Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
ето програмата за Зигет, подредена по дни, сцени и часове :rockdevil:

http://www.sziget.hu/fesztival/programok
Малко е странно че Камелот ще свирят след Мейдън на някоя друга сцена,пък след Мейдън едва ли ще ми се гледа нещо друго Big Grin
vladistz Wrote:Малко е странно че Камелот ще свирят след Мейдън на някоя друга сцена,пък след Мейдън едва ли ще ми се гледа нещо друго Big Grin

В случая тъпото е, че преди това няма ни-и-и-и-щ-о за гледане.
stiff Wrote:В случая тъпото е, че преди това няма ни-и-и-и-щ-о за гледане.

Май май си прав,някакви Унгарци ще свирят,но пък може да харесаме нещо Smile
пак добре, че няма Лоурън Харис преди Maiden, че ми писна вече Big Grin

а много ми е чудно, каква ще е програмата за Румъния. някакви подгряващи. най-вероятно ще са месни групи. някой да има повече инфо?
stiff Wrote:В случая тъпото е, че преди това няма ни-и-и-и-щ-о за гледане.

Абсолютен факт! Huh

vladistz Wrote:Май май си прав,някакви Унгарци ще свирят,но пък може да харесаме нещо Smile

Така е, може да харесаме нещо... из улиците на Будапеща. Big Grin

mickthomson Wrote:пак добре, че няма Лоурън Харис преди Maiden, че ми писна вече Big Grin

а много ми е чудно, каква ще е програмата за Румъния. някакви подгряващи. най-вероятно ще са месни групи. някой да има повече инфо?

Мисля, че подгряващи ще са румънците Cargo. Не знам дали ще има други...
За мен е добре, редя се още от началото за Мейдън, гледам си ги фронт лайн. После бързичко отивам за Камелот и в 1 тръгваме за Клуж. Smile
Morticia Dickinson Wrote:За мен е добре, редя се още от началото за Мейдън, гледам си ги фронт лайн. После бързичко отивам за Камелот и в 1 тръгваме за Клуж. Smile

Значи моят план ще е същия,макар и да имам желание да се разкарам из града де,но дали ще остане толкова време за всичко не ми се вярва.Но ще видим,има време все още Smile
Аз да предупредя, а само някой да и застане пред Dave Muray се заклевам, че няма да може да гледа Мейдън, ще му откъсна главата с една ръка Big Grin. Още от сега си резервирам мястото!!! Big Grin
Morticia Dickinson Wrote:Аз да предупредя, а само някой да и застане пред Dave Muray се заклевам, че няма да може да гледа Мейдън, ще му откъсна главата с една ръка Big Grin. Още от сега си резервирам мястото!!! Big Grin

Направо ги заплаши, че Еди ще му откъсне главата с една ъ-ъ-ъ... ръка.Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26