Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Здрасти, Dr.Jend! Засичала съм те в бг-мама. И нашия син иска да идва на концерт, но засега ще се въздържим, защото е само на 5 и не сме съвсем сигурни ще може ли да издържи. Предполагам си се регистрирал във форума на sky wolf, но той е затворен, сега се преместихме тук и най-вероятно това ще остане официалния сайт и форум на фен клуба.
Здравей докторе, ами това е сайта на фен- клуба. Дими ми е споменавал за теб и ще е чудесно да отидем дружно на някой концерт. Ако решиш за Гърция със сигурност, подай на Л.С името си ( до Dragontear or Morticia Dickinson) за да те включат в списъка. Има такъв в секция Айрън Мейдън.
Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! Smile

Поздрави!
Отивам да се преставя, както е редно... :edwink:
Мамка му, и на мен много ми се искаше да дойда с вас, ама май ще ми дойде в повече кинтажа и няма да стане работата...
А толкова мечтая да видя "Somewhere Back In Time"... Sad
Прочети 4-та страница на тази тема, но накратко нещата са следните-за Румъния са са изчерпали билетите за първа зона, а и искат 30 евро за доставката на билетите. Миналата година аз ходих на Тера на концерт на Металика с транспорт, организиран от тикетпро-България. Транспорта беше по 60 лв. на човек и организацията беше много добра. Даже имаше едно детенце на 12 години с баща си. Затова сега уговаряме тикетпро да организират същото и те ще го направят, ако се съберем поне 20 човека. Засега твърдо са обещали да ни доставят билети на цената, в която се продават в Гърция, но трябва да заявим точна бройка билети и за кои зони искаме.
Dr.Jend Wrote:Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! Smile

Поздрави!

Ами има си го още форума но май е на друг адрес. просто го отделиха от сайта на групата.
Аз от време на време се мяркам там

Иначе се надявам и нашия скромен сайт и форум да са ти харесали Smile

Относно Атина цените на билетите са 77 Евро "пред сцена" и 55 евро "терен"

Транспорта още не могат да ни кажат нищо защото трябва да им кажем бройка не евентуално пътуващите за да ни направят някакъв туристически пакет предполагам че ще е доста по евтино от нормалните превози които са по 80 евро ..
Хора моите трима човека,кзаха че ще ми потвърдят до седмица-две така че не ги пишете още
Май като гледам, нещата клонят към Гръцко, въпреки че не ми се ходи там точно в най-големите жеги...

Ако ще ходя, със сигурност ще взема и каката (на 9 години еWink... Децата как ги третират относно билети за концерта и транспорт? Предполагам като възрастните или бъркам...

Радвам се, че се оформи това местенце за фенове на Групата, слагам сайта във "Favoirites" и това е... Че и хора от бг-мамма има тук, браво! :edwink:

Радвам се, че се обадихте.

П.П. Dragontear, страхотна работа си свършил, браво! Smile
Здрасти от Варна....., пишете ме за Гръцко, въпреки че румънеца ми е на 1 ръка разстояние.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28