View Full Version : ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪМ КЛУБА
Dragontear
7th March 2010, 14:25
ТАКА значи .... От доста време се гласиме да пуснем тази тема
Както член на управителния съвет се обтъщам към Вас членовете на клуба и тези които все още не са станали с въпроса
КАКВО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИ ФЕН КЛУБА ЗА ВАС?
ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НЕЩО КОЕТО БИХТЕ ИСКАЛИ ДА ВИДИТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ИЛИ В КАКВА ПОСОКА ИСКАТЕ ДА СЕ РАЗВИЕ КЛУБА
Все пак всичко което правим е за феновете и искаме да знаем техните желания.
Очаквам коментари и моля нека са сериозни ... темата е напълно сериозна
stiff
8th March 2010, 16:17
Аз бих искал да имаме достатъчно възможности да издаваме нещо като бюлетин или фензин веднъж на 6 месеца примерно. Бих помогнал с преводни материали и всичко останало, стига да имам някакво време естествено, а напоследък ми е кът.
Dragontear
8th March 2010, 16:39
Това е една идея която мъдриме от доста одавна
Истината е че нямам никаква идея колко би излезнало едно такова списание да речем 20 страници
имаме материал доста.... за няколко години напред
Ако успеем и някакъв спонсор от реклами да вземем ще е чудесно
Но това списание не трябва да се продава... което е малко гадно.. тоест не може да си плати издаването само
но мисля че 500 бройки са пре достатъчни
даже за начаало и 200 .. които да раздадем на членовете и да се дава тук там на някой заинтересован
очаквам още идеи и ако някой има представа как да го реализираме
Vladimir Ivanov
8th March 2010, 16:57
Значи, това което може да се започне по списанието на този етап е работа по самото списание, като оформление, съдържание и т.н., което се прави в PDF формат, след това всяка печатница може да го напечата.
Ще провера къде правихме списанието в работата, което беше около 250-300 бройки. Предполагам че могат да се навият да го направят.
Трябва обаче преди това да решим какво искаме да има в него.
Предлагам да пуснеш една тема специално за списанието, в която всеки да може да напише какво иска да прочете в него и по този начин ще знаем най- добре как да го направим.
Както и предложения за име :)
:rockdevil:
Dragontear
8th March 2010, 21:07
http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?p=18756#post18756
Perfect Stranger
8th March 2010, 21:36
На мен от известно време ми се върти една идея, не знам дали има хляб в нея, но ето я - да направим някакъв хепънинг на открито - да има някаква кауза, примерно почистване на някой парк + изпълнение на някоя банда с кавъри на Мейдън + реклама на клуба. Момента с почистването е да има нещо еко и т.н. - от една страна за имидж, от друга да привлечем млади хора, от трета си мислех за едни източници на финансиране, които обаче за безплатен концерт и бира не биха се навили да дадат пари. А може и някоя марка бира примерно да спонсорира нещо такова срещу реклама. На самото събитие може да има някой, който да приема заявления за членство и така.
Малко е спонтанна и необработена, но ми хрумна съвсем наскоро и нямам време да седна да я проуча. Кажете става ли според вас и можем ли да го доразвием и осъществим.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.