Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Най хубаво е да имаш..... затова сме го направили и задължително
Да, и аз мисля така. Не се знае дали няма да се заядат на границата.
Ебати гадовете

При поръчка през сайта..... осъзнах че не става въпрос за 20 евро
а изписва 100 RON което сметнатo (1 RON = 0.474101 BGN) излиза

към 48 лв билета без доставката което изобщо не са 20 евро

А при доставката вече нещата са още по интересни доставката е 210 RON (100 лв само за доставкаWink разделено на 15 билета е 6,66 следователно

Билета излиза да е 55 лв...... съвсем различно от това което беше смятано от евро и което ми беше казано от румънския промоутър. Вероятно е решил че и без това ще поръчваме много билети няма да се усетим
Всичко това не ми хареса изобщо явно се опитват нещо да метнат куповачите и реших да не правя поръчката

Кажете как процедираме ако има някой отказващ се или да иска сам да пробва да казва да връщам парите или пък събираме по още 10лв и правим поръчката

Не искам да има излъгани или хора които си мислят че ги лъжа можете да проверите всичко на сайта на румънците
И прите са на лице не е поръчвано или превеждано нищо
Еееее де*ба, нямаше как да не направят някакъв цигански номер. :edmad:
Така или иначе билети трябва да се вземат, така че според мен да събираме още кинти и толкоз. Въобще има ли други варианти да се сдобием с билети, освен разбира се да се вземат от там, но това си е трудно постижимо.
Оттам едва ли ще е възможно, тъй че давай да събираме по още 10 кинта. Няма сега 5 евро да ни откажат от идеята, я? Поне не мен.
Е, 10 лева отгоре няма да ни откажат. Само дето ме е яд на румънците, 100 лева за доставка ... Да не би да ги изпращат в златен плик ? мамалигари
Еми събираме.10лв не е чак толкова крупна сума.
Събираме по още 10лв. Само кажи до кога трябва да се дадат.
Ако искате да питам един приятел, който ходи до Румъния дали би се навил да ни вземе билетите и колко ще ни вземе.
Отбой, Нико е говорил с промоутъра - билетите се продавали само в Клуж.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26