Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Чакайте чакайте .. какво капаро какви 5 лева...

дайте да решим първо наистина къде ще ходим и колко хора са съгласни ..
Това трудно може да стане във форумът

Аз предлагам да се изчака до средата на Май за да видим дали ще изкочи и друга дата да (речем ЧехияWink

Ние разбира се ще си подготвяме нещата за Унгария но без а се поръчва резервира или капарира нещо

Аз и Гери ще проверим за оферта за автобуси

Гледайки пътя до Атина и до Буда пеща са горе долу еднакви .. което ще рече че може и да не нощуваме там, но пък пак ще се прлиключиме от път и жега.. Преспиването е свързано и с намиране на хостели паркинги настаняване на шофьори итн и оскъпяване на всичко имайте го в предвид
Прав си, че ще дойде по- скъпо, но защо веднъж да не го направим както трябва!?!
Аз съм 1000% сигурен за където ще се ходи.
аз чакам да ми преведат тук, едни пари (да се надявам до края на месеца да стане Smile ), и също съм на 100% (ако нещо не се преебе с парите де Confusedad: )
Dragontear Wrote:Гледайки пътя до Атина и до Буда пеща са горе долу еднакви .. което ще рече че може и да не нощуваме там, но пък пак ще се прлиключиме от път и жега.. Преспиването е свързано и с намиране на хостели паркинги настаняване на шофьори итн и оскъпяване на всичко имайте го в предвид

пътят до Будапеща е 800 км, но е по-хубав от тозидо Атина. За една нощ се стига. После имаш цял ден в Будапеща и на фестивала, гледаш концерта и се мяташ на буса обратно.
Иначе много се оскъпява наистина- двама шофьори, спане за тях, паркинги, както вика Нико...
stiff Wrote:Иначе много се оскъпява наистина- двама шофьори, спане за тях, паркинги, както вика Нико...

напълно съм съгласен
Ок някой знае ли какви документи са необходими за Унгария
Международен паспорт. Личната карта сигурно няма да свърши работа, щото се минава през Сърбия.
А и най- вероятно и тези новите здравни карти ще трябват.
Ние минаваме транзит през Сърбия, но мисля, че се изисква и меж. паспорта да е с валидност поне 6 месеца след дата на излизане.
Билети за концерта има в офиса на ивентим: бул. Никола Вапцаров №10 (м/у сградата на "Vivacom" и мебелен магазин "SREDA"). Преди малко говорих с тях.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26