View Full Version : Здравейте и от мен!
The Trooper
21st May 2009, 00:08
Здравейте, нов съм във форума и все още не съм на ясно как стават нещата :). Казвам се Светослав на 29 съм от Благоевград слушам Мейдън от '92-ра :rockdevil: Те са номер 1 в сърцето ми! Искам да попитам дали някой от вас си е пазарувал от официялния им сайт?:eusa_think:
Dragontear
21st May 2009, 08:28
Здравей пълно е с хора които пазаруват от там даже има и такива които са в официялния клуб.. сигурен съм че ще се включат по някое време така че ако имаш нещо питай
:)
kosio
21st May 2009, 13:53
Аз ще кажа...
Правиш поръчка, избираш България и понеже не може с кредитна карта от България става само с Phone order.
Обаждаш се на някакъв номер в UK и никой не вдига...Лошото е, че всеки път се включва секретар, което ти трупа сметка.
Иначе преди съм поръчвал, идва за 20-40 дни.
mickthomson
21st May 2009, 14:15
здрасти и от мен :edtroop:, трябва да си уговорим среща в Благоевград, пък може и да сме се засичали в някое заведение ;).там съм студент, така че не винаги съм в града ;)
pkk_eddie
21st May 2009, 14:53
Мога да кажа на the trooper, че аз пазарувах от официалния сайт през март 2009. С българска кредитна карта VISA. Нямаше никакви проблеми. Поръчката ми дойде за 2 седмици. Беше супер! :eusa_dance:
The Trooper
21st May 2009, 18:58
здрасти и от мен :edtroop:, трябва да си уговорим среща в Благоевград, пък може и да сме се засичали в някое заведение ;).там съм студент, така че не винаги съм в града ;) Aз от 6 месеца живея в Ямбол а преди това в продължение на 3 години в Англия и може да не сме се засичали :) Благодаря на всички за отговорите ще седна тези дни да си поръчам нещо от сайта на Мейдън и ще се похваля когато имам резултат. :edtroop:
tkopankov
5th September 2010, 19:32
Добре дошъл и от мен:edhorns::edtroop::rockdevil:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.