Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
А тези зони какви са,на билета не пише нищо за зони,май кой където се уреди сме на концерта,вие какво мислите???
МОЛЯ...Обърнете вннимание на линка, който съм пуснала..там пише за какво са зоните!!!!!!

Quote:for security reasons, the space destined to the audience will be split into two. The first area (Section A) will have a maximum capacity of 5,000 spectators and is located near the stage. This section will be delimited by a cordon when full, however access in and out the A section will be permitted via a non-transmissible bracelet. Spectators in the second section (section B) will not need a bracelet but will be denied access in section A
абе да питам, някой има ли си на идеа дали вече в Унгария са с евро? защото последно бях там, преди няколко години, ама още си бяха с фуринти, и евро не взимаха! та дали вече са в еврозоната.
също мога да попитам и за Румъния.

предполагам, че мърча ще върви и в евро, ама извън концертите, ако са си само с фуритни и леи, ще трябва да го мислиме Smile
mickthomson Wrote:абе да питам, някой има ли си на идеа дали вече в Унгария са с евро? защото последно бях там, преди няколко години, ама още си бяха с фуринти, и евро не взимаха! та дали вече са в еврозоната.
също мога да попитам и за Румъния.

предполагам, че мърча ще върви и в евро, ама извън концертите, ако са си само с фуритни и леи, ще трябва да го мислиме Smile

И двете държави не са в еврозоната. В линка, който Морти пусна днес пише следното - * On the other hand, Iron Maiden memorabilia will be available only for RON (cash), not vouchers. - което лично аз не разбирам дали означава, че мърча може да се плаща в евро или в румънски кинтаж...
Ако искаш да си купуваш манджа и пиячка, ще трябва да си купуваш ваучери /и най-вероятно да чакаш да грандиозни опашки за това/, но мърча ще е само с румънски леи.
Тия са си мега ама гига турбо мизерниците!
200000000000000000000000000000000000000000 години на ваучари да са !
Форнети, ваЛчали, Бутка с милицьонери- още си живеят в края на 80-те!
При положение, че концертос е пред мол колко ли бира,че продаат!?!

Пак добре, че са си направили труд да напраат схема!
Идеята с жетоните е доста добра.Пазаруваш ги на влизане и толкова.Има достатъчно гишета за това.После си спестяваш досадата на опашките на съответните щандове за манджа и бира.Всичко е пресметнато-една бира-2 жетона,една вода 1, хапването е различно-варира между жетон и 3-4.Хвърляш пластмасийката, вземаш и бягаш ,а не чакаш да ти върнат разните му тенекета-я имат ,я неSmileСхемата е изпитана и работи добре.Само чейндж не виждам, но дано в МОЛ-а имат.Че евра не вървят въобще, ни в маджарско , ни в румънско.
А аз да попитам само,тези медицински застраховки задължителни ли са и ако да от къде да отида да си направя,защото ходих до една туристическа агенция,но от там ми казаха че могат да ми направят ако пътувам само с тяхната агенция,тоест нестава...
Аз принципно си правя в SDI и съм много доволен и даже имам членска карта там и ми правят отстъпки .. става за нула време и не е скъпо

ето провери на саита им къде са офисите http://www.sdi.bg
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><style> </style> Останаха само няколко дни .... и тръгваме на път отново!
Искам да благодаря на всички с които за поредна година ще сме заедно и на всички с които ще пътуваме за пръв път. Благодаря и на Викс от The Black Lodge за разбирането му към манията ни и че се съгласи да направи тази екскурзия реалност

Няма да споменавам всичките трудности през които минахме с Гери и какво ни се случи и се опита да ни откаже по време на организацията ...... ще го кажа след пътуването нека всичко мине гладко и ще ви разкажа...

Приятели, ...този фен клуб, сайт и форум съществува именно заради вас, които сте готови във всеки един момент да потеглите за къде ли не с нас....Тъжно ми е че няма да пътуваме с много хора с които през годините сме били заедно... но ситуацията е такава и мога само да кажа че ще ни липсват.
Благодаря ви още веднъж за доверието и фенщината.

Нека ви напомня, че автобусът ни ще ПОТЕГЛИ в 23:58 в Петък... Съветвам ви в 23:20 – 23:30 да сме се събрали вече и да сме готови за път.
Мястото както винаги ще е паркинга пред националният стадион Васил Левски.
Не збравяйте да си носите паспорти или лични карти (които данни сте представялиWink. Ако искате носете и двете. Тези които са си получили билетите за концертите да носят и тях разбира се. Тези които не са си получили още билетите за Румъния ще си ги получат в рейса J
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26