View Full Version : Срещите на Фен-Клуба
Leviatan
2nd November 2007, 15:49
Предложението ми е таз Неделя 04.11.2007 срещата да е при тотема т.е. Халите. Ако случайно Адамса не бачка- Ъгъла е съвсем наблизо. Ко шъ каите? А, да часа си остава 17.00h =
Ludnichar
4th November 2007, 23:30
Може ли да напишете нещо повече за този фенклуб, примерно какво представлява, как се става член и разни такива работи, понеже и в сайта не пише...
Dragontear
5th November 2007, 00:19
В сайта не пише защото още не са доизкусорени нещата относно регистрацията и тн...
очаквайте съвсем скоро информация и за това . Ангажирам Vessy, hammera и Leviatan да ви информират.. както и да откриват теми за срещите, устви, идеи и тн :) :rockdevil:
Morticia Dickinson
5th November 2007, 00:42
Има страшно много добри идеи.Аз лично много съм се навила и имам огромно желание да стане реалност този фен клуб.
mickthomson
5th November 2007, 02:27
аз също съм навит да участвам в клуба, ама за сега разтоянието ми е огромна пречка, обаче по нета, ще съм редовен.
Morticia Dickinson
5th November 2007, 11:54
Предложението ми е таз Неделя 04.11.2007 срещата да е при тотема т.е. Халите. Ако случайно Адамса не бачка- Ъгъла е съвсем наблизо. Ко шъ каите? А, да часа си остава 17.00h =
Айде честото Любчи :edrool:...вече се виждаш..предлагам ти или Dragon-а да отворите теми за Фен клуба идеи,цел и т.н.
Ludnichar
5th November 2007, 17:32
Да, ще е хубаво да има фенклуб!
Аз също бих помогнал ако има нужда с нещо...
Dragontear
6th November 2007, 09:38
Да, ще е хубаво да има фенклуб!
Аз също бих помогнал ако има нужда с нещо...
Можеш ако искаш да помагаш за сайта
и някой път да дойдеш на срещите :rolleyes:
fallen
6th November 2007, 10:44
А може ли малко повече информация за този фен-клуб за неразбралите :rolleyes:
Morticia Dickinson
6th November 2007, 11:13
Уф начи другите или са мързели или бастуни.Ми значи идеята е да се направи официален фен клуб на Мейдън.Ще има членски карти,знаме ще си направим,устав и т.н..Естествено ще има членски внос и примерно Мейдън като имат концерт наблизо да се организираме и примерно да идем до Гърция,Словения или Румъния и т.н.Това, е което знам аз,ако има още нещо Levi, Dragon-a или, ако се появат Hammer-a и Vessy да оточнят.
Dragontear
6th November 2007, 11:29
Ами значи фен клуба е още в начален стадий но нещата са достатъчно сериозни.. Ще бъде официално регистриран ще има печат и.т.н. :eusa_dance:
В момента се изготвя устав и се определят длъжности итн. Ще се определят и условията за членуване и членския внос. Парите от което ще отиват за фен клуба. Може да се правят и екскурзии да гледаме Maiden в чужбина примерно и други готини неща. Но първоначално най-важно е регистрирането, узаконяването и популяризирането на клуба :edwink:
Иначе срещите са почти всяка Неделя. Tях ги определят hammera, Vessy и Leviatan. Очаквам да пишат тук за следващата среща.
Иначе очаквайте скоро тук и в сайта много подробна информация относно клуба :rolleyes:
fallen
6th November 2007, 11:52
Благодаря и на двамата за информацията и чакам тогава :)
Кажете и ако има нещо да помагам...
Leviatan
6th November 2007, 11:59
Ами в общи линии аз няма какво да добавя, в смисъл че Мортиша и Драгонтиър са засегнали основните моменти относно фен-клуба. Аз лично бих предпочел да постнем правлата и функциите на този клуб точно и ясно формулирани в неговия Устав. По този начин всеки би получил коректна информация по всички въпроси. Едва след това ако има неясноти и въпроси можем да отговаряметук или по среите, но вече на някаква база. Колкото до Устава вече има такъв като работен вариант, но е нужно малко да се попреработи, което се надявам в най-скоро време да се случи.
Ludnichar
6th November 2007, 13:19
Разбира се, че ще дойда на някоя среща, стига да пишете редовно за тях и да съм свободен тогава! :)
Иначе за сайта не знам с какво бих могъл да помогна, пък и в вече имам няколко сайта на главата... :rolleyes:
mickthomson
6th November 2007, 14:40
ако имам някоя неделя път към София, също мога да дойда на срещата, иначе до тогава мога да помагам, евентулано с нещо по нета.
Dragontear
6th November 2007, 15:06
^ Прочети за повече инфо тук (http://ironmaiden-bg.com/forums/showthread.php?p=21#post21)
Ludnichar
6th November 2007, 21:10
Пишете обаче по от рано тук за срещите защото наистина искам да дойда на някоя, ама все пак ще е по-добре да се знае по-навреме... :)
Leviatan
9th November 2007, 11:56
Неделя 11 Ноември- 17.00h. при добрия стар тотем до Халите:edtroop:
Morticia Dickinson
9th November 2007, 12:01
Да живее тотемът :edwink:.Там сме..болни или здрави.
Ludnichar
9th November 2007, 18:24
Ами ще се опитам да дойда, но не обещавам...
Ама пък другата неделя има концерт, така че ще гледам да е тази!
hammera
10th November 2007, 19:17
Така де обещавам да се ангажирам да прехвърля всичко което сме измислили дотук,само да остане малко време свободно. Доста хора знаят за какво става въпрос, но засега нещата са в застой, и все пак на първо време трябва да се регистрира или запази име на клуба.Отнема около месец. След което се регистрира в Софийски градски съд ,изчаква се съдебното решение ислед това се издава Булстат. В общи линии нещата са като регистрация на фирма. Отнема време средства и много,много ама много нерви....;) Мисля че като фенове на Великата банда ще се справим. А щях да забравя, имаме си и адвикатче хихихихих.
hammera
10th November 2007, 19:22
А да и в неделя сме на линия щях да забравя...:D
darky
11th November 2007, 00:35
тва изглежда забавно :)
Ludnichar
11th November 2007, 22:17
За съжаление днес не успях да ви посетя, дано мога следващия път... :)
Vessy
12th November 2007, 10:31
За съжаление днес не успях да ви посетя, дано мога следващия път... :)
За съжаление тази седмица няма да има среща, защото всички сме на концерт, т.е. - среща ще има но не като обичайните. Имам предложение - тъй като е прекалено студено вече да висим на тотема и да се чудим кой ли ще дойде или най - вероятно няма да дойде - да се събираме направо в "Адамса" - и без друго после натам се замъкваме дружно :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Dragontear
12th November 2007, 10:53
Хех да другата неделя има концертче...:eusa_dance:
Веси аз се обадих на Дими да му кажа че няма да идваме.. надявам се да не сте висяли да ни чакате .
Тази седмица сме с Гери сме с отсъствие .. така че очакваме подробен репорт от срещата и делата около нея ;)
Ludnichar
12th November 2007, 11:29
Аз под следващия път имах предвид след 2 седмици... :)
Vessy
12th November 2007, 12:14
Хех да другата неделя има концертче...:eusa_dance:
Веси аз се обадих на Дими да му кажа че няма да идваме.. надявам се да не сте висяли да ни чакате .
Тази седмица сме с Гери сме с отсъствие .. така че очакваме подробен репорт от срещата и делата около нея ;)
Ами ние за вас знаехме, но пък се надявахме да се появят нови хора, та си повисяхме. Но си мисля че отсега нататък ще става все по - студено и няма да е много удачно да висим на тотема. Мисля си че няма да е зле да се с'бираме направо в Адамса.
Като казваш че с Гери ще отсъствате, за коцерта ли става дума, защото и ние сме там. Но пък в събота очакваме Бургаско присъствие и ще се съберем извънредно,та няма да е зле ако имате възможност - да дойдете ;)
courage
13th November 2007, 19:16
амии и аз като член на тоз форум, я и аз да изкажа мнение или по-точно да попитам к`ва ще е тая среща в събота? илиии тя се отнася (демек поканата) само за Драгона :р и Гери?
Leviatan
20th November 2007, 12:03
амии и аз като член на тоз форум, я и аз да изкажа мнение или по-точно да попитам к`ва ще е тая среща в събота? илиии тя се отнася (демек поканата) само за Драгона :р и Гери?
Тази среща беше в Събота, щото в Неделя беше концерта идваха хора от всякъде и т.н., но идващата Неделя срещата ще е редовна. Така, че ако искаш заповядай.
Dragontear
20th November 2007, 12:05
Любо, как върви устава? :)
Leviatan
20th November 2007, 13:28
Ами Нико, с Hammera и Vessy преработихме нашия си вариант и може да се каже, че имаме окончателен такъв. Рабира се- казано условно защото сега трябва да го погледне адвоката. Той Дими му има коорднатите и ще го питам кога ще се свърже с него и да се уговорим за среща с него. А иначе Веси сигурно скоро ще го постне във форума, за да може всички да го видят.
Ludnichar
20th November 2007, 16:18
Тази седмица ако не ми изникне пак нещо в последния момент, ще гледам най-после да ви посетя... :)
Leviatan
22nd November 2007, 09:23
25.11.2007г. Среща на Фен- клуба в Адамса (който е на Пиротска). :edtroop:
Morticia Dickinson
22nd November 2007, 09:44
Щв обсъждаме св. Steve :edtroop::edrool:
Dragontear
23rd November 2007, 09:13
Любо, предполагам срещата ще е след 17ч. As ususal :edrool:
Leviatan
23rd November 2007, 09:23
Любо, предполагам срещата ще е след 17ч. As ususal :edrool:
Сори за пропуска....точно така е срещата ще е за 17.00ч.
Ludnichar
23rd November 2007, 21:11
Абе къде точно е това, че нещо не се сещам в момента...
Всъщност май се сещам, ама не съм 100% сигурен...
ManOwaRadO
24th November 2007, 15:54
Тръгваш от халите по Пиротска и на втората пряка вдясно, веднага ше го видиш, пише "Adam's pub" с мейдънски шрифт:)
Ludnichar
24th November 2007, 16:10
Мда, значи е баш това, което си мисля! :)
Morgoth
30th November 2007, 20:35
Taka aз искам да питам таз неделя ще се виждаме ли. За някои знам че ще пропускат, ма тез дет си нямат работа защо не земат да додат а :)
aces_high
2nd December 2007, 11:14
При Адамса.
Dragontear
4th December 2007, 08:47
Тази неделя ще има ли среща? пада се 9 Декември... и е след 8-ми
така че.. живи ли ще сме ?
Leviatan
4th December 2007, 11:47
Аз ще дойда. Веси и Хамъра сигурно и те. Така, че сме там дори и в наливно състояние.
aces_high
5th December 2007, 18:32
в насипно , в наливно , в сакакво състояние:edtroop:
Morgoth
6th December 2007, 15:06
Тази неделя ще има ли среща? пада се 9 Декември... и е след 8-ми
така че.. живи ли ще сме ?
Аз смятам да съм жив :laugh:, и 99% ще съм на линия(каквото и да значи тва)
Leviatan
6th December 2007, 15:12
Аз смятам да съм жив :laugh:, и 99% ще съм на линия(каквото и да значи тва)
Ей тоз 1% ма плаши.... гледай само да не засмукаш тиня като мен...
Dragontear
6th December 2007, 15:14
Каква тиня бе Любо..? :) .. какви премеждия си имал пак?
То май е ясно вече че ще си има среща затова предлагам да се уточни място и час :)
Leviatan
6th December 2007, 15:24
Е, ми кви....нали знаеш оня виц за зарята....е и при мен така.
Среща на Фен-Клуба 09.Декеври 2007г. "Адамса". Носете си тиня.
Dragontear
6th December 2007, 15:40
пак забравяш часа Любо :D .. Разкажи вица :D
Leviatan
6th December 2007, 15:47
Да часът е 17.00ч.
Малкото циганче попитало баща си :"Тате, тате кво е това заря?" Бащата отговорил:" Еми виж сеа, много е трудно да се обясни, ама....абе то е нещо като - нема, нема па изведнъж си ебе майката"....миналата среща си разправяхме все тъпи вицове.
Ludnichar
6th December 2007, 18:44
Еми пичове, бих наминал, ако успея да стана и да уцеля вратата да изляза! :)
Само дето не обещавам! :)
Две крави си говорели:
-Му-у-у...
-Взе ми думите от устата :D
Leviatan
6th December 2007, 20:29
Еми пичове, бих наминал, ако успея да стана и да уцеля вратата да изляза! :)
Само дето не обещавам! :)
Две крави си говорели:
-Му-у-у...
-Взе ми думите от устата :D
Ние с теб засмукахме тиня още от вечното дерби. Инак верно може да си разравяме тъпи вицове- има неко очарование в това....аз май много
спамя Нико шъ ма шкртира най-накрая.
Perfect Stranger
6th December 2007, 20:35
Съжалявам, обърках темата.
Leviatan
6th December 2007, 20:38
Ми в темата за спам кво се прави, бе слънце?;)
Ма то мойто трябваше или у коша или у тема футбол....а виж сега пак наспамих-ти си виновна ще трябва да се ревншираш:D
Perfect Stranger
6th December 2007, 20:40
Съжалявам, обърках темата.
Ма то мойто трябваше или у коша или у тема футбол....а виж сега пак наспамих-ти си виновна ще трябва да се ревншираш:D
Их, че си бРъз. Докато се едитна и ме превари. Обърках темата с коша. Пък за реванша-немаш грижи-кажи само как.:D
Ludnichar
9th December 2007, 14:58
Е па уж се надигнах тука колкото да стигна до компа, ама посмъртно не ми се излиза, така че ще се видим друг път! :)
Morticia Dickinson
11th December 2007, 17:12
Абе хора дайте като направим Фен Клуба да спретнем едно футболно отборче и да идем на Iron Cup в Хърватия и да ги мачкаме другите клубове и после на концерт на Maiden у Хърватско.Айде да обсъдим идеята на следващата среща.:)
Ludnichar
11th December 2007, 18:48
Кандидатирам за CF/ST!
Играя с левия крак, респективно предпочитам да играя от ляво... Намирате ми качествен партньор в атака и ги мажем! :)
Само дето и на следващата среща няма да мога да дойда...
Morgoth
12th December 2007, 07:38
Хм аз само да кажа, че имаше един футболист от Литекс май, който е голям фен на Мейдън, може да го агитираме, ма в момента име се несещам :huh:
А иначе аз таз седмица ще пропускам за сеа ;)
Dragontear
12th December 2007, 10:06
Искате ли за тази неделя да проверя дали ще има места в едно заведение "Strike" в Красна поляна .. Пускат хубава музичка и Мейдънче понякога.
ако няма пак остава Адамс .. обаче миналия път ми беше лошо направо.. много се задимява там .. Миришех на катран направо
Leviatan
13th December 2007, 13:21
За мен ще е идеално, но за другите незнам! Всъщност нека всеки каже дали е съгласен или не! Аз съм ЗА.
Morgoth
13th December 2007, 17:41
Аз няма да идвам, ма от Красна Поляна е малко кофти за тез дет са в другия край на София-Младост, Левски, Лозенец и т.н. :huh:
Ludnichar
13th December 2007, 20:39
И аз тая седмица няма да мога да ви навестя, пък ако остане за красна поляна ептем няма да мога да идвам...
Leviatan
14th December 2007, 17:05
Бе кво стана сега? То никой нема дойде освен обичайните заподозрени! Понеже Жоро и Дани па и Стенли нищо не казват, а и не разбрах може ли да е резервират места в Красна поляна, дайте да праснем срещичкта пак на прединото място-обещавам да не димя много. Ако има промени ще си звъним. Така, че среща на Фен Клуба 16.12.2007г. 17.00ч в "Адамса". Тамън да обсъдим подробностите за Н.Г.
Dragontear
14th December 2007, 23:23
Ами добре там сме :) но обещайте че някой пт ще се замъкнем и другаде :)
Dragontear
17th December 2007, 10:25
Малееее много ми е лошо от вчера бе хора! не съм пушач но съм свикнал с дим и не ми пречи. Но вчера се отрових направо... адамса явно пести ток за вентилация.. направо е лисича дупка.
После като излезнахме с Гери смърдяхме на катран... :huh:
трябва да измислим нещо и викам другия пут или някуде другаде по центъра или да си кажем че едвам се диша .
и така относно вчерашната среща...
започнаха организациите за 2 та предстоящи концерта на Maiden в Румъния и Гърция. нещата седят така:
Планът е ..
ГЪРЦИЯ
да зе организира екскурзия чрез тикет-про до Атина ..
Предполагаеми цени:
- билет (пред сцена) 77 евро (грубо 150лв)
- път с рейс, тръгване вечерта преди концерта пристигане сутринта или по обяд в Атина и потегляне на обратно моментално след концерта. Да сложим и това много грубо 100 лв и излиза т 250 - 300 лв всичко.
РУМЪНИЯ
Билет 70 лв
път и той толкова не съм сигурен
Тук планът е да се организира русенската тайфа, която ще проучи как седят нещата с път до Букурещ и ние просто да стигнем до Русе и да се присъединим към тях. За целта обаче трябва да сме си взели предварително билетите и да сме потвърдили колко хора ще пътуваме, което се оказва проблем имайки предвид, че фирмата която продава билетите няма клон тук (поне не открих).
.. за тези който не знаят кое е по добре ще напиша предимствата и недостатъците
Атина
предимства:
-Най-голямата сцена в Европа съответо гаранция за добро шоу и звук
-Пълна организация от тикет-про с транспорт и билети (евентуално)
-Спокойна тълпа и фенове, който са се нагледали на групата почти всяка година.
-Групата наистина обича Гърция и винаго дават всичко от себе си там
Недостатъци
-Двойно по-скъпо
-Двойно повече път
-Много жега
-И доста скъпа държава
Румъния
Предимства:
-Много по близо -съответно по малко път и
-По-евтино
Недостатъци:
- Население 22 276 056 капацитет на стадиона 14,542 (меле)
- Maiden не са стъпвали в Румъния от 1995.
- Вероятно билетите вече са на привършване
Аз лично имам намерение да ходя и на 2 та концерта, но обмислям задължително Гърция.
Morgoth
18th December 2007, 23:04
Аз викам да пробваме другия Адамс, той се намира някъде околко паметника Левски, там може да не е толкоз задимено. Други предложения се приемат, ма гледайте да са по-централно ;)
Leviatan
19th December 2007, 08:28
Амче можем да си спретнем среща в Блек Бокс (където и да е това) на промоцията на книгата?
Morticia Dickinson
19th December 2007, 09:49
И аз съм за Black Box.А Любо той се намира,ако не се лъжа срещу халите.По пътя за Адамса...ама много в началото.До една пицария.
Dragontear
19th December 2007, 09:51
Да, в близост до тотема :D
Аз викам направо към 19....19:30 там!
Morticia Dickinson
19th December 2007, 09:53
Аз викам в 19.00 да е срещата.
Leviatan
19th December 2007, 10:06
Айде в 19.15 кат компромисен вариант. Значи аз понеже сега хващам гората и чак Петъка шъ кацна тук да взема да го обявя официално, а ако има промени пишете. Нач Среща на Фен-Клуба- 27.12.2007 19.15ч. пред тотема на Халите.
hammera
19th December 2007, 15:39
Там сме.....;)
hammera
19th December 2007, 15:43
Аз викам да пробваме другия Адамс, той се намира някъде околко паметника Левски, там може да не е толкоз задимено. Други предложения се приемат, ма гледайте да са по-централно ;)
А кво ще кажеш за "Ъгъла",??/?? Вече бяхме там на 2- 3 пъти пак е в центъра пак е близо и се слуша нелоша музика. А, и е по спокойно.... може да си говорим като хората без да се надвикваме.... Помислете си!!!!;):):)
Dragontear
19th December 2007, 22:49
А къде точно е това? :)
Morgoth
21st December 2007, 15:03
Аз викам в 17:00 на 23.12 при Тутема където е при подлеза до Халите до към 17:15 изчакване и после се решава къде да се ходи :)
Leviatan
21st December 2007, 16:09
Аз викам в 17:00 на 23.12 при Тутема където е при подлеза до Халите до към 17:15 изчакване и после се решава къде да се ходи :)
Малко ще сте в намален състав. Доколкото знам Дими и Веси няма да са тук, аз също отивам у гората....тъй че весела Коледа на всички от мен, ще се видим на 27.
Morgoth
21st December 2007, 16:48
Ми добре колко народ смята да се весне тогаз :huh: се пак Дейв има РД :D
Dragontear
21st December 2007, 17:39
Аз и Гери също няма да можем да присъстваме :D
kalinDi58
21st December 2007, 18:28
А в Бургас среща?
Dragontear
21st December 2007, 19:30
Ми трябва hammera и Vessy да кажат как седят нещата там ...
Те имат връзка с феновете край морето...
като се затопли времето ще направим една среща на всичките на нетутрална територия примерно пловдив или Стара загора :D
Morgoth
21st December 2007, 20:03
ТАЗИ НЕДЕЛЯ НЯМА ДА ИМА СРЕЩА НА ФЕН-КЛУБА- 23.12
Просто не останаха хора, които могат да дойдат за жалост. Ма да пийнете едно за здравето на Дейв :edwink:
Vessy
22nd December 2007, 12:52
А в Бургас среща?
Свържи се с Nicko oт този форум, Калин май още не се е регнал тук, а също и с Иви (iron maiden fenka)
Morgoth
25th December 2007, 21:55
Я казвайте на 27 ко ще праим. Час, място и присъстващи
Dragontear
25th December 2007, 22:22
Айде в 19.15 кат компромисен вариант. Значи аз понеже сега хващам гората и чак Петъка шъ кацна тук да взема да го обявя официално, а ако има промени пишете. Нач Среща на Фен-Клуба- 27.12.2007 19.15ч. пред тотема на Халите.
Има насрочена среща вече ;)
Morgoth
25th December 2007, 23:07
Има насрочена среща вече ;)
Така е който не чете :)
Dragontear
25th December 2007, 23:29
Е нищо хубаво е да се припомнят нещата ... винаги има някой който не е обърнал внимание ;)
Морготе водят те вече в играта за редакцията... току виж си изтървал плаката.. аз съм сигурен че Любо като се върне и той ще се включи.
Morticia Dickinson
27th December 2007, 13:28
Напомняне!!!!!
hammera
27th December 2007, 14:28
За мое най голямо съжаление няма да мога да дойда:sleep:
Ludnichar
27th December 2007, 14:42
Аз ще дойда с 1 приятел!
Perfect Stranger
27th December 2007, 14:52
Надявам се и ние да успеем да дойдем, но сигурно ще е към 20,00 ч., така че ще ви търсим направо в клуба.
Ludnichar
27th December 2007, 15:41
Сори пичове, ама ви излъгах... Изникна ми нещо в последния момент и няма как да го откажа! Приятно прекарване ви желая и после да разкажете как е било! :)
Morticia Dickinson
27th December 2007, 16:41
Любо ти ще идваш ли....а нещо за Стенли знаеш ли?
Morgoth
29th December 2007, 17:57
Таз седмица няма да има среща, аз до комп май няма се докопам, за тва весело изкарване на новата година ;)
Leviatan
4th January 2008, 17:53
Абе, я аз да прасна една среща на фен-клуба пак на същото място, пък да решим на място другата среща да е в друго питейно заведение а?
И така 06.01.2008 17.00ч. "Адамса" на пиротска.
Dragontear
4th January 2008, 22:17
Там сме :) .. надявам се този път вече по сериозно да обсъдим регистрацията на фен клуба и да предприемем действия.. Oт миналата година го мотаем :D
Leviatan
6th January 2008, 00:57
Уф, на мен ми изникна един ангажимент. И комай няма да успея да дойда. Доколкото разбрах Дими и Веси също са възпрепятствани....много ми се щеше да се видим ама....айде ако се съберете останалите постнете резюме на срещата. Сорри ама няма как да го отложа.....
Morgoth
6th January 2008, 09:33
To и аз да си кажа, ще дойда ма със закъснение- т.е. около 2-3 часа.
Dragontear
6th January 2008, 10:47
Няма смисъл Морготе.. :) иние с Гери няма да можем да дойдем днес:D
Morgoth
6th January 2008, 10:58
Ам добре, тъкмо ще седна да уча :dry::huh:
aces_high
6th January 2008, 19:27
Днес 06 01 2008 на срещата бяха Аз (aces_high) и Дани .Пихме бира(1).Адска тъпня.:sad::edmad:Моля да не се повтаря.Едва ли сме обсъждали нещо около Мейдън:edtroop:
hammera
7th January 2008, 15:41
Днес 06 01 2008 на срещата бяха Аз (aces_high) и Дани .Пихме бира(1).Адска тъпня.:sad::edmad:Моля да не се повтаря.Едва ли сме обсъждали нещо около Мейдън:edtroop:
Сорри братле ама не е правилно да се сърдиш...........:) Значи за около 7 месеца това е едва 2 -та среща на която не присъствам!.... Може да съм Джедай ама не съм Шива Сторъкия хихихихихихихихихих.... По скоро бих попитал защо винаги сме едни и същи??? Няма ли други които да ги вълнува идеята???? Време е да се помисли и за това...:D
the_trooper
7th January 2008, 19:25
Аз бих могъл да дойда, но най-вероятно сигурно само ще стоя и ще гледам тъпо, така че... :D
Morticia Dickinson
7th January 2008, 19:28
Абе идвай...там не седим тъпо....ще те заговорим..споко...не се притеснявай.
Morgoth
7th January 2008, 22:39
Първият път може ти е сдух, ма то нормално, трябва ни свикнеш ;)
Ludnichar
7th January 2008, 23:18
Ако си тотален олигофрен като мен лесно се свиква... :D
Иначе момчета, аз не съм се отказал, но обикновено по това време точно съм зает и наистина няма как да идвам! От онзи път в който дойдох наистина нито веднъж не съм бил свободен за да мога да ви навестя!
Като ми мине сесията обещавам да идвам по-честичко! :)
Dragontear
9th January 2008, 13:20
Любо .. изкажи се за среща за идната Неделя..
къде и кога.. ясно е защо :edrool:.. само че.. хайде не адамс
Leviatan
9th January 2008, 17:28
Ами на първо четене най-удачния вариант е "Ъгъла"! Ще попитате защо? Защото не се сещам за друга странноприемница, а и е близо до халите. Мисля, че се намира на ул."Симеон", общо взето на гърба на "Руините". Абе на всички ще им е удобен транспорта, а кафето е прилично. Разбира се ако някой има друго предожение нека го сподели...айде ще изчакаме ако някой се присети за друго удобно място и после ще го обявим официално. А иначе часа нека пак да е 17.00.
Значи спокойно можем пак да се срщнем на тотема и оттам да прескочим до кафето, сигурно ще има места.
hammera
10th January 2008, 09:09
Аз подкрепям идеята! Улицата е Симеон наистина а пряката не съм сигурен май е "Бачо Киро" незнам ама нали ще се изчакаме на "Тотема"..!? Тва па име как ти хрумна хихихихихихихих.
Vessy
10th January 2008, 09:25
Имам лоши спомени от Ъгъла :mad:, да не говорим че и той е дупка:sad:
Dragontear
10th January 2008, 09:33
Винаги можем да отидем в "Халбите" но те са дълеч от тотема
Morticia Dickinson
10th January 2008, 09:53
Аз викам стига с тея Халби...писна ми от тях.
Leviatan
10th January 2008, 11:05
Ми тогава в "Дивака" - един от двата, до Попа са т.е. транспорта пак ще е удобен и ако няма места в единия отиваме в заседателната зала на втория етаж дето сме ходили....
hammera
10th January 2008, 15:15
Ми тогава в "Дивака" - един от двата, до Попа са т.е. транспорта пак ще е удобен и ако няма места в единия отиваме в заседателната зала на втория етаж дето сме ходили....
Пак съм за ! въпреки че ъгъла си беше супер ма трябва да слушам ЖЕНАТА..............:)
Dragontear
10th January 2008, 15:18
Хах ми ще слушаме Дими какво да се прави :D:D... и на нас не ни е лесно..
Аз нямам нищо против където и да сме .. само да има малко повече вентилация и по възможност да е над земята
Morticia Dickinson
10th January 2008, 16:44
^ Кво не ти е лесно на тебе бе?
Leviatan
11th January 2008, 08:43
Понеже не знаем в кой "Дивак" кво е положението предлагам среща на Фен клуба- 13.01.2008 17.00ч. пред кино "Одеон" и оттам беж към диваците...
Dragontear
11th January 2008, 09:01
Там май е най централно :) ...Там сме
hammera
11th January 2008, 11:26
Еми Любаче връща ме се там от дето тръгнахме май ?.... Само да не е студено и да се чакаме 100 часа.....
Leviatan
11th January 2008, 11:50
Да бе, затворихме цикъла, напролет пак ще го отворим...ами дано няма закъсняващи....
Dragontear
17th January 2008, 14:10
Къде ще се сберем тази неделя... и да видим Дими какво е заформил с регистрацията :) :P
Leviatan
17th January 2008, 14:40
Чакам предложения, или пак същия сценарий от миналата Неделя? Ич не беше лошо в дивото, но ако някой има по-добра идея- давайте.
Dragontear
17th January 2008, 14:56
Ами честно да кажа и на мен ми беше прятно там . Така че нямам нищо птотив да си остане пак така :)
Ludnichar
17th January 2008, 15:59
Къде е това? Ако мога да отскоча и аз...
Leviatan
17th January 2008, 16:41
Първото диване на....забравих коя улица. Обаче сигурно ще тръгнем от кино "Одеон", то е на 40 крачки от там.
Morgoth
17th January 2008, 17:04
Нали някой нещо говореше за Крос Поинта :huh:
Ludnichar
17th January 2008, 19:00
А де го тва кино?
П.П. Не обещавам да дойда щото съм в сесия и не знам как ще ми вървят работите до неделя, но ще се постарая! :)
Morticia Dickinson
17th January 2008, 19:11
От дясната страна на попа...като застанеш с гръб към статуята.
Ludnichar
17th January 2008, 19:27
Ахам, ясно, сетих се!
Leviatan
18th January 2008, 08:47
Нали някой нещо говореше за Крос Поинта :huh:
Де го този крос пойнт бе Морготе? Аз пак нещо съм пропуснал!
Dragontear
18th January 2008, 09:21
И аз за пръв път чувам :D
Vessy
18th January 2008, 11:49
Ха, и аз - пак не съм внимавала ;)
Leviatan
18th January 2008, 13:55
Как беше...кой разбрал- разбрал...кака вече се ожени!
Аз викам да направим следното: Среща на Фен - клуба 20.01.2008г. кино "Одеон" 17.00ч. Елате щото има повод за почерпушка...:D
Morticia Dickinson
18th January 2008, 16:34
Oхохооооо това намирисва на нещо хубаво.
Leviatan
18th January 2008, 16:39
Oхохооооо това намирисва на нещо хубаво.
Тайна:edwink:
Leviatan
24th January 2008, 10:09
Ами предлагам срещата на Фен-Клуба да се състои на 27.01.2008г. Неделя пред кино "Одеон" 17.00ч.
След което бихме могли отново да посетим "Крос пойнт"-а, ако разбира се всички са съгласни. И пак повтарям - ако някой има предложение за друго място нека го каже.
Morgoth
26th January 2008, 20:41
Aз таз неделя от 5 съм в унито, сигурно ще забава 2 часа, поне съм близо :)
Morticia Dickinson
3rd February 2008, 11:43
Срещата на Фен-Клуба ще се състои на 03.02.2008г. Неделя пред кино "Одеон" 17.00ч.
aces_high
3rd February 2008, 16:52
Извинявам се за тази неделяC:\Documents and Settings\Пълни Права\My Documents\Bluetooth\inbox
aces_high
4th February 2008, 08:25
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5092323
Dragontear
4th February 2008, 10:08
Жоро .. пише че албума е личен и иска парола :)
aces_high
4th February 2008, 10:58
harris
Leviatan
4th February 2008, 11:10
Оле Жоре, къде се преби бе? Ма като гледам любимите ти обезболяващи са около теб:D Аз съм сигурен, че от накитника на Харис си поучил по-голямшка доза адреналин и всъщност не си знаел кво става. Кво ли ще стане ако докопаш некой бас на тате?
Ludnichar
7th February 2008, 22:42
Тая седмица ще има ли среща и от колко ще е, че мисля да мина, ама за съжаление ще е за малко, че от 18:00 Челси играе с лузърпул и трябва да съм на линия...
Leviatan
8th February 2008, 08:36
Ами тази Неделя срещата сигурно ще се отложи, поради липса на кворум. От постоянното присъствие 7 човека ще липсват....така че живи-здрави другата Неделя:)
Ludnichar
8th February 2008, 08:53
Ахам, тъкмо другата сигурно ще мога да присъствам пълноценно! :)
aces_high
8th February 2008, 12:21
оки-коки
hammera
8th February 2008, 15:45
Добре де нас кат ни няма другите що да не се видят????:D Това е едва 3 та среща която пропускам за 7 месеца??????? ама има мегдан да се видим със заралии.....те верно че са 3 ма ама все пак....
Leviatan
8th February 2008, 16:53
А, ама който иска да си насрочи среща, наистина....аз лично ще остана приятно изненадан ако такава се проведе, па макар и в по-минорен състав..
mickthomson
8th February 2008, 18:56
можем да дойдем пак на някоя среща през марта, ако ни искате де :edrool:, обаче за сега го казвам ей така, нищо не сме решили още
Leviatan
14th February 2008, 12:11
Среща на Фен Клуба 17.02.2008г. 17.00ч. кино "Одеон".
Ludnichar
14th February 2008, 15:44
Де беше тва кино? :)
Maidencheto
14th February 2008, 15:56
Ако не ме лъже паметта до попа беше!:):)
Leviatan
14th February 2008, 16:04
Да, до попа е! Като застанеш срещу паметника фронтално, отляво пресичайки улицта. Бе има голям надпис.
Dragontear
15th February 2008, 08:15
Да, до попа е! Като застанеш срещу паметника фронтално, отляво пресичайки улицта. Бе има голям надпис.
.... и фенове на Мейдън отпред :D
Среща на Фен Клуба 17.02.2008г. 17.00ч. кино "Одеон".
Ludnichar
15th February 2008, 13:33
Да, сещам се значи! Мисля, че ако не изникне нещо непредвидено и успея да стана в добро състояние след съботния запой, може спокойно да ме броите към присъстващите! :)
Maidencheto
15th February 2008, 14:43
И мен ме бройте,даже и нов фен ще ви доведа!:D
Leviatan
15th February 2008, 14:56
А така, идвайте, очертава се да дискутираме доста неща.
mickthomson
15th February 2008, 15:20
А така, идвайте, очертава се да дискутираме доста неща.
кофти, искашеми се и аз да присъсвам, ама нямам пари, може да се домаклнеме пак нявга през марта ;)
mickthomson
19th February 2008, 14:04
в четвъртък, ша идвам до Сф, ако искя някой може да се видим, ама става въпрос, за някъде, около 10:30, 11:00 и нз до колко ша седа, ако някой е навит, да пише. ;)
Dragontear
19th February 2008, 14:40
Е ти пък баш уцелваш момент в който всички са на работа :D
mickthomson
19th February 2008, 14:41
еми какво да права :D, то аз ша дойда щото оркестъра ша свири в НДК, аз не съм свирил от Коледа(тва отделен въпрос) ама поне да използвам безплатния превоз ;)
а пък и все пак пиша, та ако има някой свободен, и навит, да пиинем по биричка.
Dragontear
19th February 2008, 14:45
Аз четвъртък вечерта ще съм пред НДК на кънки :D:D:D
mickthomson
19th February 2008, 14:46
е вечерта ми е късно на мен :edwink:
weekendwarrior
19th February 2008, 19:53
А кога между другото има срещи скоро. Ще ми се да намеря време най-после да дойда. Пък и ще се пробвам да доведа един приятел също фен.
Perfect Stranger
19th February 2008, 23:10
Срещите са всяка неделя, следи само къде е сборния пункт.:)
weekendwarrior
19th February 2008, 23:18
Срещите са всяка неделя, следи само къде е сборния пункт.:)
Мерси. В тази тема ли се обявява къде е мястото.
Perfect Stranger
19th February 2008, 23:35
Да, ако поровиш в предните страници, ще видиш, че го обявяват с по-едър червен шрифт. Напоследък срещите са при кино "Одеон" в 17 ч. всяка неделя, но следи през седмицата какво ще обявят, защото може да има промени все пак.
weekendwarrior
20th February 2008, 00:03
Да, ако поровиш в предните страници, ще видиш, че го обявяват с по-едър червен шрифт. Напоследък срещите са при кино "Одеон" в 17 ч. всяка неделя, но следи през седмицата какво ще обявят, защото може да има промени все пак.
Мерси
Leviatan
22nd February 2008, 08:58
Среща на ФЕН- КЛУБА.
24.02.2008г. кино "ОДЕОН" 17.00ч.
hammera
22nd February 2008, 12:50
Нека който е сигурен да казва по отрано за да знаем кого и доколко чакаме щото миналата седмица с Бат Любо умряхме от студ...... Ние с жената както обикновенно сме на линия.:D
Ludnichar
22nd February 2008, 13:10
Аз както споделих вече, ме няма, щото в неделя по това време е финала за Карлинг Къп между Челси и Тотнъм! :)
misho_n
22nd February 2008, 14:15
А на Левски и Черноморец няма ли да отидеш.Аз мисля да си освободя неделята за мача и от там пред кино Одеон,най-после да дойда.Но мечтите не винаги се покриват с реалността.Хайде до неделя.
Maidencheto
22nd February 2008, 14:52
Ами за жялост няма да мога да дойда!:sad::sad::sad: Ще ви липсвам ли?!:D
Ludnichar
22nd February 2008, 17:54
Да, ама мача на Левски е по-рано и не важи за оправдание! ;)
Dragontear
23rd February 2008, 00:18
Среща на ФЕН- КЛУБА.
24.02.2008г. кино "ОДЕОН" 17.00ч.
Ние с Гери сме на линия :)
NEKTAR
23rd February 2008, 23:02
и аз ще се донеса по-едно време:)
the_trooper
24th February 2008, 21:55
Аз тая седмица пропуснах, ама другата вече ще дойда.Обещал съм все пак! :happy:
Perfect Stranger
24th February 2008, 22:01
Стопля се, кога ще си направим една национална среща? Един вид конгрес. :)
JOX666
25th February 2008, 10:11
Сефтето е налице...С голямо удоволствие съм на линия и другата неделя,даже май прибавям двама фенове в клуба и срещите,стига да не излезне нещо непредвидено....До скоро на всички и UP THE IRONS :edtroop:
hammera
25th February 2008, 16:00
Радвам се че се запознахме. Макар и за кратко но нищо друг път за по дълго. Трупър айде братле забравихме се. М/у другото другата седмица сме на линия ама е 3 март и май някои ще пътуват извън столицата/завиждам им/ дали да не остане за понеделник? Или да се видим и двата дни че има хора които са извън София и май таз неделя ще им е удобно?:)
mickthomson
25th February 2008, 17:05
дими, ако намяра пари(поне 30 ми трябват) ша дойда тази събота и неделя, ама не съм сигурен, щото ша пътувам и до Пазарджик в четвъртък(по работа), а и 150лв, за билета, и нз с какви пари ша разполагам, ама ако намера съм на линия ;), обаче не обещавам.
hammera
25th February 2008, 17:34
Добре дошъл си винаги ще се радваме да си сред нас.:)
Maidencheto
25th February 2008, 17:53
Най-вероятно и аз тази седмица съм на линия!Че предната пропуснах...:sad::sad:
Leviatan
27th February 2008, 17:15
Среща на Фен-Клуба
02.03.2008г. 17.00ч. кино "Одеон"
Кръстьо, ти ще идваш ли Съботата да знаем? За да се организираме:)
mickthomson
27th February 2008, 18:52
еми Любо, какво да ти кажа, почти(но не съвсем :edrool:) е сигурно, че няма да мога да дойда, ама ако нещо изникне, ша пиша
mickthomson
29th February 2008, 11:11
ша дойда тази седмица за срещата, тъкмо ша дам и парите за Атина, обаче не съм решил, кога да дойда и с кой влак, за това ша пиша допълнително ;)
Ludnichar
2nd March 2008, 10:19
Значи със швестъра ще дойдем със сигурност, но направо от Герена, така че може малко и да се забавим! Ако закъсняваме, ще звънна на Любо да го питам къде сте и да дойдем направо там! :)
Leviatan
6th March 2008, 15:10
Среща на Фен Клуба
09.03.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Dragontear
7th March 2008, 08:47
Там ще сме! :edtroop:
NEKTAR
7th March 2008, 08:52
ще направя всичко възможно за да дйида:edrool:
hammera
7th March 2008, 10:48
Ми да имаш да черпиш хихихихихих:):):) Чу ли си поздрава вчера по з рок макар и на патерица? ;)
Maidencheto
8th March 2008, 23:14
И аз съм на линия! ;);)
Кико
9th March 2008, 02:04
Офф мене 17ч ми е много неудобно,ама какво да се прави.Случва се.Ще гледам следващата събота ако се организира нещо да дойда :)
Love`Gun
9th March 2008, 21:57
Тази вечер аз да кажа че срещата много ми хареса.
Човека зад бара наистина пускаше много добра музика и мисля, че ще е яко ако и другата неделя живот и здраве се съберем там!
Качих и снимките можете да ги разгледате.
Любо рулира на всичките! :D
Leviatan
10th March 2008, 11:47
Офф мене неделя17ч ми е много неудобно,ама какво да се прави.Случва се.Ще гледам следващата събота ако се организира нещо да дойда :)
Ма то срещите са в Неделя, може пък и да насрочим някоя за Съботата, но по принцип засега са си в Нееля.
Leviatan
14th March 2008, 13:45
Среща на Фен- Клуба
16.03.2008г. 17.00ч. кино "Одеон"
Maidencheto
14th March 2008, 16:42
Живот и здраве съм там!:edtroop::edtroop:
Ludnichar
20th March 2008, 17:11
Абе в неделя ще правим ли верно боулинг или пул преди срещата или се уплашихте? :D
Dragontear
21st March 2008, 09:12
За боулинга незнам но е хубаво да обявяваме срещите от по рано.. и тй като го няма Любо ще си позволя аз да го направя :)
Среща на Фен- Клуба
23.03.2008г. 17.00ч. кино "Одеон"
Ludnichar
21st March 2008, 09:25
Аз както вече споменах ще мина само да ви видя през сборната точка и после ще заминавам към Мърфис, че ни чака мач с Арсенал! :)
Maidencheto
23rd March 2008, 13:16
Аз съм с него!Но държа да мина да ви видя, защото си имаме повод за радост и ще ми е кофти цяла седмица, ако не ви зърна поне за миг! ;);)
Leviatan
27th March 2008, 15:07
Среща на Фен- клуба
30.03.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Maidencheto
29th March 2008, 12:59
Ами ние ще дойдем,но с малко закъснение!Ще звънем на Любо да ви видим къде сте и идваме около 6 без нещо!;)
neillmakoli
30th March 2008, 12:40
Аз няма да мога да доида.
Leviatan
3rd April 2008, 11:31
Среща на Фен-клуба
06.04.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Maidencheto
6th April 2008, 00:52
Там сме!Имам да показвам какво си взех,но нека е изненада!:edtroop:
Morgoth
6th April 2008, 10:44
И аз съм на линия, дори ще се права на Дедо Коледа :D
Leviatan
10th April 2008, 09:10
Среща на ФЕН КЛУБА
13.04.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Ludnichar
12th April 2008, 20:29
Аз както казах днес на Дими може и да не дойда, защото получих кофти контузия в крака в четвъртък! Днес вече ме боли доста по-малко и утре сигурно вече ще мога да излизам, така че все пак е по-вероятно да ви навестя! :)
Morgoth
13th April 2008, 10:00
Aз може да закъснея, но ще дойда :)
Maidencheto
13th April 2008, 10:47
И аз съм там!;)
Ludnichar
2nd May 2008, 21:56
Абе има ли някой из Софията да обърнем по някоя бира в неделята, или сички сте зачезнали на някъде?
Morgoth
3rd May 2008, 20:55
Аз пасувам, ако съм оки утре ще хода до Мургаш :)
neillmakoli
13th May 2008, 19:54
Евентуално за неделя бих дошъл за да се видим и да уточним някои подробности около екскурзията ,, както и да разкажете за концертите на които сте били.
Аз мислех да доида на Соната в Гагаузландия обаче се оказа че същият ден трябва да се прибирам в Шопско.....
Dragontear
14th May 2008, 09:24
Тази неделя и аз и Гери ще сме евентуално на линия :)
Leviatan
14th May 2008, 14:09
Ами да го обявим тогава....
Среща на Фен-Клуба
18.05.2008год. кино "Одеон" 17.00ч.
Ludnichar
14th May 2008, 15:35
Аз не знам дали ще мога да дойда! Ама ще се постарая поне към 6-7 да мина ако не мога преди това!
Maidencheto
14th May 2008, 16:47
Аз живот и здраве ще ви посетя!
neillmakoli
27th May 2008, 19:02
Навити ли сте някоя събота или неделя да отидем до Витоша?
Има много хубави местенца за пииване на биричка и ще си направим прекрасна разходка сред красивата природа.
Които е съгласен нека да сподели мнението си.
Maidencheto
27th May 2008, 19:08
Навити ли сте някоя събота или неделя да отидем до Витоша?
Има много хубави местенца за пииване на биричка и ще си направим прекрасна разходка сред красивата природа.
Които е съгласен нека да сподели мнението си.
Аз съм за!Стига да почна отново да дишам нормално!
Morgoth
27th May 2008, 19:43
Aз пасувам, дори и на срещата нз дали ще дода
neillmakoli
27th May 2008, 20:04
Не е казано юруш тази седмица да тръгнем.
Просто като идея го предлагам и затова нека всеки които е навит да драсне 1,2 реда.
Ludnichar
27th May 2008, 20:19
Следващите 3 понеделника имам изпити, което автоматично значи, че 95% съм аут от всички сбирки през юни, както и ходения по витоша, фуболни мачове и т.н...
Като мине сесията ще наваксам, стига лятото да има хора в София и да правим сбирки и тогава! ;)
Dragontear
27th May 2008, 21:52
Подкрепям с две ръце идеята за Витоша :)
Ще има Somewhere Back In Vitosha 2008
или A Matter Of Vitosha And Beer :rockdevil:
И аз съм за..особено и с това хубаво време..
mickthomson
27th May 2008, 22:59
Витоша ми е малко далечко, ама ако идете до Банско(примерно) или някъде из Родопите съм там ;)
Leviatan
28th May 2008, 07:34
Оха, принципно винаги съм за маане на гащи из която и да е шеруудска гора и търсене на шерифа от Хъдърсфийлд, обаче тази Събота и Неделя съм на бал и на рожден ден извън София и дори не знам дали ще се върна навреме за срещата на Фен-Клуба. Пък там където отивам дори няма покритие на мобилните...ако не се видим-приятно изкарване!
Любо,баце ти отиваш out of the silent planet....поне прясна вода има ли там дето отиваш... :D
Maidencheto
28th May 2008, 13:42
Това с out of the silent planet ме уби!Абе Любо да не отиваш на края на света!Трябваш ни жив....:D
Leviatan
28th May 2008, 14:39
Любо,баце ти отиваш out of the silent planet....поне прясна вода има ли там дето отиваш... :D
Ахахаха въх трябва да ти кажа Кико,че въпросът ти е съвсем резонен, щото там дето отивам имало басейн без вода, разбира се. Искрено се надявам да има поне питейна, че да не се мятам кат риба на сухо-нещо което много мразя да правя:D Пък ако нещата загрубеят шъ пратя вестоносец с указания откъде да ме приберете....ще почерпя за което. Но не съм изобщо сигурен дали ще ме пуснат да си тръгна, затова имайте готовност за план "Б" и план "Ж" /не бъркайте този план с плана за "G" точката/.
Не знам доколко ще е тихо, но се надявам да утихне все някога, пък Илиянке жив не знам дали ви трябвам при тва положение аз и не жив ще ги свърша пак същите идиотщини хахахаххахахах.
Maidencheto
28th May 2008, 16:51
Абе не се обяснявай!Обещал си ми модел за знаме!Хич не ми говори,че няма да си жив....
Leviatan
5th June 2008, 10:47
Среща на Фен-Клуба
08.06.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Maidencheto
5th June 2008, 12:20
Аз мисля,че ще дойда!
Morgoth
7th June 2008, 14:11
Бре с тва европейско нз :rolleyes:
Maidencheto
8th June 2008, 13:29
Хора аз днес пропускам!Имам много да уча!А и вали,и не искам да ме намокри,че още не съм оздравяла напълно!Съжелявам!Исках да дойда!
Leviatan
12th June 2008, 08:39
Сега за Неделя изобщо не знам дали ще има среща. Ако има тези които ще идват да го обявят. Аз ще пропусна.
Maidencheto
12th June 2008, 11:50
Аз още не знам дали ще мога!Ако обявите нещо ще кажа!
neillmakoli
16th June 2008, 16:28
Има ли навити за предстоящият уикенд с които да посетим Витоша?
Leviatan
17th June 2008, 08:24
Аз съм пас. Реанимация....:D
Morgoth
17th June 2008, 15:33
Aз нещо изпит се очертава
The_Horror
17th June 2008, 17:23
Aз нещо изпит се очертава
Митак, полят изпит- взет изпит- полят изпит :D:D:D
Morgoth
17th June 2008, 22:04
A ще го полея в това не се съмнявай, ма става въпрос за Витоша ;)
Leviatan
18th June 2008, 09:49
Среща на Фен Клуба
22.06.2008г. кино "Одеон" 17.00ч.
Още веднъж отправям апел да помислите за членския внос!
Ludnichar
18th June 2008, 14:48
Аз ще пропусна и тоя път, но ще е за последен!
Следващия петък е последния изпит и ако всичко е ОК, следващата неделя съм на линия!
Тогава ще гледам да оправя и нещата с вноса!
jimiianev
18th June 2008, 17:00
Ще се опитам да дойда да се запознаем. Срещата нали е пред киното?
Leviatan
19th June 2008, 11:00
Ще се опитам да дойда да се запознаем. Срещата нали е пред киното?
Да, точно пред киното е, заповядай!
Maidencheto
19th June 2008, 11:32
Аз мисля,че ще дойда живот и здраве,а за вноса тази или другата седмица!
NEKTAR
20th June 2008, 16:58
и аз ще дода, е малко по касничко, че работя до към 6, ама ще звънкам по телефоните да ви открия :).
Нещо май съм се позатрил напоследък, ама ще наваксам:)
:rockdevil::rockdevil::rockdevil:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.