Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Най-НЕлюбимата ви обложка на Maiden
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
DoD и Виртуала :dry:
Абе и X Factor не я харесвам особено,но някак си се връзва с албума,а и с Блейз вече става въпрос за друга група.Много Мейдънска ,но не и същинските Iron Maiden ,така че е нормално за различния период-различен тип обложки.
DoD Wink
Ако трябва да сме честни по отношение на похвата, изграждането и техниката The X factor е много добра обложка.Но по - горе споменатото не ме кара да я харесвам.Ще прознучи тъпо, но съм сантиментална и когато видя Еди по този начин и ми става тъжно и мъчно...И все пак е страхотно изработена...
DoD май най-много не ми харесва.
със сигорност DoD и X Factor
Какво ще кажете за The angel & the gambler и Futureal(не плакатаWink,Wasting love,Rainmaker,Diferent world. Вие сте се хванали за DOD.Ами гадния Death on the road с летящите черва.От последния период много любим е Edward the great.Wink
Абе прав си за повечето, но DOD най-рязко се набива на очи, защото е кавър на албум, останалите са сингли. Wasting Love никога не ме е дразнила, Rainmaker също. Има грозни варианти на Futureal и The Angel, Different World също е грозна, за DOTR не знам...
guberman Wrote:Ами гадния Death on the road с летящите черва.

Hahaha . сринах от смях... тази обложка повече няма да бъде същата... от край време се чудих на какво ми приличат и сега като погледна плочата припадам Big Grin
Обложката на играта Ed Hunter .. Принципно и играта е много зле дори по зле от обложката Big Grin
Pages: 1 2 3