Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: "Пенсиониране" на песни
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
През 2007 имах честта да видя Maiden на живо 2 пъти . На концерта свириха доста песни от новия албум но и много класики. За съжаление не изсвириха нито една песен от миналите им 2 албума Dance Of Death и Brave New World

Смятате ли че някои от класиките им е време да се пенсионират и сет листа да се опресни малко с песни от гореспоменатите 2 албума и дори от X Factor и Virtual XI ?
В Rock In Rio видяхме, че Брус се справя доста добре с песните от периода с Блейз ..пък и се съмнявам да са ги позабравили.
Кои от класиките мислите че е време да се пенсионират ? ....И кои пени искате да ги заместят?
Мечтата ми е да чуя "Dream of Mirrors" на живо! За другите нямам претенции, но тази наистина ми е мечта...
Вярно, сета требе да се поразнообрази. Ама чак да се пенсионират... Проблемът при Мейдън е, че не слагат само по една хитова песен в албум, а просто 90% от всичките им песни са прекрасни и няма начин всички тези песни да се изсвирят наживо. А пък старите класики са с привилегия... wink.gif Може би трябва да правят по-дълги концерти.
Аз лично винаги съм искал да чуя живо изпълнение на Purgatory - песента е велика, таман като за наживо е... Идея си нямам защо не я изпълняват. Също и Aces High, само че за нея мисля, че не я свирят щото Брус вече не може да вдигне толкова нависоко tongue.gif
Не знам за парче което да писне на публиката, но има няколко които лично аз много бих искал да чуя - Flight of Icarus, Alexander the Great, Montsegur (много ме беше яд, че на Death on the road не я пяха), Only the good die young... Изобщо има много недооценени албуми (1986-1990) които за жалост са ми от най-любимите.

Morticia Dickinson

Пффф абсурд..това да пенсионирам песни си е чисто Мейдън-охулстване unsure.gif .Просто наистина трябва да подготвят 40 песни,които да сменят на всеки концерт и така ще има разнообразие и повечето фенове,които са ги виждали н-пъти няма да мрънкат.Въпреки,че аз бих била доволна да ги видя, ако ще и цяла вечер да ми изпълняват една и съща песен нон стоп.
Ми не знам... Може би да върнат Running Free. С удоволствие бих "жертвал" Run To The Hills и даже Hallowed Be Thy Name. Последната адски ми е втръснала. Ама това си е за мен все пак. Много добре осъзнавам колко се кефят хората на тие парчета.:edtroop:
Трудна работа, но ако трябва да се лиша от нещо:

Run To The Hills
Wrathchild
2 Minutes to Midnight

в полза на

Out Of The Silent Planet
Pubic Enema Number One / Judas My Guide
Moonchild / Infinite Dreams

Е-ех мечти...
Wrathchild
Run To The hills
Fear OF The Dark (много ми е банална вечеWink

Morticia Dickinson

:edmad::edmad::edmad::edmad:
Куко се нервира?
Pages: 1 2 3 4