23rd May 2009, 19:39
Orlin Wrote:Тази формулировка много ми харесва!О, моето отношение към бижутата и начина на формулиране на изречения изобщо не подлежат на коментар....или по - точно не бива да подлежат, заради естеството си на трагични.

Orlin Wrote:Тази формулировка много ми харесва!О, моето отношение към бижутата и начина на формулиране на изречения изобщо не подлежат на коментар....или по - точно не бива да подлежат, заради естеството си на трагични.

И си седнах (след като ме пратиха при директора щото нали съм закъснял
След като си седнах реших да си рисувам ,но изведнъж тавана прокапа (валя страшен порой
и аз реших да спра теча като взема кофа от лелчето . Отивам до лелчето взимам кофата и се качвам горе . Госпожата обаче застанала до вратата да обеснява нещо на един пичага и аз си влизам нали нормално (с "леко" побутване
и от там се сещата кво стана

, а освен това гаджето ми най- после си махна досадната брада та се сетих как изглеждаше едно време

. Давам пример със себе си : преди около месец се проведе поредното издание на OpenFest (двудневен лекционен фестивал в името на отворения код и свободния софтуер като цяло
, на който оставих около 350 лв. за седем книги на издателство O'Reilly, които дори бяха с 40% отстъпка. Досега съм прочел само една от тях, но тя малко по малко ще започне да възвръща вложените пари за нея, особено след като наскоро получих дългоочакваното длъжностно повишение на работа... След няколко месеца знанията от книгата, за която съм дал около 50 долара, ще са ми донесли много повече.
могат да се върнат при вас. Образование не се придобива от университета, а от личния подход. Малко хора разбират, че университетът полага само основите, а истинските знания и развитие се придобиват в професионалната сфера.