Абе хубаво ще идем сутринта, ама да даяним цял ден на оная жега хич не ми звучи добре /като се сетя как беше миналата година/. Освен това проблем е връщането от Тера. След Металика имаше задръстване и около 2 часа не можеха да се изтеглят колите.
При влаковете трудно би имало задръстване.
Но наистина връщането би било проблем ако сме с кола такси или рейс,
но влаковете са доста добро решение .. Концерта почва в 17 30 което означава че до 23:00 100% ще е свършил и тогава ще имаме достатъчно време да се върнем до гарата и да си хванем влака за към Атина.
ще има толкова хора който ще се прибират че даже мисля че ще ни е забавно.
Все пак това е решението ако ходим малко хора, но да се надяваме че ще имаме някакъв организиран транспорт

Такаааа, това с хостелите или хотелите като цена според мен е напълно прилично и поносимо. Ама нещо пак не доразбрах - Морти ти говориш за влака от Атина до Тера вайп...там първа класа естесвено не ни е необходима...аз говорех за влака София-Атина! За навръщане от концерта към Атина може гърчулята да са предвидили допълнителен транспорт, но както казва Нико-ще бъде весело дори да не са...остава да проучим с кво ще ходим до Атина, ще летим или ще пълзим! Мене ме устройват и двата варианта изобщо даже с влак ми се струва ще е по-гот ама ако има добра оферта за самолет няма да я пренебрегнем я!
Ами ние гледахме за самолет и автобус,но самолета излиза към 99 Евро, а автобуса 156 за 2-те посоки.Гледах ме и влаковете и е някъде към 60 лв. в едната посока.Аз съм питала дали няма намаление при групички и билет за отиване и връщане, и чакам отговор.
Morticia Dickinson Wrote:Ами ние гледахме за самолет и автобус,но самолета излиза към 99 Евро, а автобуса 156 за 2-те посоки.Гледах ме и влаковете и е някъде към 60 лв. в едната посока.Аз съм питала дали няма намаление при групички и билет за отиване и връщане, и чакам отговор.
Еми кво излиза....че с влак си е най-удачно? Не знам Кико ква информация има за евтини самолетни билети и доколко те са обвързани с билетите за концерта, но щом имаме проверена нформация това е най-удачното решение....ако трябва да се преброим засега сме Нико, Гери, Пърфект Стрейнджър и Венци, аз и Вили(една приятелка

и Кико т.е. 7 човека, нъл тъй? Ако някой е наясно дали ще идва нека пише.
Днес явно планетите са в добра подредба.
Обадих се за пореден път на Тикет про и този път явно говорих с който трябва и новините са добри
Човека с който говорих е отговорник за международните концерти
и каза че може да ни уреди билети стига да му кажем за каква бройка става въпрос. Той се ангажира с резервацията и доставката на билетите. На цената на която си ги продават гърците.
После каза, че ако сме достатъчно хора може да уреди и екскурзия до там но не може да каже цена сега защото зависи от това колко човека сме. Чак след като сформираме група .. поне да е над 20 човека . тогава може да се измисли някакъв туристически пакет.
Така че .. казвайте за сега колко човека сме и търсете още хора. мисля че по добра оферта няма да изскочи.
За билетите е важно . Тях имаме ли ги за другото има достатъчно време да се организираме.
Казах му че ще му се обадя другата седмица за да му кажа някаква евентуална бройка билети.

:edtroop:
Най-накрая светлина в тунела....уф, ами засега 7 човека, търсим 13 ммм фатално число...откъде да ги изкопаем? И в един друг форум никой не обажда за Гърция, както разбирам трябва да се действа екстремно за бройката хора, но едва ли ще успеем да ги съберем. Поне билетите да уредим ще е чудесно.
Казаха че също няма да е проблем и за по малък транспорт. но пак трябва да гледаме да сме поне 20
защото нормалните рейсове са за 50 места
Току що получих отговор и от гръцка компания която в сайта на Terra Vibe пише че прави превози до концерта и обратно до Атина ..
ето и какво са ми писали:
Quote:Dear Mr Petras,
Of course we can help you with Terra Vibe.
We do the transfer with buses from Athens to Malakasa and back after the end
of the consert.
The departure place is Larissa Station in Athens (its a metro and railway
train stop).
Normaly we do 3 departures and the price is maximum going to be around 15€
aller-retour.
Times for the buses and price I will be able to give you by the end of next
month. So i keep your email adress and as soon as i know i will send you an
email.
Many thanks
Georgiou Georgia
Sunways Aviation
Явно планетите днес наистина са се подредили благосклонно

Брвос на г-н Георгиу Георгия 30лв. отиване и връщане ами чудничко сега остава само при това разположение на планетите да обявят дата за Б.Г. и сме готови...