Така за албуми, не съм слушала нищо освен новия на Гънс.И разочарованието бе голямо, за толква време очаквах албума да ме порази,а да ми доскучае.
Разочарованията за 2008 от чисто музикален аспект са за пропуснати концерти на W.A.S.P. и Apocalyptica, първия защото открих тази група твърде късно , а вторият защото на другата сутрин имах матури.Очаквах и Мейдън да минат с това туне през БГ, ма не стана.
1. Whitesnake and Def Leppard - супер излагация,на всичкото отгоре валя дъжд, оня пя на плейбек и припаднах. Супер разочарование от този ден.
Относно положителното на 2008. Най-добрата ми от към посещеие на концерти (цели 12).Имах възможноста да се срещна, да се снимам и да си взема афтограф от много любими групи като: Kamelot, Firewind, Sonata Arctica, Crematory, Mike Terrana. Както и поне да ги видя на сцената : Down, Cradle Of Filth, Iron Maiden. Също така и ми е ценна, и на придобивки.
Относно концертите ги групирам така:
1. Iron Maiden (безусловно заемат това място, въпреки че ги видях за 2-ри път тъпката беше по-силна и от 1-вия,плаках 3-йно повече
.
2. Kamelot and Firewind (Неверотен концерт, най-добрия в БГ след Мейдън като емоция и прекарване
3. Cradle Of Filth (Да видя Дани на 2 ръце разстояние и да се изненадам,че нямаше грам пого и успях да се насладя на мах от концерта, безценно.)
4. Crematory (невероятен звук в Христо Ботев
5. DOWN (само DOWN, отидох заради тях.Започнах да слушам метъл през 2000 с Пантера дълго ми бяха любима група, и просто да видя този човек на БГ земя...нямам думи.)
Очаквания за 2009.
Новият Албум на Heaven And HEll да е страхотен
Да видя на БГ земя Guns n Roses
Да издържа този път на оградата на Maiden в Сърбия (за това трябва този път да съм здрава и да мога да издържа, както издържах тук
.
ПОвече концерти на любими групи.
^Имах си аз да кажеш за Cradle добра дума.