Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
До края на тази седмица събираме пари за Румънските билети и ги поръчваме

45 лв. с доставката
С колко БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА ще отидем!?!
Джими,от мен имате едноSmile
Айде вече е официално въпреки че почти се напълнихме

Big Grin

Quote:Ето, че дойде време за новото турне на Iron Maiden. След успешнотo пътуване миналата година до Сърбия, метъл бар „The Black Lodge” съвместно с „Фен Клуб Iron Maiden Bulgaria” отново организират екскурзия за новото турне на бандата. Този път пътуването ще е нещо доста по-масивно и предназначено за най-заклетите фенове. То ще обхваща цял уикенд и два концерта на групата. Първи е концертът на Maiden на фестивала Sziget – Унгария на 14.08, а вторият в Клуж-Напока – Румъния (ТрансилванияWink на 15.08. Билетът за фестивала Sziget струва 45 евро (90 лвWink и се продава в мрежата на Eventim и в The Black Lodge. Билетът за Румъния се продава ексклузивно през сайта на самите промоутъри http://www.servuscluj.ro. Цената му е 20 евро (40 лвWink,. Общата цена на транспорта е 150 лева.

Денят на заминаването ще е на 13 август (петъкWink вечерта, часът и мястото ще бъдат уточнени допълнително. Пристига се на 14 август (съботаWink сутринта или по обяд в Будапеща. Всеки ще има възможността или да разгледа града или да гледа другите групи на фестивала. Друга потвърдена група за същият ден на фестивала Sziget са Kamelot. Един час след концерта на Maiden се тръгва към Румъния. Сутринта на 15 август (неделяWink се пристига и всеки ще може да разгледа старинния град Клуж. Отново след концерта се потегля към София и следобяд на 16 август (понеделникWink феновете ще са в София със спомени за едно невероятно изживяване. Записването за пътуването ще започне от утре 25 май и ще продължи до 5 август. Всички, които желаят да се запишат за пътуването е необходимо да имат закупени билети и задграничен паспорт валиден поне до февруари 2011. Бройките места за пътуването са ограничени. За повече информация следете сайтовете на “The Black Lodge” и “Iron Maiden Bulgaria”

Ако имате въпроси относно пътуването и билетите пишете ни на maidenbulgaria@abv.bg

[Image: poster_maden.jpg]
Dragontear Wrote:До края на тази седмица събираме пари за Румънските билети и ги поръчваме

45 лв. с доставката

Е как 45 лева? на мен като си резервирам билет ми пише билет 100 леи (сиреч 40 леваWink и цена на доставката 210 леи (демек 84 кинта доставка!!!)
Може ли, ако съм в грешка, да ми разясните SmileSmile
Защото поръчваме наведнъж 15 билета и излиза по 5 лв. доставка на човек.
Оф аз няма да мога да дойда само на 13 съм и наще не ме пускат сам Confusedad::no:
Относно блетите .. ДА правим всичко възможно за да излезнат на всички ни по-евтино

Обърнаха се към нас и много хора които ще ходят само в румъния

Разбира се ще направиме всичко възможно и те да се сдобият с билети
Очаквам само първата партида за да се уверя че всичко е коректно

не искам хората дали пари да останат без билети и накрая аз да съм виновен

... ама рискове на професията.... ще държа в течение всички относно билетите
Уви до края на седмицата съм като скъсан и изхвърлен портфейл.С тези 35 лв който имам трябва да се яде нещо.
Другата седмица ще взема за зигет,но първо ще видя дали ще има все още места,че иначе няма смисъл...сам не ми се ходи ^^
Преди малко научих, че за преминаване през сърбия вече не е задължително международен паспорт! Това достоверно ли е или търпи промени?
Ако е така би било чудесно за тези които нямат възможност сега да си подновяват паспортитеSmile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26