абе бая чужденци го слушат това. доста мои приятели от други държави са си харесвали тази "музика". най- вероятно, защото за тях не е нещо традиционно и я възприемат като "местна култура":eusa_silenced: а и това че не разбират за какво се пее доста допринася
и въпреки това тази информация ме съмнява... много
най- малкото кой дебил ще реши да пусне чалга на метъл легенди :eusa_think: то всякви ги има де, ама...
Пък и те дойдоха тук в деня на концерта ( и си тръгнаха в същия ден
- саундчеци, репетиция, интервюта и т.н, общо взето натоварен график, така че едва ли са имали време да слушат "местна музика"
Нз на кой и как му е хрумнало да пише такива простотии, лошото обаче е, че сайт като катехизиса ги разпространява... :dry:
Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
Dragontear Wrote:Имам чувството че това е една добре изпипана реклама в полза на фолк певачката
Че е реклама -реклама е. Но изобщо не е добре изпипана
Едва ли има човек, който да повярва на такова нещо.
АМи може да има и откачени фенове на Металика които ще си купят албума на Силвия само защото любимците им са го слушали
А аз имам чувството, че това е добре изпипан спам в нашия форум, за да ни кара да четем за педалика... :puke2:
Можеше и да е по- зле .. примерно да пишем за Мъжовар
..
Те поне не събират на концертите си 90% позьорчета-чалгарчета и не слушат силвия... :edrool: