Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: METALLICA слушат албум на поп-фолк певицата Силви&#1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
абе бая чужденци го слушат това. доста мои приятели от други държави са си харесвали тази "музика". най- вероятно, защото за тях не е нещо традиционно и я възприемат като "местна култура":eusa_silenced: а и това че не разбират за какво се пее доста допринася Big Grin

и въпреки това тази информация ме съмнява... много Big Grin най- малкото кой дебил ще реши да пусне чалга на метъл легенди :eusa_think: то всякви ги има де, ама...
Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия денWink - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" Big Grin Нз на кой и как му е хрумнало да пише такива простотии, лошото обаче е, че сайт като катехизиса ги разпространява... :dry:
the_trooper Wrote:Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия денWink - саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика" Big Grin

Някой запален фен е решил да им покаже светлината и им е пратил "хубавите и стойностни песни" по пощата!!!:eusa_dance:
Big Grin
Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
Dragontear Wrote:Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката

Че е реклама -реклама е. Но изобщо не е добре изпипана Big Grin Едва ли има човек, който да повярва на такова нещо. Big Grin
АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушалиBig Grin
Dragontear Wrote:АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушалиBig Grin

Абе много харесвам Металика ама всичко си има граници HuhBig Grin
А аз имам чувството, че това е добре изпипан спам в нашия форум, за да ни кара да четем за педалика... :puke2: Big Grin
Можеше и да е по- зле .. примерно да пишем за Мъжовар Big Grin..
Те поне не събират на концертите си 90% позьорчета-чалгарчета и не слушат силвия... :edrool:
Pages: 1 2 3