Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Други колекции
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Много симпатична колекция,перцата са готино нещо.Продължавай да трупаш....
а ето я и моята малка и скромна но обичана колекция (вече споменах някъде, ученик съм все ощеWink, свързана със великите за мен SCORPIONS Smile
[Image: 4847163g.jpg]

ПП:извинявам се за качеството Smile
Представям ви последните два члена на скромната ми ACCEPT колекция.

Първото е аржентинското издание на "Russian Roulette", преведено на испански като "RULETA RUSA". Много е готино, всичко е на испански и е винил, който отдавна исках да пипна. Освен него, от латино-версиите на албумите на ACCEPT имам и мексиканския "CORAZON METALLICO" (албумът, познат на света като "Metal Heart"). И двата са колекционерска рядкост и много се радвам, че ги имам в колекцията си.

[Image: 540532_10200358630599035_2096600965_n.jpg]

Втората плоча е нещо наистина специално и е тип винил, за който не съм предполагал никога, че някой ден ще притежавам. TEST PRESSING на легендарния "Balls To The Wall". Изключително горд съм, че успях да се сдобия с него и се силно надявам да си намеря и други такива с времето. Този тип винили са много редки и ценни, защото се използват (както се подразбира от иметоWink за тестване на качеството на записа, много преди самият запис да бъде даден за производство в хиляди бройки и пуснат за продажба. Доколкото знам, повечето тест-пресинги се унищожават още в студията, като тези, които остават, наброяват 5-10, моментално стават плячка за колекционерите, и това са тест-винилите с най-чист запис, дупката на етикета им не е точно в центъра или имат подобни незначителни дефекти. И така, на вашето внимание, ACCEPT - BALLS TO THE WALL (1983), test pressing:

[Image: 311917_10200448900655730_1419973090_n.jpg]
Браво Коце... :rockdevil:
Pages: 1 2 3