View Full Version : IRON MAIDEN И RAMMSTEIN НА SONISPHERE FESTIVAL
Dragontear
10th December 2009, 10:44
Снощи станаха ясни имената на участниците в предстоящото британско издание на пътуващия европейски фестивал "Sonisphere", което ще се проведе в Небуърт от 30 юли до 1 август 2010 г. Хедлайнъри ще бъдат IRON MAIDEN и RAMMSTEIN, а останалите засега потвърдени групи са SLAYER, ANTHRAX, MOTLEY CRUE, Alice Cooper, THE CULT и IGGY & THE STOOGES.
Същият фестивал има и дата, за която се посочва София-България (23-24 Юни)
Кико
10th December 2009, 11:05
За София обявяват Мейдън,Металика,Слейър и си пръскам главата с 9мм ,а после ще се обеся!
Morticia Dickinson
10th December 2009, 11:09
Мен ми стига Maiden, Rammstein, Slayer, Motley Crue....и просто няма да го доживея.
Но нещо ми говори за Rammstein, Металика, ANTHRAX
Ludnichar
10th December 2009, 12:56
Тва ако отида на такъв фестивал най-малкото ще ми се откъсне главата от тялото и ще трябва да си я нося под мишница...
Някакъв пич беше пуснал инфо в rammsteinbg.com, че в София ще свирят RAMMSTEIN и педалика на тоя фестивал и щяло да бъде обявено в понеделник, но докъто не стане факт, не вярвам на нищо!
Morticia Dickinson
10th December 2009, 13:05
IRON MAIDEN
METALLICA
RAMMSTEIN
SLAYER
OVERKILL
ALLICE IN CHAINS
ANTRAX
SKUNK ANANSIE
:eusa_shhh: ..... за IRON MAIDEN не е сигурно, но другите са почти сигурни.
mickthomson
10th December 2009, 13:55
на мен Мейдън, Металика, Слейър и Рамщайн са ми достатъчни :D, просто ще се счупим от хеадбангинг, ако има дори нещо, което е бледо подобие на това ;)
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:08
Някак си не ми се струва, че и Maiden и Metallica ще дойдат в БГ. До този момент няма такава комбинация в другите държави, а не виждам как точно за нас ще го направят. Но всичко е възможно, а и не това е важното... Аз бих се разбил от кеф на line-up подобен на английския, но ще видим... Каквото и да е, важното е, че сме част от такова голямо събитие. :rockdevil: До колкото разбрах нови дати за Metallica ще има другата седмица на site-a им. Така че, ако ще идват най-вероятно ще се обяви другата седмица, което се навързва с инфото, което споделиха Гери и Тошето.
EvilDev
10th December 2009, 14:13
Някак си не ми се струва, че и Maiden и Metallica ще дойдат в БГ.
Хаха, някакси ти се струва или някакси ти се иска ? :D
На мен ми се иска Iron Maiden && Metallica, ама ми се струва, че само една от двете групи ще дойде :)
EvilDev
10th December 2009, 14:16
Някакъв пич беше пуснал инфо в rammsteinbg.com, че в София ще свирят RAMMSTEIN и педалика на тоя фестивал и щяло да бъде обявено в понеделник, но докъто не стане факт, не вярвам на нищо!
Педалика ?! WTF ?!
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:17
Предвид, че при нас са 2 дати е напълно възможно да са двете М хедлайнъри.Не забравайте, че е 22 и 23...а хедлайнърите са Металика, Мейдън и Рамщайн..смятайте 2 от тея групи ще са 100 % при нас, но аз си мисля, че ще са Металика и Рамеца.
трябва да отбележа, че изключително много ме радва финландската версия....Хим, Хевън енд Хелл и Мотлей Крю, заедно с Мейдън..ибахти тва е правено като за мен, все едно аз съм си го поръчвала :D
Dragontear
10th December 2009, 14:22
100% е сигурно че Maiden няма да са хедлайнери тук...
и за съжаление това ще са Рамщайн и Металика
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:24
Да живей Любчо, :D щото той знае хедлайнърите, както и ние с Нико :D
:eusa_shhh::eusa_shhh::eusa_shhh::eusa_shhh:
а бтв...що за съжаление ма ^ ....я си мечтая да видим Рамеца
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:28
Предвид, че при нас са 2 дати е напълно възможно да са двете М хедлайнъри.Не забравайте, че е 22 и 23...а хедлайнърите са Металика, Мейдън и Рамщайн..смятайте 2 от тея групи ще са 100 % при нас, но аз си мисля, че ще са Металика и Рамеца.
трябва да отбележа, че изключително много ме радва финландската версия....Хим, Хевън енд Хелл и Мотлей Крю, заедно с Мейдън..ибахти тва е правено като за мен, все едно аз съм си го поръчвала :D
Права си за двете дати, ама все пак... Разбираш какво имам в предвид :)
Хаха, някакси ти се струва или някакси ти се иска ? :D
Коце ще ми се, ама кой ме пита :D То ми се ще и Motley и Heaven & Hell да дойдат, ама...
В Полша ще свирят Behemoth, в Финландия HIM, очаквайте за нас да бъде обявен Томата :D:D
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:31
А брррря само не тази издънка. Сорри ама :no:
Dragontear
10th December 2009, 14:31
, очаквайте за нас да бъде обявен Томата :D:D
ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ БИЛЕТ ПРЕДИ ДА СА СВЪРШИЛИ
http://www.slava.bg/images/content/4599/toma3.jpg
СЛАВА НА ТОМАТА ... СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:32
и за съжаление това ще са Рамщайн и Металика
Еми работата ясна. Явно, че Цонко се е преборил за Maiden :)
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:32
ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ БИЛЕТ ПРЕДИ ДА СА СВЪРШИЛИ
http://www.slava.bg/images/content/4599/toma3.jpg
СЛАВА НА ТОМАТА ... СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:35
Абе предвид това, че ще Медън ще имат турне догодина ме боли, дали ще са тук. Ебати ще предвид това, че ще има такъв фест в Румъния, Гърция и Турция..дали па няма да хода за Мейдън до там :D. Ако не е тук..има още 3 държавички, където можем да ги гледаме...
а и цяло турне ни чака, където ще са си само те...и с Лорчето може би :dry:
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:37
Абе предвид това, че ще Медън ще имат турне догодина ме боли, дали ще са тук. Ебати ще предвид това, че ще има такъв фест в Румъния, Гърция и Турция..дали па няма да хода за Мейдън до там :D. Ако не е тук..има още 3 държавички, където можем да ги гледаме...
а и цяло турне ни чака, където ще са си само те...и с Лорчето може би :dry:
Струва ми се, че подборката за групите за балканските дати ще е много сходна да не кажа почти еднаква, така както е за Англия, Швеция и Финландия, които също са с близки дати. А иначе за Мейдън си е така... :)
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:40
Ах....аз групите ги знам, кои ще са от достоверен източник, но все още се надявам, да настъпи промяна и да остане само Рамеца, с други групи които са сходни със скандинавските
mickthomson
10th December 2009, 14:40
някъде пише ли го това, или е само предположение, щото още нищо се незнае
EvilDev
10th December 2009, 14:41
Томата го искам на концерта на VADER и MARDUK - ще бъде принесен в жертва :devilsmiley: :devilsmiley: :devilsmiley: :devilsmiley:
EvilDev
10th December 2009, 14:43
И аз искам да настъпи промяна. Вместо Rammstein да свирят MEGADETH, само дето не виждам как Дейв ще се съгласи да свири след Металика :D
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:44
Както казах с Нико, знаем кои групи са и Мейдън не са сред тях. Източника е 100 %, че и отгоре, защото е видял плакатите в печатницата. Но винаги съществува възможност да се променят групите в последния момент.
mickthomson
10th December 2009, 14:46
Както казах с Нико, знаем кои групи са и Мейдън не са сред тях. Източника е 100 %, че и отгоре, защото е видял плакатите в печатницата. Но винаги съществува възможност да се променят групите в последния момент.
ееее колко се "долни", ся ни държите в напрежение. а поне знае ли се къде ще е, стадион или пък нейде в полето :D ?
EvilDev
10th December 2009, 14:47
Освен за стадион "Васил Левски", за друго място за провеждането на такъв фестивал аз не се сещам.
Morticia Dickinson
10th December 2009, 14:47
Ами :blush:,
Оки ще ви ги постна, но не ме съдете, ако в послердният момент се сменят групите
METALLICA
RAMMSTEIN
SLAYER
OVERKILL
ANTRAX
SKUNK ANANSIE
ALLICE IN CHAINS
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:48
И аз искам да настъпи промяна. Вместо Rammstein да свирят MEGADETH, само дето не виждам как Дейв ще се съгласи да свири след Металика :D
Единствения вариант Дейв да се съгласи е Металика да подгряват Мегадет :D
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:49
Оки ще ви ги постна, но не ме съдете, ако в послердният момент се сменят групите
METALLICA
RAMMSTEIN
SLAYER
OVERKILL
ANTRAX
SKUNK ANANSIE
ALLICE IN CHAINS
а туй то
mickthomson
10th December 2009, 14:49
METALLICA
RAMMSTEIN
SLAYER
OVERKILL
ANTRAX
SKUNK ANANSIE
ALLICE IN CHAINS
ооо изглежда доста добре :rockdevil:
EvilDev
10th December 2009, 14:50
Единствения вариант Дейв да се съгласи е Металика да подгряват Мегадет :D
Ами то...няма да е лишено от смисъл Металика да подгряват Мегадет. :)
Dragontear
10th December 2009, 14:55
Мястото е стадион Васил Левски .. Това са хедлайнерите.. ще има и още групи но основните са това
Dr. Feelgood
10th December 2009, 14:57
Мястото е стадион Васил Левски .. Това са хедлайнерите.. ще има и още групи но основните са това
А как стои въпроса с организаторите? :eusa_think:
Дано да са някакви външни хора, че да го направят както си трябва
EvilDev
10th December 2009, 14:58
Едва ли Юзбаши е замесен, спокойно :D
Dr. Feelgood
10th December 2009, 15:03
Едва ли Юзбаши е замесен, спокойно :D
:D:D:D
Morticia Dickinson
10th December 2009, 15:08
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
виж те шведитеее аааааааааааааааа
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs050.snc3/13758_350673550626_34818675626_10147466_3109252_n. jpg
Е те на тва те ще умра..Мегадет..Майко и Корн заедно с Мейдън...агр
EvilDev
10th December 2009, 15:11
Megadeth.... :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
mickthomson
10th December 2009, 15:11
малиии, шведите верно ще се разбият, Мейдън, Мегадет, Слипкнот, Корн.... малеее
п.с: Систем оф а Даун, нали се бяха разпаднали, или нещо съм в грешка???
Morticia Dickinson
10th December 2009, 15:12
и заедно с онез групи ще свирят и тез групи, а билетите са разумни имайки предвид , колко банди са
Saturday August 7th 2010 at Stora Skuggan Park in Stockholm.
Other confirmed acts so far Heaven & Hell, Motley Crue, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax and Alice Cooper.
Tickets on sale from 10.00am CET (9am GMT) on 14th December 2009.
880 SEK + booking fee. Available from: www.livenation.se and Eventim sales points. Eventims call centre: +46 771 651 000
Finland
Two Day Festival Saturday August 7th & Sunday August 8th 2010 at Pori's Kirjurinluoto.
Other confirmed acts so far for this two day Festival are HIM, Heaven & Hell, The Cult, Alice Cooper, Motley Crue, Iggy & The Stooges, Slayer, and Anthrax
Tickets on sale from 9am EET (7am GMT) on 15th December 2009
Two-day ticket: 125 euro + possible service fee
On sale starts on Tuesday 15.12.2009 9am at Lippupalvelu ticket outlets, call center 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) ja online at http://www.lippupalvelu.fi
NB!! Ticket limit is 10 tickets per customer. Age limit 14yrs. Under 14-year-olds must be accompanied by an adult.
Camping ticket: 20 euro + possible service fee from Lippupalvelu starting from Tue 15.12.2009
Dragontear
10th December 2009, 15:13
И Слеър... и слеър
Dr. Feelgood
10th December 2009, 15:16
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs050.snc3/13758_350673550626_34818675626_10147466_3109252_n. jpg
+ вече подтвърдените групи....
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ай ходим бе народе :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:
EvilDev
10th December 2009, 15:18
Само да започна работа отново и ще ида в Англия. Сериозно! :rockdevil:
Dr. Feelgood
10th December 2009, 15:30
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Голяма еуфория ме налегна, ама я да се уточним :D този плакат е за английските дати... Шведите как са намесени :eusa_think:
Morticia Dickinson
10th December 2009, 15:48
Ах....и английското , и шведското и финландското ме къртят здраво...агр
Dr. Feelgood
10th December 2009, 16:04
Нека да отмине малко еуфорията, да се разбере всичко какво що и предлагам тогава да се замислим сериозно за едно пътуване в дестинация Англия или Швеция... :rockdevil:
ViolentBeauty
10th December 2009, 16:40
И все пак нещо ми звучи прекалено хубаво за да е истина този фестивал! Ще го повярвам когато групите пристигнат в София, и ОСОБЕНО Антракс /което както знаем от първото им гостуване не е гаранция:D/
И какъв стадион Васил Левски?!? нали след концерта на Мадона била толкова съсипата тревата, че никога нямало повече да се проведе концерт там:blink:
а дори да не е така КОЙ ще позволи да се направи фестивал в центъра на София?
Нещо никак не ми се вижда читава тази работа, ама дано да стане де!
Кико
10th December 2009, 17:35
Металика и Мейдън няма да са на едно място ,защото нито едната група не може да е подгряваща.Просто няма как...
За София Металика и Слейър звучи супер,а за Мейдън сигурно ще се ходи до Аглия.Поне аз така ги планувам нещатата.
IVO
11th December 2009, 08:47
...или в каварна-не подценявайте цоню...
Morticia Dickinson
11th December 2009, 10:20
И чехите ги обявиха
Metallica, Heaven And Hell, Slayer, Anthrax, Mastodon
^ аз предпочитам да е в Каварна, отколкото на фестивала...., защото докато ги дочакам ще съм умряла пред оградите.
Dr. Feelgood
11th December 2009, 11:46
И какъв стадион Васил Левски?!? нали след концерта на Мадона била толкова съсипата тревата, че никога нямало повече да се проведе концерт там:blink:
а дори да не е така КОЙ ще позволи да се направи фестивал в центъра на София?
Ако не е на националия стадион, трябва да е на някое поле, което ще си е супер! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
stiff
11th December 2009, 12:16
Без Maiden в България засега.
Кико
11th December 2009, 12:46
Аз предлагам сериозно да се замислим над едно пътуване до Швеция или Финландия.Имайки в предвид ,че съм болен фен на Сабат а ХИМ също ми бяха любима група преди ,може би предпочитам Финландия ,но и на SOAD и Моторхед няма да ми е лошо...
Англия си е Англия ,ама като се има в предвид ,че Рамеца ще ги видим тук ,по-добре на някое от Скандинавските места да скокнем.
Има ли навити? :)
Morticia Dickinson
11th December 2009, 12:51
За Финландия.....там е правено баш кат за мен..Хим, Мейдън, Сабат,
Ма би излязло бая пари....:rolleyes:
ViolentBeauty
11th December 2009, 13:16
Ако не е на националия стадион, трябва да е на някое поле, което ще си е супер! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
По- добре поле или летище... никъде в Европа не се правят подобни фестивали в центъра на града :)) (май)
И все пак, аз продължавам да съм скиптично настроена спрямо фестивала, ама дано да стане де...супер много се надявам :)
И този пък ако не видя Антракс, вече не знам...
хахаха, ама са секунда си представих палатките и скарите /като по-големита фестове/ в Борисовата, хахахаха :laugh::laugh:
Кико
11th December 2009, 13:25
Аз разглеждах варианта,за Road trip до Скандинавия ,ама първо не е особено по-евтини и второ са си 2000км ,че и повече.Иначе ако до месец почнат да се резервират самолетни билети може да минем бая тънко.Само да обявят групте навсякъде и да кажат цените и почва добре познатата вече организация.
Почвам да се чувствам както ,когато се организирахме за Атина :edtroop:
Morticia Dickinson
11th December 2009, 14:03
Това е много добра идея със ранното резервиране на билети. Хм веднъж да обявят всички държави..Румъния, Турция и Гърция и почваме да правм график къде , как и с какво...но наистина се замислям за скандинавия все повече и повече!!!!
Въпреки, че това ще ме убие буквално..Slayer, Motley Crue, Him, Heaven And Hell..wвече съм умряла на 100000 %, сърцето ми няма да издържи до Мейдън :laugh:, а тва с Мейдън..вече :excl:
Dr. Feelgood
11th December 2009, 14:54
Аз съм съгласен за пътуване до всяка държава, където са Maiden и Motley :rockdevil::rockdevil::rockdevil: И без това са все в комплект :devilsmiley:
Но нека изчакаме и останалите държави, защото може да ни огрее и някъде по-близо, примерно за Румъния и Турция са обявени 3 дни ... :eusa_think: Е вярно, че са едни и същи дни де :D
Така че... Мисля си, че до средата на другата седмица всичко ще се знае в основни линии.
Morgoth
12th December 2009, 00:25
Maiden са потвърдили 3 дати досега и те са края на юли, началото на август и според мен е възможно просто тези които са по-рано Maiden да не свирят на тях. Дано обаче греша и видим Maiden отново на родна сцена :rockdevil:
stiff
12th December 2009, 02:16
maiden в българия няма да има.
очаквам да потвърдят за граспоп
Кико
12th December 2009, 11:57
И по-добре ,така ще имаме повод да правим Maiden Trip :edtroop:
Dr. Feelgood
12th December 2009, 13:05
Вижте какво видях, че е писал Ozzy в форума на katehizis.
Цитирам:
"Намирам разни работи из нета...
София, стадион "Васил Левски":
22.06.2010 - METALLICA, Slayer, Antrax, Heaven and Hell
23.06.2010 - RAMMSTEIN, Alice In Chains, Over Kill, Skunk Anansie
14.05.2010 - AC/DC
Също така в българския форум на Rammstein, някакъв пич твърди, че е писал до Болкан да ги пита вярно ли е това, че групата ще идва у нас. Отговорът, който бил получил от г-н Петър Петров е:
"Просто имайте още няколко дни търпение! Не бързайте да си харчите парите за чужбина!
Best regards
Petar Petrov" "
:eusa_think::eusa_think::eusa_think:
Ludnichar
12th December 2009, 13:51
Във форума на rammsteinbg.com, както и по други места много хора твърдят разни "сигурни" неща, но докъто не бъде обявено официално, аз лично не смятам да бързам да се радвам!
d3m0nhun73r
15th December 2009, 00:30
http://metallica.com/index.asp?item=602847
ЛЕЛЕ!!!!
mickthomson
15th December 2009, 08:35
^те това ще е кланеее :rockdevil:
Dr. Feelgood
16th December 2009, 14:47
Още малко остана до петък, за да разберем дали и при нас ще има събиране на голямата четворка... :rockdevil:
Dr. Feelgood
18th December 2009, 16:45
Еееееми по-нататък ще разберем точно кой кого... Някой да е разбрал нещо за някоя друга група ?! :eusa_think:
Leviatan
19th December 2009, 10:10
Еми Скънк Ананси тук на фестивала...ама това едва ли особено ни грее, а то било написано по-горе! Уф, струва ми се, че Мейдън няма да дойдат поне в София, стискам палци за Каварна и съседите!
stiff
19th December 2009, 13:44
Уф, струва ми се, че Мейдън няма да дойдат поне в София, стискам палци за Каварна и съседите!
Maiden никога няма да свирят в Каварна. Там няма капацитет за толкова голям концерт.
Vladimir Ivanov
19th December 2009, 13:51
Maiden никога няма да свирят в Каварна. Там няма капацитет за толкова голям концерт.
Нико, чу ли ?
Дължиш ми каса бира или си приготви вазелинче :)
:rockdevil::rockdevil::rockdevil:
Кико
19th December 2009, 15:53
Несериозно е да се говори за Каварна.Мейдън първо са все още актуална група,издават много добре продавани албуми ,а и сценичната им техника и продукция е много над нивото на Каварна.Там свирят групи,които са много по-ниско ниво от Мейдън по всякакви показатели.
Както се вижда в момента двете големи метъл банди са Мейдън и Металика,не случайно хедлайнват Sonisphere.
Аз се чудя,защо в София Мейдън не свириха и на националния стадион,но това е друга тема.
Antediluvian
19th December 2009, 18:01
Тази година изпуснах металика, обаче догодина и РАМЩАЙН .. И МЕТАЛИКА!!! Дано стане истина ! Жалко само, че трета поредна година Мейдън не идват тук, но ще намерим начин да ги гледаме при съседите и то на по-добра от българската организация, надявам се
:rockdevil:
В случай, че това е истина... очаквам да чуя кога пускат билетите в продажба ! :D
Morgoth
20th December 2009, 11:17
Аз имам чувството, че Maiden другата година само по фестивали ще ходят :eusa_think:
Vladimir Ivanov
20th December 2009, 12:14
Не знам дали ви прави впечатление, но групите на фестивала са едни и същи. На една част хедлайнери са Металика , Слейър и т.н.
На друга Мейдън и Рамщайн.
Ха сега вижте датите за Букурещ и Истанбул...
едни и същи са, което означава, че на единия от двата дена в Румъния или Турция ще свирят Мейдън...
Правете си сметката от сега :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
mickthomson
20th December 2009, 13:09
е от къде сте толкоз сигурни, че в Румъния или Турция, ще свирят Мейдън. те попадат в 1-вата част на фестивала, където е голямата 4-ка, и досега(за 1-вата част) няма обявени дати за Мейдън.
Dr. Feelgood
20th December 2009, 13:23
До сега обявените дати с концерти на Maiden са за началото на август, както за Sonisphere, така и за Wacken. Датите за балканските концерти на Sonisphere са доста по-рано. Ако Maiden решат да свирят някъде в периода 25-27 юни, мисля, че е много по-вероятно това да е на Graspop-а, от колкото на Балканите.
Dr. Feelgood
21st December 2009, 22:28
Просто информативно, днес към изпълнителите за Англия бяха добавени Papa Roach, Placebo, Fear Factory и Bring Me the Horizon.
stiff
22nd December 2009, 12:28
До сега обявените дати с концерти на Maiden са за началото на август, както за Sonisphere, така и за Wacken. Датите за балканските концерти на Sonisphere са доста по-рано. Ако Maiden решат да свирят някъде в периода 25-27 юни, мисля, че е много по-вероятно това да е на Graspop-а, от колкото на Балканите.
Аха, и аз така си мисля. Граспоп ще да е.
Датите за Сонисфиър в Румъния и Турция съвпадат, но това не значи, че хедлайнърите не може да са едни и същи. Просто ще се менкат. Метълика единия ден в Румъния, на другия-в Истамбул, а Рамщайн първо в Истамбул, а на следващия ден в Румъния.
jimiianev
8th January 2010, 11:28
Твърдо решен съм да гледам Maiden тази година! Флоридата не се получи, но ако има още някой навит да отидеме някъде по Европа да ги гледаме да казва.
Dragontear
8th January 2010, 12:42
Знаеш че всички сме така
Нека само дойдат по наблизо
ozzy
17th January 2010, 09:50
Исках да пусна нова тема, но нещо не става... Може би нямам права за това. Нека Нико прецени и ако реши да го направи.
Предполагам, че за повечето фенове тук това ще бъде интересно:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=13844&PHPSESSID=f1b13a8011d34b520714f3957bd98aaa
IVO
19th January 2010, 15:41
http://uk.sonispherefestivals.com/
Засега сме двама.
Има удобни и изгодни полети за феста от София:
най -тънки на тоя етап са wizzair 240 лв. двупосочен
Tръгване на 30.07. в 6:00 и кацане 7:25 местно време
връщане Лондон(Лутън)-София на 2.08. 21:55.
Феста почва на 30.07 и продължава на 31.07. и на 1.08.
летището е близо до мястото на провеждане,но за повече инфо
направо офиц.сайт
UP THE IRONS!!!
neillmakoli
23rd January 2010, 22:08
Ако не тук в чужбина ще ги гледаме
Dr. Feelgood
30th January 2010, 13:21
Такаааа. Явно, че няма да получим никакви официални новини около концертите в БГ до края на януари, както беше обявено... Дано да се по-раздвижат малко нещата.
Morticia Dickinson
17th February 2010, 10:30
Абре хора като се загледах оня ден видях,че датите в Румъния са 3. Това май значи, че Мейдън май ще имат концерт там.Замислете се 1-те хедлайнъри са Рамеца, другите са Металика с фантастичната 3-йка и 3-тите са Мейдън.Предвид 3-те дати значи 3 хедлайнъра, което значи Мейдън!!!!!!
:eusa_think: май ще се ходи до там.
Dr. Feelgood
17th February 2010, 12:04
За това си казах мнението по-рано в темата.
Датите за Румъния и Турция са точно 25-27 юни.
До две седмици ще бъдат обявени другите два headliner-a за Graspop, което може да разсея част от съмненията.
EvilDev
17th February 2010, 12:26
Смятам да посетя концертите както в Румъния, така и в Турция :)
Кико
17th February 2010, 15:14
Няма да гледам Мейдън в Турция - НИКОГА!
EvilDev
17th February 2010, 16:53
Защо ? :eusa_think:
Dragontear
17th February 2010, 16:58
Кико турците са на светлинни години по-напред от нас от към сцена и организиране на концерти и фестивали аз също бих отишал в турция да гледам
И ако минат пак през Гърция задължително ...имаме нуедени сметки от миналия път :D
Dr. Feelgood
17th February 2010, 17:09
Съгласен съм с Нико. Maiden, ако решат да правят концерт в Турция догодина(просто си мисля, че за Сонисфиър е изключено), няма да свирят в Анкара, Газиентеп, Деарбекир или пък в кюрдската част :D Естествено, че ще е в Истанбул, а за този град не мога да кажа нищо лошо. А за самите хора... има много свестни и това е вън от съмнение. Келеши има на всякъде. Ориента си личи, но все пак няма да живееш там, а отиваш на концерт :)
mickthomson
17th February 2010, 19:22
Кико, мога да ти кажа, че Турция като страна(за организация на концерти незнам, не съм ходил на концерти там) е на светлинни години пред България.
аз ако имам финансите бих отишъл. в Гърция също - и вече ще сме подготвени :devilsmiley:
Кико
17th February 2010, 19:33
Бил съм в Турция много пъти и знам за какво иде реч.Някой да е с по-добра организация от българската не е трудно.Хубава страна е,просто не бих отишъл там на концерт,особено на Мейдън.Без да подлагам на съмнение организацията.
Dr. Feelgood
18th February 2010, 15:28
Айде и гърците си знаят групите...
http://gr.sonispherefestivals.com/wp-content/uploads/2010/02/Soni-port-GR-5501.jpg
Morticia Dickinson
18th February 2010, 15:32
Мога да кажа,че са тъпи. Единственото нещо, което си заслужава са 4-ката, но предвид това,че и те ще са тук...се губи смисъла да ходим до там.
mickthomson
18th February 2010, 16:38
мале представям си кво пого ще е на Slayer у тоя прах там.... баси
п.с: някой да знае, някво инфо кога ще обяват и датите за Бг.
Dr. Feelgood
18th February 2010, 16:50
В сайта на Металика пише, че ще обявяват оставащите си дати за Сонисфиър другата седмица, така че би трябвало и за нас да стане ясно тогава.
Кико
18th February 2010, 19:26
Ае първия ден В София - Дъ Биг Фор и вторият Мейдън и Сабат.
Толкова ли много искам :D
Dr. Feelgood
18th February 2010, 22:16
Ае първия ден В София - Дъ Биг Фор и вторият Мейдън и Сабат.
Толкова ли много искам :D
И двудневният билет поне 300 кинта. :D А и Сабат малко трудно ще могат да дойдат. Heaven and Hell по-може. :P
Мога да кажа,че са тъпи. Единственото нещо, което си заслужава са 4-ката, но предвид това,че и те ще са тук...се губи смисъла да ходим до там.
Аз бих се радвал да видя Bullet for my Valentine. :rockdevil:
Morticia Dickinson
18th February 2010, 23:20
Мен би ме зарадвал лайн-ъп като на шведите,англичаните или финландците.
Мегадейв мечтая да го видя, пък ако се добера и до него ще умра от щастие.Същото важи и за Хевън енд хел, и моят бог Дио. Мотли крю също не отказвам, както и вездесъщите Рамщайн.Слейър съм ги гледала 2 пъти и 3 бих го направила.
Като прегледам и останалите варианти не бих отказала и Бехемот.
Mейдън са ясни..:wub:, колко искам да ги гледам пак..винаги..вечно..:wub:
Очаквам с нетърпение и лайн-ъпа а София
Кико
19th February 2010, 00:43
Ясно,че са Хевън енд Хел просто предпочитам да си им викам Сабат.По ме кефи :D
Лично аз ,в понеделник очаквам да обявят нашенските промоутъри
22 юни:
БТР
Ахат
Сигнал
Ер Малък
Епизод
(от 1 до 4 място - БГ Биг Фор + номер 5 ,а именно БГ Млековар)
23 юни:
Д2
Остава
Тома
Дичо'с Бенд ъф Рок ен Рол
Мариус Куркински и Хомо-блус бенд
(тук за по-нежните почитатели)
Концертът ще се проведе на пермаментната сцена в "Борисовата градина".
За желаещите да видят Metallica или Iron Maiden предлагаме екзкурзия в чужбина.
stiff
19th February 2010, 22:24
Аз пък точно на обратно съм- четрорката изобщо не ме инетресува- е, бих гледал Anthrax примерно, но изобщо не се натискам. Виж, mastodon и BFMV пак бих ги гледал. Проблемът е, че ще ходя и ще гледам Maiden навсякъде, където мога, така че безбожните при за софийския Сонисфиър ще си ги скътам за други цели.
Morgoth
20th February 2010, 01:14
Като гледам гръцкия фест Металика, Мегадет и Антракс са ми интересни, но като се има предвид че Металика вече ги видях и чух любимите си песни и цена на билета над 150 лв. за Мегадет и Антракс, колкото и да ги харесвам няма дам.
Morticia Dickinson
22nd February 2010, 18:28
от форума на катехизис:
Малко инфо от отлично осведомен източник
Организатор за България - Болкан Ентъртеймънт
Първи ден - Металика,мегадет (и най-вероятно останалите от гръцката листа)
втори ден Рамщайн +МеноВар+Хевън анд Хел ...
(само тези групи успях да изкопча)
mickthomson
22nd February 2010, 18:41
оня ден, като излезе инфото, за Гърция, един пич в коментарите за новита, пак от сигурни източници беше постнал, че групите ще са
1 ден - 4-ката
2 ден - Alice In Chains, Mastodon, Stone Sour, Rammstein + една "ТРУ" група, от което подразбираме - Manowar
Dr. Feelgood
24th February 2010, 17:32
В понеделник ще има новини свързани с английската част от фестивала. А за нас... еми чакаме :)
Morticia Dickinson
25th February 2010, 17:43
Както се казва: какъв фатал си причиних :D
Проверявам аз bg.sonispherefestival.com и гледам,че ми зарежда страница и гледам някакъв плакат и гледам Мейдън и Рамщайн хедлайнъри и умрях на стола.:D Докато успея да се осъзная видях,че това е за Англия. :D
Dr. Feelgood
25th February 2010, 18:16
Както се казва: какъв фатал си причиних :D
Проверявам аз bg.sonispherefestival.com и гледам,че ми зарежда страница и гледам някакъв плакат и гледам Мейдън и Рамщайн хедлайнъри и умрях на стола.:D Докато успея да се осъзная видях,че това е за Англия. :D
Мдааааа. Много е коварно. :D И аз като го тествах за първи път останах леко озадачен за няколко секунди, че всичко е на английски. :D Ако забелязвате за всяка държава сайта им е на техния език и си мисля, че може да се бавят с официалните новини, защото срещат проблеми с българския за нашия сайт. :D:D:D
Morticia Dickinson
26th February 2010, 09:43
Историята помни, че BLACK SABBATH са подгрявали METALLICA, а сега е ред на реинкарнацията на групата с Dio зад микрофона - HEAVEN & HELL да бъде съпорт на други свои "ученици" - IRON MAIDEN. Събитието ще се случи на 11 август в Берген, Норвегия без да е част от фестивал.
katehizis.com
Някой желаещ освен мен, да ходи към Норвегия?
:D
mickthomson
26th February 2010, 10:51
това ли, сте видяли преди, някой нали беше споменал, че е виждал плаката
http://mp3.dnes.bg/images/news/0000005580-article.jpg
Dr. Feelgood
2nd March 2010, 01:43
Преди 3-4 минути бяха обявени още 7 групи за английската част на фестивала. Групите са: Apocalyptica, Skunk Anansie, Fightstar, Gallows, Funeral For A Friend, Madina Lake и Family Force 5. До момента ситуацията е следната:
http://uk.sonispherefestivals.com/wp-content/uploads/2010/03/Soni-UK-Krng-5502.jpg
Dr. Feelgood
2nd March 2010, 14:03
Обявяват софийския SONISPHERE в четвъртък - 11:00 часа.
източник: Тангра Мега Рок
http://www.radiotangra.com/?page=newss&lng=bg&nid=8214
mickthomson
2nd March 2010, 14:03
нямам търпение до четвъртък :rockdevil:
Maidencheto
2nd March 2010, 18:12
http://bg.sonispherefestivals.com/
НЯМАМ ДУМИ!
neillmakoli
2nd March 2010, 19:17
Какво е пишело в линка които си дала, понеже не се отваря?
Maidencheto
2nd March 2010, 19:19
Сега пък сайта изчезна,може би след като го обявяват фестивала ще го пуснат пак...
Dr. Feelgood
2nd March 2010, 19:50
Предполагам, че вече повечето от вас са видяли флайера, но все пак да го сложим да се вижда хубаво. :D
http://katehizis.com/news/images5/bg_flyer_550.jpg
mickthomson
2nd March 2010, 20:14
Какво е пишело в линка които си дала, понеже не се отваря?
в момента, на линка пише:
"04.03.2010
Sonisphere България Страницата е в процес на обработка.
Очакваме ви отново на 04.03.2010"
преди, като се напишеше "бг", отрпед ти зареждаше страницата на Английския фест, както Гери вече отбеляза. а сега вече са го оправили, и чакаме с нетърпение четвъртък
Dr. Feelgood
2nd March 2010, 20:20
На този линк в секцията "Банди" ти излизаха групите. ;) Четвъртък ще се чака, за да се разберат цените на билетите. От към групи нещата мисля, че са ясни. Е, разбира се ще гледаме за напред кои групи допълнително ще се обявят.
Dr. Feelgood
3rd March 2010, 14:36
Честито и на испанците.
http://es.sonispherefestival.net/wp-content/uploads/2010/03/es550.jpg
Кико
3rd March 2010, 22:04
Аз в София ще седя през целия първи ден като най-много заради първата и последната група,а втория след Alice In Chains си тръгвам :D
Morgoth
3rd March 2010, 22:36
Аз пък бих задраскал групите на втория ред :D
Morticia Dickinson
3rd March 2010, 23:04
Аз чакам да обявят румънците!!!! Много ми е любопитна тая 3-та дата.
А иначе...
Heaven and Hell, Megadeth, Slayer :rockdevil: просто умирам!!!
Rammstein умирам!!!!!!!!
За другите групи ме боли фара....
Въпреки,че Кори Тайлър ще ми е интересно да го видя.
Ludnichar
4th March 2010, 00:40
RAMMSTEIN & MANOWAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От вчера не мога да си намеря място от кеф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr. Feelgood
4th March 2010, 03:37
Искрено се радвам за Лудничаря, който ще се размаже от кеф на втория ден, но към този момент аз мисля да го пропусна. При положение, че началния час е обявен за 17:00, си мисля, че няма да има (много) други групи, които да се обявят в последствие, така че ще се задоволя само с първия ден. Нека да видим какви ще са цените на билетите.
EvilDev
4th March 2010, 11:28
Аз отивам заради Metallica, Megadeth и Heaven & Hell. Втория ден го пропускам, защото тогава няма нито една интересна за мен група. Сега следобяд взимам заплата и отивам за билет
RONNIE JAMES DIO FOREVER !
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Кико
4th March 2010, 12:30
Вторият ден май никой няма да седи :D
Maidencheto
4th March 2010, 14:42
Аз например ще седя!
Morticia Dickinson
4th March 2010, 15:31
И аз ще седя на втория..и ще изтърпя другите групи заради Rammstein.
И моля не нападайте вкусовете на другите. Нека се уважаваме, най-лесно е да плюеме!
Maidencheto
4th March 2010, 16:04
И аз се опитва тва да го кажа от години....
Morticia Dickinson
4th March 2010, 19:08
Мама му стара, коя е трета група на турското издание?
Dr. Feelgood
4th March 2010, 19:20
Мама му стара, коя е трета група на турското издание?
Manga! :eusa_shhh:
:D:D:D
Morticia Dickinson
4th March 2010, 20:08
Хаха те ли са 3-те хедлайнъри? :D
Dr. Feelgood
4th March 2010, 20:55
Е... Не се ли подразбира?! :eusa_think:
:D
Dr. Feelgood
7th April 2010, 14:04
Днес преди обяд бяха обявени над 10 нови групи за английското издание на Sonisphere Festival, включително и групата обявена като special guests преди концерта на Maiden. Изборът на тази група е меко казано странен и до колко е специална не знам, но изборът на организаторите падна върху... Pendulum. От останалите обявени групи, внимание заслужават: Lacuna Coil, Alice In Chains, Europe, Evile, Municipal Waste.
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=14978&
ЗАЩООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООООООООООООО????
П.П: Пожелавам на Рони скорошно оздравяване и много успехи.Разбирам,че не е в състояние да изнася концерти,но въпреки това ми е трудно да приема мисълта,че е отпаднал концертът.
Dr. Feelgood
6th May 2010, 09:22
Ами за съжаление, това е положението. Важното е Дио да се оправи във възможно най-голяма степен. Той вече пусна декларация, че ще има още много концерти да изнася. Дано!
Сега ще чакаме да видим коя ще е новата група, която ще включат. Лично аз много искам да видя BFMV, но на 22 юни имат концерт в Хамбург. :sad:
Като фаворит се очертават Volbeat, но ще видим. Честно казано искам новото попълнение да не е trash metal група. Малко в повече ще ми дойде. :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.