Нико айде превеждай
Τιμές εισιτηρίων στη διάρκεια της προπώλησης :
Pl1 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής
Pl2 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 50 euro , Ορθίων γενική είσοδος
ако разбирам правилно за пред сцената са 80 евраки..което прави солидно количество пари.
88 евро са ВИП седалките
77 Евро са билетите за пред сцената
55 са останалите
начи тези от 70 Евро са нашите билети....
В интерес на истината трябва да видим дали ще обявят и сръбско.. че пътя и билета до атина си е колкото 2 концерта в Румъния или Сърбия
Аз си пиша и държа връзки с тея от Гърция и не съм го загубил като вариант.. но ако се обяви и сърбия гърция е по логично да я отменим
Как мислите..?
НЕ!....аз у Сръбско не стъпвам.....няма да съм на майната си.....и да виждам групата като хлебарки.
Абе не съм била в Сърбия, ама чух кофти отзиви от концерта в Белград. Според мен Гърция не е за изпускане. А и за Металика билетите бяха по-скъпи - най-евтините бяха 60 евро, а тези пред сцената - 100 или 120 евро. Ако тикетпро организират пак евтин транспорт, няма да се натовари толкова. Не знам за вас, но след тазгодишното изживяване, адски много искам да видя и Мейдън на тази сцена. Просто атмосферата, която се създава, надъханата публика карат групите да се раздават. Лятото си дръпнах концертите от Лисабон и Билбао - ами то публиката не се чува и съответно групата звучи по-вяло. А в Атина наистина феновете бяха на ниво и си пролича, че Джеймс и ко много се израдваха и се раздадоха докрай.
Няма да сме ако си вземем свесни билети!

Е ти ако искаш дА СИ ТРУП..ТО АЗ НЕ ИСКАМ.Искам да изгледам целият концерт.
То верно тея са животни ... но единственото което ме притеснява мен е че няма да можем да направим прехода Атина - Букурещ за 1 ден .. и да сме в състояние за концерт.. а ако се потвърди и Сърбия.. и Београд и Букурещ са на хвърлей разстояние.. за по 4 часа се стига до там.. докао си спомних че до атина пътя е АД!