View Full Version : THE FINAL FRONTIER - новият албум
Dragontear
4th March 2010, 22:10
IRON MAIDEN обявиха че новият им албум ще носи заглавието 'THE FINAL FRONTIER' и се очаква да излезне в краят на лятото тази година
<o:p> </o:p>
Тази новина идва с обявяването на новините им за турнето в Северна Америка с Dream Theater Като специални гости. Търнето стартира на 9 Юни в Далас и приключва в Вашингтон на 20 Юни , което го прави интензивното северно-американско турне от много години насам
<o:p> </o:p>
След турнето в САЩ и Канада The Final Frontier World Tour ще поеме към Европа за няколко големи подбрани фестивали и стадионни концерти, който групата ще изнесе и в много държави и през 2011
http://img51.imageshack.us/img51/5598/87495745.jpg
Morticia Dickinson
4th March 2010, 22:14
Както първи ви съобщихме за новините около Мейдън, нека създадем и тема за албума.
Ето, че албума ще излезе края на лятото, а не догодина. Вече и турнето е обявено, поне за сега са предимно в Сащ. Няколко дати има и в Европа по фестивали, а през 2011 се очакват още дати в Европа.
http://www.katehizis.com/news/images5/ff.jpg
А в тази шибана картинка няма и грам Еди.
Кико
4th March 2010, 22:27
Нещо не ми е ясно
1) Албумът ще се казва така?
2) Това ще е последното турне?
А това е най-грозното Не-Еди на всички времана!!!!
aces_high
4th March 2010, 22:29
Не ми харесва заглавието.С тва Final в името.:sad:
Morticia Dickinson
4th March 2010, 22:32
И на мен не ми харесва това "Final", ама никак.
Албума ще се казва така....ама не пише нищо за последно турне
Ето и тук новината на английски:
IRON MAIDEN are pleased to announce that their forthcoming new studio album will be called 'THE FINAL FRONTIER', and is expected be released late summer of this year.
The announcement comes with news of a North American Tour with Very Special Guests Dream Theater to open in Dallas, Texas, on 9th June and finish in Washington D.C. on 20th July, making it Maiden's most extensive North American tour in many years.
Following these shows in USA and Canada The Final Frontier World Tour will travel back to Europe for a few selected major festival and stadium shows with the band planning to continue to many other countries in 2011 (full currently confirmed dates below).
The full Live Nation North America press release for the North American Tour is posted here.
An exclusive pre-sale allowing members of the IRON MAIDEN fan club first access to tickets to the North American Maiden Shows will be made available two days prior to them being available to the public.
Tickets for the Canadian shows will go on sale to the public on Saturday 13th March at 10am PST (10am EST for Toronto and 12 noon EST Montreal).
Exclusive first access to the tickets will be available to IM fan club members on Wednesday 10th March at 10am PST through to Thursday 11th March at 6pm PST (EST for Toronto).
Regretfully due to technical reasons an exclusive Pre-Sale in Montreal is not possible.
Tickets for the US Shows will go on sale to the public on Saturday 20th March at 10am EST.
Exclusive first access to the tickets will be available to IM fan club members on Wednesday 17th March at 10am EST through to Thursday 18th March at 6pm EST
As IRON MAIDEN are actively dedicated to ensuring their fans always have access to the best possible tickets at the fairest possible price, without being subject to scalping for good seats, so many North American shows will operate, at least in part, a paperless ticket policy: More information on Ticketmaster Paperless Ticketing can be found here
To give IRON MAIDEN fan club members a privileged insight to their touring world, IMTV will return to www.ironmaiden.com to cover THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR. This exclusive footage includes regular video from the live shows, touring, band interviews, insights into our crew and what they do and much much more. The website will also feature exclusive tour diaries, exclusive photographs and anything else that helps the fans get a real insight into the dynamics of a big tour.
Morgoth
4th March 2010, 22:42
И на мен тва final не ми харесва :no:
Дано скоро някой от групата се появи, да каже нещо че направо ...
aces_high
4th March 2010, 22:43
Да бяха пуснали и имената на песните поне.
Dr. Feelgood
4th March 2010, 22:43
Мдаааа. Името буди някои притеснения, но пък бяхме подготвени за нещо такова. И все пак нищо не е сигурно, нали така. :) Изненадан съм от датите за северно американското турне. Не знам защо, но си мислех, че ще са след европейските фестивали. Сега цялата есен е свободна и има шанс за нещо, което да ни заинтригува като концерти. Стискам палци.
Dr. Feelgood
4th March 2010, 22:44
Да бяха пуснали и имената на песните поне.
Е всичко с времето си. :)
Morticia Dickinson
4th March 2010, 22:45
Ммм никога никой няма да е готов за това "Final". :sad:
За сега можем само да чакаме и да правим планове къде да ги гледаме.
koksward
5th March 2010, 02:02
нов албум .. охх няаам търпение да го чуя да го извадя нота по нота и дума по дума .. но имам ужасяващото чувство че това ще е "последният" :sad: ще съм адски щастлив да греша ! Чакаме ги пак ! :rockdevil:
neillmakoli
5th March 2010, 06:38
:eek: Ужасна обложка е това,дано албума си заслужава поне....
А това че са с Дриим тиътърнаправо е изкъртващо,две уникални и неповторими групи на едно място и мои любими....
mickthomson
5th March 2010, 07:43
заглавието на албума, както и да е, ама да не е Final Album, че тогава лошо :crying:
EvilDev
5th March 2010, 10:12
Абе радвайте се, че живеем във времената, в които Iron Maiden е активна група и имаме възможност да ги гледаме многократно на живо.
То е ясно, че на всички фенове ще ни е криво, че това най-вероятно ще е последният им албум, ама от друга страна, ако този е най-силният от всички 15, ИСКАМ И СЕ НАДЯВАМ да спрат сега, стигайки своя апогей ... по подобие на Emperor, които достигнаха своя връх през 2001-ва и спряха, а не като да-не-казвам-кои ...
UP THE IRONS!
deluxworld
5th March 2010, 10:45
Мене лично Еди-то ме кефи, някакво брутално изглежда:eusa_whistle:Искрено се надявам това да не им е последния албум, защото това е една от най-великите групи изобщо в музиката:edtroop:Въпреки това си мисля, че това може и да е рекламен ход от страна на групата!
stiff
5th March 2010, 11:07
Както са казвали многократно, Maiden ще ги има поне до 2013. След турнето около новия албум ще има greatest hits tour и после евентуално чао. Не веднъж от групата са споменавали, че този албум може би ще бъде техният последен. Може би.
Morticia Dickinson
5th March 2010, 11:11
:no::no::no::no::no::no::no::no:
deluxworld
5th March 2010, 11:41
Дано да е може би, защото иначе лошо:huh:
Maidencheto
5th March 2010, 13:50
И аз се стряскат от това "final" дано да не е това,което си мисля.....:sad:
Стига драматизъм,щом са обичани и желани ще ни радват още дълго.Може би по-рядко.Всички стареем,но MAIDEN са си в супер форма.
Здраве да има само...:edtroop:
nicko ss
5th March 2010, 16:04
Явно всички тук се стряскат от това final... каквото е, това ще е... а се и надявам нещо, имайки впредвид вчерашните новини, че Болкън Ентъртейнмънт са подписали 3-годишен договор за Sonisphere за България!!!
Morticia Dickinson
5th March 2010, 18:25
<table style="width: 799px; height: 362px;" align="center" cellpadding="2" cellspacing="2"><tbody><tr><th width="10" bgcolor="#024d75">#</th> <th width="263" bgcolor="#024d75">Title</th> <th width="123" bgcolor="#024d75">Lyrics</th> <th width="137" bgcolor="#024d75">Music</th> <th width="39" bgcolor="#024d75">Length</th> </tr> <tr> <td>1.</td> <td>"Beyond The Eyes Can See" </td> <td>Steve Harris</td> <td>Adrian Smith, Harris</td> <td>4:17</td> </tr> <tr> <td>2.</td> <td>"Where No Man Has Gone Before" </td> <td>Bruce Dickinson</td> <td>Smith, Harris</td> <td>5:52</td> </tr> <tr> <td>3.</td> <td>"Higher And Faster" </td> <td>Dickinson, Harris</td> <td>Smith, Harris, Murray</td> <td>7:34</td> </tr> <tr> <td>4.</td> <td>"The Antagonist" </td> <td>Harris</td> <td>Janick Gers, Harris</td> <td>6:07</td> </tr> <tr> <td>5.</td> <td>"Longing For Heaven" </td> <td>Dickinson</td> <td>Smith, Harris, Dickinson</td> <td>6:58</td> </tr> <tr> <td>6.</td> <td>"Murky Space Race" </td> <td>Dickinson</td> <td>Dickinson, Harris</td> <td>7:36</td> </tr> <tr> <td>7.</td> <td>"Catastrophe Of A Thousand Light Years" </td> <td>Harris</td> <td>Dave Murray, Harris</td> <td>8:29</td> </tr> <tr> <td>8.</td> <td>"The Final Frontier" </td> <td>Harris</td> <td>Gers, Smith, Harris</td> <td>14:09</td></tr></tbody></table>
aces_high
5th March 2010, 18:26
Супер . Албума е само 8 песни , но пък ще е бая дълъг.:)
Dragontear
5th March 2010, 18:45
Интересното е че махнаха информацията от Wikipedia доста бързо
Браво на аагент Жоро
Morticia Dickinson
5th March 2010, 18:46
ААААаааааааа 14 минути..това ме разби....само да не замязат на онея дето ще ги подгряват
Dragontear
5th March 2010, 18:51
Стига де, и The Rime e що годе толкова
Dr. Feelgood
5th March 2010, 19:02
Със сигурност ли са това песните ?!
Morticia Dickinson
5th March 2010, 19:07
На мен Райма не ми е любим...:dry:...не си падам по тея прогресив парчета.
aces_high
5th March 2010, 19:08
Със сигурност ли са това песните ?!
Това още не е потвърдена информация и не нозим отговорност при наличието на несъответствия
aces_high
5th March 2010, 19:09
На мен Райма не ми е любим...:dry:...не си падам по тея прогресив парчета.
Райма си е мн.яка песен .Ама тря отворим нова тема за това.
Morticia Dickinson
5th March 2010, 19:12
Мен не ме кефи, добра е но не ми е сред любимите...за това хората са различни. Не може всички да мислим еднакво. Не се опитвайте да ме обедите във вашето мнение.
А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.
Dr. Feelgood
5th March 2010, 19:13
Това още не е потвърдена информация и не нозим отговорност при наличието на несъответствия
Хахаха. Споко бе Жорка няма да те съдя. :D
Dr. Feelgood
5th March 2010, 19:16
А като гледам нещо, ако това са песните....пак са нещо дългички.
Да, дълги са, но това в никакъв случай не е изненада. И на мен ми се щеше да има повечко кратки откоси, но... Това е посоката, която се следва от 10 години. :) И все пак... ако това са песните. ;)
Кико
5th March 2010, 20:02
Забелязвам ,че Стив е участвал в написването на всички песни...
Леле нямам никакво търпение!
Leviatan
5th March 2010, 20:13
Някакви дълги епоси се очертават..което мен доста ми се нрави:)..все пак Харис си е майстор в епосите, винаги съм си мечтал за цял албум натъпкан с..епоси от по 14-17 мин.
Хм, всички ни вълнува този файнъл обаче пък има и друга теория- струва ми се, че тематиката в албума пасва на заглавието..в смисъл, че заглавията на песните могат да се вържат тематично със заглавието на албума..не че и на мен не ми минават разни нерадостни мисли..дано просто ние така си мислим и дано с този албум преминем още една граница отвъд която всичко правено досега просто няма да е същото:edtroop:
А Не Едито-прилча ми на оня главния медузест от "Карибски пирати":blush:
Dragontear
5th March 2010, 20:53
Любаче оня беше октоподест :D
Аз ще ви кажа защо мисля че тоа са заглавията на песните
Първоначално като видях картинката и заглавието за албума .. Първата ми асоцияция беше за нещо извънземно .. самото едиподобно има някакви шарки .... итоя космос около него....
А и като видях заглавията просто всичко се върза
eddie94
5th March 2010, 20:55
Това е яко че албума ще излезе по- скоро и дано Едито от постера не е и Едито и на обложката (яко е ,ама не е Еди :sad: ,поне за мене).Ако е последен албум ще е най - добре Дерек Ригс да нарисува обложката. Дано не е последния албум ,много им е рано да спрат.;)
Leviatan
5th March 2010, 21:06
Ники, точно и аз така го възприех..казах си "фантастика" и през съзнанието ми мина една книга на Станислав Лем..както и да е, но именно затова си помислих,, че фаталната дума "final" може да се окаже двусмилица за нас, а реално да отразява някаква научно фантастична тематика..както започва и Стар трек..как беше.."Космосът..последната граница" или нещо такова..всъщност не беше ли именно така..дявол да го вземе сега няма да спя докато не разбера как започваше стар трек..я да го потърся..
Dragontear
5th March 2010, 21:09
Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме" :D
Leviatan
5th March 2010, 21:15
Викаш албума да е нешо като ... "Пиши КУР и да излизаме" :D
Бухахааха хахаха еее ааа хихихи е не, не..то няма нищо лошо да е фантастика, аз обичам понякога да чета книги с такъв жанр, ама дали ще е това точно или нещо друго:eusa_think:...пък това за *** трябваше да е в Powerslave .. сигурно Ригс го е нарисувал някъде хихихих
Leviatan
5th March 2010, 21:24
С Моргота го открихме...наистина стар трек така започва: : Space...the final frontier" :D
Leviatan
5th March 2010, 21:49
Този албум е посветен на стар трек...заклевам се
http://www.phrases.org.uk/meanings/385400.html
Dragontear
5th March 2010, 21:53
Да така е ....
ето още нещо любопитно
http://img697.imageshack.us/img697/3666/startrekthefinalfrontie.jpg
Даже като че ли и шрифта е същия
Дано спретнат нещо като Somewhere in time.... Явно си карат хронологично.... Пак ги е избило на фантастика след пирамидите :D
Leviatan
5th March 2010, 21:58
На следващата среща-всички с костюми на стар трек...това е то! Имаме стар трек албум!
Dragontear
5th March 2010, 21:58
To boldly go where no man has gone before
:laugh: така почва статията дето любака показа.... и съвпада с втората песен.....
Ако продължаваме така ще налучкаме текстовете :laugh:
Leviatan
5th March 2010, 22:02
Направо да им пишем, че ги чакаме на летището с Ентърпрайз..да идват за концерт..ще ги шашнем! Какво ще кажеш капитан Кърк?
Vladimir Ivanov
5th March 2010, 22:21
както казах и на Нико, песните са дългички, което говори за оня прогресив дето го обсъждахме преди, а пък и турнето с Тиътър мисля че го доказва...
Искам тааааааамммм :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Dragontear
5th March 2010, 22:23
Съгласен съм с Лейтенант комендант Дата
Vladimir Ivanov
5th March 2010, 22:24
а Стар Трек смуче...
фен съм на фантастиката - Star Wars, Stargate... ама Стар Трек.
Опитвал съм няколко пъти да го гледам и не се получава, и сериалите и пълнометражните филми, не става.
Дано и албума да не е така :):):)
Maidencheto
5th March 2010, 22:32
Заглавията звучат обещаващо!
Perfect Stranger
5th March 2010, 22:33
Искам да ви кажа, че внесохте утешение в изтерзаната ми душа. :D
Нещо напоследък ми е яко сдухано и това "файнъл" просто ме довърши, закова последното пиронче на ковчега. Но последните постове ме обанедждиха доста. Дано потворят поне още 5 годинки! http://forum.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_27.gif
Leviatan
5th March 2010, 22:38
оня прогресив дето го обсъждахме преди, а пък и турнето с Тиътър мисля че го доказва...
:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Нее Чушка не искам прогресив като Тиътър...те са клингонци !..неее...
Споко Кате "последният" албум на Мейдън все още е в сферата на научната фантастиката...засега:eek:;)
Dr. Feelgood
5th March 2010, 23:02
Правилно сте се досетели за Стар Трек. Аз още вчера направих асоциацията. А сега, когато имаме предполагаемите имена на песните, които в общи линии са свързани с космоса, небето и някакви подобни тематики, някак си се навързвват нещата. Плюс картинката на ейлиъна с кривите зъби от постера. :D Както каза Нико, явно пак са на тема научна фантастика. :) Честно казано в момента вече не обръщам внимание на това "final", защото The Final Frontier, това за мен е открития космос, последната преграда пред безсмъртието на Мейдън. :rockdevil: Аз няма да имам нищо против, ако албума е толкова добър колкото Somewhere In Time. :edtroop:
Vladimir Ivanov
5th March 2010, 23:21
Любак, какво имаш против клингонците ?
Уорф е мнооо голем пич... :)
Кико
6th March 2010, 00:14
Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.
Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
Morgoth
6th March 2010, 00:39
Ако албумът е посветен на фантастиката и открития космос - ОК ,всичко е наред.
Но ако Мейдън напишат албум вдъхновен и едва ли не посветен на Стар Трек ,в деня в който излезе,ще стана към 9 часа,ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
Да не забравяме, че в творчеството на Maiden има много песни повлияни от филми, но те се пак са британски, а не хамерикански. Но да посветят цял албум на един филм, силно се съмнявам. Но щом са излезли евентуалните имена на песните, да се надяваме и скоро някои от групата ще проговори и ще ни светне за какво става въпрос в албума :)
Dragontear
6th March 2010, 00:54
ще си измия зъбите,ще се изкъпя,ще се избръсна ,ще си облека най-официалните и чисти дрехи,които имам и ще си пръсна мозъка!
За всяко нещо си има първи път :D
Кико
6th March 2010, 01:06
Аз нямам провтив да посветяват.Ама филмите са били класики ,а не долнопробен сериал дето се върти по Евроком.
novakova
6th March 2010, 09:41
Райма си е мн.яка песен .Ама тря отворим нова тема за това.
И аз така казвам.
На мен Райма ми е най-любим.(От топ 100,де)
koksward
6th March 2010, 10:14
хм .. гледам че са написали много малко песни .. това отдавна не се е случвало ( от времената на Somewhere In Time и Seventh Son ... ) не се съмнвявам че и този албум ще е поредната класика .. с нетърпение очаквам и (вече официално) най-дългата песен на MAIDEN ! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:
Dr. Feelgood
6th March 2010, 10:58
Гледам, че песните отново са качени в уикипедиа. Този път може да не ги махнат. :D
Morgoth
6th March 2010, 11:07
Аз нямам провтив да посветяват.Ама филмите са били класики ,а не долнопробен сериал дето се върти по Евроком.
Има го тоз момент, но се пак Харис и особено Брус, няма да напишат песен в която да не мине време преди да разберем какво искат да кажат с нея ;)
А и се пак само с началото на името албума предизвика вниманието, а сега и с тези песни още повече въпроси се подигат :eusa_think: При Maiden не всичко е каквото изглежда :edhorns:
Leviatan
6th March 2010, 12:10
Мм да, съгласен съм с Моргота, че не всичко изглежда така ясно от пръв поглед...нещо като совите не са това, което бухалите клингонци бяха едно време..аз против Уорф и мацката клингонка нямам нищо против ама Тиътър са ми точно извънземни с голями уши..за да чуват шумовете в Ентърпрайз и да ги записват като музика:). Чушка, няма да се засягаш сега заради Тиътър, просто не са мои хора:D
А и аз с голямо нетърпение започвам да чакам някой да започне да повдига завесата относно новия албум.
Кико, не бързай да планираш самоубийство...едва ли целият албум ще е посветен изцяло и единствено на филма. Пък и дори така да е, все си мисля,че нещата които ще се кажат в лириките доста ще надскочат сюжета на Стар трек...ако това те притеснява;)
Perfect Stranger
6th March 2010, 12:34
Хм, Нико беше казал, че имат готови осем песни в онова интервю.
Иначе за тематиката - сигурна съм, че отново ще надскочат себе си и най-важното - дано алубма не е последен.
mickthomson
6th March 2010, 15:00
абе на каквато и тематика да е албума, нямам търпение да излезе, и най-вече да ги видя отново :rockdevil:
georgemaiden
6th March 2010, 17:57
Честно казано, като видях заглавието на новия албум го асоцийрах със Star Trek. Визуално, пришалеското подобие на Eddie го подсили :) Все пак, не веднъж сме виждали книги на Star Trek в ръцете им ;) Особено Nicko McBrain :) Нека не забравяме ,че ако те все пак са фенове на Star Trek и са вдъхновени от историята, която не е лоша (не говоря за филма), то ние, по същия начин сме вдъхновени от тяхното творчество и затова сме им Фенове:edhorns: За момента гадаем само :rockdevil: Аз лично смятам,че албума ще е брилянтен. До сега всичко което са пресъздавали Iron Maiden като тематика и музика е било такова:edtroop: Като изцяло се абстрахирам от Star Trek;) По въпроса за това, дали ще е последен?:blush: Аз лично не съм готов за това,както и всеки един от вас :no: Предполагам че и те :D Краят ще е дълъг. Поне още десетина годинки им давам:edhorns: Нали знаете,всако хубаво нещо свършва, все някога:sad: По хубавото е.че ние винаги ще ги носим в сърцата си:rockdevil: Съвсем скоро ще ни зарадват с някое луксозно издание на двойното DVD на Maiden England & The History of Iron Maiden - part III. Както знаете всеки албум е съпътстван с пилотен сингъл и клип ;) Nicko McBrain с идеите за солов албум :eusa_clap: Има какво още да ни дадът,както и ние на тах:edhorns:
Up The Irons! :rockdevil:
jimiianev
6th March 2010, 18:42
:edtroop:
Поклон пред Кико!
Аз си мисля, че това няма да е последен албум! Няма никаква логика да спират точно сега освен ако тякой не е болен. Трудно ми е да си представя как цял живот ще си живял по този начин и от нищото ще спираш.
Поздрави на всички!
Само Левски София и IRON MAIDEN!
Dragontear
6th March 2010, 20:16
От вчера когато обявихме евентуалните заглавия на песните от новият албум на групата - The Final Frontier, получихме много е-нейли от фенове питащи за повече информация. Някои писма дори бяха гневни и обвиняващи ни, че разгласяваме грешна информация.
Както казахме и вчера тази информация не е официална и потвърдена, затова не можем да бъдем 100% сигурни във вярността й. Ние просто се опитваме да информираме Вас феновете за някаква евентуална подробност по предстоящият албум
За съжаление всички ще трябва да чакаме докато официалните подробности за албума бъдат пуснати. Да се надяваме, че това ще стане в най-скоро време…
В допълнение ви даваме част от изявление на Bruce Dickinson по повод турнето в Северна Америкиа което почва в начаото на Юни
„Все още работим по песните които ще изпълняваме на летните концерти, но този път те ще обхващат цялото творчество на групата . Ще издам и малка тайна: Ще изпълним и за проба нещо от новият албум . Вече сме подготвили целият дизай за сцената и Еди на The Final Frontier и ще ги вземем с нас. Така че това лятно турне ще е нещо като представяне за феновете. Уверявам ви, че е много впечатляващо да си на тази сцена със съвсем новото Еди и с невероятно светлинно шоу.”
Dragontear
6th March 2010, 20:59
Днес попаднах на нещо много интересно
В блога на един испански художник.. фен на Maiden открих тази снимка
http://img138.imageshack.us/img138/1614/akirant666142.jpg
Доста прилича на това което е пуснато за турнето ... а човека го е пуснал преди около месец..
Да си призная ми прилича на скица или работен вариант
Друго което е интересно че скоро е добавил още две картини ... които доста се доближават към ПРЕДПОЛАГАЕМАТА тематика
http://img716.imageshack.us/img716/1773/akirant666122.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/5163/35spacepilot2.jpg
Незнма но на мен ми приличат на работни рисунки :)
stiff
6th March 2010, 21:29
Мисля, че бях чел, че смятат да използват Дерек Ригс за артуърка на новия албум, но като нищо може да са променили решението си. На мен лично, това "нещо" не ми харесва.
Dragontear
6th March 2010, 21:32
Отврат е....
Но Стиф кажи какво мислиш за заглавията на песните ..? какво ти е мнението
Dr. Feelgood
6th March 2010, 21:39
Мисля, че бях чел, че смятат да използват Дерек Ригс за артуърка на новия албум, но като нищо може да са променили решението си. На мен лично, това "нещо" не ми харесва.
И аз имам някакъв такъв бегъл спомен, че обмислят да използват отново услугите на Дерек Ригс. Честно казано си мислех за това последните два дни и се чудех дали просто не си въобразявам. :D
Явно, че изчадието не намира много подкрепа сред нас. :D
Кико
7th March 2010, 03:01
Последната картинка ми прилича на Aces High Eddie Outta Space :D
Morgoth
7th March 2010, 08:23
Дано е Дерек Ригс, че тез може да не са хубави, но ако поверат работата на онзи французин ще се чудим дали обложката е на Maiden или на Gamma Ray
Leviatan
7th March 2010, 12:41
Оу, приликата е доста голяма-визирам първата картинка и Не-Едито..залагам 20лв. че това е художника..а последната ми е адски позната отнякъде:blink:
stiff
7th March 2010, 13:02
Отврат е....
Но Стиф кажи какво мислиш за заглавията на песните ..? какво ти е мнението
Никакво към момента... "Hooks In You" или "Wildest Dreams" също не бяха великолепни заглавия, но "Murky Space Race" ми идва леко в повече. От друга страна, не се съмнявам, че албумът ще е супер як в музикално отношение. :)
Кико
7th March 2010, 13:34
Да и на мен въпорсният Space Race ещо не ми харесва.
Dragontear
8th March 2010, 15:29
Всъщност да се върнем малко към обложката
незнам какви точно са отношенията на Мейдън с Дерек Ригс, но вчера като сърфирах из нета реших да проверя неговия сайт
и и останах изненадан като цъкнах за да видя работите му за Мaiden
http://derekriggs.com/
novakova
8th March 2010, 15:55
незнам какви точно са отношенията на Мейдън с Дерек Ригс, но вчера като сърфирах из нета реших да проверя неговия сайт
Ей,ей,голяма война се води май.
stiff
8th March 2010, 16:15
Това е отпреди няколко месеца. Май стана заради това, че се беше опитал да освежи старите кавъри без разрешение.
Morgoth
8th March 2010, 21:27
Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен :rolleyes: Вижда ми се странно.
aces_high
8th March 2010, 21:42
Хм, чак сега ми направи впечатление, но в албума, ако се потвърди информацията, то Адриън не е написал нито една песен :rolleyes: Вижда ми се странно.
Не е писал текстове към албума , но не и музика.Музика бая е драснал.
Dr. Feelgood
8th March 2010, 21:45
Ейдриън не написа песен и за предния албум, така че не е толкова странно.
Morgoth
8th March 2010, 21:48
Не е писал текстове към албума , но не и музика.Музика бая е драснал.
Така де, аз имам предвид текстове ;)
Dragontear
8th March 2010, 21:48
Глупост след глупост :D
В AMOLAD е взел участие точно в половината песни
Morgoth
8th March 2010, 21:50
И аз обаче как се вързах :D Дай да едитвам горния пост
Dr. Feelgood
8th March 2010, 21:55
Точно в половината песни като музика... ;)
aces_high
8th March 2010, 21:56
:D;)
vigour
12th March 2010, 20:49
Iron Maiden - Silver Wings (Single (2010))
01. Silver Wings 04:16
Total playing time: 04:16
http://www.mediafire.com/?lmmyzyczzzz
EvilDev
12th March 2010, 21:06
Bu (http://www.last.fm/music/Bruce+Dickinson/_/Silver+Wings)
Dragontear
12th March 2010, 21:08
Хахахах само от заглавието казвам че това е FAKE
Песента е нa Bruce Dickinson от беста му 2001
Изтривам линка защото не това му е темата
Кико
13th March 2010, 12:37
Пфф точно отварям гледам сингълът излезнал.Нахъсах се и гледам Silver Wings...реших,че са направили като с Wicker Man ,нова песен,която има съименник в творчеството на Брус,уви не познах.И слава богу всъщност,защото това е най-баналното заглавие на метъл песен,което може да съществува :D
bruce_666
15th March 2010, 03:04
Хах, тази песен от кой албум на Брус иначе беше. Шот не е нова но не се сещам за албума. Още щом я пуснах останових че съм я слушал доста пъти. Ама не мож се сетя от кой албум беше. Със сигурност ще бъде як албум. :blush:
Dragontear
15th March 2010, 10:17
Саше тая песен я има единствено като бонус трак към бест компилацията от 2001....не е всключена в никой албум... може би и затова някой е решил да я представи за песен на Maiden
Странното е че много хора дето не са я слушали се хващат :D
Кико
15th March 2010, 11:29
Е тя си има доста мейдънско звучене,не случайно нея са избрали.
bruce_666
15th March 2010, 11:41
Дам, аз снощи незнам какво съм прочел ама видях 2010 а не 2001ва даже се учудих. :D Сетих се че съм ги слушал и двете сидита от там я и знам. Трей са разровя да проверя разни неща за новото албумче на Мейдън. Обаче тоз дето се е избазикал със сингала доста добре го е измислил. Все пак състава на албума включва и Яник и Ейдриан. :)
Dragontear
18th March 2010, 18:13
Изпанеца за който писах е пуснал доста иснтересни нови картини хвърлете им едно око
http://img705.imageshack.us/img705/9954/36finalfrontier.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/7560/37finalfrontier.jpg
Dr. Feelgood
18th March 2010, 18:34
И двете ме радват. Аз се чудя друго. Този пич дали е нает официално от групата, че да си пердаше така спокойно логото им. :eusa_think:
Кико
18th March 2010, 19:15
И двете са страхотни.Ще се радвам,ако някоя от тях е бъдеща обложка :)
Maidencheto
18th March 2010, 19:54
Страхотни са!
Morticia Dickinson
19th March 2010, 12:24
Оф ужас, тотално вече се гаврят с Едди.
Първото е ужасно..:eusa_think:
Второто поне е по идейно.Незнам защо , но имам чуството, че ще ме разочаро ва обложката на предстоящия албум.Мамка ми не може ли да наемат оня детом нарисува Бенджамин , срахотно Едди, страхотна обложка беше.
EvilDev
19th March 2010, 13:39
На мен пък ми харесват и двете :)
eddie94
24th March 2010, 23:20
И двете са готини ,а и също така са и светлинни години пред онази първата картинка.
ПС: Само на мен ли ми вдъхват малко чувство, че наистина може да са свързани с нещо като Стар Трек. Все пак e космос :laugh:.
Dragontear
2nd April 2010, 22:41
Вижте на какво попаднах
http://www.rockstage.ro/detalii/2010/Iron-Maiden-lanseaza-noul-single-The-Sniper/
...
Мисля обаче че е фейк поради много причини
mickthomson
2nd April 2010, 22:48
Вижте на какво попаднах
http://www.rockstage.ro/detalii/2010/Iron-Maiden-lanseaza-noul-single-The-Sniper/
...
Мисля обаче че е фейк поради много причини
хахаха, да бе. това си е бати ташака. пълни глупости ;)
Dragontear
2nd April 2010, 22:55
Моргота сега ме светна че тая новна е от 01.04
Сега разбрах колко хапливи могат да са първоаприлските шеги :D
Xplode
3rd April 2010, 12:39
Преди ден-два пуснаха тениски за новото турне:
http://www.ironmaiden.com/shop/web/productimages/main284.jpg?030410105315
Забележете че буквите не са заострени надолу както на постваните до сега предполагаеми обложки. Много почвам да се притеснявам ,да не цопнат някоя грозотия като тази на кавъра отпред? :eusa_think:
Morgoth
3rd April 2010, 14:53
Моргота сега ме светна че тая новна е от 01.04
Сега разбрах колко хапливи могат да са първоаприлските шеги :D
А то аз първо се усъмних, че някога са правили кавър на AC/DC, да бяха сложили нещо на UFO, Genesis, Gethro Tull и т.н. А после видях и датата естествено :D
aces_high
4th April 2010, 09:43
Според www.rocking.gr в албума ще бъдат включени тези 2 песни: CHRISTABEL по поема на Coleridge и The Inheritors по новелата на Уилям Голдинг от 1955 година.
http://rockassdick.blogspot.com/2010/03/iron-maiden-final-frontier-tracklist.html
Ed Hunter
4th April 2010, 12:52
Ммм никога никой няма да е готов за това "Final". :sad:
За сега можем само да чакаме и да правим планове къде да ги гледаме.
Дано албума не е като обложката си :eusa_think:
Dr. Feelgood
7th April 2010, 08:52
С леко закъснение качвам новината, че продуцентът Kevin Shirley е завършил със смесването на новия материал.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.Net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=138057
Vladimir Ivanov
7th April 2010, 10:53
Бахти, както карат, албума ще излезне за рождения ми ден :) :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
bruce_666
7th April 2010, 13:57
Интересно нищо не се споменава за последен албум. :eusa_think: Дано и да не е. :)
Morgoth
8th June 2010, 01:13
Ясна е датата - 16 август :rockdevil:
Има и песен, който я свали нека праща :rockdevil:
Тази вечер нема се спи :D
aces_high
8th June 2010, 06:15
THE FINAL FRONTIER
1. Satellite 15....The Final Frontier 8:40
2. El Dorado 6:49
3. Mother Of Mercy 5:20
4. Coming Home 5:52
5. The Alchemist 4:29
6. Isle Of Avalon 9:06
7. Starblind 7:48
8. The Talisman 9:03
9. The Man Who Would Be King 8:28
10. When The Wild Wind Blows 10:59
Morgoth
8th June 2010, 17:51
Таз обложка и таз песен нещо хич не ми се връзват, а отгоре на всичко и откриващата песен е 9 мин. близо :rolleyes:
Определено се очертава интересен албум :)
Dr. Feelgood
8th June 2010, 20:22
Таз обложка и таз песен нещо хич не ми се връзват, а отгоре на всичко и откриващата песен е 9 мин. близо :rolleyes:
Определено се очертава интересен албум :)
Морготе, а ако обложката и песента ти се връзваха и отварача беше 4 минутен ураган, като какъв ще се да се очертае албума. :D
бтв защо двете най-коментирани теми в последните 2 дни са заключени. :huh:
edit: Опа, грешка. Само едната. Друга е втората затворена тема.
aces_high
9th June 2010, 18:28
Iron Maiden пуснаха "уиджет" на предстоящия албум The Final Frontier.Подробности :http://www.7digital.com/cms/ironmaiden/ironmaiden.aspx
aces_high
9th July 2010, 17:04
На 13 юли Мейдън пускат видео към The Final Frontier
bruce_666
9th July 2010, 22:58
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=15641& :)
Morticia Dickinson
12th July 2010, 15:33
http://ironmaiden-bg.com/forums/showpost.php?p=19955&postcount=43
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.