240 е..вече сме 12.....ако сме 20 човека излиза по 140 лв..което вече е перфектно.ако сме 25..излиза по 115.
Баси,ако бяхме и 30 човека щеше да излезе по 96 кинточки.
Е, сигурно в тази тарифа си включват застраховки, магистрални такси(ако има такива

, бе не мога да преценя дали е скъпо като нямам база за сравнение....засга.
Траябва да проверим и за други агенции.Ох айде като се приберем с Нико ще търси ме и ще пишеме на колото се може повече фирми.
breeg Wrote:А едно такси няма ли да те закара за 59 стотинки на км ?
Съжалявам, ако въпроса е тъп
Пак излиза по толкова.1800 км. x 0,60 стотинки=1080 лв. Делено на 4 човека 270 лв.
Почваме зарибявка..който познава човек чувал за Мейдън да оферитра :edrool: едно са 240 точки друго си е 140
Такси...

Хора тва е съвсем ориентировъчно.. ето малко подробности: Фирмата е автотранс 99, без значение ; в цената от 3 000 влиза пътуване до там пристигане около12 на обед спане след концерта и после обратно. Шофьорите са двама спят и ядат дет си искат не мислим за тях а само те за нас..... А дали па не стана въпрос за две нощувки не помня нещо . Но мисля че навсякъде е в тия рамки. Катето каза че миналата година за Металика пак там Тикет про им е взел по 60 лв на калпак. 50 местен автобус ?? Смятайте сами.. Тогава горивото беше по евтино и т.н. Тази фирма има 18 местни 38 местен и 50+ местен . Въпроса е ние да сме повече . В понеделник ще имам отговор за 4 членно Бургаско присъствие...:edrool::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool::edrool:
Така.. получих отговор от тикет про..
билетите са ни запазени... но за да ни ги доставят трябва да дадем по 77 евро за да може човека да ги преведе в банковата сметка и гърците да ни ги пратят...
Така че .. започвайте да се ориентирате към събъбиране на съответната сума. аз ще се обадя след малко и ще попитам евентуално кога можем да дадем парите
А Никсън, мож ли попита как стои въпроса с капарирането? Разбирам , че няма да се навият т.е. пито-платено?