Тия не са мистици ба, кво мистично има у сърбите, черногорците и прочее паплач, нали ше ги биеме, плюс това има две риби, които гарантират мистичното преживяване и екзалтация! Щом ще сме заедно - от това по-мистично нема....
еми значи мене, колкото и да не ми се иска, не ме бройте, даже и в резервите, нема просто от каде да зема тия пари за толко малко време.

ad:
mickthomson Wrote:еми значи мене, колкото и да не ми се иска, не ме бройте, даже и в резервите, нема просто от каде да зема тия пари за толко малко време.
ad:
Ние ще поръчаме повечко пък....ще ги платим по-късно..не би трябвало да има проблем.
е да това вече си е ваша работа, аз просто казвам, какво ми е положението.
Ами ние с Нико мислим да запазим 15-20 билета някъде.Тея дето не могат да се вземат веднага примерно ще ги капарираме и готово.
Значи в понеделник ще звъним и ще поръчваме и проверяваме дали може така с капариране
Да, да, да, дааааааааа, айде така у Понеделникккк
Хора, а някой питал ли е из туристическите агенции за евтини полети. До нашата работа има една и мисля утре да ида да видя за какво става дума, но отвън имаше обяви за полет до Скопие 39 евро с летищните такси и до Белград - 49 евро. Иначе мен не ме бърка да пътуваем и с влак, де. За група, можем да ползваме някаква отстъпка.
ПП-Редктирам се, за да добавя, че при варианта "екскурзия" мъжа ми отпада, защото не е ясно дали ще може да ползва няколко дни отпуска, кофти стечение на обстоятелствата..., ама няма какво да се прави.
Има отстъпки мисля,че беше нещо от сорта на 50 % за група от 5 човека.