20th January 2008, 14:22
20th January 2008, 15:08
е да така е, права си и ти, просто има повече риск 

21st January 2008, 09:51
mickthomson Wrote:като стана въпрос за бутане и момичета, на Мейдън около мене бяха само момчете и не ебеше, ама на Менсън и Тайп О Негатив, до мене имаше едно момиче, което в адската бутаница щеше да се задуши ако, .............
Там пък кога е имало бутаница
... аз седях прав на 2-ра линия до сцената леко в ляво от центъра и около мен беше празно .. даже държах бира и никой не ми я разля... по едно време даже с Morti се озовахме до оградите .. и пак беше невероятно спокойно... Аз на по мирен концерт не съм ходил...Аааа да ви издам нещо ... Morti тогава се съблече
:wub:21st January 2008, 11:50
То затова всичко е утихнало....всички нея са гледали
А Пърфектче ся Морти проучва въпроса с влаковете до Византийско, спомена че има намаления, което е доста добре. Аз си мисля дали не е добра идеята да запазим места в първа класа, щото седлкте се разтягат и се получава нещо като легълце....ако ли не аз се закотвям във вагон-ресторанта или при машиниста....да поуправлявам и аз един влак в този живот....
А Пърфектче ся Морти проучва въпроса с влаковете до Византийско, спомена че има намаления, което е доста добре. Аз си мисля дали не е добра идеята да запазим места в първа класа, щото седлкте се разтягат и се получава нещо като легълце....ако ли не аз се закотвям във вагон-ресторанта или при машиниста....да поуправлявам и аз един влак в този живот....21st January 2008, 13:11
Dragontear Wrote:Там пък кога е имало бутаница... аз седях прав на 2-ра линия до сцената леко в ляво от центъра и около мен беше празно .. даже държах бира и никой не ми я разля... по едно време даже с Morti се озовахме до оградите .. и пак беше невероятно спокойно... Аз на по мирен концерт не съм ходил...
Аааа да ви издам нещо ... Morti тогава се съблече:wub:
е да бе, то не беше адската битаница кат на Мейдън(примерно
, ама по едно време едни пичове, точно в средата на публиката бая почнаха да куфеят, мисля че беше или още на Alien... или на Type... , ама бая се бутаха, и то това продължи не повече от 5-10 мин, ама си беше стабилно бутане. бях най-отпред централно, влезох втори на стадиона, един прия беше пръв :edrool:, и като гледах по оградата, точно в бутаницата ни бяха изместили сиг. 1, 1,5м, на дясно, после малко нещата се поуспокоиха, е на няколко песни на Менсън имах чувството че ограда ша подаде(щото нали отдолу ги крепат с пирони, а нащта место 2 имаше само 1), ама си беше кеф.21st January 2008, 13:54
Хора ние ако си вземе до месец билети за концерта,можем да си купими и билети за концерта,защото ако резервираш билета си 7 месеца по-рано - ще е отиване и връшане - максимум 70 евро , предполгам между 30 и 50 евро.
21st January 2008, 15:18
Кико Wrote:Хора ние ако си вземе до месец билети за концерта,можем да си купими и билети за концерта,защото ако резервираш билета си 7 месеца по-рано - ще е отиване и връшане - максимум 70 евро , предполгам между 30 и 50 евро.
Кико а нещо не разбрах, къв е кярът ако си купим 7 месеца преди концерта билети?
21st January 2008, 20:41
Levitian Wrote:Кико а нещо не разбрах, къв е кярът ако си купим 7 месеца преди концерта билети?
Кяра е че като си купиш 7 месеца преди концерта билети, ще можеш да си земеш самолетен билет за смешна сума , а няма да се налага да се бъхтиш с влак 20 часа..това ако не е кяр.Ние принципно и без концертни билети можем да резервираме билетите за самолета ама съществува шанс,не дай Боже да стане нещо и да отпадне ходенето,а отмяната на резервация се глобява..
Morticia Dickinson
22nd January 2008, 00:26
Така Любо, както ти обещах се по разрових ме и стигнах ме до някъде.Значи засега проучваме как седят нещата с влака,дали сме запитване.Хотелите в Атина поне тези дето сме харесали вървят по 12 Евро на човек за нощувка има и опция да си разделим една стая с 4-5 легла и излиза някъде към 5-8-12 евро в зависимост от хотела.Хотелите са в близост до центъра и Акропола.Проверяваме транспорта до Тера Вайп.
едит: Така за сега с влак знаем,че е от 2.90 до 3.20 Евро в зависимост от класата.На нас не ни трябва първа класа за 40 минути, така че 2,90 ни устройва идеално.
едит: Така за сега с влак знаем,че е от 2.90 до 3.20 Евро в зависимост от класата.На нас не ни трябва първа класа за 40 минути, така че 2,90 ни устройва идеално.
22nd January 2008, 01:19
Гарата до колкото разбрах е на 4 км от мястото където ще е сцената така че ще има малко ходене.. но ако направим така че да сме сутринта там .. мисля че няма да имаме проблем да я открием 
Питах и един познат който вече е ходил там . Той каза че са хванали такси от хотела в Атина и до Terra Vibe им е излязло 30 евро

Питах и един познат който вече е ходил там . Той каза че са хванали такси от хотела в Атина и до Terra Vibe им е излязло 30 евро