Явно е малко рано за организация...
Ако питаш мен е малко късно даже
Например за Румъния са свършили билетите за пред сцена
а пък евентим.бг ми казаха
Засега нямаме организирани , но има време да измислим нещо
Хах ако мислят да тръгнат Юни месец да мислят ще е доста късно
Аз мисля че споменах (или не съм

, че с Морти:wub: може би ще ходим до Гръцко към средата или края на февруари. Ако до тогава нещо не се е уредило, можем да купим директно от там билети.
Ако имате намерение да отскочите до там и да вземете билети ще е супер. Кажете само на каква цена са, за да си направя сметка и да ви поръчам евентуално

IronFan Wrote:Ако имате намерение да отскочите до там и да вземете билети ще е супер. Кажете само на каква цена са, за да си направя сметка и да ви поръчам евентуално 
88 евро са ВИП седалките
77 Евро са билетите за пред сцената
55 са останалите
Туй за Гърция. Ние мислим да вземем от тия по 77 евро....
Levitian Wrote:88 евро са ВИП седалките
77 Евро са билетите за пред сцената
55 са останалите
Туй за Гърция. Ние мислим да вземем от тия по 77 евро....
И аз на тая зона съм се решила. А как ще се транспортираме дотам?
Предлагам да вземем да се прехвърлим в темата за концерта в Гърция.
Бе малко тъпня стана,щото Букурещ е на 300км докато Атина е на 1000км , ама ае ся , за Мейдън бъбреците си давам , 1000км няма да бия

Мене лично пред сцена не ми се ходи,защото ако не се наредиме първи ще виждаме точно нищо , а и много мразя да ме ръгат.В София наа трибуните беше велико...гледката е неописуема.А на Пърпъл бяха долу , обаче по едно време се наместихме на седалките с един приятел и просто си е друго...казвам ви и аз като върл метъл дося по концерти се бутах пред сцена,да съм най-отпред.Дрън-дрън , правят те на сол..Ако вие всички сте мераклий за пред сцена и аз съм с вас ама все пак...не пренебрегвайте това което казвам...
Иначе все още се надявам че за Румъния ще изникне нещо..А ако не АТИНА
абе верно си е тва, че те ръгат адски много, ама кефа е максимален, щото ги виждаш на 1-2 метра от тебе, а не на 30-40(примерно

, на концерта в Сф, адското бутане беше може би на Fear-a , нз, поне за мене тогава осетих най-голем натиск отзад, ама принсципно нямах проблеми, щото съм височък :edrool: , и миризмата, от която на накой им ставаше лошо оставапе под мене. кофтито според мен е да си малък( и нисък и малко килограми

и да си най-отпред, това няма нищо лошо, ама ша те разхвърлят като перце.