Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Най-НЕлюбимата ви обложка на Maiden
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Моята естествено е DoD. Гадно ми е да я гледам даже. Срам и ужас. Следващата ми по нелюбимост е Virtual XI и накрая FoTD.
Dance Of Death и Virtual XI. По принцип на денса ако ги нямаше тия странни субекти около Еди би била яка обложка.
Странните обекти са ми като от някаква игра..честно да ви кажа ми напомня Симс или там каквото беше.Просто трудно я понасям тази обложка сутрин като стана и ми се набие в полезрението албума Big Grin
Dance of death & Virtual XI
Мене на "танца" и вътрешната част на обложката не ми харесва,Брус е облечен с онея гадни тежки кожи и прилича на застаряващ рокер на Беркрок.Въобще към целия албум имам дявослки противоречиви чувства.
Dance of death определено.. много е грозна.. макар че Еди там си го бива, ама.. кххх..
иначе Фиъра защо не те кефи О.О Мен пък ми е сред най-любимите?
The beasT Wrote:иначе Фиъра защо не те кефи О.О Мен пък ми е сред най-любимите?

Не ми хареса още, когато излезе. Мелвин Грант не може да стъпи и на малкото пръстче на Дерек Ригс, според мене, обаче понеже и Дерек почна да рисува с компютри, неговите последни неща също не ме кефят много. Изобщо, от 90-та насам, с някои малки изключения артуъркът на Maiden спада като качество.
[Image: f_monkheadm_37dbd8f.jpg]

Така изглежда по-добре. Все още не ми е много ясно, защо е трябвало да добавят онези другите субекти. Но това вече мяй сме го обсъждали някъде...
На мен най не любимата ми e No Prayer for The Dying ...

Имам някакъв сантимент към X-Factor и Virtual XI защото точно в този период се зарибявах по Мейдън. Обложките ми бяха много любими

Дори и Dance of death go обичам

Но No Prayer for The Dying така и не го приех
stiff Wrote:[Image: f_monkheadm_37dbd8f.jpg]

Така изглежда по-добре. Все още не ми е много ясно, защо е трябвало да добавят онези другите субекти. Но това вече мяй сме го обсъждали някъде...

определено е по- добре.. и все пак можеше и да е още по- добре...
Моята най-нелюбима обложка определено е на THE X FACTOR. Изглежда ми толкова отблъскваща, че всеки път като я погледна и ме присвива стомаха...
Pages: 1 2 3