17th December 2007, 13:08
Dragontear Wrote:Започнаха организациите за 2 та предстоящи концерта на Maiden в Румъния и Гърция. нещата седят така::edtroop::edtroop::edtroop::edtroop:
Планът е ..
ГЪРЦИЯ
да зе организира екскурзия чрез тикет-про до Атина ..
Предполагаеми цени:
- билет (пред сцена77 евро (грубо 150лв
![]()
- път с рейс, тръгване вечерта преди концерта пристигане сутринта или по обяд в Атина и потегляне на обратно моментално след концерта. Да сложим и това много грубо 100 лв и излиза т 250 - 300 лв всичко.
РУМЪНИЯ
Билет 70 лв
път и той толкова не съм сигурен
Тук планът е да се организира русенската тайфа, която ще проучи как седят нещата с път до Букурещ и ние просто да стигнем до Русе и да се присъединим към тях. За целта обаче трябва да сме си взели предварително билетите и да сме потвърдили колко хора ще пътуваме, което се оказва проблем имайки предвид, че фирмата която продава билетите няма клон тук (поне не открих.
.. за тези който не знаят кое е по добре ще напиша предимствата и недостатъците
Атина
предимства:
-Най-голямата сцена в Европа съответо гаранция за добро шоу и звук
-Пълна организация от тикет-про с транспорт и билети (евентуално
-Спокойна тълпа и фенове, който са се нагледали на групата почти всяка година.
-Групата наистина обича Гърция и винаго дават всичко от себе си там
Недостатъци
-Двойно по-скъпо
-Двойно повече път
-Много жега
-И доста скъпа държава
Румъния
Предимства:
-Много по близо -съответно по малко път и
-По-евтино
Недостатъци:
- Население 22 276 056 капацитет на стадиона 14,542 (меле
- Maiden не са стъпвали в Румъния от 1995.
- Вероятно билетите вече са на привършване
Аз лично имам намерение да ходя и на 2 та концерта, но обмислям задължително Гърция.
77 евро (грубо 150лв
Но тръпката беше върховна, остана ми страхотен спомен. А мисълта за предстоящия концерт на Мейдън на същия терен ме зарежда с адреналин. Когато концерта свърши, казах, че не искам нищо вече, освен да видя Мейдън на същата сцена. Още повече, че Металика сбъднаха сетлиста на мечтите ми /тъй де, почти всички песни, които някога съм искала да чуя наживо/ и се надявам същото да се повтори и с Мейдън.