Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Брус Дикинсън със сценарий и роля в хорър&#107
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 234b.jpg]

“Кроули” разкрива съдбата на професор, в когото се преражда един от най-известните окултисти, познати в историята. Алистър Кроули – дори от споменаването на самото му име те побиват тръпки; синоним на садизъм, сексуално извращение и морална деградация. Когато окултистът умира в средата на XIX-ти век, светът си отдъхва. Но за тези, посветили живота си на черната магия, смъртта е само началото...

Пълната статия
гледах го преди доста време като Chemical Wedding , много зле Smile
и аз го гледах, ама нещо никак не ме грабна :no:
На мен ми хареса. Видя ми се съвсем в стила на Брус.
Най-накрая го изгледах Smile
Като цяло смятам, че Брус е направил този филм изцяло за негов си кеф. "Възкресил" е Кроли по доста странен начин, но мисля, че ако беше направил биографичен филм или нещо подобно нямаше да се получи.
В крайна сметка ми хареса Smile И съм съгласен с уикенуориъра - филма е в типичния стил на Брус, доста загадъчен Smile
sorry 4e pi6a na latineca ama programata mi sa bugna da pitam nqkoi da znae bg subs da ima za filma
Да има скоро ще ги пунеме

Благодарение на Morgoth Smile
браво за субтитрите от кога търся и най-накрая има :rockdevil: а иначе филма го гледах без субтитри мн загадачен е един такав като за брус не ми хареса кой змаи колко не е от най-добрите му неща ама тва е мое мнение сики с вкуса си Big Grin