Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Абе това ще го обсъдим - за колко дни....аз отсега крънкам за отпуска ма още не е ясно. Вариантите ще ги обсъдим кат се видим, мож и по-натам.
Абе, при него кофти е, че колегата му напусна, а той работи с една програма и не се знае кога ще назначат друг човек и не знам... Абе довечера пак ще го обсъждаме и ще пиша тук до 20,00 ч. най-късно.
Morticia Dickinson Wrote:Има отстъпки мисля,че беше нещо от сорта на 50 % за група от 5 човека.
Ц - 15 % са и то ако групата е 3-6 човека. Виж тук и по точно:
Quote:Пътувания с 15% намаление
При закупуване на билет за малка група, състояща се от 3 до 6 пътника, се предоставя 15% намаление от редовните цени за пътуване в една посока. Тази търговска оферта се предлага за пътувания с всички категории влакове. За деца от 7 до 10 навършени години се предлага допълнително 50 % намаление от цената за пътнически и бърз влак при представяне на железопътната карта “Дете” или “Учащ”. Тази оферта не важи за пътувания в участъци, където се прилагат «зонови» цени, тъй като сами по себе си «зоновите» цени са преференциални, т.е. с намаление.

Morticia Dickinson

Дам значи съм се подлъгала.Ще ги питам тея колко ще ни излезе.
Идеално...на мен ще ми дадат 50% хихи, ми много добре това аз съм за Б.Д.Ж - то.

Morticia Dickinson

Защо заради някоя карта?
Има и карти за лица до 26 г., които дават право на намаление, но не знам дали си струва за еднократно пътуване.
Quote:Railcard “-26M” - картата се издава на младежи до 26 години срещу лична карта или задграничен паспорт и дава право на закупуване на билети с 25% намаление при пътуване в международно съобщение. Цената на картата е 30 лв. и е с валидностен срок една година от датата на издаване или до датата на навършване на 26-годишна възраст на притежателя.
Източник

Morticia Dickinson

Дам тва го гледах и аз.И съм им писала на тея ама още не са ми отговорили за тая тъпа карта.
Абе дайте да си гушнем билетчетата пък пътят ще го измислиме! :edrool:
Значи с влака ще ви е мн по-евитино найстина ще се очудите колко малко ще ви излезе пътя, но си купете билето отиване и връщане има по-голяма сметка!!! А относно мойто патуване сега чакам наще да суобщът дали ще ми дадът пари за билет че пък и семестър трябва да плащам сега. Ако хвана стипендия 100% ще се запознаем с цел отиване на концерта на маиден :edrool::edrool: а и аз дотогава мисля да си продължа ракав на тематика маиден, понейе си направих на гурдата образа на едди от обложката Brave New World !!!!:edtroop::edtroop::edtroop::edtroop::edtroop:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28