Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mickthomson Wrote:абе да се намеся и аз, са хубаво билета го видехме евентуално колко ша струва, а транспорта горе долу, колко ша е
П.С: ся кат бехме на по бира, един приятел също са нави за Атина, обаче с него проблема е в годините, няма да има и тогава(2 августWink 18, и на митницата, трябва да се измисли нещо. Някой знае ли нещо по въпроса, или евентуално ние да се оправаме.
Тая година транспорта беше 60 лв., като евентуално, ако се съберяха малко хора /по-малко от половината автобус/, щеше да се качи до 90, но автобуса беше пълен.
По втория въпрос-имаше едно малко момиче /14-15 год. предполагам/, но беше с баща си и носеха пълномощно от майката, че е съгласна да напусне страната. Мисля, че може да пътува и сам с такива пълномощни от двамата родители. Когато сестра ми ходеше по турнета, искаха от нашите нотариално заверени пълномощни, че са съгласни да излиза от страната. Но не е лошо да се изкаже някой по-компетентен юридически.
Иначе проверката на границата беше много бърза, само минаха и ни видяха личните карти.
Именно и аз това щях да кажа .. трябва декларазия от родителите.. за Гърция е лесно на границата. На сръбската като ходихме на Мейдън там ни държаха 2 часа. и пристигнахме 1 час преди концерта :mad:
Dragontear Wrote:Именно и аз това щях да кажа .. трябва декларазия от родителите.. за Гърция е лесно на границата. На сръбската като ходихме на Мейдън там ни държаха 2 часа. и пристигнахме 1 час преди концерта :mad:
Хихи, а пък нас гръцкия митничар ни попита къде сме тръгнали и ние казваме-на концерт на Металика, а той ни поздрави. :rockdevil:
да това го знам, за акта от нотариуса, не един и два пъти със си вадил, и съм се ядосвал, това я ясно, ама мисълта повече ми беше(ако има някой запознат с въпроса да отговаряWink, дали примерно, аз ша мога да нося отговорност, за него, след издаден такъв, акт, или примерно, отговорноста ша трябва да я носи "водача" на групата, щото ние като сме излизали навън, тая отговорност именно "водачите" я носеха.
Ами имсля, че няма да е проблем да ти го поверят, защото реално не се знае кой ще е водач на групата, но не е лошо да попитате някой юрист за всеки случай. Тази година имаше представител на тикетпро, който играеше тази роля, но го видяхме чак в нощта на отпътуването.
Perfect информирай ни до къде стигат преговорите ти с тикет-про! Smile
Абе то преговори е силно казано. Ето какво им драснах:
"Здравейте!
Това лято пътувахме до Terra Vibe Атина, за да посетим концерта на Metallica и останахме много доволни от организацията. Искам да попитам ще продавате ли билети за предстоящия концерт на Iron Maiden следващата година и ще организирате ли отново транспорт?
Предварително благодаря за информацията!"
Според мен няма да е лошо да се преброим по-сериозните и да им пишем някаква конкретна цифра хора, които ще си вземат билети, белким се раздвижат нещата.
а евентуално до кога(срокWink трябва да се каже, кой ша зима билети и ша патува?
Абе няма срок. Те като пуснат билетите, всеки ще си купува. Идеята ми е, че ако повече хора изявим желание да пътуваме по тая схема /организиран евтин транспорт за всички, закупили билет/, има по-голям шанс да го направят от тикетпро.
Аз да се похваля, че съм в процес на вербуване на още двама човека /които т.г. бяха на Металика/ за каузата, да пишат и те запитване дали ще има същата инициатива за Мейдън и да ходим.Big Grin
Хамъра ще направи запитване до една транспортна фирма относно пътуването до Гърция. Ако получим оферта от Тикетпро за транспорт, можем да я сравним с тази от фирмата и да изберем по-удачната от двете. Поне за транпорта имаме достатъчно време за организация.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28