Iron Maiden Bulgaria Forum

Full Version: Iron Maiden в Унгария и Румъния.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Нико,този пост ме разплака!
Винаги с Гери съм ви имала за изключителни хора,надали някакви думи могат да изразят благодарността ми за всичко,което сте направили за нас,за да реалзирате и вашата и нашата голяма мечта МЕЙДЪН НА ЖИВО!!!Вие сте невероятни,прекланям се пред усилията,и пред всичко,което сте постигнали!!!Радвам се и се гордея,че ви познавам!!!
Обичам ви!
Аз също искам да Ви благодаря за всички усилия, които полагате.
Благодаря :eusa_clap:
Искам и аз да изкажа благодарността си на всички, които ще идват и на тези, които ни помогнаха понякаъв начин, с това така тежко начинание.
Искам да благодаря на тези хора, защото се оказаха сериозни , както помолих в началото. Винаги гоним някакви бройки и е ужасяващо, когато сме направили сметка примерно за 50 човека,а се вземем че накрая се окажем 20-25. За това благодаря на всички сериозни хора, правим го заради вас. Не ме разбирайте погрешно най-е лесно с Нико да си хванем багажа и хванем самолета и да гледаме някъде Мейдън, но е по приятно когато сме 1,2 или 3 рейса. И виждаш толкова благодарни лица, на които е изписано истинско удоволствие, че виждат любимата си група. Е това + концерт на любимата ти група = на невероятно удоволствие и изживяване. Искам специално да се обърна и към едни 4 човека, които няма да могат да пътуват с нас. Ще ни липсвате много, без вас няма да е същото. знам, че както ние така и те искаха да дойдат много , но поради куп причини няма да могат Confusedad:..кой заради финанси, кой заради други причини...но да знаете ще ни липсвате на път. С някой изживяхме Атина и Белград с други само Белград, но пък благодарение на тези пътуваня станахме като едно голямо семейство. Още веднъж от мое име и от името на Нико, ви благодарим на всички. Ще се видим след 2 дни :rockdevil:

Горе ютиите :edrool:
Хора, с каква валута ще тръгвате? Евра или форинти и леи ?
Аз и с трите Smile
плюс някой лев за добавка

Има добър чейндж на Графа.
Здравейте,маниаци! На заминаващите искам да пожелая лек и безавариен път. Също така прохладно време и "сухи" концерти,много емоции и приятни моменти. Вземети си леи и форинти,с тях ще ви излезе по-евтино,а в Румъния евро не взимат. Айде на добър час и нека Eddie да ви пази
аз мисля с евро, поради простата причина, че тука нямат да ми обменят форинти и леи. в Сф ще пристигна, след като банките са приключили, пък нещо на чейджове...... не знам, много вяра нямам Smile
Аз с евро.В Румъния ще сменим някъде,както направихме с Моргота и в Сърбия.
guberman Wrote:Здравейте,маниаци! На заминаващите искам да пожелая лек и безавариен път. Също така прохладно време и "сухи" концерти,много емоции и приятни моменти. Вземети си леи и форинти,с тях ще ви излезе по-евтино,а в Румъния евро не взимат. Айде на добър час и нека Eddie да ви пази

Страхотен пост, щях да напиша нещо подобно ... да ви се подмажа ...
Кико Wrote:Аз с евро.В Румъния ще сменим някъде,както направихме с Моргота и в Сърбия.

значи ще направя като теб
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26