Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Morticia Dickinson

^ не бе, не го е писал 2 пъти.

значи

1. Нико
2. Морти
3. Пърфектче
4. Венци
5. Любак
6. Вили
7. Кико
8. Айрън фен
9. Жената на Айрън фен
10, 11, 12, - 3 мата хора на Кико
13 - breeg
А, Нико мож ли направи списъка да се ъпдейтва? Сега, Дими и Веси, Жоро и Дани доколкото разбрах са за Румъния, Стенли последно беше за Хърватска, Моргота пък изобщо не съм го чул къде ще се устреми, така че без Маргото другите да не ги броим (засегаWink
п.п. Пуснах запитване в другия сайт ма - нъцки!

Morticia Dickinson

Аз ще се погрижа да се update-ва.
Май Кико 2 пъти съм го писал Huh

Morticia Dickinson

Оправих го.
Ок.Аз сега ще пише в други два форума в които съм редовен юзър :edrool: се ще се съберат още...
Хайде бе уж толкова много хора бяхме а сега никой още не си е дал имената .. и сме само 4-ма
Аз съм на 100 % сигурна, като се видим в събота, ще говорим допълнително и ще се доуточним относно мъжа ми.
Здравейте приятели!

Добре, че Hammera ме засече в Кюто, че покрай деца, бебета, работа,, кредити и т.н. съвсем бях забравил за турнето на любимата група...Confusedad:

Определено имам желание да посетя някой от концертите... Голямата ми щерка на 9 (почтиWink години и тя иска да дойде... Зарибил съм я отрано... :edwink: Та малко трябва да обмисля вариантите...

Дали ще е гръцко, дали другаде, трябва да помисля... Предпочитам да тръгнем агитка за някъде, ще е по-весело. Като гледам Весето и съпруга и са по на моята възраст, та ще ги видя те накъде ще ходят...

Сега това ли е сайта на Официалния Фен Клуб за България? регистрирах се преди в един форум, ама не помня къде... Blush

Поздрави!
Здравй .. Това е форума където обсъждаме всичко около фен клуба... скоро и на него ще има много информация за регистрацията във фен клуба. Така че мисля че може да се каже че това са официалния сайт и форум на клуба, но нека другите се произнесат Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28