PDA

View Full Version : Numbuh151 ( Do NOT click )

Numbuh151
2nd November 2007, 14:00
Хъх, ами привет.

Хайде, още един регистриран потребител. Значи... На 15 съм, от Ботевград, момиче ( ами от nick-a много не се разбира ). Cartoon Network феновете веднага ще видят, че обожавам Codename: Kids Next Door. И въобще всички анимации от Cartoon Network ( и не само от там, както и да е ). Обичам да драскам ( и в буквалния смисъл на думата, и "драскам" като "рисувам" ). Обаче рисувам само в стил анимация. Не мога да правя реалистични неща... Ъм, какво друго... Любими групи са ми Iron Maiden ( ха, кой би предположил ), Metallica ( ...очаквам критики ) и Megadeth ( от скоро ми станаха на трето място в класацията ). Също обичам соловите албуми на Bruce Dickinson, както и групи като Trivium, Circus Maximus, Guns N' Roses, Motley Crue и Limozeen ( <- на четвърто място ми е ). Понякога в постовете може да пиша разни реплики на английски, извинявам се. Просто придобит навик от твърде много гледане на CN.

Well then... Това май стига.

Ау, разбира се - за форума научих от Dragontear.

Eddie Breeg
2nd November 2007, 18:24
И аз гледам CN от малък до ден днешен.Оттам и научих Английски.Така че не си сама.Codename Kids Next Door,не ми е любимо шоу.Любимите са ми:
1.Courage The Cowardly Dog мале тва кърти мивки
2.Ed,Edd n' Eddy е тва па лепи плочки

Metallica и аз ги слушам така че спокойно и аз мислех че ша ма уплюят.Но тук оплюват Manowar .

Е добре дошла в форума на CN опааа на Maiden де :D

Numbuh151
2nd November 2007, 19:38
Ed,Edd n' Eddy и Courage рулират!

Особено тримата Ед-овци! Направооо... Само едно мога да кажа... BUTTERED TOAST!!!

А за Metallica, хъм - чудно... Вече всички ги мразят... Много малко истински фенове на тази група са останали... Жалко, жалко...

И благодаря. :)

Ludnichar
2nd November 2007, 20:45
Е може ли да са Ed, Edd и Eddy, а да няма Eddie! :D

Numbuh151
2nd November 2007, 22:48
Eddie ми е най-добрият приятел, ей! Внимавайте - имам му телефонния номер. Нали знаете брадвата от обложката на Killers? E, аз му а подарих за рождения му ден. 8) Mr. и Mrs. T.H. му подариха тяло, а аз му подарих брадвата и му казах "Ей, Eddie - ето. Много ще ти отива на новото тяло." Та така. Да внимавате.

Окей, стига лигни, че админите ще вземат да ме бан-ват.

Dragontear
6th November 2007, 16:17
Здравей радвам се, че се присъедини към нас. Надявам се форума и сайта да ти харесат. :eusa_clap:

Numbuh151
8th November 2007, 17:47
Сайта е супер, най-много ми харесва секцията за албуми. Страхотно е направен целия сайт. Жесток е. И форума също, само трябва да се съберем повече и ще бъде перфектно.