PDA

View Full Version : "Ed Force One" отново на турне!

Dragontear
8th October 2009, 10:19
Мениджърът на IRON MAIDEN Rod Smallwood е разкрил, че IRON MAIDEN планират отново да тръгнат на път със специалния "Боинг 757", пригоден за групата и наречен "Ed Force One". Изминалото двугодишно "Somewhere Back in Time Tour", част от което бе документирана с филма "Flight 666", е първо в историята, когато банда се придвижва със самолет, преоборудван и украсен за случая, още повече - и когато нейният певец е квалифициран пилот и управлява машината. Подготовката за това турне е била дълга и когато вече имат опит зад гърба си, музикантите имат желание да повторят. Преди "Ed Force One" да вдигне отново IRON MAIDEN, те трябва да се съсредоточат и завършат предстоящия си албум. До края на годината "Девиците" ще подготвят материала, а след коледната почивка ще започнат и записи. Същевременно се чертае и плана на новото турне, а част от държавите ще са непосещавани от групата досега.

Източник: Katehizis.com (http://www.katehizis.com/home/main.php)

Кико
8th October 2009, 10:30
Яко.Да почва турнето по-скоро ,пък с каквото ще да е ,като са решили с Еd Force One ,нека да е с него,ние сме си с Ed Bus One.
Нямам търпение да излезне новия албум... :rockdevil:

Dragontear
8th October 2009, 10:55
Аз като Род също почвам да чертая планове за догодина.

Почва да ме тресе треската и да ме сърбят ръцете.. Бъдете сигурни че с Гери ще направим всичко възможно да има екскурзии за концерти, и този път ще гледаме да е още по яко ;)

Ludnichar
8th October 2009, 12:42
Сигурни сме във вас! Ще е перфектно да има една дата за София и след/преди 2 дена Белград/Букурещ (нещо такова) и да направим 2 концерта за 3 дена! :edtroop:

mickthomson
8th October 2009, 16:30
oооооооооо определено пак ще се пътува :rockdevil:

Кико
8th October 2009, 18:25
Плана ми е 3 концерта минимум на следващото турне,живот и здраве.А оптималния вариант е 5-6.Ако има дата в София и Белград идеално ,защото ще се спестят доста пари,тая в София ще е 30лв разход а белградксата/сръбската около 150 и реално остава бюджет за още 4 концерта.
А иначе ако обявят дата за Донингтън(Download) съм готов да жертва други два концерта ,за да ги видя там :rockdevil:

Maidencheto
8th October 2009, 18:42
Искам да ги видя,ако ще да е на луната!!!!:rockdevil::wub:

mickthomson
8th October 2009, 18:47
ако обяват за София и Белград обезателно съм и на 2-та, пък и за Атина ако има дата съм отново на линия, ама тоя път ще сме подготвени да ритаме атински з@дници :edtroop:

Orlin
8th October 2009, 19:08
Опасявам се, че няма особени шансове за два концерта на Балканите...

mickthomson
8th October 2009, 19:13
абе не е така, що последното турне мина през Атина, Букурещ, а след това и Белград
пък и предното Белград, Атина, София
така че си има доста голяма вероятност бих казал :rockdevil:

Dr. Feelgood
8th October 2009, 22:18
Моето предположение е, че включат дати за София, Атина и Белград. Но нека сме живи и здрави, както ние, така и членовете на групата, за да се размажем подобаващо на поне един концерт :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Orlin
9th October 2009, 23:40
абе не е така, що последното турне мина през Атина, Букурещ, а след това и Белград
пък и предното Белград, Атина, София
така че си има доста голяма вероятност бих казал :rockdevil:
Да, за Атина съм съгласен, иначе София и Белград или Букурещ и Белград бяха в различни етапи на турнето... струва ми се, че гледат всеки път да свирят на едно от тези трите места. Пък следващото турне не вярвам да мине два пъти през Европа, както предните две...

Между другото от София/Белград/Букурещ сега е наред София!

Morgoth
13th October 2009, 07:45
Атина и аз мисля, че е почти 100% сигурна дестинация :rolleyes:
В Белград ходят доста често, може да решат да сменят обстановката :rolleyes:
Букурещ/София, най-добре е да направят като 95 и на двете места :D

IVO
14th October 2009, 10:23
Едно промо турне с десетина януарски лайфа ще ме зарадва!
On the road again...:eusa_dance:

Dragontear
14th October 2009, 10:43
Те по това време ще записват май..
Аз го виждам някъде през март-април албума и май юни.. да започнат турнето

Morgoth
14th October 2009, 10:48
И аз така мисля, като ще почнат от Европа, за да хванат фестивалите :)

IVO
16th October 2009, 08:50
ТЕ обявиха,че ще участват на летните фестове в Европа,но промото трябва да е на зима-дано де.:rockdevil: