Ludnichar Wrote:Maiden могат да станат всякакви, но не и ГАДНИ старчета!
Ще са просто едни ВЕЛИКИ старчета! И ние ще ги запомним ВЕЛИКИ, когато и да решат да спрат!
Ясно е т'ва.Казах го с ирония...
Не смятам, че за Maiden трябва да се говори с ирония, за това и не съм се замислил въобще дали си го казал в такъв смисъл!
дори да не са във върховата си форма, и малко по-статични, си мисля че дори и след години пак ще взривяват публиката, защото самата музика го прави. Със сигурност няма да свирят с толкова натоварена програма, а и не знам докога гласът на Брус ще държи. Но си мисля, че прекалено много ще им липсва това, което правят с най-голямо удоволствие, за да се откажат скоро. И пак казвам, това че ще бъдат по-статични няма да повлияе на качеството на музиката. Може да наваксват в представленията с ефекти и др подобни
Брус ако почне да му пада гласа и да губи от височините си,просто ще обуе отново бананово-жълтия кожен клин и той тъй като е неописуемо стегнат ще му върне високите
малко ще е писклив ама на кой му пука :edhorns:
Не мисля, че Мейдън могат да си позволят да бъдат статични. Стив неведнъж е казвал, че или ще бъде 100%, или нищо. А и аз не искам Мейдън да ми се превръщат в Юрая Хийп, много благодаря.
Ако Брус обуе клинчето пак, ще има починали фенки :wub:. Само чакам момента, в който ще зареже разръфания си панталон и ще сложи нещо по нормално.
Айде де ко им е на Юрая Хийп? Спомням си през далечната 2005 - 2006 ли бе, концертът им в Стара Загора. Бърни се не спре да подскача като някой заек :laugh:. А какъв концерт направиха тогава...малей отвях си главата.:wub:
Morticia Dickinson Wrote:Айде де ко им е на Юрая Хийп? Спомням си през далечната 2005 - 2006 ли бе, концертът им в Стара Загора. Бърни се не спре да подскача като някой заек :laugh:. А какъв концерт направиха тогава...малей отвях си главата.:wub:
Ами-и-и-и, нищо им няма, просто не искам и Мейдън да свирят в Стара Загора.
Да прав си
Ще е дъно просто ако Мейдън почнат да свирят по градски площади от селски тип.. на безплатни концерти и кебабчета
Това ми е като кошмар
Хахах като Sonata Arctica например
Dragontear Wrote:Да прав си
Ще е дъно просто ако Мейдън почнат да свирят по градски площади от селски тип.. на безплатни концерти и кебабчета
Това ми е като кошмар
Има групи, които са прекалено велики, за да могат да си го позволят и за щастие Maiden са една от тях. :edtroop: