Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
ееее, до тогава ще са превели парите Big Grin
Нещата започват да се избистрят. :edtroop:
Аз средата на юни фалирам - Сонисфиър, тогаз ще дам и парите за пътя, за билетите за Румъния само казвайте ако трябва нещо по-рано Rolleyes
Еи хора докога ще могат да ме изчакат с билетити и на мен много ми се ходи! Аз също чакам да ми преведът едни пари до края на месеца за да мога да си преценя на сто процента какво да правя! Пък и другата седмица най накрая започвам нова работа която обаче е пълна с командировки всеки месец и незнам как ще реагират управниците за отсъствието ми по концертите! Дет се вика още не съм започнал работа а мисли за отпуски!
Ама ще се опитам да измисля нещо! Инак групо хора пригответе си около 300 лв като ги знам манелетата какави са!
Пак повтарям до края на месеца ще имам ясна представа за нещата:eusa_think: дано до тогава да има билети.....Confusedad: Това не е за изпускане! Накрая да не се окажат повече хората от автобусите! Wink
Здравейте,
Следя с интерес темата. Най-вероятно още 2-ма човека ще се включим, но ще потвърдя в петък Smile
Бях в Сърбия миналата година и беше супер, а сега се очертава да е 2 пъти по-яко Smile
Това звучи много хубаво.Кофтито е че не успях да навия никой за този концерт,а сам не ми се пътува....Дам живота е гаден.

Успех!
Как сам? Цялото семейство ще е в автобуса.
Няма да си сам....сумати народ ще сме. Защо трябва да разчиташ на други хора за собственото си щастие?
Ние сме фемили бе човек Big Grin Уан биг фемили и за разлика от средностатистическото БГ фемили,ние никога не се караме и винаги си изкарваме великолепно!
ЩЕ ХОДЯ НА IRON MAIDEN!!! 2 ПЪТИ!!! И ако някой каже, че нямам най-страхотната сестра на света!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

[Image: p1020523s.th.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26