Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Една година IRON MAIDEN BULGARIA !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: card.jpg]

Наистина не е за вярване, че измина цяла година, от както съвсем плахо пуснахме този сайт, а сега той се превърна в един гигантски проект.
За една година успяхме да се запознаем с толкова много уникални хора, именно заради съществуването на този сайт.

Благодаря на всички, които помогнаха за създаването му и на всички които продължават да работят усилено и неуморно, помагайки за поддръжката му.

За една година направихме много, но и ни предстои още повече.
През изминалата година успяхме да създадем пълноправен фен-клуб, запознахме се с много фенове от чужбина, успяхме да гледаме групата на живо заедно и не на последно място опознахме се един друг.
За тази една година сайтът ни беше посетен от над 16 670 потребители
от 85 различни държави
Благодарим ви за всичко това и се надяваме, и идната година да ни донесе още повече успехи!
[Image: sign.gif]
:w00t::w00t::rockdevil: ЧЕСТИТООО!! Аз благодаря на хората, които са създали всичко това ^^ Да ни е жив и здрав още поне 30 години ^^ (когато ще се возим на летящи коли и продавачите ще са киборги ^^)

Голяяяма шоколадова торта, много бира, много концерти и дано тези 16 670 потребители станат 30 пъти повече ^^
Честито и от менBig Grin Присъединявам се към пожеланията за дълголетие и още повече незабравими емоции с Мейдън и хората, които познавам около Фен-клуба. Сигурен съм, че сайта е задоволил очакванията на всички, които са го посетили и им е дал разнообразна и обемиста информация. Хади и ние да сме живи и здрави и за 10 годишнината да си постнем снимчици с Групата!
Leviatan Wrote:Честито и от менBig Grin Присъединявам се към пожеланията за дълголетие и още повече незабравими емоции с Мейдън и хората, които познавам около Фен-клуба. Сигурен съм, че сайта е задоволил очакванията на всички, които са го посетили и им е дал разнообразна и обемиста информация. Хади и ние да сме живи и здрави и за 10 годишнината да си постнем снимчици с Групата!

ти пък.. за 10 годишнината.. направо за тригодишнината /щях да каза за догодина, но да не се изхвърляме хD/
Опа честитка на патерица Wink Се така да се развива
UP THE IRONS!
ЧРД на сайта с малко закъснение и от мен... Smile
The beasT Wrote:ти пък.. за 10 годишнината.. направо за тригодишнината /щях да каза за догодина, но да не се изхвърляме хD/
Ами дано деBig Grin
а честито и от мен :edtroop:
айде и аз да се се включа към пожеланията. Много нови и готини членове и бъдещи концерти. Наздраве!
Честито и от мен /на мнооого голяма патерица/ ! Страшно много се радвам за сайта и клуба; още по-мейдънско ми става, като виждам че фенове са и доста млади хора на по около 20 години!!!:rockdevil: Които са много по-добре информирани за любимата група, отколкото ние преди двайсетина години!
Pages: 1 2