Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Ловеч
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Аааа брафус, явно добре сте си изкарали......
ммм много добре Smile
Браво, браво на фотографите, много хубави снимки.Smile
ся във Фрактура, даваха кадри от Ловеч, и от двата дни. на Туистед, даваха I Wanna Rock, и беше доста добре. имаше определено контакт с публиката(от това дет видях по ТВ-тоWink. абе да ви питам, скачахте ли, викахте ли, когато правеха снимки за сайта си?
mickthomson Wrote:абе да ви питам, скачахте ли, викахте ли, когато правеха снимки за сайта си?

А не, бе, тренирахме за музея на мадам Тюсо.:edrool:
Естествено, че викахме и скачахме, то адреналина беше до небето.:rockdevil:
аха, да де, то и аз малко тъп(бая малко хахаWink въпрос зададох, ама все пак. въпреки това не всеки човек/група е способен да вдигне адреналина на публиката и да ги накара да куфеят стабилно

п.с: ако знаеш колко ме е яд, че не дойдех, та направо ми идва да ................. аааааааа :edmad::edmad::edmad::edmad:..... ама карай, минало свършено вече. ша дойдат и други.
О, много добре се справиха Туистед със задачата.Smile Определено си заслужаваше да се видят. Ние предния път ги пропуснахме в Каварна, а ми е отколешна тръпка да ги видя наживо, така че този път се зарекох живи-умрели - там сме.Big Grin
Айде и едно доста добро клипче от концерта.
Айййй, редакция - Я вижте какво има на сайта на Туистед. И даже се вижда Венци, аз в това време снимам и ми се вижда само ръката с телефона.:rockdevil:
Е, хайде да допълня още нещо - за разглеждане на галерията се иска регистрация, ако ви мързи, ползвайте мойта:
user - Stranger
pass - samheir21
Ей тука мн хубаво се вижда Любо. Тоз път се виждам и аз, щото от 3 снимки, на две ми е излязъл само телефона.Big Grin
Сега, гледайки концерта на W.A.S.P. в Ловеч, разбирам, че много малко неща си спомням... Губят ми се спомени, по- точно имам бегли спомени, точно както беше и на концерта им в София. Не мога да си го обясня... Страшен контакт с публиката, страшен концерт и звук... Надявам се скоро да ги видя пак!