23rd January 2008, 20:28
25th January 2008, 05:22
Здравейте,
Това ми е 1то писане в този форум.
Прочетох набързо дотук мненията и искам да кажа на тези ,които ще ходят до първо до Атина( и оттам ще ходят на Малакаса
,че от тази гара Larissa Station до Малакаса има БЕЗПЛАТЕН превоз на всички,които имат билети .Гледам тука неква гръцка "уфсъ" Ви иска по 15 евро и само искам да и кажете да си...... гледа работата,и да не Ви скубе,че иначе няма да отслабне нейното 100кг ду.е....
Значи накратко(че е 5 часа вече
) :
Бях в Атина 2005 4 дни ,като съчетахме с приятелката почивка/екскурзия с концерта.До тази станция Larissa Station стигнахме с метрото(питане
и после отпред не може да се сбърка.Имаше около 40-50 автобуса отпред и никой не си спомням дори да проверяваше дали имаш билет или не .Качваш се спокойно на автобусите и готово.Билети имахме де ,може и затова да не си спомянм дали някой го искаше или не.Но Вие така или иначе ще имате билети ,няма място за притеснения. Дококото си спомням атобусите тръгваха оттам около 16.30 и след олоко 35-40 минутно пътуване ни докараха точно пред Летния Театър,т.е. Тера Вайб .Веднага след края на концерта автобусите си бяха на същото място и ни закараха до там откъдето тръгнахме и с обратния транспорт до хотела .
Ето и снимки на мен и моята (по-добра
) половинка ,за тези които имат време/желание да видят нещо .
http://community.webshots.com/album/562243350UNgVhe
От вълнение съм объркал датата на деня преди концерта
,но се сетих да проверя в Паметния ден да няма неква грешка .
Съветвам(тези които могат да си го позволят финансово
да си направят една 2-4 дневна екскурзия и да разгледат Атина ,има какво да се види .Ние дори и на плаж ходихме .Незабравимо преживяване....Бих се присъединил към Вас ,но май клоня да ходим до Хърватско тази година ...Ако има някакви въпроси -пишете ,ще отоговоря на всеки.Ако се сетя за нещо друго-ще пиша.
Това ми е 1то писане в този форум.
Прочетох набързо дотук мненията и искам да кажа на тези ,които ще ходят до първо до Атина( и оттам ще ходят на Малакаса
,че от тази гара Larissa Station до Малакаса има БЕЗПЛАТЕН превоз на всички,които имат билети .Гледам тука неква гръцка "уфсъ" Ви иска по 15 евро и само искам да и кажете да си...... гледа работата,и да не Ви скубе,че иначе няма да отслабне нейното 100кг ду.е....Значи накратко(че е 5 часа вече
) :Бях в Атина 2005 4 дни ,като съчетахме с приятелката почивка/екскурзия с концерта.До тази станция Larissa Station стигнахме с метрото(питане
и после отпред не може да се сбърка.Имаше около 40-50 автобуса отпред и никой не си спомням дори да проверяваше дали имаш билет или не .Качваш се спокойно на автобусите и готово.Билети имахме де ,може и затова да не си спомянм дали някой го искаше или не.Но Вие така или иначе ще имате билети ,няма място за притеснения. Дококото си спомням атобусите тръгваха оттам около 16.30 и след олоко 35-40 минутно пътуване ни докараха точно пред Летния Театър,т.е. Тера Вайб .Веднага след края на концерта автобусите си бяха на същото място и ни закараха до там откъдето тръгнахме и с обратния транспорт до хотела .Ето и снимки на мен и моята (по-добра
) половинка ,за тези които имат време/желание да видят нещо .http://community.webshots.com/album/562243350UNgVhe
От вълнение съм объркал датата на деня преди концерта
,но се сетих да проверя в Паметния ден да няма неква грешка .Съветвам(тези които могат да си го позволят финансово
да си направят една 2-4 дневна екскурзия и да разгледат Атина ,има какво да се види .Ние дори и на плаж ходихме .Незабравимо преживяване....Бих се присъединил към Вас ,но май клоня да ходим до Хърватско тази година ...Ако има някакви въпроси -пишете ,ще отоговоря на всеки.Ако се сетя за нещо друго-ще пиша.29th January 2008, 01:57
Ако може разучете за груцко !!! Кви пари са билетите (гледах някаде 77 евро пурвите редове
траспорт, и тем подобни да се видят колко кинти трябват на човек твърдо, но според мен с влак е най-евтино за голяма група и се минава по-бурзо границата!!!!
траспорт, и тем подобни да се видят колко кинти трябват на човек твърдо, но според мен с влак е най-евтино за голяма група и се минава по-бурзо границата!!!!29th January 2008, 09:48
В същата тема писахме вече.. билетите за там са 77 евро .. Ще ни ги доставят от тикет про ако има кажем колко хора сме... След като видят че сме достатъчно може и да организират транспорт
предполагам че 300 лв на човек 6те са достатъчни
предполагам че 300 лв на човек 6те са достатъчни
Morticia Dickinson
29th January 2008, 10:10
^^ Ти си пътувал с влак кажи колко излиза.
Morticia Dickinson
29th January 2008, 18:02
Аре бе хора...няма ли желаещи?
29th January 2008, 20:41
желаещи има, пари нема
ad:
ad:29th January 2008, 21:17
mickthomson Wrote:желаещи има, пари немаad:
Така е!
ad:Morticia Dickinson
29th January 2008, 21:29
Да за съжаление сте прави
ad:.Казах го защото имаше 2-3 ма твърдо за..пък сега не се обаждат да кажат дали ще могат или няма да могат.
ad:.Казах го защото имаше 2-3 ма твърдо за..пък сега не се обаждат да кажат дали ще могат или няма да могат.29th January 2008, 22:17
Абе не е само до пари, а и до организацията във времето. Ето при нас например - ако тръгнем петък вечер и се върнем в неделя, ще дойдем двамата, но ако остане варианта "Да вземем билетите, пък после ще му мислим", може да се наложи да се ползват повече дни и не се знае мъжа ми ще може ли да вземе отпуска. Затова в момента пасуваме за него, защото не можем да изръсим 150 лв. за билет за него и после да тръпнем как ще се организират нещата. Иначе сме подсигурили финансите като за двама ни, де.