна цена не може да бъде дадена до утре когато билетите тръгнат в продажба Тоест най рано утре ще можем да знаем цената на билетите секторите за които можем да закупим И реално няма потвърждение за конкретна цена дори от сръбска страна (което само може да ни плаши) ...Радвам се че си се сдобил с билет...със здраве да го ползваш ...И нека спрем да даваме акъл на другите за кой сектор да си купуват билет все пак това е въпрос на личен избор

Сега е момента да кажа че транспорта и уреждането на билетите ще ни помогне шефа на BLACK LODGE

Утре той ще има среща с Евентим и по-късно вечерта ще съобщим пакетна цена за цялата екскурзия и дали за всички сектори могат да се купят билети.. Ако има възможност моментално ще има резервирани около 90 билета (2 автобуса за всички зони)
Надявам се да няма обидени и разсърдени и очаквайте повече инфо утре (точка)

Опа, извинете че се опитах да помогна с актуална информация.

Dragontear
11th December 2008, 08:04
Актуална информация би била ако кажеш колко ще струва пакетната цена на билет и пътуване :laugh:

Но както споменах дори на нас ни казаха че цените не са ясни а тези които ние пуснахме бяха ориентировъчни които ни продиктуваха а не които ние сме си измислили

Цените трябва да се заковат днес и съответно днес вече ще знаем и пакетната цена и секторите за които можем да купим билети не е ясно дали изобщо ще има избор или ще продават само за терен и трибуни на външни представителства така че Stay Tuned

Morgoth
11th December 2008, 08:45
Информацията се зима от eventim, не върви секи ден да си сменят цените на билетите, нали ;) Но явно има разминаване от местото където си ги купил по кой знае кви причини :).

Morticia Dickinson
11th December 2008, 09:36
Промяната на цените беше заради вариацията на диннара спрямо еврото.

Dr.Jend
11th December 2008, 09:37
Преди половин час бях в Германос и билети все още не бяха пуснати в продажба! :( Момчето ми показа системата и за това събитие системата показваше "Блокирано". Неговото мнение беше, че щом те са все още блокирани, така ще е и при останалите им партньори.

Нико, щом нещата са организирани от Блек Лодж, ако има възможност - два билета за "Златни места", секторите точно срещу сцената, по-горните редове... Баси претенциите имам, а?

Morticia Dickinson
11th December 2008, 09:43
Докторе не са претенции, всеки има предпочитания.Ще имаме предвид, че ще сте за Златната ложа. Не се притеснявай, не нахалстваш ни най-малко това е целта да ви облекчим.

Бтв: някъде говореше,че ти е изтрит пост, всъщност поста ти е в дуга тема.

Dr.Jend
11th December 2008, 09:50
Морти, благодаря за разбирането! :)

Ако съм сам, няма да имам претенции, ама хич! Просто искам детето ми да се изкефи на концерта, както това стана в Румъния! :rockdevil: Като гледам каква страхотна зала си имат сърбите и как нашите любимци са се наточили да ни издухат главите... Направо-о-о-о-о-о-о-о НАСТРЪХВА-А-А-А-А-А-АМ !

Dr.Jend
11th December 2008, 09:59
Наистина Морти, поста ми е в друга тема!

Съжалявам за недуразумението, което причиних! :sad: :blush:

Morticia Dickinson
11th December 2008, 10:07
Спопкойно, какво се притесни?:)

Така имаме новина, значи билети за всички сектори ще можем да си закупим.До края на работния ден очаквайте вече и информацията за пътуването.:rockdevil:

Road_to_Hell
11th December 2008, 10:25
http://www.eventim-yu.com/portal/rs/vesti/vesti/najnovije/580437/default.html

10 часа сръбско време вече стана, ама на сайта им не са пуснали билетите още :(

Сигурно ли е, че от бг евентима ще можем да си закупим билети за FAN PIT ?

Morticia Dickinson
11th December 2008, 10:30
Пуснаха ги и цената е както казах, новата която обявха!

Road_to_Hell
11th December 2008, 10:37
Пуснаха ги и цената е както казах, новата която обявха!

Даааа, вече си имам билетче за FAN PIT-а :) ихууу

Morticia Dickinson
11th December 2008, 10:55
Д-ре забравих да попитам, да ви включвам ли към екскурзията?

Dr.Jend
11th December 2008, 11:00
Включвай ни, Морти! Нека Кармен да пътува този път с повече фенове на любимата група!

Dragontear
11th December 2008, 11:05
Добре .. кой как си е купил билет?

Morticia Dickinson
11th December 2008, 11:07
Добре само ми кажи имената ви.:)

Dr.Jend
11th December 2008, 11:17
Пламен Татишев
Кармен Татишева (на 9 г.)

Morticia Dickinson
11th December 2008, 11:23
Имаме съобщение, че може да си купите билет от всякъде където продават билети на евентим: О.Ч.З, С.М.Ф.,Германос и т.н. Plovdiv ot Music Center, Varna – OZZ Music, Burgas – Soundgarden.
За всички зони

Dr.Jend
11th December 2008, 11:57
Вече Кармен си има изненада... Ето я :

http://www.imgshare.eu/t/DrJend/dsc00932_33666.jpg (http://img02.imgshare.eu/i/DrJend/dsc00932_33666.jpg)

От касовата бележка не се вижда, но сме в сектор 219 дясно, реда и мястото се виждат... Най-централните места не се предлагат.

Виждате цената на билета - 46 евро 89.97 лв.

Ще се видим в автобуса! :edwink:

Up the Irons!

jimiianev
11th December 2008, 12:02
Sediste 7 red Q Sektor 401 Desno Ulaz JUG вече е заето от моя дебел задник! ДА МИ Е ЧЕСТИТОООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockd evil::rockdevil:

Morticia Dickinson
11th December 2008, 12:06
Ние си взехме за фен пит. 56. и некви центове евро да ни е честито.Благодарско на С.М.Ф.

jimiianev
11th December 2008, 12:08
Не ми стигнаха парите за Вип, но важното е, че съм там!

Morticia Dickinson
11th December 2008, 12:43
Джими колко е твоя билет като цена в евро?

jimiianev
11th December 2008, 13:42
37.80 evro.

Morticia Dickinson
11th December 2008, 13:43
11.12.2008 Подробности за екскурзията до Белград

Билетите за концертът на Iron Maiden в Сърбия тръгнаха в продажба и в България
Окончателните цени на билетите са:

Трибуни – 37.80
Партер - (приблизително) 40 евро
Златни места - 46 евро
Фен яма - 56.78 евро

С удоволствие вече можем да ви съобщим, че чрез любезното съдействие на столичният metal бар THE BLACK LODGE можем да предложим и оферта за отиване и вреъщане до Белград с автобус. Цената на пътуването ще е 60 лв отиване и връщане.

Поради невъзможността да запазим голямо количество билети и удобството, че се продават за всички сектори в цялата мрежа на Евентим в България пакетната цена за екскурзя отпада. И офертата остава единствено за пътуване.
Няма да предлагаме билети тъй като предполагаме, че ще е удобно на всеки да си купи сам!
Записването може да стане в бар THE BLACK LODGE или при нас като ни пишете на maidenbulgaria@abv.bg
Необходимо е да имате валиден задграничен паспорт с валидност поне до Октомври 2009
и да плалатите капаро от 30 лв
При записване също така ще трябва да запишем трите ви имена на латинки и кирилица(както са изписани в паспорта) както и номера на самия паспорт.

UP THE IRONS!!!

http://ironmaiden-bg.com/Image/serbia.jpg

Morticia Dickinson
11th December 2008, 13:44
Партер или трибуни?

Кико
11th December 2008, 13:50
Аз се ориентирам към Златните места,като на Доктора :)
204 или 203 сектор ще ми се отразят добре...

jimiianev
11th December 2008, 14:17
Партер или трибуни?

Трибуна 401 red Q sediste 7

Valkyria
11th December 2008, 14:24
Извинете, че ви притеснявам тук, обаче Морготски не ми вдига телфона - явно е на лекции. Понеже му бях казала и за мен 5 билета да поръча, и имената съм оставила, дали някой е поръчвал, или самосиндикално си се организираме?
Не ми е фатално, защото вече имаме закупени и 5 билета от приятел в Сърбия за фен пит-а. Но се оказва, че имаме допълнителни желаещи, за които щеше да отиде вторият комплект билети, поръчани от нас чрез вас :)

Супер неясно го написах, ама ми е бръмнала главата на бачкане, сори :/

Morticia Dickinson
11th December 2008, 14:26
Ами както ви е удобно, може ние да ги поръчаме, а може и вие да си ги поръчате.Не е проблем само казвайте.

Valkyria
11th December 2008, 14:38
А, не се ангажирайте, щом няма някаква по-мащабна организация.
Ще се оправим идеално, щом има и в С.М.Ф. :)

Благодаря все пак, бройте си ни обаче петимата за екскурзията и за опора във фен пит-а ;)

Morticia Dickinson
11th December 2008, 14:46
Добер...да превземем фен пита :rockdevil:

Schw3da
11th December 2008, 15:19
Едно въпросче.. билетите в Германос и при другите партньори на Евентим в лева или в евро се плащат?

Morticia Dickinson
11th December 2008, 15:22
В лева доколкото знам.

Dr.Jend
11th December 2008, 15:40
Аз платих в ЛЕВА!

Банда, ще ви стискаме палци да удържите на напора във фен-пита!

Както казах пишете ни за автобуса с Кармен. По-късно ще видя в паспортите как се пише на латиница и ще кажа точно. Капаро на кого да пращам?

eddie94
11th December 2008, 18:38
ам има ли някои с билет за трибуни защото искам да попитам ще е проблем ли да съм с него/нея :D

mita666ki
11th December 2008, 18:43
вече и аз се сдобих с невероятно ценните хартийки :):):) от на сме 8 души :))

Morgoth
11th December 2008, 18:43
Mи Джими, май е с такъв, и още 2-3-ма смятаме за там да си земем :)

eddie94
11th December 2008, 18:50
^ ами чук оферта тогава :D значи ще мога да влеза с вас ? :D

Кико
11th December 2008, 18:55
Аз бях в СМФ ама бяха вдигнали цените нещо :blink: Не от СМФ ами самите сърби.За фен пит беше 59 евро ,а за ВИП(Golden tickets) бяха 53 евро.
Аз си взех за ВИП - блок 203 Място 3 Ред Y
Който е близо да се обажда! :)
П.С:Абе всички взехте за трибуни бе,ае някой да си вземе ВИП!Няма да ме оставите сам нали? :D еddie те са си компания вече,ае идвай с мене ;)

nistelroy
11th December 2008, 19:06
Ето ме и мен!!! Билета ми е вече в мен...купих го днес по обяд. Естествено за Фен Пит-а :D:D:D Много благодаря на Нико, че ми каза навреме да се затичам и да си го взема. Такам за пътуването естествено ме бройте и мен. Аз вече казах на Нико ама гледам тук се искат имена и номер на лична карта. Сега...на кого трябва да ги пратя??? :D Парите за пътуването ще гледам да ги пратя по най-бързия начин. Но със 100% сигурност ме бройте!!!

NIST!!!

eddie94
11th December 2008, 19:56
Кико аз хубаво ще дойда с теб ама тея 53 евро от каде да ги зема :D се пак билета най вероятно ще си го зема със мой пари абе ще видя :D

Maria
11th December 2008, 19:59
ВИП - сектор 203, ред V, място 1 и 2:D:rockdevil:
На печелившите - честито :D

Кико
11th December 2008, 20:10
Ето с Мария вече сформираме ВИП агитка :edtroop:
Дали ще се спазват местата стриктно?

hipestz
11th December 2008, 21:48
поздрави от стара загора
ето няколко питанки
от къде човек от провинцията може да си купи билет имат ли ивентим каси в стара загора например?
за къде да си купя билети в смисал къде ще сте пове4ето хора за да си сформираме агитка?
до кога трябва да се потвърди за пътуването щото трябва да си оправям паспорта който е изтекъл преди поне 3-4 години когато се прибрах от америка
благодаря ви ако ми отговорите
николай

Ludnichar
11th December 2008, 21:54
Аз все още се колебая, но май ще си взема за трибуните...

Dragontear
11th December 2008, 21:58
имаш лично съобщение

поздрави от стара загора
ето няколко питанки
от къде човек от провинцията може да си купи билет имат ли ивентим каси в стара загора например?
за къде да си купя билети в смисал къде ще сте пове4ето хора за да си сформираме агитка?
до кога трябва да се потвърди за пътуването щото трябва да си оправям паспорта който е изтекъл преди поне 3-4 години когато се прибрах от америка
благодаря ви ако ми отговорите
николай

Кико
12th December 2008, 00:12
Нико,мен си ме писал за автобуса нали? :eusa_think:

Valkyria
12th December 2008, 00:38
Oт нас вече + 8 за фен пит, вместо по-рано анонсираните + 5 :)

Тъй като все още не знаем кой точно ще се вреди за тези допълнителни три билета, които поръчахме днес, ще гледам максимално бързо да организирам мъжовете да си казват имена, номера, ЕГН-та, кръвни групи, бицепс и к'вото още трябва за екскурзията :D :P

Maria
12th December 2008, 08:21
Ето с Мария вече сформираме ВИП агитка :edtroop:
Дали ще се спазват местата стриктно?
:) Вторият билет е за Любо, така че ставаме трима от ВИП агитката :D

Perfect Stranger
12th December 2008, 08:36
Тъйййй. Аз се колебая м/у фенпит и седалки, така че си давам още ден-два за размисъл. Иначе за автобуса съм сигурна.:rockdevil: Другата седмица си пускам и заявка за паспорт, че си нямам.

Dragontear
12th December 2008, 08:38
Кико разбирасе че сме те броили за автобуса :)

Ама то май се оказа че агитката която ще сме в лютеницата ще сме най- многобройни... Йееей .. знамето ще седи у нас и ще го опънем и пазим заедно

Иначе не ни трябват повече размери за записването само това което съм написал :D

jimiianev
12th December 2008, 09:28
Нарочно написах точното място на което ще бъда за да могат желаещите за трибуна да си вземат някъде близо до мен и да сме заедно. Ако искате елате при мен.

Кико
12th December 2008, 12:54
Е и Любо щом ще е с нас идеално,точно се бях уплашил ,че ще съм сам :D
Тоя път няма да ни мачкат :)
Аз съм два реда под вас,ама дано не е проблем.Ще се сместим някак си :edfinger:

jimiianev
12th December 2008, 13:03
Ти за къде си взел билет.

kosio
12th December 2008, 15:32
Юнаци, кой е за ФЕН ПИТ?
Някой от Атинското велико преживяване?

Morticia Dickinson
12th December 2008, 15:41
Аз и Нико. :)

kosio
12th December 2008, 15:43
А така. Сигурен съм, че ще има и много други. Ще ме аднете ли в списъка за транспорта - Константин Емилов Живков.
Утре ще го платя на Нико.
Мерси

Morticia Dickinson
12th December 2008, 15:45
Има те.Много отдавна сме те аднали.:)

kosio
12th December 2008, 15:52
Бе има там един Константин Йовков, ма да го сменим на Живков, че все пак дядо ми не е писал По жицата :)

Кико
12th December 2008, 16:51
Ти за къде си взел билет.

ВИП...Ти си по-нагоре.Няма да сме близо :dry: Нищо поне по път всички ще сме заедно :rockdevil:

kikk4o
12th December 2008, 17:40
Дали ще може да се направи организация за пътуването като предния път.

Schw3da
12th December 2008, 18:13
Относно пътя... Веднага ли трябва да се дадат данните, защото паспортът ми в момента се намира на около 250 км от мен, а моя човек трябва да го подновява :) И кога и на кого трябва да се плати капарото?

eddie94
12th December 2008, 18:34
а има ли цени за пътуването вече ? и още един въпрос билетите за трибуни по места ли са или който каде си намери за добре

Morticia Dickinson
12th December 2008, 23:07
ХОРА НЕ СЛЕДИТЕ ЛИ НОВИНИТЕ НА САЙТА???
дори и в форума пишем каквото се качва на сайта:huh:

Shw3da значи парите за пътуването със сигурност ще се събиат до 15 януари.. след тази дада до 30 януари който иска да се запише ще трябва да плати направо цялата сума

kikk4o за кое пътуване и за кой минал път имаш педвид ... защото на нас миналия път ни е Атина на 02 08 2008 :D

Утре ще оповестим и часът и мястото на тръгване така че
СЛЕДеТЕ ЛИ НОВИНИТЕ НА САЙТА!!!

kikk4o
13th December 2008, 15:13
Става дума за предния концерт в Белград,имаше добра организация а и като гледам снимките из форума с някой хора пътувахме заедно и нямам нищо против да пътуваме пак заедно.

Dragontear
13th December 2008, 15:19
По принцип сега Евентим пак организират пътуване но тяхната оферта е 100 лв отиване и връщане

Нашата е 60 лв

и ще тръгнем 1 4ас по рано от Евентим

Leviatan
15th December 2008, 15:35
На границата ще падне веселба или лека тъга, па тия от Евентим кво се изхвърлят толкова....

jimiianev
15th December 2008, 21:01
На границата ще падне веселба или лека тъга, па тия от Евентим кво се изхвърлят толкова....

Обясни за ква тъга говориш?

Кико
15th December 2008, 22:12

Джими,ся като ти кажат,че няма да има бира и плескавица ще видиш за каква тъга говори :D

jimiianev
16th December 2008, 07:21
Джими,ся като ти кажат,че няма да има бира и плескавица ще видиш за каква тъга говори :D

Бира и ракия ще има!!!!!!!!!!! Пък плескавицата ще я диря по кафаните преди концерта!

И все пак, за каква тъга става дума?

Morgoth
16th December 2008, 13:05
Вече и аз си имам билетче :D:D:D

Dragontear
16th December 2008, 15:04
Нвка тези който са платили капаро вече а са в списъка на форума да си кажат че става малко объркване

А тези които още не са да се ориентират вече че само си говорим и имаме 35 човека в списъка а реално има само 8 платили

Leviatan
16th December 2008, 16:32

Е ти всичко искаш да знаеш:) хайде на не урочасвам нещата предварително;)

jimiianev
16th December 2008, 18:00
Нвка тези който са платили капаро вече а са в списъка на форума да си кажат че става малко объркване

А тези които още не са да се ориентират вече че само си говорим и имаме 35 човека в списъка а реално има само 8 платили

Плащам най- късно на 5.01 цялата сума. До тогава съм фира!

Кико
16th December 2008, 18:51
И аз съм като Джимбо.Ще ти платя в първите дни на Януари!

Dr.Jend
17th December 2008, 15:03
Нико, сори, че се забавих. :sad: Мисля, че в петък ще успея да пратя капарото по сметката на Гери. Ако трябва да е по друг начин, свиркай!

Благодаря и за телефеона на Петьо! Чухме се и ще се организираме. :edwink:

Dragontear
17th December 2008, 20:05
Няма проблеми радвам се че помогнахме :)

vgeorgiev
19th December 2008, 10:27
Здравейте на всички и up the Irons. Искам да кажа няколко неща :
Хубаво би било тези, които сме за Фен пита да се съберем и да се опитаме да влезнем заедно, защото на миналия концерт в Сърбия мои приятели са ги смачкали здравата. Другото, което исках да ви кажа, ако искате всички българи да си направим една среща преди концерта (май в 7:30 пускат ако не се лъжа) да изпием по една-две-три бири, независимо дали с организирания транспорт или не ходим. :edwink:
Много се радвам, че пуснаха дата така през зимата наблизо, защото иначе до лятото трудно се издеянва без концерти.
За срещата, ако някой знае някоя забележителност около която да се съберем нека каже мястото и часа.

mickthomson
19th December 2008, 11:20
пишете ни и нас в мелето, току що си взехме билети :rockdevil:

Dragontear
19th December 2008, 11:22
Здрасти, доста хора ще сме в ямата..

Аз си мисля че тази година ще е много по спокойно.. миналият път имаше смачкани защото изобщо нямаше никакво разделение на залата а и четейки навсякъде на Сърбите им се струва много скъп билета за предна линия а пък и са ги гледали на скоро, това доказва и факта че още има билети за отпред, А при нас свършиха почти за няколко дни. Все смятам че ще е по спокойно. И е добра идея все пак да влезнем на голяма група и да се пазим взаимно

Morgoth
19th December 2008, 13:30
Здравейте на всички и up the Irons. Искам да кажа няколко неща :
Хубаво би било тези, които сме за Фен пита да се съберем и да се опитаме да влезнем заедно, защото на миналия концерт в Сърбия мои приятели са ги смачкали здравата. Другото, което исках да ви кажа, ако искате всички българи да си направим една среща преди концерта (май в 7:30 пускат ако не се лъжа) да изпием по една-две-три бири, независимо дали с организирания транспорт или не ходим. :edwink:
Много се радвам, че пуснаха дата така през зимата наблизо, защото иначе до лятото трудно се издеянва без концерти.
За срещата, ако някой знае някоя забележителност около която да се съберем нека каже мястото и часа.
Ми в Румъния имахме такава идея, но така се получи, че ако не висяхме 1 час нямаше да се засечем ;)
Общо зето тука ще е още по-сложно защото с тази граница нищо не се знае ;) С организирания транспорт това е хубаво, ако пътувате отделно...но въпреки това то според мен всички, където ще са в пита ще искат рано да влязат, и сигурно ще се засечете ;)

mickthomson
19th December 2008, 15:12
това доказва и факта че още има билети за отпред,

ами към обяд когато бяхме до Германос, за да земеме билетите, за пред сцена бяха останали само 47(като не броим наще 3 билета) ;)

eddie94
19th December 2008, 15:21
а билетите за трибуни по места ли са или който където намери за добре

mickthomson
19th December 2008, 15:24
ми поприцип има места, ама колко ще се спазват е отделен въпрос ;)

Morgoth
19th December 2008, 17:30

В Румъния се спазваха ;) Трябва да разберем че тва не е като БГ ;)

vgeorgiev
19th December 2008, 17:39
Мисля че ще се познаем лесно вие с фланелките и ние...с нашите :edwink:

http://img352.imageshack.us/img352/7388/img4702pt0.jpg (http://img352.imageshack.us/my.php?image=img4702pt0.jpg)

http://img352.imageshack.us/img352/123/img4705fu7.jpg (http://img352.imageshack.us/my.php?image=img4705fu7.jpg)

Та, ако някой види някого, да свирка.

Ludnichar
19th December 2008, 18:20
А, пичовете, които видяхме в Букурещ! :)
Само че ние тогава бяхме в много ограничен състав, защото повечето бяха в Атина...

@Морготе, как така са се спазвали, като Стенли и там другите си се качиха на трибуните и никой нищо не им каза...

Кико
19th December 2008, 18:47
Аз не виждам как някой сърбин с бирица ще дойде и ще ми каже "Пич,това е моето място ,ти си на съседното"
Дай боже да е така,защото аз съм 2 реда под Мария и Любо и вероятно ако се натикам до тях ще съм заел,нечие друго място.

Morgoth
19th December 2008, 18:56
Ти остави че прескачаха, ма 2-пъти са ги дигали, защото са били на чужди места ;)

eddie94
19th December 2008, 20:41

тъпооо :dry:

Ludnichar
20th December 2008, 00:14
Кво му е тъпото, да не отиваме на опера... :D

Кико
20th December 2008, 15:37
В София не само,че не се спазваха,ами и нямаше места на билетите :D

eddie94
20th December 2008, 21:41
Кво му е тъпото, да не отиваме на опера... :D

тъпо ще е ако се спазват :D за това викам тъпо :D

jimiianev
21st December 2008, 06:52
И кво му е тъпото? Ще си взема готино място и некой ще го е заел? Дигам го!

Кико
21st December 2008, 13:51
И кво му е тъпото? Ще си взема готино място и некой ще го е заел? Дигам го!

Ти мое да го дигнеш и да си е негово мястото.Едва ли ще възрази да ти го отстъпи :D

Morticia Dickinson
22nd December 2008, 12:26
http://www.youtube.com/watch?v=IIsMwFT0LEY

Кажете ми какво чувате? Аз чувам 4 европейски дати?

eddie94
22nd December 2008, 13:13
и аз чувам четири европейски дати :blink:

Dragontear
22nd December 2008, 13:47
Казва FULL...
не е 4

Казва че ще видят пълното шоу с пиро ефектите както е било из европа.. явно миналия път е в чили е било по скромно

Dr.Jend
22nd December 2008, 16:06
Изпратих пари на Морти за екскурзията, ама забравих да и кажа, та всях малко смут... Сори! :edwink:

Вече сме със запазени места в камиончето за Белград, нали?

Dragontear
22nd December 2008, 16:09
Разбира се че сте :)

Ние вчера помислихме че сме хванали коледната промоция от ДСК :laugh::laugh:

А ти сега колко пари прати и данни за паспортите 6те мойе6 ли да дадеш за да можем днес да ви запишем направо

Dragontear
23rd December 2008, 14:50
Станаха ясни и подробностите за часът и мястото на тръгване за Сърбия за концертът на Iron Maiden на 12 Февруари 2009.
Тръгване от София
10 Февруари 2009 (Вторник), 7:00 от паркинга пред Национален Стадион "Васил Левски"
Потегляне от Белград - приблизително 1 час след концерта.
Напомняме, че е необходимо да имате валиден задграничен паспорт с валидност поне до Октомври
При записване също така ще трябва предоставите трите си имена на латиница и кирилица(както са изписани в паспорта), както и номера на самия паспорт, също така и телефон за връзка с вас. Всички млади фенове - ненавършили 18 години - ще трябва да имат писмено, нотариално заверено съгласие от родител. преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.
http://ironmaiden-bg.com/forums/../Image/map_serbia_tour.jpg

Кико
23rd December 2008, 19:13
Всички млади фенове - ненавършили 18 години - ще трябва да имат писмено, нотариално заверено съгласие от родител. преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

E това задължително ли е бе??? До сега десетки пъти съм пътувал до и през Сърбия и никога не са искали да е преведено на сръбски.
Ся от къде да намеря сръбски преводач ебати!

mickthomson
23rd December 2008, 20:12
да бе, и аз ся тва се чуда, брата как ша го оправим, ай нотариуса лесен, ама сръбски превод. аз също съм пътувал доста, преди да навърша 18, ама никога не са ми търсили, превод и на съответния език

stiff
23rd December 2008, 21:26
Може да не ти го поискат изобщо, но ако ти го поискат и го нямаш-оставаш на нашата граница... което не е много яко.
Преводи правят навсякъде по агенциите, просто потърсете в интернет някоя и сте уредени.

Кико
23rd December 2008, 22:25
Може да не ти го поискат изобщо, но ако ти го поискат и го нямаш-оставаш на нашата граница... което не е много яко.
Преводи правят навсякъде по агенциите, просто потърсете в интернет някоя и сте уредени.

Е така ще стане ,няма как.
Макар че то номера е наще да ни пуснат,след като ме пуснат българите онея не искат нищо,поне аз като съм пътувал е така било.

mickthomson
23rd December 2008, 22:35
е да, така е. ама на нас сърбите са ни искали, примерно 2 килограма захар(да ни ви разправам как, и от къде намерихме, щото на безмитните захар не продават ;) ), разни сокчета, а е имало и случай в които си искат и пари. дано поне сега, да не стават такива работи ;)

Ludnichar
24th December 2008, 08:43
Момчета, айде ако намерите от къде да правите превод пишете, че и аз нали трябва да прекарвам швестъра!

omega666
24th December 2008, 13:00

Maidencheto
24th December 2008, 13:44
ВРЕМЕ БЕШЕ!!!!!!!И ние имаме билети вече,не съм на себе си от 04.06.07 чакам този ден!!!!!!!!!!!!:rockdevil::rockdevil::rockdevil::r ockdevil::rockdevil::rockdevil::wub:

mickthomson
24th December 2008, 14:32
Момчета, айде ако намерите от къде да правите превод пишете, че и аз нали трябва да прекарвам швестъра!

да, да, и аз съм така с брата, то всъщност имам и роднини знаещи сръбски(и занимаващи се с преводи(най-важното)), ама чак в Видин, и ша стане малко трудно

Maidencheto
24th December 2008, 15:42
http://media.snimka.bg/1655/009564528.jpg
:wub::wub::wub:

Кико
24th December 2008, 16:00
http://media.snimka.bg/1655/009564528.jpg
:wub::wub::wub:

Ние с тебе трябва да намерим преводач нали знаеш...Аз ще потърся и който първи намери да сигнализира на другия да не се бъхтем и двамата :)

Maidencheto
24th December 2008, 16:07
Дам и ние и Мик и Доктора ще търсим!Важното е,че имаме билети!Надявам се да не ни направят много проблеми на границата!;)

mickthomson
24th December 2008, 18:37
както казах, имам роднини занимаващи се точно с това, преводи, знаят и сръбски, но са във Видин, трябва да говоря с тях, и евентулано, ако се съгласят(щото нищо се не знае), трябва да го мислим как да им ги изпратиме ;) , ако се навият, ще пиша

Ludnichar
24th December 2008, 18:40
Мисля, че трябва човека, който го превежда да е лицензиран да прави съответните преводи, а не просто да знае сръбски! Иначе вече ако твоите хора са - може и с тях да се свържеш, няма лошо! :)

Кико
24th December 2008, 18:42
както казах, имам роднини занимаващи се точно с това, преводи, знаят и сръбски, но са във Видин, трябва да говоря с тях, и евентулано, ако се съгласят(щото нищо се не знае), трябва да го мислим как да им ги изпратиме ;) , ако се навият, ще пиша

Аз декларацията си я печатам на Word ,даже мога и на вас да пратя една примерна ,след което се отива при нотариуса и той я заверява.Просто по мейла на въпросния преводач ще му пратим документа ,той ще го преведе и препрати обратно ,ние си го принтираме и отиваме при нотариуса,това е процедурата.Дано се навие.И мерси предварително за усилията.

Maidencheto
24th December 2008, 18:56
Ми ако ти е удобно ми прати ще съм ти благодарна!
e-mail:helloweencheto@abv.bg

mickthomson
24th December 2008, 20:43
ся незнам какъв лиценз имат, но превеждат книги, и други работи от този тип ;), утре ще се постарая да се свържа с тях, и да видим какво ще стане ;)

mickthomson
24th December 2008, 20:44
Аз декларацията си я печатам на Word ,даже мога и на вас да пратя една примерна ,

няма да е лошо, за да видя като показно просто ;)

Кико
25th December 2008, 00:50
няма да е лошо, за да видя като показно просто ;)

Ок.Утре по някое време пиши ми по скайп и ще ти го пратя файла.

jimiianev
25th December 2008, 10:46
Проблем има не само при сърбите, а най- вече при наще. Лятото свалиха една малолетна фолк фурия на Кулата заради изтекло пълномощно! ХАХАХА колко ли тръцки пишки са останали не почупени!?!

Кико
25th December 2008, 12:50
Проблем има не само при сърбите, а най- вече при наще. Лятото свалиха една малолетна фолк фурия на Кулата заради изтекло пълномощно! ХАХАХА колко ли тръцки пишки са останали не почупени!?!

Ние ще сме изрядни бе :rockdevil:

Morgoth
25th December 2008, 18:16
Принципно това пълномощно го искат само на като се излиза от България и се дава на българските митничари, странно ми е защо сърбите искат такова нещо :blink:

jimiianev
25th December 2008, 18:38
Тва исках и аз да кажа, но поради прекомрната употреба на некой течностти се сетих за девойката!

mickthomson
25th December 2008, 18:45
абе, не е точно, така, на нас са ни го искали и на Сърбо-Унгарската граница, примерно, на Словено-Италианската(преди Словения да влезе в ЕС), и т.н., искат си ги. по добре, да ги имаш, отколкото да те свалат, и да гледаш тъпо. точно заради това, ги искат и в няколко копия ;)

Dragontear
6th January 2009, 10:12
Напомняме, че пътуването до Сърбия наближава. Всички фенове, които ще пътуват трябва да имат валидни паспорти (поне до Октомври 2009) . На тези на които тепърва им предстoи да се разправят с изкарване на задграничен паспорт , да побързат защото не остана много време.
Относно декларациите за феновете под 18 години. Необходимо е декларацията ви да е единствено на български език, тъй като служи за пред българските гранични власти.
Декларацията трябва да бъде в няколко екземпляра и нотариално заверена.

Vladimir Ivanov
9th January 2009, 14:24
А някъде дали има списък с хората, които са записани за пътуването, защото преди няколко дена се записах в Black Lodge , ама човека ми изглеждаше крайно неориентиран в това което прави и просто искам да съм сигурен, че след това нещата са стигнали до вас и че няма да има проблеми след това.

Благодаря

Valkyria
9th January 2009, 16:49
Кой не се е разцъквал наоколо :P

http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?t=520 (http://http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?t=520)

Добре дошъл, де :)

Vladimir Ivanov
10th January 2009, 07:57
Кой не се е разцъквал наоколо :P

http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?t=520 (http://http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?t=520)

Добре дошъл, де :)

Благодаря за отговора, но това не е точно което търсех.
Въпроса ми по- скоро е каква точно е връзката с Black Lodge ?
И как фен- клуба разбира, когато някой се е запосал там. До колкото разбрах, екскурзията се организира от фен- клуба, там само става записването.

Morticia Dickinson
10th January 2009, 12:32
Ами те ни организират транспорта.Спокойно прите са на сигуно място...вече пълниме 2-ри рейс.

Vladimir Ivanov
10th January 2009, 13:22
Благодаря , това ми трябваше :)
Само 2 рейса ?
Ей, я се стягайте и идвайте... :rockdevil:

Dragontear
10th January 2009, 17:26
Всъщност мисля че даже отиваме към трети....

Бенджи не се притеснявай .. този списък във форума е на хората който са се записали чрез нас (форума и фенклуба) ... ще помоля Стиф да пусне и списък с хората които са се записали в Black Lodge за да представим един общ списък .. за да може ако някой не си вижда името или има грешка да реагираме навреме....

Малко остана ей!

stiff
10th January 2009, 21:56
Това е общ списък на хората, които вече са дали пари. Последна актуализация- отпреди 4 дни. Има двама, които не са си оставили имената си в The Black Lodge и ги чакаме да си кажат кои са.

1.Tsanko Petrov Iliev
2.Kalina Dimitrova Ivanova
3.Hristo Pavlov Todorov
4.Ivan Pavlov Todorov
5.Nadya Dimitrova Stoyanova
6.Ognyan Tsonkov Istatkov
7.Илия Петров Воденичаров
8.Михаил Леденов Николов
9.Илия Петков Курдаланов
10.Божидар Борисов Дойчев
11.Krasnomir Ruskov Petrov
12.Ivan Pavlikov Dakov