Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Бе аз съм спортист от малък пък съм и 185см ама въпреки всичко ми се ще да сме на трибуните...а и те уверявам че гледката в никой случай не е по-лоша от колкото отпред.Виждаш всяко кътче на сцената.
Офф да се сдобиеме с билети пък,където идеме т'ва е...
еми значи на ръст сме еднакви Wink
Изникна ми една идея.
Ако ще се ходи до Атина и ще се бият 1000км , може да идеме ден,два по-рно и направи тур из града.Да разледаме ала -бала.Ще намериме къде да спиме евтино.
Идеята да бия 15-16 часа път след което да ме блъскат пред сцената и веднага след това да си тръгна никак не ми се нрави...незнам за вас..
Кико Wrote:Изникна ми една идея.
Ако ще се ходи до Атина и ще се бият 1000км , може да идеме ден,два по-рно и направи тур из града.Да разледаме ала -бала.Ще намериме къде да спиме евтино.
Идеята да бия 15-16 часа път след което да ме блъскат пред сцената и веднага след това да си тръгна никак не ми се нрави...незнам за вас..

абсолютно съм съгласен с тебе, само парите за ся ме спират, ама иначе като идея е върха

Morticia Dickinson

mickthomson Wrote:абе верно си е тва, че те ръгат адски много, ама кефа е максимален, щото ги виждаш на 1-2 метра от тебе, а не на 30-40(примерноWink, на концерта в Сф, адското бутане беше може би на Fear-a , нз, поне за мене тогава осетих най-голем натиск отзад, ама принсципно нямах проблеми, щото съм височък :edrool: , и миризмата, от която на накой им ставаше лошо оставапе под мене. кофтито според мен е да си малък( и нисък и малко килограмиWink и да си най-отпред, това няма нищо лошо, ама ша те разхвърлят като перце.

166см....50 килограма...първа на оградата....и непоклатима:edtroop::edrool:
А по гърба ми и по дънковото ми елече имаше кръв (не беше мояWink Big Grin
еми нз, ся секи си знае за себе си, аз лично нямах никви проблеми в бутаницата, ама много момичета(и момчетаWink изкараха точно покрай нас(където бяхWink, и аз си се ръгах да си направа место, ама на концерт е простено Big Grin, иначе чак кръв и такива работи при мене немаше
Не съм бил на концерт в чужбина за сега и незнам как е,ама все пак ние сме българи , а от всички очакват мизерий.Ние с гърците не се и обичаме много,много.
Някак си едно е на "Локомотив" да напсувам някого на майка,да се сбиеме да дойде куката и да се опраиме,ама в Атина незнам как ще е.
Не ми се влиза в бутаница в друга държава с рискове да стант мизерий при положение че ще се бие ебати пътя до там..това е просто.
Morticia наистина оценявам ентусиазма ти,но съм свидетел на много грозни и кървави сцени с последствия за цял живот върху хора,които наистина имат солидна физика.Не ме разбирай погрешно,ама не се заричай така.Цялата ми тази предпазливост е защото след един такъв концерт едно момче едва не умря.

Morticia Dickinson

О не аз не се заричам,но досега на всички концерти, на които съм била винаги съм била отпред на оградите и почти винаги централно.От 15 годишна се бутам отпред,защото само тогава усещам атмосферата.Знам,че ще си изпатя някой ден...ама ще му мисля тогава.Е винаги се намират добри батковци или чичковци и допълнително ме пазят.Wink
като стана въпрос за бутане и момичета, на Мейдън около мене бяха само момчете и не ебеше, ама на Менсън и Тайп О Негатив, до мене имаше едно момиче, което в адската бутаница щеше да се задуши ако, не бяхме аз и един друг пич, малко да разръгаме хората около нея, така и с това шега не бива, то си е кеф, ама и да си свърши с кеф, не с рев.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28